27327
-
#5628 Az előbb egy másik embernek a bejelentkezését is láttam (VIP-es). Most én vállalati proxy mögött vagyok, lehet ez is probléma? Eddig nem volt... -
#5627 dettó -
Chief #5626 Nálad más probléma is fennál, de nem csak tegnap óta! -
Cicero #5625 Jah, ez a probléma nállam is fennáll tegnap óta -
#5624 Keresik a töri érettségit! :P (bocs) -
#5623 Az sg-n változott valami vagy nálam lehet kebasz? Nem frissül normálisan az oldal.
pl. a fórumban új hozzászólások száma csak F5-re frissül rendesen. -
#5622 lassu az oldal :( -
#5621 Kéne vmi videjófájj róla és aztán felrakhatnád okulásul ! -
#5620 Medián Webaudit
-
#5619 De le lehet venni... [konosz] Privát pls! Ne itt offoljunk! -
#5618 Hali!
A cikkek közepéről azt a hírdetést nem lehetne valahova eltenni? Tom hogy kiiktatni nem lehet mert hogy pénzt hoz a konyhára, csak egy kicsit máshová tenni? Hogy ne pont középen legyen, benne a cikkben. -
Vlala #5617 mea culpa, büntiért jelentkezem. -
#5616 main chat -
#5615 pedig ebből automatikusan ez következik, gondolnod kellett volna rá... -
Vlala #5614 Oops, ebben lehet, hogy én is részt vettem... tegnap du. egy lámának azt mondtam gúnyosan a tételkérésére az üzenőfalon, hogy dehogynem, a megoldásokkal együtt, még meg sem kell köszönni. Nem gondoltam volna, hogy komolyan veszik és megrohamoznak... -
#5613 kismillió irc szerver van, amugy meg régebben volt már sg irc szerver, ha akarnának sték csinálnának mégegyzer, sztem nincsenek rászorulva hogy egy másik szerveren legyen #sg szoba :) -
#5612 ezt én is szívesen meghallgatnám! :)) -
Chief #5611 HTX! :DDD
Nem vette fel valaki? -
#5610 Ellepték az érettségi tételekért akár ölni is kívánó newbiek+ a szenzációhajhászok. Este f7 után szine teljesen elérhetetlen volt a lap. Aztán az esti híradóban St nyilatkozott. -
Chief #5609 Tulajdonképp mi is történt az SG-vel? -
#5608 most volt a rádióban megint :) -
#5607 az nekem is adja oda!! -
#5606 gondoltam
[megért] -
#5605 felvette valaki ?:D -
tehen_m #5604 Szerintem nem ártott ez a népszerűség. -
#5603 ha választhattam volna inkább elkerültem volna... senkinek sem tesz jót az ilyenfajta népszerűség... -
Egyébként mi erről a botrányról a véleményed? Jó reklám a negatív reklám, vagy inkább bélyeg?
Hogy ne legyek offtopic: Kellett ez az SG-nek? -
#5601 szépen nyilatkoztam? :D -
#5600 28 -
#5599 St! Hány éves vagy, ha szabad kérdezni? A hangod alapján 25-re saccollak :) -
#5598 ne lehessen reggelni érettségi időszakban -
#5597 Nálam jó! -
cyrus #5596 najó, valaki takarítson.... -
#5595 nemnyert -
#5594 Itt a jó link! SRY! -
Cicero #5593 Egyébként ez azért dúrva, nah abbahagyom az offolást, bocsi! -
Cicero #5592 De jó, csak ki kell törölni az előtte lévő http://www.sg.hu/-t :))) -
#5591 kár hogy nemjo a link. np
-
Cicero #5590 Örülnék ha nem hülyéznél, azért mert nemtudtam róla még nem vagyok hülye -
#5589 TE tényleg ilyen hülye vagy?
Az egyik riport a tétellopásról! Sajnos az nincs meg, amin ríílben mutatták sz SG-t.
[Mostmár tényleg befejezi az offolást!]
Kellett ez az SG-nek?