Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én olyasmire gondoltam, hogy felülre az oldalválasztó select mellé, vagy a témaindítós szöveg alá, egy select mezõt, amiben a Kedvencek vannak felsorolva. Így ha csak a kedvences topickokat akarom végigfutni, nem kell mindig a fõoldalra visszajönni.
(Ha már volt, akkor sry.)
shit happens
szóval ignorera teszem DBoyt akkor õ üzeneteit ne lássam csak ha privibe szándékozik írni!
vagy külön-külön lelehetne tiltani mind2rõl , vagy együtt !
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen
igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Logoarchívum topik. Láttátok ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.