27327
  • DanielT
    Igen :(((((((((((((((((((
  • St
    módosítottam a szoftveren, még mindig bugzik?
  • artschiatwork
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ezt a mondatot :DDDDDDDDDDD
  • tomsolo
    vazz csórják a goNbátot!

ÉS ANNYIRA IGÉNYTELEN FASZOK HOGY MÉG A NÉV IS UA.!

htx for sadist...
  • precision
    Hát nemtom én itt egy sima user vagyok, de ha én döntenék a dologról itt nem lenne polfórum.
  • csabawarchief
    De nem erősködöm, ha nem tudna működni, akkor tényleg ne vágjunk bele.
  • csabawarchief
    Aki fontosabbnak tartja a másik sárbatiprását, és nyomdafestéket nem tűrő szavakat alkalmaz, figyelmeztessék, és amennyiben folytatja, -ahogyan írtam is a politika részegről kitiltassék ...
  • csabawarchief
    Én inkább informátormatika és tudományos érdeklődésű személyek fórumának nevezném:), akiket mindenbizonnyal a világ minden más érdekes, vagy épp unalmas témája is érdekel (lsd. fiú-lány témák, gumiszoba, stb.) :)
  • Punkerwork
    volt pol fórum, képtelenség rendet tartani, 2-3 embernek napi 24 órában csak arra kéne figyelni, mert ha valaki azt mondta hogy milyen szép kék az ég fél percen belül anyázás lett belőle hogy ki tehet róla.
  • ollie
    Nekem IE-vel nem frissül az első oldal. Otthon Firefoxot használok, ott jó.
  • precision
    Az első szerintem annyira nem fontos. A lámer újreg aki még keresőt se tud használni, biztos majd bocsánatot fog kérni. Meg technikailag sem tudom, mennyire megoldható ez...bár nem értek phphez.
    A másodikat meg ellenzem. Aki politizálni akar menjen máshova. Ez egy informatikai és tudományos fórum.
  • csabawarchief
    Nekem kettő javaslatom van a Fórumhoz:

1) Amikor egy topicot bezárnak, még a topic létrehozója hozzátudjon egyszer szólni. (Bocsánatot tudjon kérni, esetleg megjegyezni, hogy másra akart a topicot, mint aminek tűnik)

2) Szigorú moderátori ellenőrzés alatt futó politika topic; aki nem tud szélsőségek és személyeskedés nélkül hozzászólni, a politika részegről kitiltassék
  • precision
    Kell hozzá kb 2-3 plugin ami fontos, azt megától lekapja ha olyan oldalra tévedsz ami igényli (flash, java...stb)
    Nade off off!
  • tehen_m
    Az feature.
  • DanielT
    Hála égnek, akkor nem csak nálam gáz, remélem javítva lesz!

Most, hogy átálltam explorerre már fel is fedeztem azt a bugot amikor nem az üzenet ablakba gépelek hanem fölé... Operával soha nem volt semmi gond.
  • gnar killer
    nekem firefox és nem jó azzal se /:
  • PResident Evil
    és már hétfő óta :C
  • Punkerwork
    nekem csak percekig :)
  • iko
    több ilyet :
  • PResident Evil
    nekem is bugos az érettségi óta... nekem az új üzenetek maradnak ott a kedvenceknél pár napig
  • Cicero
    Jah Te ilyen advence vagy mi? Én eddig 1-et töltöttem le :o
  • DanielT
    Operával eddig minden tökéletes volt, nekem a Firefox alapon túl primitív és nincs kedvem vadászni hozzá a plugineket.
  • Cicero
    Használj Firefoxot! Nekem tökéletesen jön be az SG és még sok más oldal is, ami IE alatt "hibás" ;)
  • Tuvok #5725
    Van egy olyan érzésem, hogy akik a "nem frissül a főoldal" problémával jelentkeztek, mind Operát használnak, így a hiba, vagy nem lesz, vagy csak min . 1 év múlva javítva :(
  • DanielT
    Operát használok (ami tudom, hogy nem hat meg) de eddig tökéletes volt minden, volt Chat satöbbi, minden jó volt. Most nincs chat(nem is hiányzik, sőt) de csinálja ezt a nem frissítős dolgot meg ezt a kijelentkezősdit. SG és Opera függő vagyok, légyszi nézd meg mi bél van, mert felvágom az ereimet. Csak az érettségi botrány óta.
  • Arch
    Nem boldogít :P :))
    Amúgy néha megjavul, de aztán kis idő múlva megint ezt csinálja :(
  • Punkerwork
    nekem nem csinálja
  • Punkerwork
    nekem se
  • Arch
    IE alatt valamiért van, hogy csak 5-6-7-sokadik rákattintásra jön be a privik listája. Addig csak üres oldal jön be, fejléc van, de ennyi. Ez miért van?
  • St
    más tapasztalt ilyen hibát? mert én nem
  • DanielT
    Megint kijelentkezik ha a fórum főoldalra megyek... eddig minden tökéletes volt, az érettségi balhé óta borzalmas a rendszer.

St kérlek csináld meg, köszi!
  • tomsolo
    O.o
    htx!
  • Pyx #5716
    azért a Te goNbád se kutya
    ID
  • Cicero

Vagy ez, persze csak egyszer :)))
  • magus
    sztem egy kis botrany, hogy legyen vmi reklamja:)
  • Cicero

Így gondolod?
  • modellmaker
    Szetm senki nem fog 13 pixelben csillagnak csiszolt gyémántot csinálni.
  • Cicero
    Egy kis Gradient és jól is nézne ki!
  • ivjoe
    NEm nézek le senkit! Csak egyéni vélemény volt! Azért írtam, mert St nem gyémántot, hanem gyémánt csillagot mondott! Tehát gyémántból kicsiszolt csillag!
  • tomsolo
    13pixelbe!