27327
-
#5788 Atopic fejlécében lévő szöveg mond nektek valamit? Neittmá! -
Cicero #5787 Egyáltalán nem akartam az "észt osztani" csak az veszi fel, akinek szüksége van rá... -
Chief #5786 *v -
Chief #5785 Akkor takarodj Ide, és itt oszd az észt tobább! -
Cicero #5784 Jah, lehet hogy 25 évesen én is idétlennek fogom találni azt, amit 14 éves koromban csináltam, de szerintem mindenki így van- lesz ezzel! -
Cicero #5783 Elnézést! Kijavítanám magam! A szpembe szoktam írni, de NEM statnövelés szempontjából! -
Chief #5782 Én meg azt jegyezném meg hogy idétlen vagy, a cimboráiddal együtt, és azt hiszem ezt nem csak én gondolom így! -
Cicero #5781 Én nem is szoktam a gumiba írogatni! És én legyek az utolsó akire ráfogják hogy megszegem a szabályokat! SOHA nem nyitottam senkiről topikot, és azt is megjegyezném hogy azért van + 2 topicom a gumiba (vagyis az utálom és az imádom hogy) mert "nem való az általános eszmecserébe" -
Chief #5780 Kicsit nézzél már magadba, ecsém!
Mit müveltek a gumiban?
Attól hogy gumi, ott is vannak írott és íratlan szabályok! -
Cicero #5779 Hát... akkor azthiszem egy kicsit kiürülne a fórum :(( De most mi ez a 18 év alatti utálat? Ezt soha sem értettem, de majd ha 25 leszek talán megértem... -
#5778 :DDD Ez is megoldás!
De én komolyan gondoltam!
-
Cicero #5777 Rossz poén! :(
#5775: Nem értem, most mi? -
Chief #5776 Minden 18 éven alulinak bann! -
#5775 Ha, most ez az, amire gondolok, akkkor a pofátlanság határtalan!
Mi kellene az Sg-nek??? Moderátorok még, akik helyretennék a gumiszobát! -
Chief #5774 Csak a poén kedvéért! -
Cicero #5773 És miért? -
Cicero #5772 Köszi :D Ezt is Te csináltad?
[ABBAHAGYTA AZ OFFOLÁST ] -
Chief #5771 Nálam, tökéletessen müxik az sg, és müködött is a nagy forgalom alatt is.
Más:
Cicero és csapata megérdemelne egy permbant! -
#5770 Ez tényleg érdekes, mert van akinél jó, van akinél nem. -
#5769 éjszaka újraindexelem az adatbázist, hátha megsérült valami a nagy terhelésben. egyébként elképzelésem sincs, mert semmit sem állítottunk -
#5768 Tessék? -
#5767 Nem szép dolog a Black Hat! -
#5766 Kiegészítés: otthon működik firefox-szal, csak melóhelyen nem. -
#5765 Én igen.
Nem firssül a fórum főoldal és néhány topik belseje sem (pl a hírek topikok)
Egy csomószor más embernek a fórum főoldalát látom a rahedli sok kedvencével -
#5764 No, népek! A frissítés probléma nélam Operával megoldva, sőt, ki se jelentkezik. Annyit állítottam be, hogy mind oldalt azonnal frissítsen ahova belépek+a jelszóval elérhető oldalakat kövesse kukikkal. -
#5763 ilyen kis királyhoz mit szolnál inkább?
(menne a csillaghoz)
-
#5762 OMG!
arra gondoltam hogy nem adom senkinek, de most má mindegy...:C
:D
-
#5761 :DDD jah :D -
#5760 igen
még mindig nem frissül, itthon se -
Cicero #5759 Nézd meg a hírek részt -
Cicero #5758 Akkor maradhat? (Egyébként azért tettük fel, mert tetszik ) -
#5757 it iz
#5755 ok de így legyen... -
cyrus #5756 sztem ő is tamás.... :O
[kicsit aggód mer még nemlátta tonzoloakt idegesnek sosenem] -
Cicero #5755 Bocsi, abban igazad van hogy megkérdezhettünk volna, de nem tudtam hogy Te csináltad. Nem lopni akartunk, nem azzal a szándékkal tettük az oldalra -
#5754 Semmilyen és 3 gépen nézem az SG-t 3 helyen, 3 kapcsolattal... ez a probléma kizárva. -
#5753 azért rendes dolog hogy lenyuljátok azt amit SAJÁT MAGAMNAK CSINÁLTAM és amikor szólok, még elküldesz anyámba azzal hogy csináljak nektek jobbat....O.o
[és igen, passze, igen nagy igénytelenségre vall hogy még át se neveztétek... még lopni se tudtok]
-
Cicero #5752 Jah :D Maga a fórum link meg a csillagok, de lecserélhetem De mán szarozni nem kell -
cyrus #5751 egyelőre a honlapon a legtöbb dolog az övé..... :D:D:D:D:DD:D -
Cicero #5750 Gondoltuk, mivel SG-s a topik, ezért felhasználljuk a gombát és a csillagot :))) Mellesleg ha annyira igénytelen akkor csinálj jobbat -
#5749 tűzfal milyen?