27327
-
#5708 pyxé volt még a legjobb! -
Cicero #5707 Hmmm... a pear az nem is néz ki rosszul! -
#5706 :DDD
[-.-] -
#5705 ezen van egy csomó. már csak ki kell őket színezni.
-
#5704 gyémánt
-
Cicero #5703 Muszály mindenkit lenézned? Nah, egyébként arra én is gondoltam :))) -
#5702 Én meg valami átlátszóságra gondolok! Ez nem a posthunting helye... -
Cicero #5701
Mondjuk ilyesmi csak egy kicsit több színnel?
[i](Gyors, paintbrus... :D) -
Cicero #5700 Hát valami gyémánt színűre gondolok -
cyrus #5699 de itt a színek a problémásak, csillagot mindenki csinál neki :D -
Cicero #5698 Nemmuszály csináltatni, van egy csomó ilyen ikon site, onnan leszedni egy jót, azt összehúzni 13x13-ra :)))) -
#5697 hát az nem valószínű eddig a gyémánt csillagon minden grafikus csődöt mondott, senkivel sem tudtam szép gyémántcsillagot csináltatni -
Cicero #5696 Vagy egy gyémántra? -
#5695 5 után váltani fogjuk sztem valami nagyobb csillagra
és utána 1 nagy + 1 kicsi, stb. -
Cicero #5694 Szerintem, sőt biztos hogy az SG még 10 év múlva lesz, szal' ha valaki 2001-ben regelt akkor 2011-ben már 11 csillaga lesz?!?
-
#5693 jah, jóól van most esett le, bocsi -
#5692 csak a sajátodat bazz. -
#5691 de én az övét ( vagy másét?) -
#5690 Fórum/VIP-jogok felvétele és ott kiírja a státuszt lentebb. -
#5689 De ha akkor lejár, utána megint 30 évnyit kell egyben kifizetned a VIP-ért -
#5688 nem fog kiférni a sok csillag :PP
amúgy honnét tudta meg, hogy meddig vagy VIP? -
#5687 Még mindig nem frissít amikor visszamegyek a fórum főoldalra, külön kell nyomni, nagyon gáz :(( -
#5686 -
#5685 Persze, egyből befizettem, 30 évre előre
A VIP státuszod (St) aktív: 2038.01.19-ig
-
#5684 Ugye St is fizet a csillagjaiért? -
#5683 ...van amikor a cset rendes helyén banner van....
(firefoxban) -
cyrus #5682 érettségitopikbanner helyére ezt a liMket -
#5681 Most már nem léptet ki a rendszer, ha a fórum gombra nyomok, de a kedvencekben levő cuccokba ha bemegyek és visszamegyek a fórum megnyomásával a főoldalra, akkor nem tűnik el az olvasatlan üzenetek száma, csak ha mégegyet frissítek. -
Cicero #5680 lál :D -
#5679 Tegnap ezt ontottam az érettségi topikba. Eredmény=0
Mindenki a tételeket akarta! Mindenkit átvágott a média! Mondani akartam, hogy írják ki az alcímbe ötvenes betűvel, hogy nincsennak érettségi tételeink, és, aki kér, azt megszórjuk büntetőponttal, de aztán mégsem tettem, mert egy-két hozzászóláson könnyesre nevettem magam. Tele volt a topik érettségizőkkel, akiket nem lehetett leizzítani a témáról! (Így kaptam a büntiponjaimat is :DDD)Reggelre meg tele voltam e-maillel, hogy adjak már érettségi feladatlapokat!
SZÉP! Köszönjük a médiának! -
Cicero #5678 Utálom az egész sajtót. Szemetek, mindent kifodítanak, a valóságot kiszínezik csak azért hogy többen vegyék meg az újságot vagy nézzék a TV-t. -
#5677 Köszi, már nagyon forrott bennem, hogy leírjam az igazságot, annyi faszság jelent meg a sajtóban...
Komolyan mondom kezdem TPF-et sajnálni, mivel mindenki arra kíváncsi "kiadtuk-e már az ip címét". Az ostoba sajtó azt hiszi, hogy egy bűnöző pedig csak egy meggondolatlan hülyegyerek. A jéghegy csúcsa... -
Cicero #5676 Jaja, nagyon jó lett! -
#5675 St, grat a cikkhez! -
#5674 miért lassan jön be a chat eddig jó volt???? -
#5673 Ha a fórum főoldalra akarok menni kijelentkezik :( -
#5672 www.tv2.hu és ott a tv2 videó... ott a hiradó archívum, megtekinthető a tegnapi és a tegnapelőtti is. -
#5671 ?htx de ne ide(; -
#5670 met az enyém. np -
#5669 Fejezzük be az offolást!
#5667: Honnan tudod???