27327
-
#5988 nah bugok:
1. ami mostanában gyakori, hogy nem tudok bejelentkezni....beirom as nevet jelszót, ok, és semmi...
a másik hogy állitottam be háttérszint, de csak akkor jelenik meg amikor kedve van...ahogy észrevettem CSAK akkor megsy ha az általános-ba bemegyek...de ha egy topicba akkor már nem.
továbbá néha nincs piros csik, az "ugrás az utolsó blabla" szöveg ott van, de ha rákattintok akkor semmi...(legutóbb a hirek topicot néztem igy) -
cyrus #5987 azért mondtam ff-et mert azt használok, és abban tudom:D
ie-ben nemtudom hogykell -
#5986 azt IE-ben is megehet....és mielőtt basztatna valaki: nem vagyok microsoft mániás :D -
Cat #5985 azzal kiegészítve, hogy irgum burgum hogy nem nézed a főlapot :) -
cyrus #5984 mi legalább rágódunk rajta, webmester nem fog, azt fogja mondani amit mi : vedd fel kedvencekbe.... -
#5983 "kedvencek tele" ??? -
blackgamer #5982 nem lustaság kérdése, hanem praktikus dolog
amúgy webmesternek irtam, nem azért hogy rágódjatok rajta -
cyrus #5981 persze :D
egyébként meg ha erre is lusta vagy akkor használj firefoxot, ott a kedvenceket le lehet vinni a címsor alá, és akkor egy gombként eléred a fórumot. énis így használom... -
blackgamer #5980 kedvencek tele, kezdőlapot üresen szeretem -
#5979 megelőztél :) -
#5978 És ha az sg fórumot berakod a kedvencek közé? Akkor még gépelni sem kell :) -
cyrus #5977 kedvencekről hallottál már ? :D
esetleg radikálisabbaknak kezdőlap :D -
blackgamer #5976 ha egyből a fórum oldalra szeretnék menni (általában) akkor ezt kell beirnom:
www.sg.hu/forum.php
esetleg megoldható lenne, hogy a www.sg.hu/forum vagy esetleg(!) www.sg.hu/f URL-re jönne be a fórum, kevesebbet kéne gépelni
köszi előre is! -
#5975 Részemről megoldva. :) (Maxthon content filter ;) ).
-
#5974 Ignore User!!!!!44 -
#5973 Kikapcsolható chat-ot! (Vagy levenni a fórum főlapról, és átrakni vhová!) Néha belépéskor megáll a fórum főoldal, mert töltené azt a vackot, pedig tök hidegen hagy. :)
-
#5972 Áz. -
Borg #5971 Hmm... kösz. De bugnak akkor is bug :) -
#5970 Menj be a beaállításokba, ne változtass semmin, csak nyomj egy Mehet!-et. -
Borg #5969 Bug:
Beállítotam egy háttérszínt a fórumnak otthon. Otthon jól is működik.
Viszont itt melóban ha bejelentkezek, akkor csak a topiklistázás mögött van az új háttérszín, a hozzászólásokat listázva már az alap sg. -
#5968 #5893 - HTX -
#5967 Imikiét úgyse tod:D -
#5966 VIP-eknek lehetoseg, hogy eltuntessek masok idiota alairasait -
#5965 aha:D -
cyrus #5964 minek ? hogy kiférjen az egész depresszió-dalszöveg ? :O -
#5963 Minek? Lásd Imike. -
#5962 VIP-nek 4-5 soros aláírás? -
#5961 Korlátozni kellene a topik nyitást, vagy elmondani nekik hogy van az Sg-nek egy free fórumja, oda lehet regisztrálni és topikokat nyitni. -
#5960 mét? -
#5959 Ez a Saját topik részleg egyszerűen gáz :/ -
#5958 Ugye van általános segítség kérő topic? Régebben láttam de most em találom. (próbáltam a keresőt is) -
#5957 mivel ekkor még nem jártál itt... -
#5956 Például a büntetőpontok osztásának rendszerét ki lehetne dolgozni, és feltüntetni azt a Moderálási alapelvekbe... Gondolok itt arra, hogy ne a Moderátorok vérmérsékletén és tetszik/nemtetszik alapon működjön a moderáció, hanem legyenek
világos szabályok...(spam:1 büntetőpont..létező topic nyitása 2...stb) mert igy nem sok értelme van -
#5955 Velem már volt régebben is -
#5954 áháá, akkor már értem ;) -
#5953 Új fícsör, hogy a chat ne foglaljon sok helyet ;) -
Most fordult először elő. -
Cicero #5951 Nah, mondjuk az egy jó ötlet! -
#5950 galleréiába egyszerre több kép feltöltése? -
Cicero #5949 Akivel fórumozól és ismered (legalábbis én) mindig felköszöntöd :))))