27327
  • PResident Evil
    az nem kell :P
  • Sadist
    Jah, meg akkor már külön buddy list, és ha valamelyiknek szülinapja van, akkor egy felugró ablakban figyelmeztet, hogy ne felejsd el felköszönteni
  • PResident Evil
    meg szülinaposok abc sorrendben ;)
  • Sadist
    A galériában a képek alatt lévő linket meg lehetne oldani javascript nélkül? Amikor több képet akarok megnézni, akkor csak megnyitnám mindet külön böngészőfülön, de nem nyílnak meg a javascript miatt :(

A fórumozó keresőnél a név és a privi küldése mellé oda lehetne még rakni a galéria linket is.
  • The Hedgehog
    ez nagyon jó ötlet...
  • blackgamer
    fejlesztési javaslat:

a tudományos fórumrészben jól jönne felső és alsó index
    + plusz a görög abc betűi + néhány fontosabb műveleti jel
  • Láma!
    áz
  • PResident Evil
    Punker :))
  • Láma!
    jah, értem, csak punkernál láttam, hogy ö nagy elöszeretettel osztogat tékért.
    najo, persze ha szétbasszák vele a topikot kkor jogos, csak mondom 3-5szpem miatt sztem nemkéne
  • PResident Evil
    ilyenekért nem szoktak (nem láttam), de a tegnapi jelenetet biztosan jutalmazzák. Meg szerintem a moderátorok is tisztában vannak a ezzel, majd belátásuk szerint cselekednek.
  • PetruZ
    Egy hasznos(?) makrójavaslat:
    -code: Tkp. szinoníma a courier-re. A befoglalt szöveg a html "code" szerint íródik ki (akár space = nbsp konverzióval, akár az alább említendő tab-bal), de semmi más formázó makró ne működjön rajta (ez a lényeg). Egyes prog. topikok olvashatóságát javítaná, és a közreadott forrásszövegek nem szállnának el, ha indexkifejezések vannak bennük :) . Ehhez kapcsolódóan egy szimpla (lezáró nélküli) [ tab ] egy tab-ot szúrna be az adott pozícióra (sorok beigazításához).
  • Láma!
    hehe, a téktopik csak azér volt.
    de azér nemkéne mert pl, dumálnak #..98van, és a csaávo gyorsan beir 2öt.
    csak mert nem a gumiban van.
    akkor én is kapnék, ha pl az asszociácioban beirnék 2öt egymás után, mert nagyték jön?(csakmert ugy láttam, csak a renitens emberkk kapnak)
  • PResident Evil
    sajnos nem hülyeség... emlékezhetsz te is a gumis ték topicra... meg a tegnapi Mi Kellene az SG-nek topicra :Ð
  • Láma!
    áá, ez hüjeség te is tudod
  • PResident Evil
    sajnos, ez van, gumin kívül nem elfogadott...
  • Láma!
    nem, én visszanéztem többet is, vki csak simán a tékért kapta, talán ha 2öt beirt elöte
  • PResident Evil
    nem is a tékért adják, hanem az előtte lévő 10-20 üzi miatt... ami ugyebár értelmetlen.
  • Láma!
    csupán egy kérdésem lenne.
    most olvasgatom a büntetöpontlistát,és nem gondoljátok hogy egy tékért kissé tulzás büntit adni??
    ráadásul van mikor egyböl 3mat?!
    mert többi rendben van, na de egy ték?
    nemfáj az senkinek!
  • Dichter
    már egy ideje feature
  • blackgamer
    [törl], [karbantartás], huuu ez valami új dolog lesz?
    moderálhatjuk a nyitott topicjainkat? hatalmas ötlet thanks
  • precision
    tényleg? hogy mik vannak...
  • Vlala #5927
    ha ráklattyolsz, oda repít a gép, ahová szíved vágyik, és a fönn, a kék sorban végre láthatóvá válik a várva várt csoportcím.
  • precision
    Főoldalon a legújabb és legnépszerűbb topikoknál oda lehetne írni h melyik topik melyik fő témában van (általános, játéksosok fóruma...stb.), mert név alapján nem mindig egyértelmű. Szerintem :)
  • Aquir
    sztem is
  • CSOCSO
    azt akartam irni hogy firefox hiba de mar megint mashol jart az eszem
  • Dichter
    A második jó ötlet. Én is írtam már ide hasonló ötletet, amivel hsz-hez lehetne ugrani. Szerintem hasznos.
  • RelakSfromhome
    Shadow_THH-nak miért végződik .mentés5-re a logoja?

http://www.sg.hu/kep/nicklogok/b10490249941115763186.ment%E9s5
  • CUCLI
    userinfóba MSNes elérhetőség..
  • Sadist
    Userinfoba linket az illető galériájához!
    Meg lehetne a topikokba egy olyan kereső, amibe beírnál egy hozzászólás számot és kilistázná az előtte és utána lévő 50-50 (szal a keresett hozzászólás lenne középen), így elolvashatnád az előzményeket és azt is, hogy miket válaszoltak rá.
  • Dichter
    Az valóban, de szerintem (lehet csak szerintem) ugyanolyan nehéz kiválasztani a legördülőből a következő oldalt, mint ha külön link lenne rá.
  • Sadist
    A legördülő menü. De az előző oldal, következő oldal nincs.
  • Cicero
    Nekem ez a hiba nem jelentkezik
  • Dichter
    Az oldallapozás már most is ottvan
  • precision
    támogatom :)
  • CSOCSO
    nemtom hogy Sg hiba-e.. deee....:

plusz.. ha ranyomok a szerkesztesre es kitorlok onnan mindent es elkuldom az uzit akkor ures marad.. es nem szol erte az sg hogy ures az uzid
  • Garfield
    Azt meg lehetne csinálni, hogy jelenleg az oldal alján levő oldallapozás (legördülő menü + előző/következő linkek) felkerüljön a szövegablak és az legutolsó hozzászólás közé? A legideálisabb az lenne, ha mind alul, mind felül ottlennének a lapozó linkek.
  • Cicero
  • kiskenus
    szerintem én kellenék neki de ez csak olyasféle ojektív megitélés...
  • PLackó
    az jó lenne ha lenne megoldás,mert nekem 250 üzenetre van állítva :)
  • akyyy
    nem tom használni a letöltést