27327
-
#5948 az nem kell :P -
#5947 Jah, meg akkor már külön buddy list, és ha valamelyiknek szülinapja van, akkor egy felugró ablakban figyelmeztet, hogy ne felejsd el felköszönteni -
#5946 meg szülinaposok abc sorrendben ;) -
#5945 A galériában a képek alatt lévő linket meg lehetne oldani javascript nélkül? Amikor több képet akarok megnézni, akkor csak megnyitnám mindet külön böngészőfülön, de nem nyílnak meg a javascript miatt :(
A fórumozó keresőnél a név és a privi küldése mellé oda lehetne még rakni a galéria linket is. -
#5944 ez nagyon jó ötlet... -
blackgamer #5943 fejlesztési javaslat:
a tudományos fórumrészben jól jönne felső és alsó index
+ plusz a görög abc betűi + néhány fontosabb műveleti jel -
#5942 áz -
#5941 Punker :)) -
#5940 jah, értem, csak punkernál láttam, hogy ö nagy elöszeretettel osztogat tékért.
najo, persze ha szétbasszák vele a topikot kkor jogos, csak mondom 3-5szpem miatt sztem nemkéne -
#5939 ilyenekért nem szoktak (nem láttam), de a tegnapi jelenetet biztosan jutalmazzák. Meg szerintem a moderátorok is tisztában vannak a ezzel, majd belátásuk szerint cselekednek. -
#5938 Egy hasznos(?) makrójavaslat:
-code: Tkp. szinoníma a courier-re. A befoglalt szöveg a html "code" szerint íródik ki (akár space = nbsp konverzióval, akár az alább említendő tab-bal), de semmi más formázó makró ne működjön rajta (ez a lényeg). Egyes prog. topikok olvashatóságát javítaná, és a közreadott forrásszövegek nem szállnának el, ha indexkifejezések vannak bennük :) . Ehhez kapcsolódóan egy szimpla (lezáró nélküli) [ tab ] egy tab-ot szúrna be az adott pozícióra (sorok beigazításához).
-
#5937 hehe, a téktopik csak azér volt.
de azér nemkéne mert pl, dumálnak #..98van, és a csaávo gyorsan beir 2öt.
csak mert nem a gumiban van.
akkor én is kapnék, ha pl az asszociácioban beirnék 2öt egymás után, mert nagyték jön?(csakmert ugy láttam, csak a renitens emberkk kapnak) -
#5936 sajnos nem hülyeség... emlékezhetsz te is a gumis ték topicra... meg a tegnapi Mi Kellene az SG-nek topicra :Ð -
#5935 áá, ez hüjeség te is tudod -
#5934 sajnos, ez van, gumin kívül nem elfogadott... -
#5933 nem, én visszanéztem többet is, vki csak simán a tékért kapta, talán ha 2öt beirt elöte -
#5932 nem is a tékért adják, hanem az előtte lévő 10-20 üzi miatt... ami ugyebár értelmetlen. -
#5931 csupán egy kérdésem lenne.
most olvasgatom a büntetöpontlistát,és nem gondoljátok hogy egy tékért kissé tulzás büntit adni??
ráadásul van mikor egyböl 3mat?!
mert többi rendben van, na de egy ték?
nemfáj az senkinek! -
#5930 már egy ideje feature -
blackgamer #5929 [törl], [karbantartás], huuu ez valami új dolog lesz?
moderálhatjuk a nyitott topicjainkat? hatalmas ötlet thanks -
#5928 tényleg? hogy mik vannak... -
Vlala #5927 ha ráklattyolsz, oda repít a gép, ahová szíved vágyik, és a fönn, a kék sorban végre láthatóvá válik a várva várt csoportcím.
-
#5926 Főoldalon a legújabb és legnépszerűbb topikoknál oda lehetne írni h melyik topik melyik fő témában van (általános, játéksosok fóruma...stb.), mert név alapján nem mindig egyértelmű. Szerintem :) -
#5925 sztem is -
#5924 azt akartam irni hogy firefox hiba de mar megint mashol jart az eszem -
#5923 A második jó ötlet. Én is írtam már ide hasonló ötletet, amivel hsz-hez lehetne ugrani. Szerintem hasznos. -
#5922 Shadow_THH-nak miért végződik .mentés5-re a logoja?
http://www.sg.hu/kep/nicklogok/b10490249941115763186.ment%E9s5 -
CUCLI #5921 userinfóba MSNes elérhetőség.. -
#5920 Userinfoba linket az illető galériájához!
Meg lehetne a topikokba egy olyan kereső, amibe beírnál egy hozzászólás számot és kilistázná az előtte és utána lévő 50-50 (szal a keresett hozzászólás lenne középen), így elolvashatnád az előzményeket és azt is, hogy miket válaszoltak rá. -
#5919 Az valóban, de szerintem (lehet csak szerintem) ugyanolyan nehéz kiválasztani a legördülőből a következő oldalt, mint ha külön link lenne rá. -
#5918 A legördülő menü. De az előző oldal, következő oldal nincs. -
Cicero #5917 Nekem ez a hiba nem jelentkezik -
#5916 Az oldallapozás már most is ottvan -
#5915 támogatom :) -
#5914 nemtom hogy Sg hiba-e.. deee....:
plusz.. ha ranyomok a szerkesztesre es kitorlok onnan mindent es elkuldom az uzit akkor ures marad.. es nem szol erte az sg hogy ures az uzid -
Garfield #5913 Azt meg lehetne csinálni, hogy jelenleg az oldal alján levő oldallapozás (legördülő menü + előző/következő linkek) felkerüljön a szövegablak és az legutolsó hozzászólás közé? A legideálisabb az lenne, ha mind alul, mind felül ottlennének a lapozó linkek. -
Cicero #5912 -
kiskenus #5911 szerintem én kellenék neki de ez csak olyasféle ojektív megitélés... -
#5910 az jó lenne ha lenne megoldás,mert nekem 250 üzenetre van állítva :) -
#5909 nem tom használni a letöltést