Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
akkor lenne csak értelme, ha mindenki közel egyidõben oldaná meg, különben lenne topic ahol megbeszélnék a megoldásokat...
St
nem, sõt lehet hogy a nemvipnek visszacsökkentjük 4k -ra 😉
Btw, nem egy rossz ötlet az IQ teszt, mégha a regisztrációt nem is kéne ehhez kötni 😊

Lehetne egy nagy össznépi sg-fórum IQ tesztet csinálni. Aztán ki mennyit ér el, attól függõen utána hozzájárulhatna az eredményei közzétételéhez, vagy sem😊
Persze az IQ tesztet csak 1x /reg lehetne beküldeni.
Ottto
dettó
De valszeg úgyse lesz

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Tuvok
Ha lenne IQ-tesztes reg, kíváncsiságból újraregelnék
😄

Ottto
Vazz így olvasom az IQtesztes vitátokat, és örülök hogy már hónapokkal ezelõtt regeltem

hmm.. nem is rossz ötlet

precision
Én meg divx filmet akarok betenni logonak 😄

Bazinga!

Ööö... a logoméretet nem lehetne megnövelni úgy 24 kbyte körülire(VIP) és 16 kbyte (nemVIP) ?

Ui.:persze lehet magasabb is 😊 , esetleg a beállitások menüben egy kapcsolót amivel tiltani tudják a megjelenitését
a kis sávszélességgel rendelkezõk.

precision
õ nem intelligens ebbõl is látszik 😄

Bazinga!

Sodi? 😊

Punker
kb mikor? mert akkor a másodlagos regg-em nem hosszabítom meg majd csak azzal

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
Hamarosan a 2 havi is meg fog szûnni, 500 ft-os befizetés lesz a minimum.
Dzsini
Jano: az intelligencia és a kulturáltság nem következnek egymásból.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
annak nincs értelme

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jano
Sry, de az intelligens ember észreveszi, ha idegesít valakit, és onnantól igyekszik nem úgy tenni.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

N.E.O.!!!
lehessen 1 havi VIP tagságot venni, és ne 2 havi legyen a minimum.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Punker
persze de a legtöbb lama lusta lenne kitölteni, és rögtön kevesebb problémátok lenne neked is meg a modiknak is

St
Elég gáz lenne, néhány ember aki itt sokakat idegesít magasan átugraná az IQ tesztet, van itt 1-2 marhára idegesítõ, de felettébb intelligens arc 😊
Mi lenne, ha egyszerûen az x ideje nem látogatott topicokat bezárnák... Mondjuk 180 nap abuse után törlés. Vagy amennyi tetszik...

Punkerwork
a kicsik tudják ha rajtam múlik nem kapnak regg-et se

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lteebee
Muszály kelteni itt a feszültséget?
Még azt hiszik a kicsik, hogy egyetértesz velük.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

lol
Punkerwork
inkább bezárod õket?

Lteebee
Az iq tesztet nem támogatom, mert nem biztos, hogy átmennék.
Vagy csak az újaknak? Mert akkor mehet😊

A topicnyitást nem korlátoznám.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
az egy másik topic

Ottto
Ez egy jó 5let

Punkerwork
és ha nem használja a keresõt akkor veszítsen el 1 lehetõséget

Punkerwork
aki nincs 1 éve itt annak havi 1

VinylToy
1 éve regelt = heti 1

és így tovább, aki még nincs egy éve regisztrálva, ne nyithasson, ismerkedjen a környezettel, és tanuljon (sokat) 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punkerwork
gumi duplán számít minimum

VinylToy
Van aki 3 év alatt nyitott kettõt!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Mindenki csak 10 topikot nyithat akinek már összejött, Õ sajnos már sohatöbbet nem 😊) Persze beleszámoljuk a gumis topikokat is 😄DD

hen-tes
mármint limitnek 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
napi kettõ bõven elég sztem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Guest
#791: Ezzel együtt szerintem akkor is korlátozni kéne a topiknyitási jogot, normális embernek nincs szüksége arra, hogy óránként nyithasson új témát...
precision
me too

Bazinga!

hen-tes
elfogadnám én is azt a kis gombocskát

Dzsini
ja persze, vagy mostantól csak az szólhat hozzá és regelhet, aki elég ajánlást szerez meglevõ, magas presztízsû tagoktól 😊))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
LoL

Bazinga!

Punkerwork
ezért mondom hogy a regg-et iq teszthez kell kötni, az ilyen ökröknek türelme se lenne kitölteni 😊

Dzsini
megoldhatatlan igazán, mert nem tudhatod elõre ki nyit értelmes topicot... ez megintcsak a "normális hozzáállás" zászlója alá kerül, ami majd szeptembertõl méginkább téma lesz.

VinylToy
Az ÉRTELMETLEN topiknyitogatásoknak valahogy elejét kellene venni,

Tuvok
Kb . ilyesmit javasoltam a Fórum szavazás topikban ...

Hmm msot hogy mondod, az alatt nincs 😊 De miért?

Amúgy a legtöbb helyen IE-t használok, csak itthon nem. Szal azért nem ártana egy ilyen funkció.
Pyx
Firefoxszal van föoldali cseted? :o

Nem mondtam, hogy tûnjön el teljesen, csak ne jelenjen meg annak, aki nem akarja 😊

Pyx? Mivan a Firefox-szal? Én is azt használom.
Pyx
Tûzróka.

képzeld el ha a chaten megjelenõ hozzászólások a fórumban jelennének meg - inkább ott játszanak, mint itt cseteljenek