Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Ez egy jó 5let

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Punkerwork
és ha nem használja a keresõt akkor veszítsen el 1 lehetõséget

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
aki nincs 1 éve itt annak havi 1

VinylToy
1 éve regelt = heti 1

és így tovább, aki még nincs egy éve regisztrálva, ne nyithasson, ismerkedjen a környezettel, és tanuljon (sokat) 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punkerwork
gumi duplán számít minimum

VinylToy
Van aki 3 év alatt nyitott kettõt!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Mindenki csak 10 topikot nyithat akinek már összejött, Õ sajnos már sohatöbbet nem 😊) Persze beleszámoljuk a gumis topikokat is 😄DD

hen-tes
mármint limitnek 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
napi kettõ bõven elég sztem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Guest
#791: Ezzel együtt szerintem akkor is korlátozni kéne a topiknyitási jogot, normális embernek nincs szüksége arra, hogy óránként nyithasson új témát...
precision
me too

Bazinga!

hen-tes
elfogadnám én is azt a kis gombocskát

Dzsini
ja persze, vagy mostantól csak az szólhat hozzá és regelhet, aki elég ajánlást szerez meglevõ, magas presztízsû tagoktól 😊))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
LoL

Bazinga!

Punkerwork
ezért mondom hogy a regg-et iq teszthez kell kötni, az ilyen ökröknek türelme se lenne kitölteni 😊

Dzsini
megoldhatatlan igazán, mert nem tudhatod elõre ki nyit értelmes topicot... ez megintcsak a "normális hozzáállás" zászlója alá kerül, ami majd szeptembertõl méginkább téma lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

VinylToy
Az ÉRTELMETLEN topiknyitogatásoknak valahogy elejét kellene venni,

Tuvok
Kb . ilyesmit javasoltam a Fórum szavazás topikban ...

Hmm msot hogy mondod, az alatt nincs 😊 De miért?

Amúgy a legtöbb helyen IE-t használok, csak itthon nem. Szal azért nem ártana egy ilyen funkció.
Pyx
Firefoxszal van föoldali cseted? :o

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Nem mondtam, hogy tûnjön el teljesen, csak ne jelenjen meg annak, aki nem akarja 😊

Pyx? Mivan a Firefox-szal? Én is azt használom.
Pyx
Tûzróka.

képzeld el ha a chaten megjelenõ hozzászólások a fórumban jelennének meg - inkább ott játszanak, mint itt cseteljenek

Én egy xelõt szeretnék a beállításokhoz, hogy azt a full felesleges chatet a fórum fõoldalán el lehessen tüntetni.
Punkerwork
nyilvános megkövezést ajánlom

TheGOro
Két gyesznót kérnék!

http://GOro.hu

Tuvok
?

és azokkal mit lehetne csinálni, akik ugyanazt a reklámot beírják 10 különbözõ topicba?

Lteebee
Jó ötlet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
#728?

Pyx

Pyx
Jo lenne ha hetente max néhány topikot lehetne nyitni.

precision
Ja és vki említette itt az egyszeri nick átnevezés dolgot. Az tényleg jó lenne. User infoban meg pl benne lehetne a régi nick a félreértések elkerülése végett!

Bazinga!

precision
Hozzászólás-szerkesztés tényleg jó lenne, az is 4 perces, és ne kötõdjön a VIP tagsághoz hanem mondjuk ahhoz h mennyi ideje regisztrált az illetõ.

Bazinga!

cSuwwi
hmmm, jó kérdés...

- a 3 vagy 4 csillagosok (vagyis akik már régóta visszajárnak, és ismertebbek a fórumon) az általánosban fórumokban nyitott topikjaikban (kivéve a gumit) lehetnének alapból házigazdák, nem kéne könyörögni a moderátoroknak hogy házigazdát csináljanak belõle.

- Aki újreg a fórumon hetente max. 1 topicot nyithatna (ami nem IP-hez lenne kötve, hanem nicknévhez). Mivel ahol a kérdések 90%-a szokott felmerülni (Hardware ill. a Oprendszer fórum) már van egy általános kérdezõ topic, elég ez is. Az újreg idõtartama nem post függõ lenne, hanem pl. 2 hónap. Aki ezután is visszajár, az már nyithatna max. napi 1-2 topicot (a gumival együtt).

- powerboardokon szokott lenni egy figyelmeztetõ rendszer, hogy minden usernek van 5 pontja. A moderátorok tudnak figyelmezetést küldeni, ha valami hülyeséget csinált. Ha elfogy az 5 pontja, akkor pl. 1 hónap ban (vagy végleges)

- Lehetne az üzenetvisszavonás helyett egy üzenetszerkesztés lehetõség. A legtöbb visszavonás amúgyis az elírások miatt van (legalábbis nálam). Maradhatna ugyanúgy 4 perc.

- A VIP-ra való regisztrációt felemelném a törzstagok szintjére. (Legalább 2 hónapja regisztrált nikk, és legalább 300 hozzászólás).

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. az eddig írtak alapján én valami hasonló fejlesztéseket tudnék elképzelni...

shit happens

Lteebee
És mivel legyen több jogunk például?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Pyx
szépgyors törlés, htx

jaja, szerintem is

cSuwwi
mondjuk a pontozós dolggal meg az a baj, hogy jobban lassíthatja a szervert a több lekérés. :/

a legegyszerûbb az idõhöz kötött új jogosultságok lehetnének...

shit happens

tomsolo
a sok, pontozos, kredites ötlet ellenében - ki az isten akraja ezt így számolgatni? Én tutter hogy nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cSuwwi
miért, szerintem jó ötlet, a hozzászólások száma szerinti pontozás, DE csak a normál fórumokban (se gumiszoba, esetleg saját fórumok). A normál topicokban nem túl gyakori a postpörgetés (kivéve a idõ, asszociáció, stb. játék topicokat)

shit happens

Guest
Háááát, a jelenlegi felhozatalt elnézve... 😄

Amúgy szerintem még mindig két malomban õrölünk. 😊 Én csak valami olyasmit akartam, hogy mondjuk az elsõ 3 hónapban nyithat összesen pl. 2 topikot, 3 hónap után meg max. hetente egyet. (Ex has számok, nem azokon van a lényeg, csak szemléltetés.) Így egy újreg nem fogja teleszemetelni a fórumot duplikátum- meg ökörségtopikokkal, de ha arról van szó, akkor azért tud új témát nyitni. Gondolom fõként úgyis a hozzászólás lehetõsége miatt regisztrálnak, sazl nem hinném, hogy ez a korlátozás annyira a falhoz vágná õket.
Ha kreditet vonsz le a topicnyitások után, az olyan, mintha bûn lenne topicot nyitni 😊

Amúgy egyértelmû, hogy a szpemmelést elkerülendõ nem szabad túl sok kreditet adni, csak a hozzászólások száma alapján. Illetve rossz helyen szpemmelés esetén, le is lehet vonogatni ugye.
Guest
Amúgy én csak arra gondoltam azzal a kredittel, hogy az újreg is nyithasson 1-2 topikot (de tényleg nem többet), de egyébként csak bizonyos idõ után kapjon rendesen topiknyitó jogot. 😊
Guest
A hozzászólásszám alapján történõ "jutalmazással" NAGYON csínján...
tomsolo
biztos, hogy jó ötlet az ilyen több lépcsõs számolgatós rendzser?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ugyanakkor, ha belegondolok, egy értelmes kreditrendszer felállítása bizonyos eszközökkel látná el a moderátorokat is, például ha retorzióra van szükség.
Pl így, egy kredit-pontozásos rendszerrel:

Kezdés - regisztrálás után 24h-val lehet hozzászólogatni, de semmi mást.

Mondjuk 300 hozzászólásonként +1 kreditet kap az illetõ, illetve a regisztrációtól számítva 3 havonta is +1-et. Így elkerülhetõ talán, hogy csak a hozzászólások számával feljebb kerüljön valaki.

Illetve moderátor adhat/levonhat kreditet, különbözõ dolgok alapján. Mennyire konstruktív, vagy épp ellenkezõleg. Pl hülye topic, vagy duplázás esetén, vagy minden törölt hozzászólása után -1 pont, vagy valahogy így. Ezenkívül lehetne pl javaslatok alapján is krediteket kapni, meg mindenféle értelmes cselekedetért.

-Így 3 kredit elérése után válna törzsvendéggé, és ekkor kapná meg a jogot az illetõ, hogy topicot nyisson (1/hét), és privát üzengessen.
-Mondjuk 5 kredit után már szabadon nyithatna topicot, illetve a VIP regisztrációra is lehetõsége nyílna.
-Ezután 10 kredit + VIP tagság esetén kaphat galériát, meg egyéb extrákat, és így tovább.
-50 kredit felett már moderátori/házigazdai jogot is kaphat, ha úgy adódik valamely topicban, témában.
-100 kredit felett meg ingyenessé válhatna a vip tagság, stb.

Vagy valahogy így... No persze a kredithatárokat rendesen ki kell találni, most csak hasraütés szerûen írtam õket.
Tuvok
Háát, sztem Grebber depressziós lesz .

Ja. Jó ötlet. Bár szerintem nem kell kreditezni, simán regisztrálástól számított idõhöz kell kötni. Mondjuk 3 hónap ÉS 500 hozzászólás után lehet nyitogatni.
Aztán a heti 1 topic is jo ötlet. Ezzel bárki tud élni itt, semmi szükség gyakoribbra.