27327
-
Adrian Graves #6068 Tudom mi kéne. Egy beépített alrendszer, mely minden látogatás után ír a számlámra 10 forintot. Az államkasszából persze. -
#6067 jah meg a beállitásoknál önbüntipont osztó :D -
#6066 Meg még egy checkboxot, hogy akar-e a hozzászólásban káromkodni, ekkor küldéskor automatán kapná az illető a büntit. -
#6065 St most biztos örül nekünk! -
#6064 a toplista pedig egyre jobb...most már 3. nincs :D -
#6063 Ehh, mire leírtam :D -
#6062 Esetleg még off szűrő alkalmazása (bekapcsolod, és az off-os post-ot nem mutatja), de ekkor ugye az egész post-ot kéne off-ra rakni.
Nameg kéne akkor szpojler is, ami a háttér színével tenné azonossá a dolgot, a fejlécet meg pl vörösre szinezné, benne a spoiler felirattal, ami sárga :) -
Borg #6061 Na ez is egy jó ötlet!
Ami kellene:
1. Egy checkbox a hsz írásakor, hogyha az egész off.
2. off /off tagok ha a hsznek csak egy része off
3. egy switch az üzenetek fejlécébe a moderátorok/házigazdák számára, hogy a hsz-eket gyorsan és egyszerűen sorolgathassák ide-oda.
4. és egy opció a beállításoknál, amellyel a user szűrhetné a kizárólag off hsz-ek listázását.
Az off hsz meg valahogy úgy jelenne meg, hogy a szövege szürke, a fejléc meg ugyancsak szürke, vagy fehér. (valamint pl az offra aláírás meg ilyenek sem kellenének) -
#6060 Ez nagyon jó ötlet! Egy másik fórumon láttam már ilyet. (cSuwwi gondozásában)
Ott az off hsz-t tagekkel kellett díszíteni, így könnyen ki lehetett szűrni az offokat! -
Garfield #6059 Mellesleg szerintem jó ötlet a dolog, mármint az offtopic tag bevezetése. -
Garfield #6058 Nagyon telhetetlen kérés lenne, hogy a Borg-féle ötlethez kapcsolódóan a júzer a beállítások között bebillenthetné egy pipával, akar-e offtopic hozzászólásokat látni? -
#6057 sztem is jó ötlet, így a "közösségápoló" spamek, offok jól megférnének az "értékes" hozzászólások mellett, úgy, hogy a ti (moderátorok) szemeteket se szúrja :)
a házigazda meg úgy is elég naprakész általában a topikokból, így neki nem lenne túl nagy feladat spamnek minősíteni egy hozzászólást, ha esetleg a júzer elfelejtkezik róla... -
blackgamer #6056 pedig jó ötlet az OFF káros dolog
Hajrá! -
#6055 sztem se jó ötlet, 1 hozzászólásban lehet kettőféle üzenet is -
#6054 szerintem hülye ötlet...
pl én az életbe nem kapcsolnám be...most tényleg, valaki be fogja x-elni hogy "én most k*rvára nem a topichoz szólok hozzá" ? -
Borg #6053 Előbb utóbb megtanulnák az emberek használni. Max eleinte kap egy-egy pontot aki úgy offol, hogy nem állítja be.
Ahhoz képest meg nem sok meló, hogy az utóbbi 2 napban csak a GTA:SA topikban 15 embernek kellett osztogatnom, meg törölgetnem a rakás szpemjeiket. -
#6052 az kicsit sok meló lenne nem?
minden nap átnéni az összes topicot és kiválogatni az offokat? -
Borg #6051 Ha a user nem, akkor majd a moderátor. -
#6050 és majd be fogja állitani.... -
Borg #6049 Szerintem nem ártana az SG-re is valami offtopik hsz jelölés.
Pl a user mikor ír, beállíthatja hogy off-spam, és ennek megfelelően akkor kiszürkítené a hozzászólását meg a fejlécét stb. És ugyanezt a moderátornak is egy kapcsolóval minden hsz-hez lehetőségként.
Mert kétségtelen, hogy bizonyos mennyiségig a spamnek semmi ártalmas hatása nincs, sőt, hangulatteremtő, de egyes topikokban annyira többségbe kerül sokszor az OFF, hogy a hasznos infók óránként több oldalt süllyednek, és nem csoda ha nem akar senki visszaolvasni.
Így meg legalább áttekinthetőek maradnának a topikok valamennyire, és nemkéne emiatt 20-asával osztani a pontokat amikor valaki spammel. -
#6048 pont írni akarta hogy most már van első denincs második :D
probléma meg lesz oldva?
amúgy az #5896-ost meg tudjátok majd akkor oldani?
thx:) -
#6047 Legnépszerűbb témák
1. GTA: San Andreas
3. Magyar válogatott
4. INGYENES NETTELEFON
5. Színház
6. Ki van fent legtovább?
7. Humoros és aranyos képek
8. BogyóKatica
9. Football Manager 2005
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
-
#6046 én meg nem írok hosszú szövegeket :) -
#6045 elnézést,13 -an kaptunk borgtól...
legalább chatba lehetne írnom de nem pedig nem csináltam semmit! -
#6044 Firefoxhoz pl van egy Scribe nevű kiterjesztés, amivel elküldés előtt (vagy a hozzászólás írása közben bármikor) le lehet menteni a hozzászólást (akár egy Ctrl+S kombinációval), és utána visszatölteni. Igaz, a hosszú ő-t és ű-t nem tudja kezelni valamiért. -
#6043 még valami.elég felháborítónak tartom ami a GTA:Sa topicban történik.kb 7-en azért kaptunk egy embertől 1 óra alatt 2 db büntetőpontot mert (én legalábbis) beírtam 2-3 hozzászólást ami nem spam volt.attol még hogy rossz napja van az illetőnek (vagy nem tudom) nem kéne tönkretennie más kedvét is,eléggé lehangolt ez a dolog mert én úgy érzem hogy eddig nem ártottam semmit az SG-nek.
mindegy,kibírom ezt a 2 hetet de nem kéne tulzásba esni! -
#6042 Lehet, hogy az első helyen álló téma időközben törölve lett. -
#6041 nekem van hogy két sorosnak se szánom, oszt lesz belőle valami jó hosszú:D -
#6040 Én is vesztettem már nem egy fél-képernyős irományt.
Azóta, a hosszabb szövegeket jegyzettömbben írom meg. -
#6039 Én is pont ezt akartam kérdezni :) -
#6038 ööö miért van csak 9 legnépszerűbb téma?(rögtön a másodikkal kezdi) -
#6037 Muhahaha, én annyiszor megszoptam már, hogy emiatt keyloggert telepítettem és onnan hozom vissza, ha gáz van :DD -
#6036 meg egy ingyen sg nyelvtan oktatást... -
hokotro #6035 Egy pár jó csaj fell kéne dobni!!!Ja meg legyen SG szépségverseny is! Hokotro
-
#6034 így van, én is így csinálom. -
#6033 ezért javaslom hogy automatán megőrizze pl vagy ilyesmi.. vágólap másra kell:D -
#6032 hosszabb üzi előtt, én ki szoktam "menteni" ctrl+c-vel az egészet, küldés előtt, ilyen esetek elkerülése végett. -
#6031 de mit sem ér, ahoz már elküldi az üzit, bejön hogy XYZ miatt nem ment el, és vissza megyek, nincs ott az üzi!! -
#6030 van Szerkesztés gomb... -
#6029 Egy kis ON:)
Szal, az milyen 5let, ha írok egy hozzászólást, és véletlenül tulhaladok a 10 szmájlin vagy egyéb ok miatt nem küldi ez az üzimet, és ha rámegyek, hogy vissza, akkor tudjam tovább szerkeszteni, ne keljen újról előkezdeni a hosszú hozzászólásomat:)
Elég idegesítő, hogy valamit jó sokáig írok, majd valami hiba miatt nem küldi el, és ha rémegyek hogy Vissza, akkor üres marad az, ahova írom...ahelyett, hogy ot maradna