27327
  • Adrian Graves
    Tudom mi kéne. Egy beépített alrendszer, mely minden látogatás után ír a számlámra 10 forintot. Az államkasszából persze.
  • Match
    jah meg a beállitásoknál önbüntipont osztó :D
  • Sadist
    Meg még egy checkboxot, hogy akar-e a hozzászólásban káromkodni, ekkor küldéskor automatán kapná az illető a büntit.
  • ivjoe
    St most biztos örül nekünk!
  • Match
    a toplista pedig egyre jobb...most már 3. nincs :D
  • RelakSfromhome
    Ehh, mire leírtam :D
  • RelakSfromhome
    Esetleg még off szűrő alkalmazása (bekapcsolod, és az off-os post-ot nem mutatja), de ekkor ugye az egész post-ot kéne off-ra rakni.

Nameg kéne akkor szpojler is, ami a háttér színével tenné azonossá a dolgot, a fejlécet meg pl vörösre szinezné, benne a spoiler felirattal, ami sárga :)
  • Borg
    Na ez is egy jó ötlet!

Ami kellene:
    1. Egy checkbox a hsz írásakor, hogyha az egész off.
    2. off /off tagok ha a hsznek csak egy része off
    3. egy switch az üzenetek fejlécébe a moderátorok/házigazdák számára, hogy a hsz-eket gyorsan és egyszerűen sorolgathassák ide-oda.
    4. és egy opció a beállításoknál, amellyel a user szűrhetné a kizárólag off hsz-ek listázását.

Az off hsz meg valahogy úgy jelenne meg, hogy a szövege szürke, a fejléc meg ugyancsak szürke, vagy fehér. (valamint pl az offra aláírás meg ilyenek sem kellenének)
  • ivjoe
    Ez nagyon jó ötlet! Egy másik fórumon láttam már ilyet. (cSuwwi gondozásában)
    Ott az off hsz-t tagekkel kellett díszíteni, így könnyen ki lehetett szűrni az offokat!
  • Garfield
    Mellesleg szerintem jó ötlet a dolog, mármint az offtopic tag bevezetése.
  • Garfield
    Nagyon telhetetlen kérés lenne, hogy a Borg-féle ötlethez kapcsolódóan a júzer a beállítások között bebillenthetné egy pipával, akar-e offtopic hozzászólásokat látni?
  • joebacsi
    sztem is jó ötlet, így a "közösségápoló" spamek, offok jól megférnének az "értékes" hozzászólások mellett, úgy, hogy a ti (moderátorok) szemeteket se szúrja :)
    a házigazda meg úgy is elég naprakész általában a topikokból, így neki nem lenne túl nagy feladat spamnek minősíteni egy hozzászólást, ha esetleg a júzer elfelejtkezik róla...
  • blackgamer
    pedig jó ötlet az OFF káros dolog
    Hajrá!
  • Aquir
    sztem se jó ötlet, 1 hozzászólásban lehet kettőféle üzenet is
  • Match
    szerintem hülye ötlet...
    pl én az életbe nem kapcsolnám be...most tényleg, valaki be fogja x-elni hogy "én most k*rvára nem a topichoz szólok hozzá" ?
  • Borg
    Előbb utóbb megtanulnák az emberek használni. Max eleinte kap egy-egy pontot aki úgy offol, hogy nem állítja be.
    Ahhoz képest meg nem sok meló, hogy az utóbbi 2 napban csak a GTA:SA topikban 15 embernek kellett osztogatnom, meg törölgetnem a rakás szpemjeiket.
  • Match
    az kicsit sok meló lenne nem?
    minden nap átnéni az összes topicot és kiválogatni az offokat?
  • Borg
    Ha a user nem, akkor majd a moderátor.
  • Match
    és majd be fogja állitani....
  • Borg
    Szerintem nem ártana az SG-re is valami offtopik hsz jelölés.
    Pl a user mikor ír, beállíthatja hogy off-spam, és ennek megfelelően akkor kiszürkítené a hozzászólását meg a fejlécét stb. És ugyanezt a moderátornak is egy kapcsolóval minden hsz-hez lehetőségként.
    Mert kétségtelen, hogy bizonyos mennyiségig a spamnek semmi ártalmas hatása nincs, sőt, hangulatteremtő, de egyes topikokban annyira többségbe kerül sokszor az OFF, hogy a hasznos infók óránként több oldalt süllyednek, és nem csoda ha nem akar senki visszaolvasni.
    Így meg legalább áttekinthetőek maradnának a topikok valamennyire, és nemkéne emiatt 20-asával osztani a pontokat amikor valaki spammel.
  • PLackó
    pont írni akarta hogy most már van első denincs második :D
    probléma meg lesz oldva?
    amúgy az #5896-ost meg tudjátok majd akkor oldani?
    thx:)
  • Match
    Legnépszerűbb témák

1. GTA: San Andreas
    3. Magyar válogatott
    4. INGYENES NETTELEFON
    5. Színház
    6. Ki van fent legtovább?
    7. Humoros és aranyos képek
    8. BogyóKatica
    9. Football Manager 2005
    10. A Pc-s játékoknak leáldozott

• Dichter
    én meg nem írok hosszú szövegeket :)
  • PLackó
    elnézést,13 -an kaptunk borgtól...
    legalább chatba lehetne írnom de nem pedig nem csináltam semmit!
  • Sil78
    Firefoxhoz pl van egy Scribe nevű kiterjesztés, amivel elküldés előtt (vagy a hozzászólás írása közben bármikor) le lehet menteni a hozzászólást (akár egy Ctrl+S kombinációval), és utána visszatölteni. Igaz, a hosszú ő-t és ű-t nem tudja kezelni valamiért.
  • PLackó
    még valami.elég felháborítónak tartom ami a GTA:Sa topicban történik.kb 7-en azért kaptunk egy embertől 1 óra alatt 2 db büntetőpontot mert (én legalábbis) beírtam 2-3 hozzászólást ami nem spam volt.attol még hogy rossz napja van az illetőnek (vagy nem tudom) nem kéne tönkretennie más kedvét is,eléggé lehangolt ez a dolog mert én úgy érzem hogy eddig nem ártottam semmit az SG-nek.
    mindegy,kibírom ezt a 2 hetet de nem kéne tulzásba esni!
  • Jano
    Lehet, hogy az első helyen álló téma időközben törölve lett.
  • akyyy
    nekem van hogy két sorosnak se szánom, oszt lesz belőle valami jó hosszú:D
  • FtranX
    Én is vesztettem már nem egy fél-képernyős irományt.
    Azóta, a hosszabb szövegeket jegyzettömbben írom meg.
  • Sadist
    Én is pont ezt akartam kérdezni :)
  • PLackó
    ööö miért van csak 9 legnépszerűbb téma?(rögtön a másodikkal kezdi)
  • DanielT
    Muhahaha, én annyiszor megszoptam már, hogy emiatt keyloggert telepítettem és onnan hozom vissza, ha gáz van :DD
  • Match
    meg egy ingyen sg nyelvtan oktatást...
  • hokotro
    Egy pár jó csaj fell kéne dobni!!!Ja meg legyen SG szépségverseny is! Hokotro
  • artschi
    így van, én is így csinálom.
  • akyyy
    ezért javaslom hogy automatán megőrizze pl vagy ilyesmi.. vágólap másra kell:D
  • Dichter
    hosszabb üzi előtt, én ki szoktam "menteni" ctrl+c-vel az egészet, küldés előtt, ilyen esetek elkerülése végett.
  • akyyy
    de mit sem ér, ahoz már elküldi az üzit, bejön hogy XYZ miatt nem ment el, és vissza megyek, nincs ott az üzi!!
  • artschi
    van Szerkesztés gomb...
  • akyyy
    Egy kis ON:)

Szal, az milyen 5let, ha írok egy hozzászólást, és véletlenül tulhaladok a 10 szmájlin vagy egyéb ok miatt nem küldi ez az üzimet, és ha rámegyek, hogy vissza, akkor tudjam tovább szerkeszteni, ne keljen újról előkezdeni a hosszú hozzászólásomat:)
    Elég idegesítő, hogy valamit jó sokáig írok, majd valami hiba miatt nem küldi el, és ha rémegyek hogy Vissza, akkor üres marad az, ahova írom...ahelyett, hogy ot maradna