Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
hát ebbe szerintem nem kellene belemenni... ha téged csak a politika érdekelt, akkor megtalálhatod máshol a neten az ennek megfelelõ fórumokat. itt már nincs, és szerintem ennek sokan örülünk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

observer
Viszont a legtöbbet látogatott rész volt. És szólt valamirõl. Most látogassam a pontos idõ topicot?

..szeretlek, csak nem nagyon....

Dzsini
no, lesz RSS? 😊) nem tûnik olyan nehéznek legenerálni

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
Ja, szegényebb egy sor nácizással és zsidózással 😊
A portál 6 éves múltjában egyik legjobb döntés volt.
observer
Kár volt bezárni a polfórumot. Azóta szegényebb az egész SG.

..szeretlek, csak nem nagyon....

Magyarul tök felesleges 😄
ugyanaz mint a mostani hirdoboz, csak szabványos és profibb - külön kliensek vannak hozzá

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
ésazmirejó? hol van annak valami specifikációja? 😊
Dzsini
RSS / XML newsfeed a fõoldalról

precision

Bazinga!

precision
reklámoztál egy másik forumot, ezért halál jár!

Bazinga!

RelakS
hmm?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

precision
rekkklámozni mertél? halál reád gaz remlámozó

Bazinga!

RelakSfromhome
Nasazl, ami hirtelen eszembe jut:
Jó lenne, ha a vip szerkeszthetné a hozzászólást, mert elõfordul, hogy néha csak egylinket írok el pl, és amiatt esetleg a képet linkelhetem be újra. Persze, idõkorlátos lenne, mint a törlés (lásd hwsw-n, ott is csak ideig szerkesztheted)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
nem biztonságos?
mert potenciálisan a gumióvszerrel is teherbe eshetsz

Borcsa
ez a lap mér nem biztonságos potenciálisan?

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Punkerwork
a Segítség topic-ot ki kéne emelni szerintem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cSuwwi
jaja, de pl. az új tagoknak (< 2 hónapja regisztrált), megjelenhetne a fõoldalon a hírek alatt, egy kis 'help', hogy ilyen esetekben hol kérdezzen, ha valami baja van.

A többség szvsz lusta megkeresni a topicot a játékosoknál, vagy a hardware ill. oprendszer topicban egyszerûen nem tud, az általános segélykérõ topicról...

shit happens

Pont az az 1 topiknyitási lehetõség lesz, amiben az isten barma újonc megnyitja egy-egy témának a 27.topikját.
Erre van az általános segítség kérõ topic a hardverben, operncerben, és minden játéknak külön topikja a játékosban is.

Totál felesleges akár csk 1 topikot is nyitnia annak, aki nem aktív tagja még a fórumnak. Javaslom az elsõ 3 (de legalább 1) hónapban 1 topikot se nyithasson senki. És utána is csak 1-et havonta. Bõven elegendõ.
Dzsini
Mi kéne, hogy még jobb legyen?

kevesebb kényszerszünet? 😊

Dzsini
az 1 hónapos reg a 871 miatt szerintem nem tanácsos... LEGALÁBB 1 nyitási topic-lehetõséget meg kell adni, a másik 2 pont meg megfontolás után jó is lehet.

K.András
Szvsz 1-es pont az offtopikot a 2-es a szpemmelést a harmadik pont pedig nyugodtabb forumozást segitené elö.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Lteebee
St-vel egyetértek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
ahogy egy csillagos Lbetûs megemlítette valahol mostanában (bár nem pont így) - "aki q.vának áll áll, ne csodálkozzon, ha megb..ák"

az anyázásokat nem kell felvenni, ha jogos volt a ban/törlés, akkor azon semmilyen sirdogálás nem fog változtatni. 😊)

Tuvok
Hosszútávon unalmas .

Pyx
"az ilyennek nem kell
inkább nevess egy jó te is"

Te mondtad 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
Kérdezd meg St-t, hogy milyen hatással van rá 1 ban . Nekem úgy tûnt nem veszi fel a dolgot, de persze lehet, hogy utána sírásban tör ki, hamut szór a fejére, elmegy gyónni, majd bûnbánatból megcsonkítja magát . 😄DDD

precision
1 hét egy topiknyitás sztem jó 5let...St be kéne vezetni! 😊
V. max 2 topic/hét 😄

Bazinga!

😊

Tuvok
Kitérdekel ? Aki nem bírja a piszkos melót és a kritikát, ne legyen admin ...

Háááát, nekem más tapasztalataim vannak a dologról. Akit banolok nyilván nem anyázik, de a barátai, haverjai annál inkább.

Tuvok
Ja, és ha törölgeted, akkor biztos anyázni fog, ha banolod, akkor nem valószínû ...
Próbáld ki pl. hogy milyen egy játékszerveren adminkodni, 100 kick után is visszajöhet egy idióta, ha meg banolod, van pár perced, míg ip-t vagy nicket vált, vagy megunja és többet nem látod .

Tuvok
Háhá, na várj ! Ha napi 200 olyan hsz-t törölnél, ami még a gumiban is messze színvonalon aluli, térdre borulnál egy ban-gombért ...

Egy idõ után már csak kín... hogy a sok idiótával meg az idiótaságukkal kell foglalkoznod, ahelyett, hogy a barátnõddel, kutyáddal, anyáddal, apáddal, testvéreddel, mozizással stb. tölthetnéd a drága idõd.
Nem sok köszönet van ebben a munkában - akármit is csinálsz, valaki mindig szidja az anyád...

Dzsini
sokan azért regelnek, hogy valamit megkérdezzenek, szóval azért illene mondjuk reg után legalább 1 topicnyitási jog... a heti 1 szerintem elég jól használható, ha másképp nem menne, akkor megy a "nyiss lécci egy XY topicot" üzenet a havernak, és kész.

Tuvok
Hidd el hogy nem ...

Nehogy azt hidd, hogy olyan nagy élvezet ez...

A harmadik után megunnád...

Tuvok
Tudod mit megadnék, hacsak havonta egyszer banolhatnék egy olyan balf*szt, mint ez a krapek ????!!!!!!

N.E.O.!!!
Pénzért moderátori jogot

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

precision
LoL 😄

Bazinga!

Tuvok
Komolyan nagyon unalmas kezd lenni a gyerek ...

Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Igy jobb lenne:

- Regisztráció : 1000 Ft + ÁFA

- Új topic nyitása : 500 Ft + ÁFA

- Hozzászólás küldése :

- 50 karakterig : 100 Ft + ÁFA
- 50 felett : 250 Ft + ÁFA
- Szmájli beszúrása(darabonként): 25 Ft + ÁFA

- Kép beszúrása :

- 100 Kbyte-ig : 100 Ft + ÁFA
- 100-500 Kbyte-ig : 300 Ft + ÁFA
- 500 Kbyte felett : BAN ! (újra regisztrálhat 2000 Ft + ÁFA)

- URL beszúrása :

- URL-enként 100 Ft + ÁFA

Hirtelenjében ennyi,igy megoldódna egy rakás probléma és pénz is csorogna az SG kasszájába.

Guest
#858: Valahogy így.
Tuvok
Na ja .

Tuvok

1, 3 és a továbbá pontokat támogatom 😊
A 2-es valóban csak szpemmelést szülne...