Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szacsi
az nem bann?

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
St, nem lehetne betenni az üzenetek fejlécéhez a fekete színt? Nem olyan nagy munka, sztem...

Punkerwork
ban-olni az olyanokat akik szétb@szák a chat-et mert unatkoznak

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

szacsi
ez hüjeség

cSuwwi
Ha valaki arra vetemedik, hogy proxykat használ, hogy új topicokat nyithasson, akkor szerinted mekkora feladat lesz neki kitörölni pár SG-s cookiet? Még könnyebb, mint új proxykat keresni.

shit happens

precision
nemhinném 😄

Bazinga!

cSuwwi
Ingyen VIP mindenkinek? 😄

shit happens

precision
Az "ötlet", a rejtély ami már régóta kínozza az sg népes táborát de te (pontosabban ti) még mindig nem akarjátok elmondani. NA MIAZ????

Bazinga!

tomsolo
de ha lehet választani mire fordítson St energiát akkor még mindig inkább a védett topikokba vagy az "ötlet"-be öljön..😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
elvbe arra is jó lenne hogy akár az asztalon azonnal megjelenhetnek a friss hírek...(windózon persze) 😊

nemcsakfeel
mek mék aszt hogy topik nyitás ne csak IP alapján legyen, hanem cookivel is, mert így néhány proxival hmm😊)

*hihi ** *

EOX
Pl. Doom3 topik 1069 új üzenet délután óta😄

Retteketet

nemcsakfeel
le kéne állítani a szpemgyárat.
napi korlátot bevezetni mind topiknyitásra, mind hozzászólásra. Pl. napi max 50.
a sok szpemmernek

*hihi ** *

FtranX
azt ismerem.
pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen mindig oda bemenni, vagy legalább a maximum ne 250 legyen, hanem jóval több.

FtranX
hogy lehet 77 ezer értelmes hozzászólást összehozni? annyit még összeszpemmelni is elég. 😄

cSuwwi
a topicokra külön beállítás nincs

shit happens

cSuwwi
Beállítások > Megjelenõ Fórumüzenetek száma
bár ez az egész fórumra érvényes.

shit happens

LittleL
Hát igen, az Index fórum tényleg nem egy szpemmer barát fórum. D

De azért akad olyan, akinek már 77.000 beírása van, ez nem piskóta.
és 50.000 felett is vannak 10 -en. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FtranX
ott hol van olyan?

Fórum fõoldal, beállítások menüpontot nézted már?

jah, az tényleg jó lenne!
az egész topic üzenetei egy oldalon! nekem már elég sok szenvedést megspórolt volna

FtranX
háde ez az sg! 😄

cSuwwi
megoldás: csetelni a cseten kell, nem a fórumokon. próbálj csak meg csetelni az index fórumán 😊

shit happens

FtranX
Szerintem hasznos lenne, ha a megjelenõ üzenetek számát a topic-okban is át lehetne állítani (pl. 10-500 között).
Ha csetel az ember, akkor elég 10 db üzetet is, de ha sok új üzenet érkezett, vagy keresni akar egy topicban, akkor jól jönne, ha gyorsan át lehetne állítani.

1 jelentkezõ azért volt nem? 😄D (nem én)
St
Tévedés, átlag életkor magasan 20 közepén van a "fitalabb korosztály" csak sztereotipia. Õk a fórumon a leghangosabbak úgy tûnik mintha õk lennének legtöbben...

Politika elfért volna itt, ha annó jelentkezik csak 1 ember aki rendbeteszi. Ha jól emléxem 3 napig hirdettem, hogy "moderátor felvétel", de egyetlen jelentkezõ sem volt a posztra. Mindenki csak pofázni szeret, de ha felelõsséget kell valamiért vállalni... Ennyit a polfórumról nagy rakás szemét volt, oda került ahová való.
LittleL
Hát ide fõként a fiatalabb korosztályú "egyének" járnak, úgyhogy
szerintem nem sok mindenkit érdkelt a politika igazi része,
csak a fikázás ment.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Dzsini
hát ebbe szerintem nem kellene belemenni... ha téged csak a politika érdekelt, akkor megtalálhatod máshol a neten az ennek megfelelõ fórumokat. itt már nincs, és szerintem ennek sokan örülünk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

observer
Viszont a legtöbbet látogatott rész volt. És szólt valamirõl. Most látogassam a pontos idõ topicot?

..szeretlek, csak nem nagyon....

Dzsini
no, lesz RSS? 😊) nem tûnik olyan nehéznek legenerálni

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
Ja, szegényebb egy sor nácizással és zsidózással 😊
A portál 6 éves múltjában egyik legjobb döntés volt.
observer
Kár volt bezárni a polfórumot. Azóta szegényebb az egész SG.

..szeretlek, csak nem nagyon....

Magyarul tök felesleges 😄
ugyanaz mint a mostani hirdoboz, csak szabványos és profibb - külön kliensek vannak hozzá

tomsolo

St
ésazmirejó? hol van annak valami specifikációja? 😊
Dzsini
RSS / XML newsfeed a fõoldalról

precision

Bazinga!

precision
reklámoztál egy másik forumot, ezért halál jár!

Bazinga!

RelakS
hmm?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

precision
rekkklámozni mertél? halál reád gaz remlámozó

Bazinga!

RelakSfromhome
Nasazl, ami hirtelen eszembe jut:
Jó lenne, ha a vip szerkeszthetné a hozzászólást, mert elõfordul, hogy néha csak egylinket írok el pl, és amiatt esetleg a képet linkelhetem be újra. Persze, idõkorlátos lenne, mint a törlés (lásd hwsw-n, ott is csak ideig szerkesztheted)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
nem biztonságos?
mert potenciálisan a gumióvszerrel is teherbe eshetsz

Borcsa
ez a lap mér nem biztonságos potenciálisan?

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Punkerwork
a Segítség topic-ot ki kéne emelni szerintem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cSuwwi
jaja, de pl. az új tagoknak (< 2 hónapja regisztrált), megjelenhetne a fõoldalon a hírek alatt, egy kis 'help', hogy ilyen esetekben hol kérdezzen, ha valami baja van.

A többség szvsz lusta megkeresni a topicot a játékosoknál, vagy a hardware ill. oprendszer topicban egyszerûen nem tud, az általános segélykérõ topicról...

shit happens

Pont az az 1 topiknyitási lehetõség lesz, amiben az isten barma újonc megnyitja egy-egy témának a 27.topikját.
Erre van az általános segítség kérõ topic a hardverben, operncerben, és minden játéknak külön topikja a játékosban is.

Totál felesleges akár csk 1 topikot is nyitnia annak, aki nem aktív tagja még a fórumnak. Javaslom az elsõ 3 (de legalább 1) hónapban 1 topikot se nyithasson senki. És utána is csak 1-et havonta. Bõven elegendõ.
Dzsini
Mi kéne, hogy még jobb legyen?

kevesebb kényszerszünet? 😊

Dzsini
az 1 hónapos reg a 871 miatt szerintem nem tanácsos... LEGALÁBB 1 nyitási topic-lehetõséget meg kell adni, a másik 2 pont meg megfontolás után jó is lehet.