27327
  • maozedong
    szegény bogyóka :O
  • Garfield
    Jól jönne még egy script, ami a vágólapra másolja a kép címét, akár UBB kóddal együtt. Pl. minden bélyegkép alatt egy gomb "másolás vágólapra" felirattal, ürge rákattint és már szúrhatja is be a fórumba.

OFF:
    Fájerfokszban van egy extension, a BBCode, ami hasonlót csinál. Pl. kimásolod a kép URL-jét, majd a beviteli mezőben pár klikk és UBB-formában már ott is a link.
  • artschiatwork
    szerintem az újreg meg anyázna egyet, hogy mért nem tud beleírni az újonnan nyitott kis topikjába, átmenne moderátoros topikba és szépen anyázni kezdene, hogy mért nem tud írni, ti bannolták... hm, jó ötlet
  • Borg
    Tudod, én kibírnám. Annak érdekében hogy a sok újreg ne kérdezgessen hülyeségeket folyton, ráadásul 100adszor is újra...
  • Sadist
    Tényleg baromság. Ha egy topikban meg akarok kérdezni valamit, akkor várjak mindig 1 percet? Most nem az ilyen kérdésekre gondolok, amiket gyakran feltesznek, hanem pl. olyanokra, amik a legutolsó posthoz kapcsolódnak vagy új dolog és biztosra tudod, hogy előtte még nem volt róla szó.
  • PResident Evil
    max 3 hónapos regeknek bevezethető !
  • Borg
    Zseniális ötletem támadt. Szerintem :D

Szal az jutott eszembe, hogy mi volna akkor, ha egy topikba való belépéskor az ember nem írhatna bele kb 1 percig. És csak utána jelenne meg az input mező...

Az értelmes fórumozó ennyi időt úgyis eltölt az előzmények olvasgatásával (kivéve chat topikok, naja), viszont az idióta write-only újregek legalább kényszerítve lennének arra, hogy az utolsó párat visszaolvassák, mielőtt bevakarják a kérdésüket.

Esetleg ebben az 1 percben az input mező helyén topik specifikus felhívás állhatna, hogy mire használja az 1 percet, mit nézzen meg stb...

Aztán lehet hogy baromság... főleg a spammerek szemében :D
  • Borg
    1. Ezt már javasoltam én is, dehát nem történik semmi.
    2.
    3. Ez is felmerült már kb egy évvel ezelőtt, ugyanebben a formában.
    4. Ez is egy jó ötlet, de kétlem hogy értelmesen megvalósítható lenne.
  • Sadist
    Meg mondjuk a moderálási elvekhez be lehetne írni, hogy a büntipontok milyen korlátozásokat vonnan maguk után.

Galériás javaslat:
    A galériában lehessen egyszerre több képet, vagy akár albumot törölni.
    Ne javascript legyen a bélyegképek alatt, hanem sima <a href=...>, mert ha egyszerre több képet akar megnyitni az ember (pl. fájöfogzban középső gombbal), akkor nem jelenít meg képet. Jól jönne még egy script, ami a vágólapra másolja a kép címét, akár UBB kóddal együtt. Pl. minden bélyegkép alatt egy gomb "másolás vágólapra" felirattal, ürge rákattint és már szúrhatja is be a fórumba.

Még egy hülye/merész ötlet:
    A topikokban a házigazda vagy a moderátorok megjelölhetnék a szerintük fontos hozzászólásokat (Pl. ha gyakran föltett kérdésre válasz), adhatnának neki egy nevet, majd fölül egy legördülő menüben megjelennének a kiemelt postok nevei. Ha valaki gyorsan választ akar találni a kérdésére, akkor csak megnézi a menüben, hogy van-e olyan post, ami szerinte választ ad a kérdésére, akkor csak rákattint és odaugrik.

Na még egy szpemellenes ötlet:
    xy-nak szpemmelésért nem büntipontot adni, hanem leszabályozni, hogy z topikban csak 1,3,5 stb. percenként szólhat hozzá. Így xy csak a szpemes topikban lenne büntetve, nem kellene szívnia a többiben is.
  • Sir Quno Jedi
    Pontosítson !
  • ElfQT
    Esetleg vhol lehetne hivatalosan bugot bejelenteni (Hiba a fórumban! ra írtam de nincs rá reakció). Ez itt gondolom a feature request lenne.

Kéne egy egyszerű FAQ, ami mindenhonnan elérhető, és benne van, hogy kell keresni fórumok között és adott témában - mivel az utóbbi valamiért a lap alján van, ez elősegíti ugyanazon kérdések újra és újra és újra feltételét. Ugyanezen probléma kezelésére jó lenne az ún. Sticky postok használata (egy - moderátor által - kijelölt téma vagy üzenet vhol kiemelten jelenik meg (többnyire legfelül)).
  • artschiatwork
    De legalább fel lenne tüntetve és látszódna, hogy az sg mindent megtesz a kedves felhasználókért. De ezt a Rendszer hangjának kéne írni inkább
  • RelakS
    Nyugodj meg, akkor sem fogja tudni.
  • artschiatwork
    Mi kellene? Vmi olyan link a fórum főoldalára nagy betűkkel, ami egy képfeltöltő helyre mutat, mert a sok újreg még mindig nem tudja, hogy vinyóról nem lehet képet linkelni...
  • Cat #6094
    ötletes, és szép, de nem túl funkcionális
  • Chief
    odavág!
  • RelakS
    Mi kéne? ilyen kinézet
  • tomsolo
    Most már értem a sok chellos bannert...

... de egyébként örülök hogy legálisan is veszik tőletek a tartalmat...
  • CUCLI
    a k**** életbe már...
  • maozedong
    #6072 ?
    select count(*) from users_table;
    htx.
  • Punkerwork
    St ban-ra rakott emberke megint chat-en reklámoz :(
  • Láma!
    jah, közbe láttam, htx
  • Laky
    jún. 3.
  • Láma!
    hol?
  • Láma!
    miko volt??

hepi börzdéj st!!:D
  • Laky
    hepi börszdéj utólag is :)
  • Big Daddy
  • LSL
    Ez szerintem korrekt. Ha valaki vissza akarna olvasni, az meg lapoz.
  • precision
    képfeltöltés
  • Big Daddy
    Mondanál 1-2 címet?
  • Tuvok #6078
    Dettó
    Gondolom Opera
    Frissíteni kell mindig priviolvasás előtt
  • maozedong
    máshova töltsd fel. van csomó magyar is.
  • Balo
    Szarozik ma az imageshack
  • Big Daddy
    Hi!Az mitől lehet hogy néhány embernél nem látszik az imageshack-ra feltöltött kép fórumba belinkelt kis képe?
  • Sadist
    Hm, milyen jó fícsör lehetne, hogy csak az új üzeneteket listázná ki :) Gyorsabban letöltődne az oldal és a szervert sem terhelné annyira :D
  • CUCLI
    kis bug :)
  • maozedong
    Hány regisztrált felhasználó van? Már összetippeltük magunkat a gumiban..
  • Sadist
    Üzenet a múltból :D
  • DanielT
    Ahányszor bemegyek a privát üzenetekbe ez fogad attól akitől az utolsó üzenetet kaptam. Hiába törlöm 100x :(

• Láma!
    esetleg meg lehetne oldani a gumiban történö bant.