Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-O http://www.ashes.hu O-:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
shit happens

Bazinga!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
*hihi ** *
napi korlátot bevezetni mind topiknyitásra, mind hozzászólásra. Pl. napi max 50.
a sok szpemmernek

*hihi ** *
pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen mindig oda bemenni, vagy legalább a maximum ne 250 legyen, hanem jóval több.
De azért akad olyan, akinek már 77.000 beírása van, ez nem piskóta.
és 50.000 felett is vannak 10 -en. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
az egész topic üzenetei egy oldalon! nekem már elég sok szenvedést megspórolt volna

shit happens
Ha csetel az ember, akkor elég 10 db üzetet is, de ha sok új üzenet érkezett, vagy keresni akar egy topicban, akkor jól jönne, ha gyorsan át lehetne állítani.
Politika elfért volna itt, ha annó jelentkezik csak 1 ember aki rendbeteszi. Ha jól emléxem 3 napig hirdettem, hogy "moderátor felvétel", de egyetlen jelentkezõ sem volt a posztra. Mindenki csak pofázni szeret, de ha felelõsséget kell valamiért vállalni... Ennyit a polfórumról nagy rakás szemét volt, oda került ahová való.
szerintem nem sok mindenkit érdkelt a politika igazi része,
csak a fikázás ment.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

..szeretlek, csak nem nagyon....
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A portál 6 éves múltjában egyik legjobb döntés volt.
Jó lenne, ha a vip szerkeszthetné a hozzászólást, mert elõfordul, hogy néha csak egylinket írok el pl, és amiatt esetleg a képet linkelhetem be újra. Persze, idõkorlátos lenne, mint a törlés (lásd hwsw-n, ott is csak ideig szerkesztheted)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A többség szvsz lusta megkeresni a topicot a játékosoknál, vagy a hardware ill. oprendszer topicban egyszerûen nem tud, az általános segélykérõ topicról...
shit happens
Erre van az általános segítség kérõ topic a hardverben, operncerben, és minden játéknak külön topikja a játékosban is.
Totál felesleges akár csk 1 topikot is nyitnia annak, aki nem aktív tagja még a fórumnak. Javaslom az elsõ 3 (de legalább 1) hónapban 1 topikot se nyithasson senki. És utána is csak 1-et havonta. Bõven elegendõ.
kevesebb kényszerszünet? 😊