27327
-
#6148 St, meg lehet csinálni a saját fórumba (a butított motorosba), hogy a fórumnak több adminja legyen? -
#6147 nézem -
#6146 Bevettem a /torol parancsot. Részleteket lásd a moderátori levlistán. -
#6145 akkor innentől nincs link bemásolás? :) -
#6144 általánosságban letiltom, hogy url címeket lehessen beszúrni -
#6143 #6133 erről mi a véleményed? tegnap 3x kitiltottuk, ma reggel már megint a tetves hirdetése fogadott. -
#6142 oksa, csak mert van 1 jóképességű aki 2-3 hete folyton visszajön reklámozni. :( -
#6141 amíg vissza nem engeded -
#6140 kitiltás mennyi időre szól? -
#6139 nem, az firefox probléma, de ha kell, van rá plugin tán, kérdezd meg a topicjában -
#6138 MEg lehetne oldani, hogy az effekt-makrók Firefox-on is működjönek? -
#6137 eddig is tudtunk büntipontot osztani :) -
#6136 good idea
Jogaik? Csak csetről kitiltás? Büntipontosztás? -
#6135 igen -
#6134 A szobában van:
@ Laalee
@ hykao
op-rendszer? -
#6133 St plz tiltsd le a bencesport szót chat-ről és akkor nem fog mindne nap visszajönni a kis csóka reklámozni :) -
#6132 nemtom én most beszéltem vele, írj neki egy privit, este megnézi :| -
#6131 nem elöször szóltam neki emiatt -
#6130 Este lesz gép előtt, akkor megoldódik. -
#6129 írtam mail-t már neki erről de nem tom megkapta e. -
#6128 St-t el tudod érni ?! -
#6127 joh, nelázadj, htx. -
#6126 elméletielg nem, gyakorlatilag meg látod :( -
#6125 nekem kettővel sem lehetett más bannolva is tudodt -
#6124 5 büntivel lehet írni csetre ?! -
#6123 nem tom nem én voltam :) -
#6122 Általában. Amit belinkeltem topikot, ott ment a dumálás, egyszer csak le lett zárva, és senki nem említette, hogy miért... -
#6121 direkt figyeltem és sg miatt van :( -
#6120 Nekem is fordult már elő, de nem vagyok benne biztos, hogy az SG miatt van. Majd legközelebb figyelem, hogy minek a hatására jön elő. -
#6119 uccsóüzinek általában elküldjük az értelmes topic linkjét. -
#6118 a könyvjelző eszköztár? :) nem tom mi lehet, nekem nem volt vele gondom -
#6117 Indoklás nélkül ne lehessen topikot bezárni. Pl a fehér mezőben az legyen, hogy a topik le lett zárva, mert *magyarázat*. Nem küldhetsz több hozzászólást.
Miért?
Itt van ez pl
Gondolom, van egy tucat hasonszőrű topik, de be lehetne ezt írni, vagy a tipikus dolgokat egy radiobuttonnal kiválasztani :) -
#6116 néha ha belépek egy topikba eltünik a firefox menüsorom a legalso ahol a kedvencek vannak aztán visszalépek a fórum főoldalára erre visszajönnek ez nagyon idegesítő! -
#6115 Ja, simán elférne a keresésnél, ahol a fórumkereső is van -
#6114 Vagy a topikcím és az oldalak közé fölülre. -
#6113 Vki felvetette már, de nem regáltak rá. Pedig szerintem is jó ötlet. -
Borg #6112 A topikban keresőt nem lehetne az input és az első hsz közé felhelyezni?
Szerintem az emberek fele még mindig nem tudja hogy egyátalán van olyan... -
#6111 Ha valakit érdekel az alább lévő buborékos téma, a relaks.uw.hu/smf oldalon megtekintheti. Hááát.... -
#6110 Épp az a baj, hogy a kép URL-jével kell tökölni, mert rá kell kattintani a bélyegképre, hogy bejöjjön a nagy kép, majd azon kép címének másolása. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a bélyegkép alatt egy mezei link lenne, mert
1) Egyszerre többet is meg tudnál nyitni
2) Elég volna a bélyegképen "hivatkozás címének másolása" és máris egyszerűbb volna fórumba beszúrni.
A BB kód nekem nem is annyira fontos. -
#6109 no way, akár tetszik akár nem, az sg fórumnak egyik jellegzetessége, hogy chatként használják. emiatt egyedi, ezt nem szabad elrontani.