27327
-
#6228 nah,örülök hogy egy topiclakó is így gondolja ;) -
#6227 de valami saját fórum toplista sem lenne rossz. sőt, ha valahova a kedvencek, listázás és oldalak gombán bekerülhetne egy topic helyezó számláló, és mindne egyes topichoz kiekrülhetne hogy éppen hanyadikon ál, emmyire népszerű:) -
#6226 Mer' te is beszpemmelsz egy kilót :P (a gumit nem gondoltam komolyan, de szerintem nem teljesen OK ami ott megy) -
KTC #6225 ezzel viszont nagyon nem értek egyet! -
KTC #6224 ez nem rossz ötlet, sőt mihamarabb valósuljon meg, ha lehet! -
#6223 A Bogyókaticát simán a gumiba raknám... oldalak vannak tele olyan "kommentekkel" amiben csak nyomorult (általában puszilkodó) simleyk vannak. Mit élveznek ezen?? -
#6222 nem lehetne megoldani valahogy,hogy a legnépszerűbb témákba ne kerüljenek a be a saját fórumon lévők?
személy szerint nagyon idegesít hogy a lista fele ezekből áll,és szinte direkt spam-elik tele hogy jó helyre kerüljenek.
nem lehetne tehát megoldani hogy érdemleges topicok kerüljenek a helyükre a kedvenc témák listályában? -
Elmör #6221 Inkább mi nem kellene!!! -
Cicero #6220 E jó! -
#6219 Meg fájöfokszal nem lehet egyszerre megnyitni öccáz képet, hanem csak egyet :C
[telhetetlen] -
#6218 Ja, az az ékezetek/jelek mián amúgy sem műxik jól perpé ! -
#6217 Galériába sima linkeket és ne javascriptes felugró ablakokat! Meg jó volna, ha lehetne egyszerre több képet is törölni, vagy akár egész albumot. -
#6216 fel is lett már vetve párszor -
#6215 ez jó ötlet -
#6214 én még mindíg szeretném, ha lehetne valami módon away/elfoglalt/nemvagyok itt vagy akármilyen módra rakni(és vissza) magad chat-en és ezáltal kapnál 1 kis jelet + lekerülnél az aljára.
+ a privátoknál kimenő üzenetek mentése is jó lene. -
#6213 jah -
#6212 jó ötlet -
blackgamer #6211 Sziasztok!
Topic kronológiával kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy kb. mikorra várható?
Most jönnek a nyaralások 2-3 hétig nincsenek sokan net közelében (ennyi idő alatt több mint 100 új topic is keletkezhet) és ilyenkor hasznos lehet visszanézni milyen topic-ok is nyíltak, hátha valakit utólag érdekel.
Nem felhasználóhoz viszonyítva (azóta amióta ő nem volt mik nyiltak?), hanem egy űrlapra gondoltam, ami megkérdezi "milyen dátumtól?" és csak egy egyszerű SQL lekérdezéssel megoldható lenne a topic-ok listázása (ha a topic nyitásának ideje nincs tárolva, akkor az első hozzászólás keletkezésének ideje alapján) (bocs, hogy itt kontárkodok)
Köszi ha átgondoljátok! (Csak annyi visszajelzést kaphatnék, hogy valaki illetékes olvasta?) -
Cicero #6210 :) -
#6209 a gyógyszer kimaradt? -
#6208 [/off] [/flád] htxvm. -
#6207 védeni akart ahhhhhhhhhhhhhhhhh -
Cicero #6206 Nyah rád nem mondok semmit :] Csak azért jössz ide, hogy szemétkedj a kisebbekkel, és akivel nem értesz egyet, azt rögtön leszóld. Gratz' -
Cicero #6205 Csak egy ötlet volt, azért még bunkóskodni nem kell -
#6204 sry -
Chief #6203 Hagyad szegényt...
Butákat nem bántjuk! -
#6202 miről beszélsz?
ezt még a te alsótagozatos értelmi szinteddel is meg lehet saccolni..
megnézed hány post/ oldal van beállítva, visszaosztod azzal amit keresel és kivonod az aktuálisból. ezen mi nem világos? -
#6201 így is több van mint kéne :( -
Cicero #6200 Szerintem egy postszám kereső is elférne a "keresés a témában" kereső mellett, és CSAK a postszámot keresné. Ha megtalálná akkkor nemcsak azt hanem a körülötte lévő üziket is megjelenítené. Ééérted? Vélemény? -
#6199 nem kérek bünti pontot de sztem egy xxx rész hiányzik az sg-nek -
#6198 ez most van , amit én írtam tegnap volt.... -
#6197 Meg a neved mellett sincs ott, hogy - VIP -
#6196 Mér van az hogy azt írja ki le van járva a VIP-m, közbe félig az vagyok. Ott vannak a csillagok, nagy logo, és vissza tudom vonni ill. szerkesztei az üzeneteimet. De pl agallériába már feltölteni nemtudok:(:(:(:( -
Cicero #6195 :) -
#6194 nekem visszagombal újraküldés nélkül nem tűnik el a szöveg. -
#6193 10 ?
-
#6192 Szal azt szeretnéd megelőzni, hogy kitörölje az üzeneted, ha sok a smile? -
Cicero #6191 Mondjuk ha valaki sokat rizsázik, és használ benne sok szmájlit, végre leírta 10-15 mondatban amit akart, szmájlival együtt, és hirtelen kapja az üzit a küldés után: Max. 10 szmájli lehet az üzenetben. Meglehetne csinálni, hogy 10 szmájlit enged, és ha összejött a 10 db az utánnalevőket nem teszi bele a szövegbe :))) -
Aspyrin #6190 Esetleg megoldható lenne, hogy a kedvencek mellett kilehessen pipálni a topikot, hogy ha úgy hozza a sors egyszerre többet is törölni tudjak egy mozdulattal? -
#6189 Utf 8