27327
  • PLackó
    nah,örülök hogy egy topiclakó is így gondolja ;)
  • akyyy
    de valami saját fórum toplista sem lenne rossz. sőt, ha valahova a kedvencek, listázás és oldalak gombán bekerülhetne egy topic helyezó számláló, és mindne egyes topichoz kiekrülhetne hogy éppen hanyadikon ál, emmyire népszerű:)
  • DanielT
    Mer' te is beszpemmelsz egy kilót :P (a gumit nem gondoltam komolyan, de szerintem nem teljesen OK ami ott megy)
  • KTC
    ezzel viszont nagyon nem értek egyet!
  • KTC
    ez nem rossz ötlet, sőt mihamarabb valósuljon meg, ha lehet!
  • DanielT
    A Bogyókaticát simán a gumiba raknám... oldalak vannak tele olyan "kommentekkel" amiben csak nyomorult (általában puszilkodó) simleyk vannak. Mit élveznek ezen??
  • PLackó
    nem lehetne megoldani valahogy,hogy a legnépszerűbb témákba ne kerüljenek a be a saját fórumon lévők?
    személy szerint nagyon idegesít hogy a lista fele ezekből áll,és szinte direkt spam-elik tele hogy jó helyre kerüljenek.
    nem lehetne tehát megoldani hogy érdemleges topicok kerüljenek a helyükre a kedvenc témák listályában?
  • Elmör
    Inkább mi nem kellene!!!
  • Cicero
    E jó!
  • Sadist
    Meg fájöfokszal nem lehet egyszerre megnyitni öccáz képet, hanem csak egyet :C
    [telhetetlen]
  • Sir Quno Jedi
    Ja, az az ékezetek/jelek mián amúgy sem műxik jól perpé !
  • Sadist
    Galériába sima linkeket és ne javascriptes felugró ablakokat! Meg jó volna, ha lehetne egyszerre több képet is törölni, vagy akár egész albumot.
  • Dichter
    fel is lett már vetve párszor
  • St
    ez jó ötlet
  • Amse
    én még mindíg szeretném, ha lehetne valami módon away/elfoglalt/nemvagyok itt vagy akármilyen módra rakni(és vissza) magad chat-en és ezáltal kapnál 1 kis jelet + lekerülnél az aljára.
    + a privátoknál kimenő üzenetek mentése is jó lene.
  • Amse
    jah
  • Aquir
    jó ötlet
  • blackgamer
    Sziasztok!

Topic kronológiával kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy kb. mikorra várható?

Most jönnek a nyaralások 2-3 hétig nincsenek sokan net közelében (ennyi idő alatt több mint 100 új topic is keletkezhet) és ilyenkor hasznos lehet visszanézni milyen topic-ok is nyíltak, hátha valakit utólag érdekel.

Nem felhasználóhoz viszonyítva (azóta amióta ő nem volt mik nyiltak?), hanem egy űrlapra gondoltam, ami megkérdezi "milyen dátumtól?" és csak egy egyszerű SQL lekérdezéssel megoldható lenne a topic-ok listázása (ha a topic nyitásának ideje nincs tárolva, akkor az első hozzászólás keletkezésének ideje alapján) (bocs, hogy itt kontárkodok)

Köszi ha átgondoljátok! (Csak annyi visszajelzést kaphatnék, hogy valaki illetékes olvasta?)
  • Cicero
    :)
  • maozedong
    a gyógyszer kimaradt?
  • ivjoe
    [/off] [/flád] htxvm.
  • akyyy
    védeni akart ahhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Cicero
    Nyah rád nem mondok semmit :] Csak azért jössz ide, hogy szemétkedj a kisebbekkel, és akivel nem értesz egyet, azt rögtön leszóld. Gratz'
  • Cicero
    Csak egy ötlet volt, azért még bunkóskodni nem kell
  • maozedong
    sry
  • Chief
    Hagyad szegényt...
    Butákat nem bántjuk!
  • maozedong
    miről beszélsz?
    ezt még a te alsótagozatos értelmi szinteddel is meg lehet saccolni..
    megnézed hány post/ oldal van beállítva, visszaosztod azzal amit keresel és kivonod az aktuálisból. ezen mi nem világos?
  • Punkerwork
    így is több van mint kéne :(
  • Cicero
    Szerintem egy postszám kereső is elférne a "keresés a témában" kereső mellett, és CSAK a postszámot keresné. Ha megtalálná akkkor nemcsak azt hanem a körülötte lévő üziket is megjelenítené. Ééérted? Vélemény?
  • paynes
    nem kérek bünti pontot de sztem egy xxx rész hiányzik az sg-nek
  • akyyy
    ez most van , amit én írtam tegnap volt....
  • RelakS
    Meg a neved mellett sincs ott, hogy - VIP
  • akyyy
    Mér van az hogy azt írja ki le van járva a VIP-m, közbe félig az vagyok. Ott vannak a csillagok, nagy logo, és vissza tudom vonni ill. szerkesztei az üzeneteimet. De pl agallériába már feltölteni nemtudok:(:(:(:(
  • Cicero
    :)
  • maozedong
    nekem visszagombal újraküldés nélkül nem tűnik el a szöveg.
  • Tuvok #6193
    10 ?

• Amse
    Szal azt szeretnéd megelőzni, hogy kitörölje az üzeneted, ha sok a smile?
  • Cicero
    Mondjuk ha valaki sokat rizsázik, és használ benne sok szmájlit, végre leírta 10-15 mondatban amit akart, szmájlival együtt, és hirtelen kapja az üzit a küldés után: Max. 10 szmájli lehet az üzenetben. Meglehetne csinálni, hogy 10 szmájlit enged, és ha összejött a 10 db az utánnalevőket nem teszi bele a szövegbe :)))
  • Aspyrin
    Esetleg megoldható lenne, hogy a kedvencek mellett kilehessen pipálni a topikot, hogy ha úgy hozza a sors egyszerre többet is törölni tudjak egy mozdulattal?
  • maozedong
    Utf 8