27327
-
#6509 Szvsz az a megoldás erre, hogy a kivánalmak alapján új szkin/szkinek készítése, felrakása. Aztán ha valaki regel, ezt kapja az arcába, és ha később változtatni szeretne, akkor választhat a rendelkezésre álló szkinekből.
De az SG-re szvsz a szerkezete miatt felesleges... -
#6508 Akkor magyarázd el nekem pls, mert engem is érdekel! -
#6507 küldd el privátban az igazit.. -
#6506 Nyílván az szar skin volt, lehetene csinálni pl két szkint, és akkor megszavazni mint a pólót. Ha ki lennének akadva, akkor is megszoknák, nem egy nagy cucc. -
#6505 most nem leszek túl konstruktív, de legalább lényegretörő:
- felesleges neked bármit is elmagyaráznom, mert egyszerűen túl ostoba vagy. -
#6504 a születési dátumomat sehogysem lehet megváltoztatni/megváltoztattatni? -
#6503 Apropó!
Mostmár lehetne egydi, kis darapbszámú POLÓt is csináltatni, mert Tomcat áttért a szitázásról valami hőkezeléses dologra, amiről aszongya, hogy van olyan jó. -
#6502 1. ugatni a kutya szokott, meg te
2. lehet hogy az olyan oldalaknál, amit naponta tizen megnéznek nem tűnik fel egy totál más kinézet, de egy kb. tizedekkora fórumra ahova járok egy másik skin miatt is kiakadt a látogatók nagy része, vissza kellett tenni a régi skint is
3. nem kell osztani az észt, és flémelni, thx -
#6501 Mert mi lenne ennek az akadálya?
Csak a megszokás lenne nehéz. -
#6500 egy sg méretű szájtnál, amely napi 35000+ látogatót fogad nem így megy. -
#6499 Akkor mégis hogy megy?
Nehogymár megint leugassál mindenkit, aki azt hiszi, hogy az arculatváltás csak úgy megy, hogy egy vagy több designer és programozó megcsinálja az új weboldalt, és a régi helyére rakja. Mivel pontosan így megy. -
Takezó #6498 Nem erről van szó, a topikom a top10 elmaradása után is az egyik leglátogatottabb saját tápik, np:Ð -
#6497 Mikellene az SG-nek?
Hogy áruljon megint loál pólót.
Hát mi más. -
#6496 félted a topikod hírnevét h már nem kerül be a top10 be ? -
laliking #6495 kikéne venni az egész top-10 et!
ezekután mi értelme van?? úgyis csak szpem kérdése hogy hol van a topik! -
#6494 Megérteném ezt a "sírást", ha valami foganatja lenne a top10-ben való minél jobb szereplésnek. -
laliking #6493 hát a bogyókaticában már a köszönést is betiltották hogy ne nézzenek minket szpemmernek :) -
Takezó #6492 Erről van szó, h ezek gumis topikok... De mondjuk konkrétan a Bogyóka nem az, csak azért mert sokat írnak bele téged nem érdeklő témákról, azé mét lenne az? -
#6491 kár, hogy lassan el kell mennem itthonról, szívesen vágnék be olyan saját topikokat, amikben van 300 hsz-nyi spam (szó szerint egy post=spam) iko topikja volt, ha jól emlékszek. Tudom, egy a sok közül, de vannak tényleg annyira elborultak, hogy nem is értem, miértnem zárják be őket.
-
Takezó #6490 saját majdnem = gumi
hát nemtom, én ritkán látok ott "Megdugnád-e Bea asszonyt?", "Buzi-e vagy" c. topikokat, és hasonló stílussal is ritkán találxok, szal sztem nagoyn nem = gumi...
igen, megy az mindenütt... (pl játékos topikokban főleg)
(ld. most a top10et...)
szvsz még mindig nincs megmagyarázva a dolog
[tart tőle, h mingyá jön a "ez van, ezt kell szeretni" válasz] -
#6489 saját majdnem = gumi. Ez tény. Aki a saját fórumok közösségébe tartozik, az most is megtalálja a kedvenc saját topikját. A msáik ok szvsz az volt, hogy nagyon sok saját topikban ment a harc, a top10-ben való jobb szereplésért. De hogy ne legyek egyoldalú, megjegyzem, a sajátokon kívül is ment, és megy is. -
Takezó #6488 ne sarkítsunk...
1) általában 3 saját fórum volt benn
2) a nagyon gumis topikok, mitn pl a báttyó asszem át is került a gumiba, ez megoldás
3) qrvára nem ez megy a saját topikokban... -
#6487 Mert a top10 hetekig úgy nézett ki, hogy volt benne 8 saját (elején a bogyókaticával) és időnként be sikerült férkőznie a humoros és aranyos képeknek, a bf2-nek, és a fórumozók fényképeinek. Szerinted aki elkezd itt fórumozni, azt szeretné látni, ahogy ezekben a sját topikokban megy a chat, meg mindenki betesz 20 smileyt? Nem véletlen lett kiiktatva a keresőkből sem. -
Takezó #6486 az FM2005 topik általában mindig benn van, mind1.. -
Takezó #6485 akkor viszont nem értem, h az általáabn jóhangulatú, és még csak nem is mindig szpam sajátokat mét kellett kivenni:\ -
#6484 Titeket most az zavar, hogy egy topik bekerült a top10-be ideig-óráig?
omg -
#6483 Az oldalakon keresztül a köcsög integetős smileyk is beleférnek? :D -
#6482 pontosan, a fórum jellege. -
Garfield #6481 Bár halkan megjegyzem, hogy egy tökmás felvetés kapcsán egyszer St valami olyasmit válaszolt, hogy ez a chatszerű fórumozás az SG kvázi egyéni arculata, szóval nem tudom, igazából mennyire megoldható. -
Garfield #6480 Ide inkább az kéne, hogy jön egy moderátor és elkezdi két marokra szórni a -t (á la GTA:SA topik) és akkor abbamaradna ez az idióta szmájlizás. -
#6479 Sokkal. -
Takezó #6478 Hm, néhány hete eltűntek a saját topikok a top10ből, de feltűnő, hogy a top10es topikok azóta vagy valójában csak félig halott topikokból, vagy olyan játékos topikokból áll, amilyen ez is itt (#52564-#52568)... mennyivel jobb most? -
#6477 Nem is akkora baj. Jó minden így, ahogy most van, ami a kinézetet illeti. -
#6476 igen, így volt, de aztán az egész jobbrarendezés tervet elvetettük, mert nem tudtam vele megbarátkozni sehogysem. A jobbra-rendezés egyszerűen szar. -
Aspyrin #6475 Atyaég, 2000 gumi:
-
#6474 azt már láttam
ok! -
#6473 Nekem a mostani kinézettel sincs semmi bajom, de volt szó korábban arculatváltásról, határozottan emlékszek rá. Valami olyasmi is volt talán, hogy jobbra kerül át az egész fórum..... -
#6472 egy arculatváltás nem úgy megy, hogy pikk-pakk x nap múlva teljesen más lesz minden.
az idei "nagy reformnál" is csak pár dolog változott, de ha az archive.org-on megnézed a régebbi sg kinézetét, az évek alatt sem volt nagyobb változás (talán jobb is így) -
#6471 hátteret akkor változtatod amikor akarod a beállításoknál, a szinek meg az SG védjegyei. -
#6470 arra gondoltam hogy ne ilyen szinek legyenek + ez a pötyös háttér is változhatna+ stb