27327
-
#6469 sz@r ötlet volt + nem régen van így ebben az évben lett sok minden változtatva. -
#6468 már régóta igy van nem?
akkor mért nem lehetne valami változás már! :)
na mindegy...Ti döntetek úgyis
ez csak egy ötlet -
#6467 a külön autós alfórum ötlet? mikor írtam akkor itt általános első oldalán 8-9 topic volt ebben a témában. -
#6466 nem ezért keresünk.
nem lesz. -
#6465 legyen más külsője az sg-nek!
vagyezért keresnek designert? -
#6464 User infonal kirakhatná a logót is ( ha chatről rákeresek egy usernévre a keresőben, utána lehet h logó alapján nem ismerem fel.. ) -
#6463 gumikereső :c -
blackgamer #6462 nekem a Wikipedia eléggé zavaros oldal
viszont ha sg keresővel nem vagy megelégedve, ajánlom a google, oldalon belüli keresés funkcióját.
valahogy így: site:sg.hu kulcsszó -
#6461 egy évmúlva gyere vissza htx. -
#6460 Nem látok benne sok fantáziát. -
maelcum #6459 Udv.
Naggyon remelem, hogy jo helyen jarok (mar topicbol itelve).
Akkor most jol megasszondom, "Mi kéne, hogy még jobb legyen".
Eloszor is a fooldalon lehessen temat valasztani (imho valami sotetebb tonusu lenne a nyero, ez a feher egy ido utan felettebb kellemetlen
- lehetne ilyen csilli-villi-szines-szagos-matrixos-feketealaponzoldes - de ez mar az en agymenesem).
Masodszor a letoltesek kozot lehetnenek *nix-es szoftverek.
Felreertes ne essek, nem azt kerem, hogy tukrozzetek az fsn.hu-t, csak annyit, hogy az ujabb, nagyobb GPL-es szoftoknak biztositsatok nemi helyet vagy legalabb linkeljetek nagyobb site-okat, ahonnan a jonep elerheti oket.
A jatek- es filmelozeteseket kulon menupont ala kellene elhelyezni.
Vegul pedig, nem tudom mennyire megvalosithato ..
Eszrevettem, hogy a cikkekben hivatkoztok(linkeltek) korabban megjelent, a temahoz kapcsolodo hirekre.
Talan kisse vadnak hangzik a felvetes, de gondolkodtatok mar rajta, hogy wiki engine hajtsa az SG-t? Vagy kulcsszavakat csak siman belinkelhetnetek Magyar Wikipedia oldalara (nekem ez a masodik szimpatikusabb).
(Igen es meg valami tobben panaszkodtak mar ra [ha jol emlekszem itt is], hogy tul sok/felesleges/egymast atfedo topic van)
Ugy roviden ennyi.
Elore is elnezest kerek, hogy igy "frissen-regisztralt" juuzerkent belepofatlankodok a topicba, de ha mar itt van .. miert ne?
Udv, "maelcum". -
#6458 Az RGB nevet kéne letiltani :)
Aki olvas terminál.hu-t, vagy hwsw.hu-t, az tudja, mivan, aki nemm, annak itt egy kecske (mármint linkecske :) ) -
#6457 idötartam -
#6456 Egyetértek, ez az udötartam szerintem lehetne több is -
#6455 Olyat kellene bevezetni, hogy az újonnan regisztrálók csak 2 hét eltelte után tudjanak topigot nyitni. A sok újreg sorozatban nyitogatja a "jobbnál-jobb" topikokat... -
laliking #6454 nyugodjál már le!!!
egész 1 napja nem csináltak neked logót és már itt pampogsz!!!!
egyébként is, ŐK tesznek NEKED szivességet azzal hogy megcsinálják és nem fordítva! -
#6453 Így is több van mint kellene... -
heystumafly #6452 TÖBB LOGOKOVÁCS!!!!! -
DannyBoy #6451 Miert ne lehetne szurni? A legtobb FTP daemont be lehet ugy configolni, h csak bizonyos filetipusokat engedjen be. A fileok méretét is konnyedén lehet korlatozni, a maximum disc quotarol meg ne is beszeljunk...
-
Takezó #6450 kéréds volt:Ð -
Borg #6449 Ftp-n át aligha lehet szűrni, hogy ki mit rak fel, szal még azelőtt felejtsd el, hogy nagyon beleélnéd magad :) -
Takezó #6448 hali!
esetleg nem lehetne megoldani, hogy a saját gallériához ftp-n keresztül is hozzá lehessen férni? -
Cicero #6447 -
#6446 -
#6445 micsoda webdesinger -
#6444 jah..sztem itt is vannak páran mint a chatné, hogy az icq-t IQ-nak nézik -
CUCLI #6443 MSNes elérhetőségek az infóknál? -
CUCLI #6442 ez jó. -
#6441 Meg egy moderátor toplistát is, első helyen a legvéreskezűbb, legtöbb büntit és bant kiosztóval :D Meg valami ilyet: "Legutóbbi áldozat xy. Lehet, hogy te leszel a következő! " -
#6440 a Fórumstatiszták dobozba egy hónap lámája státusztbár hét lámája jobb lenne -
#6439 fless nem, mert azzal lehet rosszalkodni :P -
Chief #6438 ott a pont! -
#6437 14 alatt csak olvasásjog két hétig. -
#6436 Jah, én is 1 megás logót akarok, mert akkor valósidejű törésmodellt is kaphatna a kocsi ami nálam száguldozik és lehetne benne egy Flash játék, amiben miután lesöpörte a betűket, szépen helyre kellene pofozni a verdát. Aztán jöhetne a tuning meg ami szokás.
lol. -
#6435 Ezt magyaráztam korábban.Régen ment a sírás, hogy miért csak 4k amikor van egy tuti jó logóötlete, de az 5k.Most megnövelték és ugyanaz a szitu.Ha tovább növelnék 20-ra biztos lenne valaki aki még többet akarna, mert az ő logója 25k-ra sikerül. -
CUCLI #6434 mint pl a tüzes figura? D: -
#6433 Mert a te logóid olyan egyszerűek :D Alig van rajtuk anim. -
#6432 kb szászhatvanhétcsillióhárom logóm volt már, és mind belefért a megengedettbe, ami nekem 8kb! szazl -
#6431 :-D -
Cat #6430 és én azért töltögessek jóval hosszabb ideig egy fórumoldalt, mert te nem tudod leoptimalizálni?