27327
  • Punkerwork
    sz@r ötlet volt + nem régen van így ebben az évben lett sok minden változtatva.
  • Gabesz amd64
    már régóta igy van nem?

akkor mért nem lehetne valami változás már! :)

na mindegy...Ti döntetek úgyis
    ez csak egy ötlet
  • Punker
    a külön autós alfórum ötlet? mikor írtam akkor itt általános első oldalán 8-9 topic volt ebben a témában.
  • St
    nem ezért keresünk.
    nem lesz.
  • Gabesz amd64
    legyen más külsője az sg-nek!

vagyezért keresnek designert?
  • maozedong
    User infonal kirakhatná a logót is ( ha chatről rákeresek egy usernévre a keresőben, utána lehet h logó alapján nem ismerem fel.. )
  • maozedong
    gumikereső :c
  • blackgamer
    nekem a Wikipedia eléggé zavaros oldal
    viszont ha sg keresővel nem vagy megelégedve, ajánlom a google, oldalon belüli keresés funkcióját.
    valahogy így: site:sg.hu kulcsszó
  • maozedong
    egy évmúlva gyere vissza htx.
  • Falconer
    Nem látok benne sok fantáziát.
  • maelcum
    Udv.
    Naggyon remelem, hogy jo helyen jarok (mar topicbol itelve).
    Akkor most jol megasszondom, "Mi kéne, hogy még jobb legyen".

Eloszor is a fooldalon lehessen temat valasztani (imho valami sotetebb tonusu lenne a nyero, ez a feher egy ido utan felettebb kellemetlen
    - lehetne ilyen csilli-villi-szines-szagos-matrixos-feketealaponzoldes - de ez mar az en agymenesem).

Masodszor a letoltesek kozot lehetnenek *nix-es szoftverek.
    Felreertes ne essek, nem azt kerem, hogy tukrozzetek az fsn.hu-t, csak annyit, hogy az ujabb, nagyobb GPL-es szoftoknak biztositsatok nemi helyet vagy legalabb linkeljetek nagyobb site-okat, ahonnan a jonep elerheti oket.

A jatek- es filmelozeteseket kulon menupont ala kellene elhelyezni.

Vegul pedig, nem tudom mennyire megvalosithato ..
    Eszrevettem, hogy a cikkekben hivatkoztok(linkeltek) korabban megjelent, a temahoz kapcsolodo hirekre.
    Talan kisse vadnak hangzik a felvetes, de gondolkodtatok mar rajta, hogy wiki engine hajtsa az SG-t? Vagy kulcsszavakat csak siman belinkelhetnetek Magyar Wikipedia oldalara (nekem ez a masodik szimpatikusabb).
    (Igen es meg valami tobben panaszkodtak mar ra [ha jol emlekszem itt is], hogy tul sok/felesleges/egymast atfedo topic van)

Ugy roviden ennyi.
    Elore is elnezest kerek, hogy igy "frissen-regisztralt" juuzerkent belepofatlankodok a topicba, de ha mar itt van .. miert ne?

Udv, "maelcum".
  • RelakSfromhome
    Az RGB nevet kéne letiltani :)

Aki olvas terminál.hu-t, vagy hwsw.hu-t, az tudja, mivan, aki nemm, annak itt egy kecske (mármint linkecske :) )
  • Falconer
    idötartam
  • Falconer
    Egyetértek, ez az udötartam szerintem lehetne több is
  • artschiatwork
    Olyat kellene bevezetni, hogy az újonnan regisztrálók csak 2 hét eltelte után tudjanak topigot nyitni. A sok újreg sorozatban nyitogatja a "jobbnál-jobb" topikokat...
  • laliking
    nyugodjál már le!!!
    egész 1 napja nem csináltak neked logót és már itt pampogsz!!!!
    egyébként is, ŐK tesznek NEKED szivességet azzal hogy megcsinálják és nem fordítva!
  • Dichter
    Így is több van mint kellene...
  • heystumafly
    TÖBB LOGOKOVÁCS!!!!!
  • DannyBoy
    Miert ne lehetne szurni? A legtobb FTP daemont be lehet ugy configolni, h csak bizonyos filetipusokat engedjen be. A fileok méretét is konnyedén lehet korlatozni, a maximum disc quotarol meg ne is beszeljunk...
  • Takezó
    kéréds volt:Ð
  • Borg
    Ftp-n át aligha lehet szűrni, hogy ki mit rak fel, szal még azelőtt felejtsd el, hogy nagyon beleélnéd magad :)
  • Takezó
    hali!

esetleg nem lehetne megoldani, hogy a saját gallériához ftp-n keresztül is hozzá lehessen férni?
  • Cicero
  • akyyy
  • akyyy
    micsoda webdesinger
  • akyyy
    jah..sztem itt is vannak páran mint a chatné, hogy az icq-t IQ-nak nézik
  • CUCLI
    MSNes elérhetőségek az infóknál?
  • CUCLI
    ez jó.
  • Sadist
    Meg egy moderátor toplistát is, első helyen a legvéreskezűbb, legtöbb büntit és bant kiosztóval :D Meg valami ilyet: "Legutóbbi áldozat xy. Lehet, hogy te leszel a következő! "
  • akyyy
    a Fórumstatiszták dobozba egy hónap lámája státusztbár hét lámája jobb lenne
  • RelakSfromhome
    fless nem, mert azzal lehet rosszalkodni :P
  • Chief
    ott a pont!
  • hmhm
    14 alatt csak olvasásjog két hétig.
  • DanielT
    Jah, én is 1 megás logót akarok, mert akkor valósidejű törésmodellt is kaphatna a kocsi ami nálam száguldozik és lehetne benne egy Flash játék, amiben miután lesöpörte a betűket, szépen helyre kellene pofozni a verdát. Aztán jöhetne a tuning meg ami szokás.

lol.
  • Dynamic
    Ezt magyaráztam korábban.Régen ment a sírás, hogy miért csak 4k amikor van egy tuti jó logóötlete, de az 5k.Most megnövelték és ugyanaz a szitu.Ha tovább növelnék 20-ra biztos lenne valaki aki még többet akarna, mert az ő logója 25k-ra sikerül.
  • CUCLI
    mint pl a tüzes figura? D:
  • Sadist
    Mert a te logóid olyan egyszerűek :D Alig van rajtuk anim.
  • hen-tes
    kb szászhatvanhétcsillióhárom logóm volt már, és mind belefért a megengedettbe, ami nekem 8kb! szazl
  • hen-tes
    :-D
  • Cat #6430
    és én azért töltögessek jóval hosszabb ideig egy fórumoldalt, mert te nem tudod leoptimalizálni?