27327
-
Cicero #6831 Sry csak most olvsasom -
#6830 mééé nem lenne jó -
akos #6829 Ez király :D -
#6828 új szmájlik is lehetnének már! -
#6827 hm, február környékén azt mondtad, hogy a nyáron, most azt hogy a télen, szal felejtsük el? -
#6826 Azt nem lehetne, hogy a büntetőpont listát csak regisztrált felhasználók érhessék el? Úgy mint a gumiszobát! -
Chief #6825 -
Cicero #6824 -
#6823 Azé' ironizáltam-e ! :DDD -
#6822 thnx, de egy napi 40e látogatót fogadó szájtot nem bíznék egy "lelkes amatőrre" -
#6821 -
#6820 cicero bannolása? -
#6819 Jó, nem arról van szó, hogy kis plussz mellékesért nem vállalnám be, de most pont vagy nagy "mellékes", ami csenget rendesen. Mellette esténként esetleg, de akkoris hetekbe tellne 1 dolog normális kivitelezése... :o -
#6818 Lustinka ! HÁHÁ ! :DDD -
#6817 St! és ebből lesz vmi? #6787 -
#6816 #6814 jóvanna....
#6815 hát jah.nem mondtam, hogy csináld meg:) -
#6815 csuwwinak is van elég baja, meg munkája
ráadásul még ki is kéne ismerni egy másik programozó megoldásait
ilyenkor ha nem sürgős a dolog, jobb ha az eredeti programozója csinálgatja (sztem) -
#6814 nem is ő a lelkes amatőr vazeg ! -
#6813 Csuwwi szvsz nem b@szná szétö. -
#6812 Nem tudna valaki besegíteni, sok lelkes amatőr van itt, kinevelheted őket ?! [secperc alatt szétb@sznák a fórumendzsint imho :D] -
#6811 előre köszönjük -
#6810 igen, tervbe van véve már sokminden ezek közül, de sajna most nincs időm megcsinálni, talán télen. -
#6809 igen, ezt már Láma is nagyon akarta :)
Szóval St, hallasz minket itt lentről? :)) -
#6808 és lehessen törölni sokat is egyszerre! már lassan nekem is anyi van hogy jajj, és vannak amiket megőriznék (pl büntipontok:D) -
#6807 az aláhúzott részt persze hogy mondták egypáran, én sem vakon figyelem a topikot :) -
#6806 már nagyon régen felvetettem az ötletet, bár szerintem előttem is javasolták már szóval én támogatnám. -
#6805 Ki támogatná hogy legyen a Privátüzeneteknél egy Érkezett és egy Elküldött megjelölés?
És persze ebben benne lenne az is, hogy megőrzi azt a privátot, amit mi küldtünk el, mert ugye nem biztos hogy viszontlátjuk azt, ha a másik nem válaszol rá, vagy olyan üzenetet küldtünk, amire nem is kell választ adni.
Sorba lennének az üzenetek mint eddig is, és azonkívül, hogy a fenti módon jelölve lennének, lehetne külön listázni az elküdött és az érkezett privátokat. -
#6804 -
#6803 hátteret amúgy is át lehet állítani. -
#6802 vedd le a monitorod fényerejét és akkor sötétebb lesz -
#6801 Leesett nekem is, hogy félreérthető -
#6800 Kicsit félreérthető :)
Mármint nem a moderátorok, hanem azok, akik azthiszik az internet mögül mindent lehet. -
#6799 A moderátorokra vagy a bűnösökre gondolsz? -
#6798 htx :)
olvasgattam, hogy miért lettek büntipontok osztva. Elszomorító, hogy ilyen emberek is vannak a világon... -
#6797 csekk -
#6796 ??? -
#6795 Egy jobb dizájn mert ez a fehér nagyon sansz -
#6794 Wháhá, köszi a bünti toplistát :DDD Hozta a papírformát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Cicero #6793 Jó majd megfogadom a tanácsod -.- -
#6792 ez nem phpnuke fúrum! ha az tetszik, menj oda!:C