27327
  • Cicero
    Sry csak most olvsasom
  • Gabesz amd64
    mééé nem lenne jó
  • akos
    Ez király :D
  • Gabesz amd64
    új szmájlik is lehetnének már!
  • Láma!
    hm, február környékén azt mondtad, hogy a nyáron, most azt hogy a télen, szal felejtsük el?
  • akyyy
    Azt nem lehetne, hogy a büntetőpont listát csak regisztrált felhasználók érhessék el? Úgy mint a gumiszobát!
  • Chief
  • Cicero
  • Sir Quno Jedi
    Azé' ironizáltam-e ! :DDD
  • St
    thnx, de egy napi 40e látogatót fogadó szájtot nem bíznék egy "lelkes amatőrre"
  • Laky
  • maozedong
    cicero bannolása?
  • cSuwwi
    Jó, nem arról van szó, hogy kis plussz mellékesért nem vállalnám be, de most pont vagy nagy "mellékes", ami csenget rendesen. Mellette esténként esetleg, de akkoris hetekbe tellne 1 dolog normális kivitelezése... :o
  • Sir Quno Jedi
    Lustinka ! HÁHÁ ! :DDD
  • Rage47
    St! és ebből lesz vmi? #6787
  • Amse
    #6814 jóvanna....
    #6815 hát jah.nem mondtam, hogy csináld meg:)
  • cSuwwi
    csuwwinak is van elég baja, meg munkája
    ráadásul még ki is kéne ismerni egy másik programozó megoldásait
    ilyenkor ha nem sürgős a dolog, jobb ha az eredeti programozója csinálgatja (sztem)
  • Sir Quno Jedi
    nem is ő a lelkes amatőr vazeg !
  • Amse
    Csuwwi szvsz nem b@szná szétö.
  • Sir Quno Jedi
    Nem tudna valaki besegíteni, sok lelkes amatőr van itt, kinevelheted őket ?! [secperc alatt szétb@sznák a fórumendzsint imho :D]
  • Aquir
    előre köszönjük
  • St
    igen, tervbe van véve már sokminden ezek közül, de sajna most nincs időm megcsinálni, talán télen.
  • Aquir
    igen, ezt már Láma is nagyon akarta :)

Szóval St, hallasz minket itt lentről? :))
  • akyyy
    és lehessen törölni sokat is egyszerre! már lassan nekem is anyi van hogy jajj, és vannak amiket megőriznék (pl büntipontok:D)
  • Aquir
    az aláhúzott részt persze hogy mondták egypáran, én sem vakon figyelem a topikot :)
  • Amse
    már nagyon régen felvetettem az ötletet, bár szerintem előttem is javasolták már szóval én támogatnám.
  • Aquir
    Ki támogatná hogy legyen a Privátüzeneteknél egy Érkezett és egy Elküldött megjelölés?
    És persze ebben benne lenne az is, hogy megőrzi azt a privátot, amit mi küldtünk el, mert ugye nem biztos hogy viszontlátjuk azt, ha a másik nem válaszol rá, vagy olyan üzenetet küldtünk, amire nem is kell választ adni.

Sorba lennének az üzenetek mint eddig is, és azonkívül, hogy a fenti módon jelölve lennének, lehetne külön listázni az elküdött és az érkezett privátokat.
  • artschi
  • maozedong
    hátteret amúgy is át lehet állítani.
  • St
    vedd le a monitorod fényerejét és akkor sötétebb lesz
  • Dichter
    Leesett nekem is, hogy félreérthető
  • Dichter
    Kicsit félreérthető :)

Mármint nem a moderátorok, hanem azok, akik azthiszik az internet mögül mindent lehet.
  • Sadist
    A moderátorokra vagy a bűnösökre gondolsz?
  • Dichter
    htx :)

olvasgattam, hogy miért lettek büntipontok osztva. Elszomorító, hogy ilyen emberek is vannak a világon...
  • hen-tes
    csekk
  • Dichter
    ???
  • Zacsy
    Egy jobb dizájn mert ez a fehér nagyon sansz
  • Sadist
    Wháhá, köszi a bünti toplistát :DDD Hozta a papírformát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Cicero
    Jó majd megfogadom a tanácsod -.-
  • akyyy
    ez nem phpnuke fúrum! ha az tetszik, menj oda!:C