27327
-
#7116 Létszi valaki nevezze át Virtuális Tuning Műhelyre. Köszi! -
#7115 Abszolút támogatom. És ugyan nem tudom milyen szerződésben vagytok a szolgáltatóval (mármint hány százalékot kapnak az sms-ekből), de mindenesetre plusz pénz, akármerről is nézzük. -
#7114 hát gondolkozom a VIP lehetőségen, persze más kondíciókkal (200 ft sms / 6 hónap), stb.
-
#7113 Nem akarok pofátlannak tűnni, örülök a változásoknak az ingyenes fórumon, de mennyire látod esélyesnek, hogy a nicklogo maximális méretét 8k fölé viszed? :) -
#7112 Gondoltam :) -
#7111 igen, nem akartuk túl nyomulósra -
#7110 Igen, betűszínnel jelennek meg, ezért elvesznek a szövegben... -
#7109 1.) jelenleg betűszínnel jelennek meg a reklámok, tehát ennél jobban eltűntetni nem lehet
2.) sg-n bevált ez a megoldás, mivel az ingyen fórumban lehetséges 30 karakter hosszú nicket is beírni (itt nem), ezért üzembiztosan nem oldható meg, hogy megjelenjen a nick a kép mellett és ne törje meg a dizájnt -
#7108 Jóak az igyérfórum változtatásai, de két kérdés:
1: Nem-e lehetne a reklámok színét is testre szabni, bizonyos határok között (pl előre megadott színkombinációkkal, hogy kb illjen a weblapra, de ne vesszen el a szövegben, meg ne is lehessen "eltüntetni" a szöveget)
2: Nem-e lehetne olyan beállítás (akár itt a fórumon is), hogy a kép a nicknévvel együtt jelenjen meg. Tudom, hogy a kép fölött leparkolva megjelenik a név, de akkor is megkérdezem :) -
#7107 nekem néha 100, 150 db.de ahogy a reagálást nézem (vagyis ami nincs is :) ) nem igen lesz megoldva. -
#7106 nekem nem fáj, csak elcsodálkoztam rajta. -
#7105 nem igazán értem, hogy miért fáj az másnak, hogy akár egy újreg is lehet vip.
mondjuk ez a vip elég szerencsétlen választás, inkább egyféle plusznak kéne nevezni, és a 3-4-5 csillagosok esetében lenne vip, akkor már valóban vip értelemmel.
nyúbi is szeretné használni (a más fórumokon alap) szerkesztést és törlést, mondjuk jogosan. Ennyi kéne a pluszba sztem, az igazi VIP-re meg a nagyobb logó, galériaméret, stb.
mondjuk amilyen gyors itt a fórumon az ügymenet, úgysem lesz belőle semmi belátható időn belül, de jó volt elmondani -
katt a képre -
#7103 kiez? :C nem úgy van hogy 1, vagy 2 hónapja kellett regelni, és 200 hsz-nak meg kell lennie? [wiltingel] -
#7102 hogy lehet valaki vip ha 33 hsz-e van és 2005.09.05 a regisztráció ideje? -
#7101 úgy érzem blackfishre nincs szükség ezen a fórumon.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126317445
[SPICLI] -
#7100 ok -
#7099 Nem akadtam fenn, csak nem értettem ennyi, én már túlléptem rajta, tégy te is így :) -
#7098 most muszáj ezen fennakadni ?! -
#7097 Fizikai? Hmm.. azért itt nem a fizika szabályai érvényesülnek asszem :) De ha te mondod én elhiszem, csak nem úgy emlékeztem ennyi, de sry akkor valszeg az én készülékemben van a hiba. -
#7096 De a lapozáskori eltűnések (olykor 40 db) még mindig megvan. Van rá megoldás? -
#7095 olyan nincs, hogy kimarad hozzászólás aztán megjelenik. ez fizikai képtelenség. -
#7094 Jah értem, sry :| lehetséges mert tényleg a flém volt a központ.. -
#7093 szerintem csak elvonta a figyelmed darkboy meg csuwwi.tegnap én is olvastam a topicot és ott volt a 2 hsz.ilyen bakik azért nem fordulnak elő.duplapost meg kilökés az más.
-
#7092 Hát most ilyen dolog miatt nem állok le vitázni, csak akkor lehet hogy nekem nem muatta? Mert soxor van hogy hsz-ek duplikálódnak, eltűnnek stb.. persze amekkora ez az egész fórum nem csoda, csak furcsa -
#7091 ott volt. -
#7090 //off// BENCŐ 2 db hsz-e hogy került oda? Tegnap még nem volt ott, amikor a topikot néztem Ezek ilyen kihagyások a fórumengineben? //on// -
#7089 És már működnek is az új feature-ök az ingyenes fórumon -
#7088 na már hirtelen láttad mik vannak, és hozzádragadt egyből.
ezen nincs mit tagadni, mág a vak is látja, hogy a kettőnek 1 alapja van.
nem török én semmit, csak szóltam, hogy jó lenne, ha más külsőt adnál neki, ha meg ennyire nem vagy kreatív, ne csinálj ilyeneket, vagy legalább úgy, hogy ne találjam meg. htx.
mostmár tényleg /off, nem kell kis háromszög miattad :| -
Darkboy #7087 mindegy, h láttam vagy nem... tagok.sg.hu-ról lestem azt a kopirájtot. tömindegy, ha nem tetszik úgy is feltöröd... -
#7086 persze, persze.
nézz már rá, majdnem ugyanaz az elrendezése (jó igaz, a képtár feltöltőse is ugyanilyen)
itt az a bibi, hogy ez nem másolt, orig ötlet, ez meg 90%-ban ugyanaz, kizárt dolog, hogy pont ugyanilyet találtál ki (alul a design by, meg code by-t meg évek óta használom, már hozzámnőtt, máshol ilyen nincs, szal...)
[/off] -
Darkboy #7085 életembe nem láttam, ha tudni akarod... -
#7084 igaz -
#7083 izgalmas demok mint például a fantastic four 4 demo -
#7082 Elhiszem hogy tetszik a pixupload, de ilyen szinten ne legyen már hasonló, ha egy mód van rá...
pixupload -- és a klónja -
#7081 és megmagyarázza :D -
Darkboy #7080 amúgy nem is ezt a szót akartam beírni h 'kapzsiság'... sorry :)) -
Darkboy #7079 jóvan bocsi :P -
DJviolin #7078 Engem személy szerint nem zavar a fórumomon a hírdetés jelenléte. Sőt! Így talán sikerül egy két jakabi honpolgárt adsl cserére rábírni. :-)) Csak ne az legyen a vége, hogy 66 sornyi hírdetés lesz. Max 2 sor elviselhető. Ez az egy meg egyenesen tökéletes. -
#7077 bevezeted az ilyen x hónapja inaktív tagok törlését?