Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Gondolom más a számítási módszer a két felületen, meg a merítés is (a régin van hírekből származó téma is).
Mindenesetre érdekes 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
fejléce, checklist, meg amúgyis, ezeket oda.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez mondjuk azért van, mert nem érhetõ el mindenki számára ez a topic? (és az új dizájn?)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
UI: Köszönöm pixxel...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
★★★★★
Ha kijelentkezem, majd újra be, akkor vált át az új felületre.
Csak néhány perce műveli ezt az anomáliát, eddig elsőre azonnal átváltott.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
saját fórumokban ha nyitsz magadnak topikot, akkor ki tudod próbálni (de szerintem ezt a pár napot már át lehet vészelni 😊)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
★★★★★
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Régen ez is feature volt! 😊
Javaslat:
Jó lenne, ha a hozzászólás létrehozása után 4 percig lehetne szerkeszteni a hozzászólást. Vagy lehet ez az idő 1-2 perc is, csak legyen rá lehetőség. Ne csak a VIP tagok kiváltsága legyen. És itt nem arról van szó, hogy nem akarom támogatni az oldalt, csak arról, hogy ez alapvető funkció minden más fórumon is. Még a Prohardver lapcsaládnál is, és mivel az új SG már oda "tartozik", így érdemes lenne "átvenni" ezt az opciót.
Továbbá javasolni tudom a hozzászólásokra való értékelés eltörlését. Ma már csak trollkodás és e-pénisz méregetés az egész. Ráadásul semmilyen más fórumon nem találkoztam még ilyen rendszerrel - csupán idétlen torrentoldalakon, de ott is több sebből vérzik a funkció és amúgyis badarságnak tartom.
És ugye a Prohardver lapcsalád oldalain sincs ilyen értékelési rendszer. Persze nem azt mondom, hogyha a Prohardver beleugrik a kútba, akkor az SG-nek is bele kell ugrania, csupán arra akarok kilyukadni, hogy néhány dolgot érdemes lenne onnét átemelni vagy egységesíteni, ha már a lapcsaládhoz tartozik az oldal.
Észlelt hiba:
Melóhelyen csak Explorer 11 volt, így ott néztem rá először a dologra.
A hozzászólás elküldése után 3x kellett a KÜLD gombra kattintanom, amíg elküldte az üzenetet. Más böngészőnél még nem néztem, de ez csak ott nem működött jól, vagy egy esetleges tűzfal blokkolta a dolgot (amit picit kétlek, révén a régi felületnél azonnal reagál a Küldés gombra).
Illetve, ha válaszolni akarok egy hozzászólásra, akkor nem jelenik meg a válaszban az előzmény - tehát, az akinek az üzenetére válaszoltam.
Bár ezek lehet, hogy már ismert dolgok, de sebaj, azért leírom, hátha segít.
Idehaza Firefox alól nem jelentkeznek ezek a problémák!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
SZERK: Ilyet most a beta miatt tudok csak, vagy marad is? 😄
Wat, van szerkesztésem is, ez miért, oké közben rájöttem, hogy tudom használni a régit is.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Éjjel ki lesznek osztva a hozzáférések a házigazdáknak is...
Lassan célegyenesbe ér a fórum,úgylátszik😊
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
de egyebkent meg nem ertelek, ha nem a te szinted a gumi, mibe tart elkerulni? en sem nyitom meg soha, meghagyom azoknak, akik hasznaljak - attol hogy engem nem erdekel, "jovanaz ott"