Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tökmind1?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

what a shame
Egy ideje megint (mint most is) benne van.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

van egy érzésem, hogy az NWO-t a régi listázásból direkt hagyják ki - és nem is baj 😄
Efreet
Népszerű témák régi és új módra:

Gondolom más a számítási módszer a két felületen, meg a merítés is (a régin van hírekből származó téma is).

Mindenesetre érdekes 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Bronx South
Egy ideig jó volt, aztán elküldtem egy hozzászólást néhány linkkel és az után lett szar.

Bronx South
Az új dizájn alatt sehol sem látom a hozzászólásaimat. Elõször azt hittem hogy csak egy topikban, de közbe kiderült hogy sehol sem.

j0nNyKa

fejléce, checklist, meg amúgyis, ezeket oda.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Bronx South
Teszt.

akyyy
ha már szmájlik... nem lehetne a legelső elrendezés? már megint teljesn összevissza vannak, és multkor még egy képen is volt róla, hogyan nézett ki régen az egész :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

wollnerd
Jah értem. gondoltam hogy vmi ilyesmi. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gergely1991
Csak "béta-teszterek" léphetnek oda.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

wollnerd
Érdekes módon, ha az "Új fórum" topicba próbálok belépni, akkor csak újra betölti a fórum fõoldalt... a dizájn pedig marad régi....
Ez mondjuk azért van, mert nem érhetõ el mindenki számára ez a topic? (és az új dizájn?)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gergely1991
Kezdtem már unni hogy az sg idõnként elküld a p****ba. -.-
UI: Köszönöm pixxel...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

TBTPumpa
Basszus, köszi!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maximus4
A hibákat inkább itt kellene jelenteni,azért van a topik.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
de hallod ezek a belsõ fórumba mennek ám

Pedig van topikom, de én nem látom, hogy valami más lenne ott. 😞

★★★★★

TBTPumpa
Talán hiba - Firefox alatt, ha bejelentkezek nem vált át a fórum az új verzióra.
Ha kijelentkezem, majd újra be, akkor vált át az új felületre.

Csak néhány perce műveli ezt az anomáliát, eddig elsőre azonnal átváltott.

wollnerd
Eltûntek a szmájlik! A gombra kattintva nem jönnek be! o.O

Jim Morrison
TBTPumpa #24898
saját fórumokban ha nyitsz magadnak topikot, akkor ki tudod próbálni (de szerintem ezt a pár napot már át lehet vészelni 😊)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ki lehet próbálni az új fórumot felületet? Hol kell jelentkezni?

★★★★★

Jim Morrison
igen, ez a feature is várólistán van. Előbb-utóbb (remélhetőleg előbb 😊) implementálva lesz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TBTPumpa
Ha privát üzenetem érkezik és épp egy topikban vagyok, akkor nem jelzi az oldal (mint korábban), az üzenet érkezését, csak a főoldalon mutatja.
Régen ez is feature volt! 😊

TBTPumpa
Csak az kapta meg, aki házigazda legalább egy topikban. Amolyan zártkörű bétateszt.

TBTPumpa
Az új felület mobileszközről is hasít. Még a régi Nokia N97-es készülékem is gyorsan kezeli az új felületet, pedig azon kitudja milyen böngésző fut a Symbian rendszer alatt, Windows Phone 8.1 alatt pedig maga az "álom". Bár lehet, hogy azért, mert még nincsenek beizzatva több helyen a régi szkriptek.

Javaslat:
Jó lenne, ha a hozzászólás létrehozása után 4 percig lehetne szerkeszteni a hozzászólást. Vagy lehet ez az idő 1-2 perc is, csak legyen rá lehetőség. Ne csak a VIP tagok kiváltsága legyen. És itt nem arról van szó, hogy nem akarom támogatni az oldalt, csak arról, hogy ez alapvető funkció minden más fórumon is. Még a Prohardver lapcsaládnál is, és mivel az új SG már oda "tartozik", így érdemes lenne "átvenni" ezt az opciót.
Továbbá javasolni tudom a hozzászólásokra való értékelés eltörlését. Ma már csak trollkodás és e-pénisz méregetés az egész. Ráadásul semmilyen más fórumon nem találkoztam még ilyen rendszerrel - csupán idétlen torrentoldalakon, de ott is több sebből vérzik a funkció és amúgyis badarságnak tartom.
És ugye a Prohardver lapcsalád oldalain sincs ilyen értékelési rendszer. Persze nem azt mondom, hogyha a Prohardver beleugrik a kútba, akkor az SG-nek is bele kell ugrania, csupán arra akarok kilyukadni, hogy néhány dolgot érdemes lenne onnét átemelni vagy egységesíteni, ha már a lapcsaládhoz tartozik az oldal.

Észlelt hiba:
Melóhelyen csak Explorer 11 volt, így ott néztem rá először a dologra.
A hozzászólás elküldése után 3x kellett a KÜLD gombra kattintanom, amíg elküldte az üzenetet. Más böngészőnél még nem néztem, de ez csak ott nem működött jól, vagy egy esetleges tűzfal blokkolta a dolgot (amit picit kétlek, révén a régi felületnél azonnal reagál a Küldés gombra).
Illetve, ha válaszolni akarok egy hozzászólásra, akkor nem jelenik meg a válaszban az előzmény - tehát, az akinek az üzenetére válaszoltam.
Bár ezek lehet, hogy már ismert dolgok, de sebaj, azért leírom, hátha segít.

Idehaza Firefox alól nem jelentkeznek ezek a problémák!

Mondjuk ez userfüggõ, nem? Én nem tudom betölteni pl.
MerlinW
Köszi.

[merlinw.org]

Papa01
http://sg.hu/forum/

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

j0nNyKa

MerlinW
Hogy érem el az új felületet?

[merlinw.org]

akyyy
hu megkaptam az ujat. ZSÍÍÍR

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dzsini
Ha mindenki megkapja az új felületet, akkor a régi le lesz kapcsolva.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem úgy megy, hogy a forum.php a régit hozza be, a /forum meg az újat (én meg pont kerestem egy ideig, hogy hol az új felület).

SZERK: Ilyet most a beta miatt tudok csak, vagy marad is? 😄
jazzy
Jaj, ez az új design nem rossz, de azt hittem valami választhatóra, vagy csak abban a topicban kapom meg

Wat, van szerkesztésem is, ez miért, oké közben rájöttem, hogy tudom használni a régit is.
SzirmosSzisza
De az eddig is elérhetõ volt <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Nem.Hanem az új felület eléréséhez és az ehhez tartozó topikhoz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
Ha úgy fog működni mint a jelenlegi béta tesztereknek (valószínű), akkor nem.

SzirmosSzisza
Alreg \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gergely1991
Akkor a HG-k ma látják utoljára a "old design-t"?

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Nagyon szívesen, de igazából csak Dzsini "nem egy sornyi kód" állításával akartam egy kicsit vitatkozni... 😊
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4

Éjjel ki lesznek osztva a hozzáférések a házigazdáknak is...

Lassan célegyenesbe ér a fórum,úgylátszik😊

j0nNyKa
oszt megengedjuk-e a szervernek, hogy birja a terhelest, cserebe a felhasznaloknak, hogy tovabb hasznaljak a gumit, es ne a "komoly" szekciot szemeteljek tele?

Calver
megint belenyomták valahol a nagyfiúk a fejedet a kakiba, bronxika?

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Feleslegesen terheli a szervert. Láttam olyan topikokat ott, ahol naponta 10k totál haszontalan üzenet kerül.

[merlinw.org]

j0nNyKa
atnevezni sg4chan-re aztan csokolom <#idiota>
de egyebkent meg nem ertelek, ha nem a te szinted a gumi, mibe tart elkerulni? en sem nyitom meg soha, meghagyom azoknak, akik hasznaljak - attol hogy engem nem erdekel, "jovanaz ott"