27328
-
#25305 "ads" szó benne van az url-ben, ad blocker fogja meg szerintem. -
#25304 T-online + Win7 + FF alól néztem cégből = 2 kép, minden ok.
Mikronet + Win8 + FF itthon = 1. kép helyett egy kis pont, a 2. kép ok.
Mondjuk nekem Steam alatt szokott lenni hasonló... cégben látom rendesen a képeket, betöltött elemeket, itthon meg szarakodik, pedig 2x gyorsabb net + már kínomban Google DNS. -
#25302 tűzirókába csak egy képet látok én is o.0 -
Blum #25301 Linux + Google Chrome is csak 1-et lát -
#25300 nálam is csak egy jön be, és nem látok hide ot a másikon
Win7 és Firefox + T-Online net
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.02.04. 20:22:37 -
#25299 win 8.1, crome és mindkét kép tökéletesen látszik :)
szerk: droidos mobilról is (chrome ott is)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.04. 20:14:08 -
#25298 nálam windows / krómban csak a 2. látszik, az elsőn valamiért van egy display:none
megpróbálhatok beleszerkeszteni a hszedbe, hátha rájövök mizu? -
#25297 én is látom mindkettőt. -
#25296 Mind a 2 képet tökéletesen látom... nem vicc. -
#25295 'estét!
Help! Van egy hsz-om az autómodelles topikban, amibe belinkeltem két képet. A két fotó két külön domain alatt van, de egy szolgáltatónál, vszleg ugyanolyan környezetből jön. Egyik domainen sincs tiltva a hotlinking.
A társaság egy része (velem együtt) az elsőt nem látja, és semmilyen más fotót sem, amit az alá a domain alá teszek. Mások látják mindkettőt.
Ha kimásolom a hsz forrásából a linket a böngésző címsorába, akkor látom a képet, tehát maga az url jó.
A szolgáltató széttárja a kezét, hogy ők nem blokkolják a megjelenést, az sg fórumán mégsem látom a képeimet. Van valakinek ötlete, hogy miért? -
#25294 Most már ez sem lesz?Remek :S -
#25293 -
#25292 -
#25291 szerintem lezárták az új fórum regisztrációs lehetőséget -
#25290 Sziasztok!
Az sg "gyermekével" mi lett?
"Új fórum regisztrációs lehetőséget lezártuk, a fórumrendszerben a jövőben nincs lehetőség új fórum regisztrációjára."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forrás:http://sgforum.hu/index.php?status=regisztracio -
#25289 Az archive.org oldal mögött álló szervezet (többek között) weboldalak tartalmát dokumentálja visszamenőlegesen is - pl. megnézheted, hogy az index.hu hogy nézett ki 2001-ben (nem mindent ment le, így képek, néhány css hiányozhat, a lényeg a szöveges tartalom megőrzésén van). Ezt természetesen automaták végzik, az oldal látogatottságától, aktivitásától függő rendszerességgel.
Az sg.hu is fent volt a dizájnváltásig, amikor is az ilyen automaták működését szabályzó robots.txt file-ban letiltásra került a google, a yahoo és a bing kereső indexelőjén kívül minden más, és ezzel a régi állapotok is eltűntek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.13. 09:39:28 -
#25288 ingyian nem érteni furfántos szavak varázslatos utazó!
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2015.01.13. 09:31:03 -
#25287 És ehhez képest le is lett pucoltatva az archive.org-ról, egy új robots.txt-vel :( -
#25286 Az SG abandonware lett, de még évekig életben tudjuk tartani. Lehet mi sem húzzuk már sokáig, szóval ki tudja még mennyi van hátra. Ittéltünkitthalunk. -
#25285 -
#25284 hozzáteszem, hogy a hsz jelző, meg az üzenetjelző is teljesen jól működik a bővítményben, a héten tervezem publikálni minden fontosabb böngészőre
a többi problémával sajnos nem tudok bővítményből mit kezdeni, talán majd egy második verzióval, ami nem csak főoldalon fut -
#25283 Privát üzenet jelzés már a régi felületen is hibás volt, van, hogy jelez, van, hogy nem jelez - embere és alkalma válogatja. (hibakereséshez ideális)
A topicon belüli új hozzászólás jelző az új felületen nagyon rövid ideig működött, azóta nem láttuk, MIA státuszban van, temetéséről később intézkedünk. Helyette van bővítmény, ami a főoldalon fut, és működik, jelzi az új hozzászólásokat.
A kereső furcsább dolgokat is tud, ha te csak ennyibe futottál bele, akkor nem használod eleget :D (törölt, lezárt, hivatalosan nem létező topicokat és hozzászólásokat is megtalál, topicon belül ötletszerűen talál meg szavakat - viszont legalább ha linkben megtalálja a keresett szót, akkor azt a linket megjelenítéskor nem barmolja szét egy <font color=red> taggel :) )
Mivel az egész fórumadatbázis újra lett strukturálva, így visszaállítás nem várható (a mobil felületen látszik, hogy a régi motor mennyire képtelen betölteni az új felület egy csomó dolgát). Fejlesztés pedig mióta SuhiP-ék szeptemberben befejezték egy-két apróság volt, a legutóbbi "felelős" dyy októberben szólt hozzá, decemberben lépett be utoljára a fórumra).
Ne számíts túl sok mindenre, élvezd azt, ami működik. -
#25282 - privát üzeneteket többnyire nem jelzi ki, régen ezzel soha semmi gond nem volt
- adott topikban az érkező új hsz-eket nem jelzi ki, régen ez is ment...
- a régi jó duplázás most is megesik (szerencsére külön hsz számmal), így annyit javult a helyzet, hogy a hsz küldője törölheti a saját hsz-ét
- hírek oldalon már többször láttam, hogy az elküldött hsz idejével valami nagyon nem stimmel ugyanis reggel 8:00-kor azt írja a tegnapi 17:00-ás hsz-re, hogy "MA"
- a kereső régen szépen kiemelte az adott kifejezést a találatoknál, most nem
- a kereső régen szépen megtalálta a keresett kifejezést az adott topikban, akkor is, ha azt picit régebben követték el. Ezzel szemben jelenleg ez a lista MAXIMUM 8 oldalas lehet, a 8. oldal ha éppen tavaly július, akkor így jártál utána már nem keres...
- így a keresési eredményeknél a "következő" gombnak zéró értelme van, ha csak max 8 oldal a találati lista
Állat lenne visszakapni a régi fórumot, esküszöm, ha szervez valaki egy gyűjtést már nyomom is a donate gombot. -
#25281 már megy :D kösz. -
#25280 törölj cache-t, illetve ami valószínűbb megoldás: nyisd meg ezt a linket, és add hozzá a biztonsági kivételt a böngészőhöz, utána _elvileg_ jó lesz
privit meg nem én nem olvasok, hanem az sg bassza jelezni. -
#25279 Hali
Mivel nem olvasol privit, kénytelen vagyok ide írni
Nov 12. óta nem volt netem idáig, minden fontos plugint frissítettem, de a fórum chat hibát ír, nálam van a hiba? vagy minden FF használónál? Borg kérdéséből vontam le az utóbbit.
Ja és Boldog Újévet mindenkinek :)
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.01.11. 19:59:55 -
#25278 szar ok szar ezvan szar nem dizájnváltás volt szar hanem motor és arculatváltás szar -
Zozo76 #25277 de ez anno mukodott! amiota designvaltas volt azota szar. raadasul a design is szarabb lett mint volt bar ez csak az en velemenyem. -
#25276 én nem tudok róla, hogy már hosszú hónapok óta lenne fejlesztés :)
néha 1-2 dolog eldombyzódik, azt valami magic manó többékevésbé helyrepofozza, aztán csókolom -
Zozo76 #25275 lassan csak jo lenne mar a mobilos oldalt is rendbetenni, tovabbra sem kepes az atolvasott topikok szamlalojat nullazni. -
#25274 topikos RSS se műxik -
Borg #25273 Nekem a chat se megy FF alatt pár napja... -
#25272 Sziasztok!
Csak nálam nem működik a topikon belüli keresgélés(nem nyilvános kategóriákban)? -
#25271 annyi penzert ajandek -
#25270 Ajesz VIP -
#25269 ajándék VIP oléééé -
#25268 Én szeretem mikor ilyen panaszt olvasok, mert akkor mindig lecsekkolom az üzeneteimet. Tegnap is egy pár napos üzit csak ekkor vettem észre :p -
#25267 Összevissza jó vagy nem jó - én van, hogy megkapom a jelzést róla, van, hogy nem - még ugyanattól a feladótól is változó (egy levélváltás első levelére nem jelzett, a másodikra igen, a harmadikra megint nem).
Ezt igazán nehéz elkapni hibakereséssel. -
Blum #25266 Az érdekes, mert senkinél sem jó :D -
#25265 Nekem eddig jó volt.