27328
-
#25345 Őőő... úgy tűnik, bugzik az UBB feloldás, ha az URL címében szmájli van.
Pl:
[URL=http://www.sg.hu]www pont ezsgé pont huuuuu [/url]
Ugyanez szmájli nélkül:
www pont ezsgé pont huuuuu
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.11. 22:32:04 -
#25344 de legalább még a cset leállás előtt lett telekomos meg telenoros banner a főoldalon... :D -
#25343 szerintem érdemes lenne írni erről egy emailt
-
#25342 Vajon tudnak róla?
Domby: Utolsó látogatás időpontja: 2015. 01. 24. 02:06
Mortimer: Utolsó látogatás időpontja: 2014. 10. 27. 19:04 -
#25341 amit nekem fizet a protekcióért -
#25340 milyen pénzt? nem vagy vip :D -
Neocortex #25339 ez teljesen elfogadhatatlan, kérem vissza a pénzem -
#25338 rálépett a tehén a kábelre -
Caterpillar #25337 Marikanéni porszívózás közben megbotlott a szerverterem 120kVoltos betáp vezetékében? -
#25336 délután por került a rendszerbe, és úgy tűnik hogy még nem sikerült kitakarítani :D -
Caterpillar #25335 -
#25334 To Be Dombied -
Caterpillar #25333 Valban...
Jelenlegi állapot: -1
Elvárt állapot: +1
Megoldási idő: TBD...
-
#25332 én úgy látom inkább -1
-
Caterpillar #25331 +1 -
Neocortex #25330 cset -
#25329 gumiszobába csináljátok már meg a keresőt, mert nem lehet topikokban keresni :( -
kamionosjoe #25328 Ennek az zöld Up gombnak nem sok értelmét látom. Hiába kattintok rá, úgy látom kiemelve nem lesz az üzenet és még csak azt sem írja ki, hogy hányan kattintottak esetleg rá. Lehet hogy a moderátorok vagy az admin ezt látja, de mint átlagos felhasználó nekem csak egy pipa marad ott és azt is csak én látom szerintem senki más.
Inkább vagy valami olyan rendszer kéne, mint ami a youtubon vagy a facebookon van, hogy kiemelődik ami a legtöbb kattintást kapta vagy pedig olyan mint ami az Ncore-on ahol a hozzászólás mellett lehet látni, hogy mennyi a pozitív vagy negatív értékelés. -
#25327 Deal with it, napi bérért kattintok neked egyet topiconként ha megterheli a mutató ujjadat. -
#25326 Sajnalom -
#25325 mesélj még erről kérlek :DD
én még mindig nem értem! -
#25324 Azert van a kedvencekbe, mert erdekel hogy mi tortenik abban a topikban es ha belepek az aktualis dolgokat akarom olvasni, es nem megnezni hogy mit irtak 2 hete, mert egyaltalan nem erdekel hogy mi tortent akkor. Nem igazan ertem, hogy ebben mi nem vilagos. Most kb ugy mokodik hogy belepek, elolvasom miket irtak, aztan kilepek es ugyan ugy ott van 234236452 uj uzenet, kiveve ha belepek, megnezem mit irtak ket hete(wow) aztan kilepek, nagyon sok ertelme van. -
#25323 Most működik normálisan, tököm tele volt vele, hogy bemegyek a topicba, véletlen nyomok egy visszát és eltűnik az Ugrás az utolsó üzenetre gomb.
Minek van a kedvencekben egy olyan topic ahol lusta vagy EGY GOMBOT megnyomni? -
#25322 az SG+ kiegészítőben ez már benne van, bár még néha "melléugrik" (gondolom a régi fix 80/oldal hozzászólással számol) -
#25321 Szerintem teljesen jó a rendszer. Annyi, hogy vagy eleve az utolsó olvasatlanra kéne ugornia, vagy pl az olvasatlanok számára kattintva odaugorhatna (szokás egyéb fórumokban).
Teszem hozzá ezt is triviális megoldani kieggel. :)
Szerk: Annyiból jó a mostani rendszer, hogy legalább egyértelmű, hogy törölni kell azt a kedvencet, amit az ember már csak mindig olvasottá akar jelölni. :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2015.02.11. 13:53:09 -
#25320 ha nem látogattál egy topicot 1oldal+ hozzászólás óta, akkor miért az a normális működés, hogy az utolsó olvasatlan üzeneted az első oldalon "eltűnik", mint olvasatlan üzenet?
csak nekem logikus, hogy az utolsó olvasatlan üzeneted az ... utolsó olvasatlan üzeneted lesz? -
#25319 +1 klikk topiconként ennyire fáj? akkor minek van a kedvenceid között? -
#25318 Nincs olyan beállítás, hogy úgy működjön mint régen (normálisan) ? Mert nem akarok semmire kattintgatni, meg irni torolgetni hogy eltuntessem az uj hozzaszolasokat -
#25317 nem kell elolvasni(!), de addig nem tűnik el az olvasatlan jelzés, amígy az "utolsó olvasatlan üzenet" felirat fel nem bukkan.
megoldás:
- rányomsz az "ugrás" feliratra
- megvárod, míg betöltődik az oldal
- bezárod -
#25316 Nem akarok elolvasni nyolcmillio hozzaszolast, se irogatni meg torolgetni -
#25315 1) nyomj rá az ugrásra
2) írj bele egy hszt és töröld ki rögtön -
#25314 Miert nem szamolja normalisan az uj hozzaszolasokat? Belepek a topikba, kilepek erre meg mindig 12313 uj hozzaszolast mutat. -
TokraFan #25313 Értem, köszönöm!
1 ember miatt nyilván nem várható el, ez teljesen jogos, a kérdés csak az, ki talál ide voksolási célzattal. :-) -
#25312 A régi üzenetközpont jó volt erre - már amikor működött -, hogy az utolsó üzeneteidet listázta és odaugorhattál. -
#25311 értelek, szal a cikkek a fókusz, és ilyen.. ideiglenes kedvencek kellene neked, merthogy annyit úgymond nem ér, hogy bepakold kedvencekbe arra az 1-2 napra, amíg olvasod
no ez mindenesetre megoldható lehet, jó lenne találni még pár embert, akinek van rá igénye - mert ha csak neked, akkor sorry de 1 ember miatt nem állok neki lefejleszteni, akkor inkább kedvencezz (még ha kényelmetlen és béna is), ha többek használnák, akkor összedobom -
TokraFan #25310 Sokadszorra nem találom a cikkeket ahol hozzászóltam, mert már a főoldalon sem mindig egyértelmű, hogy tkp. mely rovatban is volt. Idegtépő tud lenni.
Prohardveren -vagy a többinél is-, bejelentkezés után oldalt van egy sáv, ahol az utolsó 10-20 olyan téma linkje megjelenik, ahol hozzászóltam. Csak ráklikkelek, és az utolsó hsz.-emhez visz, onnan tudom tovább olvasni. A linkek mellett mutatja továbbá, hogy legutóbbi bejelentkezés óta hány új hsz. érkezett az adott témában, illetve egy kuka ikonra kattintva törölhető az adott link a listából. Biztos van prohardver reged, gondolom ismered a működést.
Itt SG-n a rendszeresen látogatott fórumtémáknál nincs gond, mert azt be tudom tenni kedvencekbe. A cikkek alatti hsz.-ek esetén viszont -bár ott is tkp. a fórumokba történik a hozzászólás-, ez kissé értelmetlen és kényelmetlen lenne, mivel csak pár napig érdekes a téma...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.02.10. 20:07:36 -
#25309 ez éppen bővítményből megoldható könnyen
nehéz megtalálni a hszedben az infókat a fröcsi mellett, úgyhogy kérdeznék: főoldali cikkekhez szólsz hozzá, és azok érdekelnének, vagy fórum topicok, vagy mindkettő ?
emellett mondjuk a főoldalon egy blokk lenne jó neked, mondjuk "Utoljára látogatott témák" címszó alatt, és... nem tudom, 5 vagy 10 körüli mennyiségű utoljára látogatott cuccot szeretnél ott látni? -
TokraFan #25308 Sorry, de a honlap továbbra is teljességgel használhatatlan. 1 órája, ismétlem, 1 órája keresek egy cikket ahol tegnap hozzászóltam, de nem találom. Ilyen szinten átláthatatlan rendszert én még nem láttam. Ha már a prohardver családhoz tartozik ez a szerencsétlen portál, olyan nehéz lenne megoldani, hogy bejelentkezést követően megjelenjenek azok a topikok, ahol hozzászólt a user? Az SG-n kívül a lapcsalád összes oldalán így működik, ott követhetők is az események. Itt viszont, ha egy hír lekerül az egyébként borzalmas főoldalról, azt utána soha az életben meg nem találja senki. -
#25307 Sziasztok! Kérdésem az SG-vel.
Mi van az email cserével?! Akartam a freemail-ről gmailra változtatni.
Miután a beállításokban átírtam gmail-re, megadtam a jelenlegi jelszót, kiírta hogy "a jelenlegi email címedre kiküldtük..." megnéztem a freemail-t, megjött egy linkkel, rákattintottam, ezzel visszavezetett a beállításokhoz, kiírta hogy az "új email címedre kiküldtük..." Oké, pár perc múlva megnéztem a gmailt, semmi, még a spam mappában sem. A beállításokban az email cím még mindig maradt a régi. Már kétszer is próbáltam, akkor sem történt az új címre küldés.... -
#25306 bro, nagy pirospont neked, ott a megoldás