27328
  • Szabi #25264
    sajnos ez a dizájváltás óta folyamatosan ilyen :-/
  • Molnibalage
    A privát üzenettel valami zizi van. 3 napja kaptam és 3 nap alatt nem villant fel, hogy új üzenetem jött.
  • pxxl
    ja, értem
  • Szabi #25261
  • Dzsini
    Mindenkire egyformán moderálás= ha egy valaki kap büntipontot, akkor mindenki kap. Ha valakit kitilt egy moderátor, akkor mindenkit kitilt.
  • pxxl
    ezt most jól megaszontad, csak éppen rajtad kívül kb senki nem érti, hogy mi a bánatod
  • TuskoMobile
    Moderálás normálisan midenkire egyformán legyen az akárkicsoda is
  • akyyy
    Legyen már megcsinálva hogy ha rákeresek egy hozzászólásra, akkor rákattintva ne csak azt mutassa hanem az előtte/utánna lévőket is!!!!!!!
  • nyergiberg
    aha
  • SzirmosSzisza
    Ez az SG, itt minden más :)

Amúgy a BBCODE-ra kattintva a flash résznél a YouTube videó fixen flash-sel van beszúrva, ami nem egyezik meg azzal ahogy a fórumba van beszúrva.
  • nyergiberg
    +1
    nem is értem, eddig akármilyen forumon jártam a bb codok így voltak megoldva, ha meg pár soros scriptről van szó meg pláne...
  • Tinman #25253
    Ez erősen jogos... ettől függetlenül némi egészséges moderáció nem ártott volna, de igazából hová nem? Chat az utóbbi időben szinten elég kemény, pedig max. 1-2 bohóc csinálja csak a fesztivált, meg a hírek alatti résszel se nagyon foglalkozik senki.

Tudom, tudom... senkit nem érdekel. Ok.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.28. 21:18:27
  • Dzsini
    Szerintem ha van egy markáns elhatározása, akkor ahhoz lehet, sőt érdemes tartani magát az embernek.
    Ha ez lehet, akkor az is lehet, aztán amaz is, és tulajdonképpen nincs törölve a politika főcsoport, akár vissza is lehetne állítani - biztos sokan örülnének neki és lenne látogatottsága. És St-t se jelentené már fel senki :) (téged talán igen, de eltelt 10 és fél év a zárás óta, változott a világ egy adagot - csak találj hozzá moderátort)
  • Mortimer
    Nem mi kezdtünk el politizálni, hanem a politika pofátlankodott be ide. Szégyen lenne, ha egy IT-val, informatikával foglalkozó lapon nem lenne hír az, hogy mindenkinek az internet előfizetése drágább lesz.
  • Dzsini
    Kérdezz rá a főszerkesztőnél, hogy ezt hogy gondolja... ő volt az, aki sok éve kategorikusan kijelentette, hogy ne legyen a fórumban politika.
  • kamionosjoe
    Eddig a fórumban is tiltva volt a politika. Most meg, hogy jött egy új adó már a főoldali cikkben politizálnak.
  • Zoli007
    Mostanában miért kapok 403 forbidden-t lapbetöltéskor? Meg van olyan, hogy csak simán nem tölti be a CSS-t. Másnál is van ilyen?
  • Jim Morrison
    Battyogj fel egy hírportálra és látni fogod az igazi indokot:/
  • j0nNyKa
    de monika ez.. mar egyreszt ez nem az a topic, masreszt meg ne hidd mar hogy barmi ilyesmi tortenni fog :)
  • Zozo76
    nem gondoltam volna hogy eljon az az ido ujra mikor megint kepek nelkul kell majd netezni
  • Jim Morrison
    biztos van olyan bővítmény ami ezt csinálja és rak ki gombot :)
  • Zozo76
    csakhat allandoan oda bemenni kapcsolgatni, mert azert mindig kepek nelkul netezni mar tenyleg a modemes idoket fogja idezni... :) ha lenne egy ikon mondjuk a felso sorban vagy valami ami kapcsolgatna...
  • Zozo76
    igen, valoban, kozben en is megtalaltam!
  • Jim Morrison
    ezek szerint lehet
  • Zozo76
    az asztali Chrome-ban nem lehet asszem
  • Botond #25239
    Hm, akkor ennek este utána nézek, hogy az általam használt böngészőkben hogy lehet ezt elérni! Kösz!
  • Dzsini
    Minden böngészőben van erre lehetőség.
  • Botond #25237
    Kellene egy opció a beállításokba, hogy a képeket betöltse vagy csak a szöveget, kvázi egy adatforgalom kímélő verziót kellene csinálni alkalmazkodva a kor szelleméhez. :)
  • j0nNyKa
    ha van rá igény többeknek, lehet róla szó
  • narancsbokor
    akkor ezt értsem úgy hogy rövid idön belül megkapjuk?
  • Zozo76
    köszi, a régi rendszer alatt ment minden, sajnos most elég idegesítő
  • j0nNyKa
    *megújult, és tudnak ott fent a mobilos hibákról, igen
    annyit esetleg ki kéne próbálni, bár szerintem nem lesz jó, hogy az adott topicba írsz egy hozzászólást mobilról, aztán rögtön visszavonod (törlöd), az _talán_ tudja javítani
  • Zozo76
    Amiota megujjult az SG, a mobil-forum-felulet azota szar. Hiaba olvasom el a figyelt forum-topikokat, mobil feluleten nem jelzi hogy atolvastam. Ha csak egy uj hozzaszolas van a topikban, es mondjuk en is beleirok akkor mar kettot (!) jelez hogy uj hozzaszolas erkezett (tehat meg a sajatomat is jelzi nekem... nem semmi). A teljes weboldal modban tenyleg mukodik hogy az utolso uzenetig legorgetek, de itt az istennek sem, baromi idegesito, kenytelen vagyok sokszor a laptoprol is ranezni a topikokra hogy ne azt jelezze a mobil feluleten hogy meg mindig 1000 hozzaszolas erkezett. Tudtok rola? Lesz javitas?
  • j0nNyKa
    pár soros userscripttel megoldható igazából bármi ilyesmi
  • narancsbokor
    szerintem olyat lehetne csinálni hogy kijelölöm a szöveget, és döltbetűvel akarok írni, akkor rámegyek a bb code menüre, és rányomok a dőltbetű gombra akkor a kijelölt szöveget átírja döltbetűsre,
    ez szerintem tök magic lenne
  • Froopy
    Köszönöm!
  • j0nNyKa
    [email protected] -ra írjon levelet valamelyik címről a problémával
  • Froopy
    Nem tudom, hogy bug reportot hova lehet küldeni, így jobb híján ide írok. Bátyám ma megváltoztatta a regisztrációhoz tartozó e-mail címét (új címre megerősítő levél megérkezett, tehát elgépelés kizárva), de azóta sem az új, sem a régi emailjével nem tud bejelentkezni, jelszó emlékeztető funkció egyiket sem ismeri. Ilyenkor mi a teendő?:)
  • mester1987
    Az m.sg.hu-s mobilos címeteken nem működik az üzenetek kezelése, nem törli és nem is mindig jeleníti meg és mikor a fórumba vagy és jön új, azt nem lehet megnézni!
  • gergely1991
    Firefoxot indítsd el csökkentett módban.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.10.08. 00:09:35