27328
-
#25264 sajnos ez a dizájváltás óta folyamatosan ilyen :-/ -
#25263 A privát üzenettel valami zizi van. 3 napja kaptam és 3 nap alatt nem villant fel, hogy új üzenetem jött. -
#25262 ja, értem -
#25261 -
#25260 Mindenkire egyformán moderálás= ha egy valaki kap büntipontot, akkor mindenki kap. Ha valakit kitilt egy moderátor, akkor mindenkit kitilt. -
#25259 ezt most jól megaszontad, csak éppen rajtad kívül kb senki nem érti, hogy mi a bánatod -
TuskoMobile #25258 Moderálás normálisan midenkire egyformán legyen az akárkicsoda is -
#25257 Legyen már megcsinálva hogy ha rákeresek egy hozzászólásra, akkor rákattintva ne csak azt mutassa hanem az előtte/utánna lévőket is!!!!!!! -
nyergiberg #25256 aha -
#25255 Ez az SG, itt minden más :)
Amúgy a BBCODE-ra kattintva a flash résznél a YouTube videó fixen flash-sel van beszúrva, ami nem egyezik meg azzal ahogy a fórumba van beszúrva. -
nyergiberg #25254 +1
nem is értem, eddig akármilyen forumon jártam a bb codok így voltak megoldva, ha meg pár soros scriptről van szó meg pláne... -
#25253 Ez erősen jogos... ettől függetlenül némi egészséges moderáció nem ártott volna, de igazából hová nem? Chat az utóbbi időben szinten elég kemény, pedig max. 1-2 bohóc csinálja csak a fesztivált, meg a hírek alatti résszel se nagyon foglalkozik senki.
Tudom, tudom... senkit nem érdekel. Ok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.28. 21:18:27 -
#25252 Szerintem ha van egy markáns elhatározása, akkor ahhoz lehet, sőt érdemes tartani magát az embernek.
Ha ez lehet, akkor az is lehet, aztán amaz is, és tulajdonképpen nincs törölve a politika főcsoport, akár vissza is lehetne állítani - biztos sokan örülnének neki és lenne látogatottsága. És St-t se jelentené már fel senki :) (téged talán igen, de eltelt 10 és fél év a zárás óta, változott a világ egy adagot - csak találj hozzá moderátort) -
Mortimer #25251 Nem mi kezdtünk el politizálni, hanem a politika pofátlankodott be ide. Szégyen lenne, ha egy IT-val, informatikával foglalkozó lapon nem lenne hír az, hogy mindenkinek az internet előfizetése drágább lesz. -
#25250 Kérdezz rá a főszerkesztőnél, hogy ezt hogy gondolja... ő volt az, aki sok éve kategorikusan kijelentette, hogy ne legyen a fórumban politika. -
kamionosjoe #25249 Eddig a fórumban is tiltva volt a politika. Most meg, hogy jött egy új adó már a főoldali cikkben politizálnak. -
#25248 Mostanában miért kapok 403 forbidden-t lapbetöltéskor? Meg van olyan, hogy csak simán nem tölti be a CSS-t. Másnál is van ilyen? -
#25247 Battyogj fel egy hírportálra és látni fogod az igazi indokot:/ -
#25246 de monika ez.. mar egyreszt ez nem az a topic, masreszt meg ne hidd mar hogy barmi ilyesmi tortenni fog :) -
Zozo76 #25245 nem gondoltam volna hogy eljon az az ido ujra mikor megint kepek nelkul kell majd netezni -
#25244 biztos van olyan bővítmény ami ezt csinálja és rak ki gombot :) -
Zozo76 #25243 csakhat allandoan oda bemenni kapcsolgatni, mert azert mindig kepek nelkul netezni mar tenyleg a modemes idoket fogja idezni... :) ha lenne egy ikon mondjuk a felso sorban vagy valami ami kapcsolgatna... -
Zozo76 #25242 igen, valoban, kozben en is megtalaltam! -
#25241 ezek szerint lehet -
Zozo76 #25240 az asztali Chrome-ban nem lehet asszem -
#25239 Hm, akkor ennek este utána nézek, hogy az általam használt böngészőkben hogy lehet ezt elérni! Kösz! -
#25238 Minden böngészőben van erre lehetőség. -
#25237 Kellene egy opció a beállításokba, hogy a képeket betöltse vagy csak a szöveget, kvázi egy adatforgalom kímélő verziót kellene csinálni alkalmazkodva a kor szelleméhez. :) -
#25236 ha van rá igény többeknek, lehet róla szó -
narancsbokor #25235 akkor ezt értsem úgy hogy rövid idön belül megkapjuk? -
Zozo76 #25234 köszi, a régi rendszer alatt ment minden, sajnos most elég idegesítő -
#25233 *megújult, és tudnak ott fent a mobilos hibákról, igen
annyit esetleg ki kéne próbálni, bár szerintem nem lesz jó, hogy az adott topicba írsz egy hozzászólást mobilról, aztán rögtön visszavonod (törlöd), az _talán_ tudja javítani -
Zozo76 #25232 Amiota megujjult az SG, a mobil-forum-felulet azota szar. Hiaba olvasom el a figyelt forum-topikokat, mobil feluleten nem jelzi hogy atolvastam. Ha csak egy uj hozzaszolas van a topikban, es mondjuk en is beleirok akkor mar kettot (!) jelez hogy uj hozzaszolas erkezett (tehat meg a sajatomat is jelzi nekem... nem semmi). A teljes weboldal modban tenyleg mukodik hogy az utolso uzenetig legorgetek, de itt az istennek sem, baromi idegesito, kenytelen vagyok sokszor a laptoprol is ranezni a topikokra hogy ne azt jelezze a mobil feluleten hogy meg mindig 1000 hozzaszolas erkezett. Tudtok rola? Lesz javitas? -
#25231 pár soros userscripttel megoldható igazából bármi ilyesmi -
narancsbokor #25230 szerintem olyat lehetne csinálni hogy kijelölöm a szöveget, és döltbetűvel akarok írni, akkor rámegyek a bb code menüre, és rányomok a dőltbetű gombra akkor a kijelölt szöveget átírja döltbetűsre,
ez szerintem tök magic lenne -
#25229 Köszönöm! -
#25228 [email protected] -ra írjon levelet valamelyik címről a problémával -
#25227 Nem tudom, hogy bug reportot hova lehet küldeni, így jobb híján ide írok. Bátyám ma megváltoztatta a regisztrációhoz tartozó e-mail címét (új címre megerősítő levél megérkezett, tehát elgépelés kizárva), de azóta sem az új, sem a régi emailjével nem tud bejelentkezni, jelszó emlékeztető funkció egyiket sem ismeri. Ilyenkor mi a teendő?:) -
mester1987 #25226 Az m.sg.hu-s mobilos címeteken nem működik az üzenetek kezelése, nem törli és nem is mindig jeleníti meg és mikor a fórumba vagy és jön új, azt nem lehet megnézni! -
#25225 Firefoxot indítsd el csökkentett módban.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.10.08. 00:09:35