27327
-
#7156 Akkor megvan a megoldás: állítsátok be 100-ra, amíg nem lesz megoldva. Nekem így még semmi gond nem volt. Márha ennyire zavar a dolog (engem is zavarna, félreértés ne essék). -
#7155 állítsd be 250-re az egy oldalon megjelenő hsz-ek számát, és meglátod. -
#7154 igen -
#7153 Pontosan. Rosszabb esetben 100 nál vége, következő 317 nél kezdődik. -
#7152 De most komolyan. Most miről van szó? Mondjátok hogy eltűnnek (???) hozzászólások, de ezt mégis hogyan?? Az egyik oldal vége #100-nál van, a másik meg teszem azt #110-nél kezdődik? Vagy micsoda? -
#7151 Lapozáskoreltűnikrengetegüzenet jelenségre tudnál valamit mondani kedves St? Mer' má' mindenről van szó, de erre még nem mondtál semmit. -
#7150 nem mind1? sztem nem fáj hogy ott van, ha nem tetszik ragaszd le egy csík szigetelőszalaggal. -
#7149 ohh akkor elégúj lehet, mer 2 napja még nem volt ott :PP sztem jó ötlet, fun :]] -
#7148 "Az itt közzétett előrejelzés csupán a szórakozás célját szolgálja. Fontos döntésekhez vedd igénybe egy hivatásos asztrológus, vagy kártyajós segítségét!" -
#7147 hogy még jobb legyen? -
#7146 miért kellett horoszkóp:CCCCCC -
#7145 Mondtam már, de régen: ha lesz privifejlesztés, jólenne egy tördelés a listázásnál, mondjuk százasával újoldal. Sokvan, eléglassú. -
#7144 SG közösség
· Fórumozók fényképalbuma
· Heti horoszkóp (új)
· SG desktopháttér
· SG póló
· SG rádió -
#7143 őőő, mi is változott? már el is felejtettem :) -
#7142 mégénseláttam [még ő se látta] hol van? -
#7141 horoszkóp? -
#7140 lol :D pedig egy ideje már ott lehet :))) -
#7139 ezt a keresőt még nem is láttam :D -
#7138 St, a változások naplót ugye majd frissíted? Viszonylag sok dolog változott/került be a lapra. -
#7137 SOK AZ OFF
jó a horoszkóp:) -
#7136 van :) -
#7135 horoszkóp? -
Borg #7134 Én ilyennel még nem találkoztam. -
#7133 Annyira jó ez a galériaötlet, de én a kb 50x felvetett "lapozokdehoppeltűnik200komment" problémára szeretnék egy icipici választ, megoldást már nem is merek remélni. -
CUCLI #7132 esetleg egy kis pipa lehetne a saját galériádban ,h megosztod-e azt a részt. szvsz jó 5let amúgy -
#7131 Ezesetben erősen, és módszeresen kéne cenzúrázni a galériákat. :) -
Borg #7130 Lehetne egy nap képe dolog is. Egy kis részleg jobb alul pl, a legújabb galériák listázása alatt. Ide minden nap random választana be valami képet a motor, az összes galériából. -
#7129 ez nem, a layout fixen be van lőve -
#7128 Megoldható az 1024 méret? Azaz faltól - falig méret? Több lapon is láttam már, hogy lehet az 1024 vagy 800x méret között válatni.
(ps.: ezért a ficsőrért még VIP -ért is pengetnék ki SMS-t) -
#7127 nem valószínű, túl nagy. Az sg fórumának kb. 8-10x-ese az adatbázis, így a skálázási problémák is az sg fórumhoz képest 8-10x-esek -
#7126 a témában kereső feature lesz vmikor a freeforumon, érdeklődnék? (mint itt, ami alul van) -
#7125 tudom. csak gondoltam alapból belekerülhetne pl msn cim, aki nem írja oda, nem fogja kiírni értelemszerűen -
#7124 csaknem °_° -
cyrus #7123 mivel akyyyról van szó most van rá egy kilóm hogy hazavágja :D -
#7122 Userinfo beveszi a html tageket, de vigyázz, mert ha nem tudod mit csinálsz könnyen hazavághatod. -
#7121 ööö ja igen elírtam
a lényegen nem változtat :)) -
#7120 write only az... :-P -
#7119 ICQ szám melé msn cim nem lehetne az userinfoba? vagy ha valaki megtudja mondai hogyan tehetek bele ás vastagg betűvel írott szöveget, ami után sima szöveget, hálás lennék! -
#7118 ezt miért ide írtad? ne legyél már read only user -
#7117 wtf?