27327
-
#7196 értem de megint az életkorommal jössz miért vagy annyira biztos abban h 14 vagyok php szaktudás nélkül? :) -
#7195 Sztem nem sokan emlékeznek, hogy milyen volt ez előtt a fórum. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936129432
-
#7194 Hát biztos szar érzés hogy a net indulásakor még olvasni se tudtál, de én spec 96 óta netezek, és 98-ban valóban az SG-n gondolkoztunk a "haverjaimmal". Ha kicsit keresgélsz találhatsz itt olyan topicot, amelyben az első bejegyzések 99-esek. -
#7193 és akkor most miről is folyik a társalgás:
mi kellene az sgnek. phpbb. asszem St elég világosan kimondta hogy felejtsétek el:)
ennyi -
#7192 Azért nem kellene így leszólogatni az SG-t szvsz, mert ide többet járnak szerintem egy nap, mint Magyaro. összes többi nagy hírportáljára/fórumjára összesen... ráadásul egy jól működő, gyors, átlátható rendszer.
Szerintem a legjobb, és nem tucattermék, mert a phpbb, és az invision-os társaik azok, boldog boldogtalan olyan használ, aztán a ratyi free webtárhelyek szolgáltatói miatt rendre össze is omlanak..
Nem egyszer sőt ezerszer volt olyan hogy mentem volna egy ilyen fórumra, és MÁR megint a MySQL hibaüzenet fogadt...
Nem mondom hogy nem lehetne rajta mit csiszolni, mert lehetne, de ne mondd azt hogy ennél jobbat találsz Mo-n, mert azt nem hiszem el O_O
[nem seggnyalásból mondja, tényeket közöl, ha szar lenne megmondaná :D] -
#7191 hát ki nem sz*ja le a divatot?a phpbb-s fórumok a legsz*arabbak amikkel én találkoztam a legjobb meg hátöö:)))ott ragadtam le. -
#7190 OFF:
RoTFL LOÁL!
ON: -
#7189 nem a szpemmelés miatt menne a bünti, hanem a fórum leszólása miatt.
a 7177 egy kicsit tényleg meredek volt, és te kezdtél huzakodni a phpbb-vel.
lehet hogy leszarod mikor kezdték el csinálni, de akárhogy számolom legalább 6-7 éves cucc lehet, amibe nem kevés idő lett ölve (saját példából is alátámaszthatom, lévén írtam már többekközött fórumot is), és nagyonnemgyere be ha vki ismeretlen csak úgy okoskodik... -
#7188 nem baj...:) ez csak egy fórum a bantól sem riadok viassza de ő is szpemmelt tehát ha követi a fórum szabájait neki is járna..:) -
#7187 repül a bünti -
#7186 st, engem sajnos nem érdekel h ti mikor írtátok a fórumot...és azzal sem vagyok rendben h 14 évesnek tartassz amikor te max 25 vagy és és azt sem hiszem el h durván 19 évesen amikor még jóformán internet sem volt 1998-ban már fórumokon gondolkodtatok a hawerjaiddal..ha jól kivennéd az írásaimból én védem ezt a kibäsztt fórumodat és nem pedig szidom és megszoktam a rendszert mert 2002-2003 óta használom ezt a fórumot akár hiszed akár nem és én csak tettem egy javaslatot de ha te úgy érzed sértő volt a fórumodra és rád nézve akkor biz sajnálom....u.i 18 vagyok :) (de azért kösz)
-
#7185 Spectator, tényleg legyűgöző, hogy ha jól számolom kemény 7 éves voltál, amikor elkeztük ezt a fórumot írni, és ahhoz képest már osztod az észt hogy mi kéne... :D
Sztem a kemény 1 hónapos regeddel inkább csak nézz ki egy darabig a fejedből, és ha már megszoktad a rendszert akkor okoskodj.
PHPBB tényleg jó, Invasion is, csak kár, hogy az a tömeg ami itt van egyik sem bírja el. Lásd HWSW, ott ennek a látogatószámnak a töredékétől már meghal az egész. Hát még mi lenne ott napi 8-10e hozzászólásnál... -
#7184 engem sem szeretek itt fórumozni...:) -
#7183 ha itt ez marad, nem érdekel máshol mi lesz a divat :] -
#7182 ha jól tudom, saját fejlesztés az SG fórum, St csinálja, nem? -
#7181 én nem szidom az sg-t én is azzal élek már jó idelye :) csak mondom h a phpbb lessz a divet..:) -
#7180 A phpbb nem egy nagy eresztés. Jó, aki nem ért hozzá, csak fórumot akar gyorsan és ingyen annak jó. De pl. már a Invison fórum is sokkal jobb mint a phpbb, igaz az fizetős (jobb esetben). Aki meg vágja a témát ír egy saját fórumot, annál jobb meg nincs, amikor tudod, hogy mire képes, és nem kell heteket várni, ha valamit módosítani akarsz, amihez a kódba kell nyúlni.
Ill. a phpbb és a tucatfórumok mind egyformák, akármilyen skint teszel rá. Van aki egyedit akar, és az sg fórum elég egyedi. Mondjuk ha már itt tartunk tényleg nem ártana 1-2 dologban javítani rajta, de kezelhetőségben meg átláthatóságban még mindig 1000x jobb mint a phpbb és tsi (lásd. hwsw fórum) (a sok felesleges infó a hozzászólásokhoz, hogy mikor regisztrált, honnan van, miért kell?, elég egy adatlapra is) -
#7179 itt a jövő :) -
#7178 hmm
a php-s fórumok már rég "berobbantak", de annyira körülményesek, és csicsásak hogy egyszerűen szarok. Az SG átlátható, személyre szabható, és made in Hungary. Kell ennél több? :) -
#7177 lehet sajnálni fogom az sg-t elszabadul majd a késöbiekben a phpbb-s fórum és mindenki baszni fog az sg-re úgymondd "az lessz a divat" tehát gyorsan cselekedni kellene ennek érdekében..rendkívüli ujjítást kellene bevezetni....pl a design másabb design kellene és másabb programozás...stb...javaslatok? -
#7176 tudom :) (azért írtam) :) -
#7175 mivel 1 as sorral be lehet tolteni a logoba egy többszázmegás videot, ezért elég határozottan az ellenérvek győztek :) -
#7174 grat.. -
#7173 Naja :) Csak van benne pár érv-ellenérv :) -
#7172 be is lett zárva -
#7171 felvetettem már egyszer a kérdést -
Borg #7170 Túlzottan elszabadulna a dolog itt, abban nemigen ellenőrizhető, hogy ki mit rak bele. -
#7169 flash logo :) -
#7168 Akkor inkább megszokom a bugokat,de ne legyen levéve a 250 hsz-es megjelenítés. -
#7167 én már megszoktam a szűkebbet, szvsz maradjon így :) -
#7166 jah arra -
#7165 01:56 prezi: kellene egy sg modi népszerűségi lista :D
támogatom htx -
#7164 jaaa :))
Az más :)
ez a vékonyság nem gáz szvsz -
#7163 sztem ő a beíróablak vastagságára gondolt :) -
#7162 Szerintem az a kék nem passzol az sg alapkékjéhez. Szokatlan így elsőre. -
#7161 nem lenne szebb így a beíróablak? -
#7160 tudományosan informatív :] -
#7159 áz :C
A politikai hangvégetelű topikokat azzal a jelmondattal zártátok le hogy : " SG informatikai és tudmányos hírmagazin".
A horoszkóp informatikai vagy tudományos?
-
#7158 szép lassan imnet lesz az sgből. lassan, de biztosan:C -
Borg #7157 St szerintem is vedd ki a 250-et, minek :D
Elég az 50-100, sőt még sok is. Aztán bug se lesz :)