27327
  • SpecTator
    értem de megint az életkorommal jössz miért vagy annyira biztos abban h 14 vagyok php szaktudás nélkül? :)
  • St
    Sztem nem sokan emlékeznek, hogy milyen volt ez előtt a fórum. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936129432
  • St
    Hát biztos szar érzés hogy a net indulásakor még olvasni se tudtál, de én spec 96 óta netezek, és 98-ban valóban az SG-n gondolkoztunk a "haverjaimmal". Ha kicsit keresgélsz találhatsz itt olyan topicot, amelyben az első bejegyzések 99-esek.
  • franco
    és akkor most miről is folyik a társalgás:
    mi kellene az sgnek. phpbb. asszem St elég világosan kimondta hogy felejtsétek el:)
    ennyi
  • geri15
    Azért nem kellene így leszólogatni az SG-t szvsz, mert ide többet járnak szerintem egy nap, mint Magyaro. összes többi nagy hírportáljára/fórumjára összesen... ráadásul egy jól működő, gyors, átlátható rendszer.

Szerintem a legjobb, és nem tucattermék, mert a phpbb, és az invision-os társaik azok, boldog boldogtalan olyan használ, aztán a ratyi free webtárhelyek szolgáltatói miatt rendre össze is omlanak..
    Nem egyszer sőt ezerszer volt olyan hogy mentem volna egy ilyen fórumra, és MÁR megint a MySQL hibaüzenet fogadt...

Nem mondom hogy nem lehetne rajta mit csiszolni, mert lehetne, de ne mondd azt hogy ennél jobbat találsz Mo-n, mert azt nem hiszem el O_O

[nem seggnyalásból mondja, tényeket közöl, ha szar lenne megmondaná :D]
  • Amse
    hát ki nem sz*ja le a divatot?a phpbb-s fórumok a legsz*arabbak amikkel én találkoztam a legjobb meg hátöö:)))ott ragadtam le.
  • precision
    OFF:
    RoTFL LOÁL!
    ON:
  • cSuwwi
    nem a szpemmelés miatt menne a bünti, hanem a fórum leszólása miatt.
    a 7177 egy kicsit tényleg meredek volt, és te kezdtél huzakodni a phpbb-vel.
    lehet hogy leszarod mikor kezdték el csinálni, de akárhogy számolom legalább 6-7 éves cucc lehet, amibe nem kevés idő lett ölve (saját példából is alátámaszthatom, lévén írtam már többekközött fórumot is), és nagyonnemgyere be ha vki ismeretlen csak úgy okoskodik...
  • SpecTator
    nem baj...:) ez csak egy fórum a bantól sem riadok viassza de ő is szpemmelt tehát ha követi a fórum szabájait neki is járna..:)
  • franco
    repül a bünti
  • SpecTator
    st, engem sajnos nem érdekel h ti mikor írtátok a fórumot...és azzal sem vagyok rendben h 14 évesnek tartassz amikor te max 25 vagy és és azt sem hiszem el h durván 19 évesen amikor még jóformán internet sem volt 1998-ban már fórumokon gondolkodtatok a hawerjaiddal..ha jól kivennéd az írásaimból én védem ezt a kibäsztt fórumodat és nem pedig szidom és megszoktam a rendszert mert 2002-2003 óta használom ezt a fórumot akár hiszed akár nem és én csak tettem egy javaslatot de ha te úgy érzed sértő volt a fórumodra és rád nézve akkor biz sajnálom....u.i 18 vagyok :) (de azért kösz)

• St
    Spectator, tényleg legyűgöző, hogy ha jól számolom kemény 7 éves voltál, amikor elkeztük ezt a fórumot írni, és ahhoz képest már osztod az észt hogy mi kéne... :D

Sztem a kemény 1 hónapos regeddel inkább csak nézz ki egy darabig a fejedből, és ha már megszoktad a rendszert akkor okoskodj.

PHPBB tényleg jó, Invasion is, csak kár, hogy az a tömeg ami itt van egyik sem bírja el. Lásd HWSW, ott ennek a látogatószámnak a töredékétől már meghal az egész. Hát még mi lenne ott napi 8-10e hozzászólásnál...
  • SpecTator
    engem sem szeretek itt fórumozni...:)
  • cSuwwi
    ha itt ez marad, nem érdekel máshol mi lesz a divat :]
  • artschi
    ha jól tudom, saját fejlesztés az SG fórum, St csinálja, nem?
  • SpecTator
    én nem szidom az sg-t én is azzal élek már jó idelye :) csak mondom h a phpbb lessz a divet..:)
  • cSuwwi
    A phpbb nem egy nagy eresztés. Jó, aki nem ért hozzá, csak fórumot akar gyorsan és ingyen annak jó. De pl. már a Invison fórum is sokkal jobb mint a phpbb, igaz az fizetős (jobb esetben). Aki meg vágja a témát ír egy saját fórumot, annál jobb meg nincs, amikor tudod, hogy mire képes, és nem kell heteket várni, ha valamit módosítani akarsz, amihez a kódba kell nyúlni.
    Ill. a phpbb és a tucatfórumok mind egyformák, akármilyen skint teszel rá. Van aki egyedit akar, és az sg fórum elég egyedi. Mondjuk ha már itt tartunk tényleg nem ártana 1-2 dologban javítani rajta, de kezelhetőségben meg átláthatóságban még mindig 1000x jobb mint a phpbb és tsi (lásd. hwsw fórum) (a sok felesleges infó a hozzászólásokhoz, hogy mikor regisztrált, honnan van, miért kell?, elég egy adatlapra is)
  • SpecTator
    itt a jövő :)
  • geri15
    hmm
    a php-s fórumok már rég "berobbantak", de annyira körülményesek, és csicsásak hogy egyszerűen szarok. Az SG átlátható, személyre szabható, és made in Hungary. Kell ennél több? :)
  • SpecTator
    lehet sajnálni fogom az sg-t elszabadul majd a késöbiekben a phpbb-s fórum és mindenki baszni fog az sg-re úgymondd "az lessz a divat" tehát gyorsan cselekedni kellene ennek érdekében..rendkívüli ujjítást kellene bevezetni....pl a design másabb design kellene és másabb programozás...stb...javaslatok?
  • SpecTator
    tudom :) (azért írtam) :)
  • joebacsi
    mivel 1 as sorral be lehet tolteni a logoba egy többszázmegás videot, ezért elég határozottan az ellenérvek győztek :)
  • hen-tes
    grat..
  • Dichter
    Naja :) Csak van benne pár érv-ellenérv :)
  • ThePartyFace
    be is lett zárva
  • Dichter
    felvetettem már egyszer a kérdést
  • Borg
    Túlzottan elszabadulna a dolog itt, abban nemigen ellenőrizhető, hogy ki mit rak bele.
  • SpecTator
    flash logo :)
  • PLackó
    Akkor inkább megszokom a bugokat,de ne legyen levéve a 250 hsz-es megjelenítés.
  • Aquir
    én már megszoktam a szűkebbet, szvsz maradjon így :)
  • Amse
    jah arra
  • franco
    01:56 prezi: kellene egy sg modi népszerűségi lista :D

támogatom htx
  • artschi
    jaaa :))
    Az más :)
    ez a vékonyság nem gáz szvsz
  • prezi
    sztem ő a beíróablak vastagságára gondolt :)
  • artschi
    Szerintem az a kék nem passzol az sg alapkékjéhez. Szokatlan így elsőre.
  • Amse
    nem lenne szebb így a beíróablak?
  • cSuwwi
    tudományosan informatív :]
  • maozedong
    áz :C

A politikai hangvégetelű topikokat azzal a jelmondattal zártátok le hogy : " SG informatikai és tudmányos hírmagazin".
    A horoszkóp informatikai vagy tudományos?
  • jointeer
    szép lassan imnet lesz az sgből. lassan, de biztosan:C
  • Borg
    St szerintem is vedd ki a 250-et, minek :D
    Elég az 50-100, sőt még sok is. Aztán bug se lesz :)