Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én piszkáltam vmit el az Operámban, vagy Te csináltad meg, hogy a póló már Opra alatt is látszik ?
az üzenet elküldése után nem lem lehetne a legutolso hozzászolásunk felsõ kék (márakinek) sávjába belebiggyeszteni egy 'szerkeszt' gombot, amit csak a hozzászólást küldõ felhasználó lát (ez esetben én) és igy hogyha észrevesz vmi ordíto hibát, akkor azt az üzeneten belül kijavithatja és nem kell ujat irnia, ami csak arról szolna, h mit javit ki mire.
uhh.. remélem nem voltam tul komplikált! 😊 thx a türelmet! 😊
¡Hala Madrid!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
omega
Nálam ezt adta ki célnak: http://www.<font%20color=red><b>omega</b></font>drivers.net/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
jánozsé !!! mikor dedikálot a pólóakt ?????
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
htx!!!!!!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kivettem a nickképet infomból, és megjelent a háttér.
Majd visszaraktam, de a háttér is maradt 😊
shit happens
(és nem szándékozom visszatérni az IE-hez, mielõtt szóba kerülne) <#alien2>#alien2>
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez az alap fehér pöttyös meg nem tetszik. Csak nekem nem megy, vagy általános hiba?
shit happens
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
St rendel még 10et és kész vagyunk :o
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
elõbb csak buzdídottam !!!!!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szvsz a gumi sem arra van, hogy reklámozd magad, és értelmetlen , offtopic hozzászólásokkal baszd tele azokat a topicocat amik éppen fent vannak.
Amúgy ez volt a nagy hozzászólásod:
"ez miez?
IM2 managger"
A legjobb az lenne, ha a kedvencek nem olavsott hozzászólásai is online változnának és nem kéne hozzá oldalt frissíteni (akár a chat) !!! Max. legyen kapcsolható !!!
Es egyik gepen se ment :/ akkor atnezem a beallitasokat.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.