Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Jaj, St !!

Én piszkáltam vmit el az Operámban, vagy Te csináltad meg, hogy a póló már Opra alatt is látszik ?

PResident Evil
~ REKLÁM ~

<#vigyor3>

St
vipeknek most is lehetséges, csengess be bruttó 100 ft-ot az sg kasszájába havonta (támogatod a szép és jó oldalunkat) és máris használhatod
Punkerwork
van ilyen ha VIP vagy 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

lee86
fuuu...sztem az SG ugy jó, ahogy van.. a fórumba lenne egy kivánságom:
az üzenet elküldése után nem lem lehetne a legutolso hozzászolásunk felsõ kék (márakinek) sávjába belebiggyeszteni egy 'szerkeszt' gombot, amit csak a hozzászólást küldõ felhasználó lát (ez esetben én) és igy hogyha észrevesz vmi ordíto hibát, akkor azt az üzeneten belül kijavithatja és nem kell ujat irnia, ami csak arról szolna, h mit javit ki mire.

uhh.. remélem nem voltam tul komplikált! 😊 thx a türelmet! 😊

&#161;Hala Madrid!

Sir Quno Jedi
MESTEEER

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Munkaviszonyomat kockáztatva elkészítettem a banner egyik frémjét, otthon folytatom, ha elégedett leszek vele egy kicsit is, akkor este belinkelem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

cSuwwi
#2286?

shit happens

[NST]Cifu
A keresõvel kapcsolatban találtam egy érdekes hibát: ha a fórumkeresõt használjuk, a bejövõ üzenetekben a linkek valami csúnyaságon esnek át (próbának itt egy link, a kulcsszó legyen az 'omega'):

omega

Nálam ezt adta ki célnak: http://www.<font%20color=red><b>omega</b></font>drivers.net/

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Loál János
😄

ázé ! akkor nekemse leszö loálos pólóam ???
jánozsé !!! mikor dedikálot a pólóakt ?????

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sir Quno Jedi
Mer én pölö rendeltem 2-t, de mi van, ha csak én hiszem azt-e ! Mertogy kaptam visszaigazolást róla, de mi vanõ, ha azóta megsemmisült a szerver, az adatbázis, megrágták a patkik a kábeleketõ satubbi ! Vagy stázi !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
<#sir>

Sir Quno Jedi
Hihetetlen, mennyien mondják, hogy rendeltek, szal. akkor vagy hazudónak-e, vagy valami gixer vanõ !

Jano
Meg kell említenem, hogy AMS ma rendelt KETTÕET!

htx!!!!!!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pyx
Polórendelés mindenkinél done? mennyivan?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cSuwwi
sikerült megcsinálnom 😊

Kivettem a nickképet infomból, és megjelent a háttér.
Majd visszaraktam, de a háttér is maradt 😊

shit happens

cSuwwi
akkor nem tudom mi lehet a baj :/

shit happens

mukika
én is Firefoxot használok, és tökéletesen megy.

cSuwwi
Firefoxom van. Eddig jó volt, az elmúlt pár napban állt le nekem.
(és nem szándékozom visszatérni az IE-hez, mielõtt szóba kerülne) <#alien2>

shit happens

mukika
nekem igen.

nem nála.. nekem se megy... :oo

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RelakSfromhome
mert? A törlés gomb megynomásával nincs ilyen gond...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
csak nálad
St
írj bill gatesnek
cSuwwi
Nekem meg pár napja nem megy a beállított fórum háttérkép, pedig mûködik az a link, ahol a képet tartom. :/
Ez az alap fehér pöttyös meg nem tetszik. Csak nekem nem megy, vagy általános hiba?

shit happens

RelakSfromhome
ha írás közben eltalálom az esc-t, törli a szöveget, még akkor is, ha a kis ablakra nemmel válaszolok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mukika
25

ThePartyFace
Mennyi kell, h legyartsak?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

St
rajtam még nem volt sima sg póló se, tegnap hoztam haza 3-at, majd most már hordani fogom
jóaz !! már közel a vége !
St rendel még 10et és kész vagyunk :o

Punker
<#szomoru1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
15-16 körül
ThePartyFace
jah...hol?
En most rendeltem😊

Punker
hol tartunk póló rendelésben?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
semmi. átszereltem a rendszert raid-ra. nyáron amikor sebtiben kellett új gépet felhúzni csak egy single vinyót volt idõm betenni, most felhúztam a raidot.
ThePartyFace
Miért volt leallas?
Mi tortent?

upsz..... <#idiota>

elõbb csak buzdídottam !!!!!!!

mukika
nahát ehh...

idáig úgy reklámoztad hogy nem is rendeltél??? <#ejnye1>

akkor most nekem jó lesz ?

Behódoltam !! RENDELTEM !!!! :oooo

mukika
oda se írd be!

akyyy
ok elnézést hogy nem a 'legyél te a mittonénhanyadikba ' irtam bele.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mukika
én töröltem, és ezekután is kifogom törölni mind.

szvsz a gumi sem arra van, hogy reklámozd magad, és értelmetlen , offtopic hozzászólásokkal baszd tele azokat a topicocat amik éppen fent vannak.

Amúgy ez volt a nagy hozzászólásod:

"ez miez?
IM2 managger"

szacsi
<#eljen>

:-O http://www.ashes.hu O-:

The Garrett
firefox alatt megoldodott a chat problema 😄 (nincs)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sir Quno Jedi
A CHAT, nem lehetne hosszabb és szélesebb! Így kevés üzenet van benne, az is szûken, mert még az idõ és user is elõtte van ! SÕT jó lenne, ha állítrható lenne mennyi üzenetet lehessen viszaolvasni, mert így mindenki belõheti milyen mélységben izgatja dolog, illetve legyen kikapcsolható, ha az ember csak a kedvenceit akarja frissítgetni !

A legjobb az lenne, ha a kedvencek nem olavsott hozzászólásai is online változnának és nem kéne hozzá oldalt frissíteni (akár a chat) !!! Max. legyen kapcsolható !!!

The Garrett
eddig 3 terembe neztem meg, mindenhol most lett ujrateve windows (nem ghostrol hanem telepitve, ahogy kell.
Es egyik gepen se ment :/ akkor atnezem a beallitasokat.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sir Quno Jedi
IGEN ! Hány darabnál tartunk ?!!!!!!!!!!!!!!! Pls. !!!!!!!!

Lteebee
Én töröltem?
Nem emlékszem.
Szép is lenne, ha minden törölt cuccra emlékeznék.
Átlag két naponta kell del-ni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.