27327
-
#7276 sztem jó ötlet, de 2005-ben már létjogosultságát vesztette, mert boldog-boldogtalannal adsl-e van :) persze attól még jó ötlet :P -
#7275 Lehetne a gallériát azzal még módosítani, hogy a feltöltés linket nem lentre, hanem fentre tenni, mert igy lassab nettel rendelkezőnek meg kell várnia még teljesen betölti a képeket, mert addig ugrál a lap, stb...
ha felül lenne, gyorsabb lenne. -
#7274 nemértem mér átmenetileg:C -
#7273 a logoja mellett ottvan a tipikus szmájli miszerint---> :) -
#7272 St legyen sig engedéjezése:C
sry -
#7271 elég sok helyre betette már.jó lenne ha repülne. -
#7270 Elég volt szerintem ez is... -
#7269 Ezt még beteszed pár helyre, kapod is a banánt. -
#7268 ban... -
chomper #7267 pénz -
#7266 OWNED ! :D -
#7265 Nos én jól meg vagyok VIP előjogok nélkül (minekaz), de a veres csillagom nélkül már szűknek érzem a tányérsapkámat... -
#7264 Vip lejárt, sztem ha előfizetsz vipre automatikusan visszakapod -
#7263 Áve St ! Dzsini szólt, hogy nincs meg a veres csillagom (és tényleg). Most akkor ez lefokozás-e ?!! -
#7262 nincs semmi újdonság, mivel? -
#7261 Nem akarom érteni mire gondolsz, sazlé ! :DDD -
#7260 javaslom St frissítsd a Változtatások naplóját :) htx -
#7259 én még mindig jo ötletnek tartanám a priviknél a csoportos törlést. ha az idöjárást nézed st, akkor lassan tél lesz, azt igérted...
igaz hogy elötte meg nyarat, de np:D -
#7258 (a kis kopaszt is sokszor mutatták szimbiózisban egy búzakalásszal, de valójában életében nemfogott kaszát a kezében - nemhiába a rencer az rencer :DD) -
#7257 Én időnként törlöm is a képtáram fullra, hogy ne terheljem a szervereket ! Neketek is ajánlom a módszert ! -
#7256 Hát pedig kéne, mert rengeteg aktív ember van az SG-n tényleg :| lásd csak a banner- és logóműhelyet... -
#7255 arra pediglen én is neveztem volna :) (nem lessz legközelebb hasonló pályázat?) -
#7254 volt bannerpályázat is, de mivel csak 5-en vettünk részt rajta, ezért st úgy döntött, hogy ennek az eredményhirdetése elmarad...azóta kerüli mindig a témát ha előhozakodunk vele.
Azért valamit érdemelnénk, ha már dolgoztunk vele (pl: gombaa! :D), dehát ezvan :) -
#7253 sry nemtuttam [nemtutta] anyway, lehet hogy elfoglalt, és azér nem válaszol :C -
#7252 a pályázatokat már felvetettem, de St akkor sem volt képes válaszolni. -
#7251 Nem rossz ötlet Dichternek a feljécben-torta, és kreatív-versenyes ötletei nagyon jók, és szerintem nem a pénzért csinálnák sokan, hanem csak mert akkor ő a nyertes (én pl azért tenném). Meg hát ugye volt a SG háttér verseny, tomsolo nyerte, és benne van egy jópofa gomba a fejlécében meg ilyenek... mondjuk a VIP-es megoldás is frankó szerintem. -
#7250 jogot adni nem, de biztosítani pl csak a winyókat a 10x-es képtárhoz stb az igen. -
#7249 Szerintem az SG-nek nem kerül semmibe, hogy valakinek VIP jogot adjon :) -
#7248 az én régi ötletem az volt, hogy topicnyitásnál, amikor beírják a nyitando topic nevét, azután lefutna egy automatikus fórumekreső a megadott szavakkal... ott megjelennének az esetleg megnyitott témák, így a felesleges topicok számát minimálisra lehetne csökkenteni ! -
#7247 elnézést h megint idekontárkodok..de ezt az ötletet már régóta felvetettem ésa töbiek nem tartották hülyeségnek mégpedig kéne csinálni egy fórumszabályzatot (FAQ)-ot annak elkerülése lérdekében ha valakinek új regje van és nem tudja pl mi az a "warez" "smap" stb....és a FAQ-ban elolvashatná a fórum törvényeire vonakozó szabályt..köszönöm -
cyrus #7246 st, beteg vagy vagy mi a baj ? :D
-
cyrus #7245 ezis ritka, st még aznap válaszol a javaslatokra amikor felvetődnek :D -
#7244 Szülinap tortásfejléc: én is gondoltam már rá, jó ötletnek tartom.
A szülinaposoknak 1 hét vip reget is szintén jó ötletnek tartom, sőt még akár 1 hónapot is elképzelhetőnek tartok, legalább minél többen beállítanák a szülinapot. -
#7243 ebből a sok ötletből sztem csak a szülinaposoknak torta a fejlécbe tűnik a legjobbnak (meg talán még a kreatívversenyek, de az 1 év vip az kevés hozzá, bár valakinek ez az 1200ft is nyeremény) -
cyrus #7242 nemtom, nekem nagyon kitűnik.... -
#7241 -
#7240 Lehet, hogy nekem rossz a szemem, de nekem erőltetnem kell magam, ha észre akarom venni, kinek van 120-as, és kinek 150-es fejléce. -
#7239 jah egyeni velemeny..de nem "fassag" ..es ez is egyeni velemeny -
cyrus #7238 azis fasság, sztem pl már a 150px magas fejléc is szétkúrja, de ez egyéni vélemény :C -
#7237 hat pl szabalyozva ..mondjuk elfogadott banner meretben latom en is az ertelmet csak..