27327
  • geri15
    sztem jó ötlet, de 2005-ben már létjogosultságát vesztette, mert boldog-boldogtalannal adsl-e van :) persze attól még jó ötlet :P
  • akyyy
    Lehetne a gallériát azzal még módosítani, hogy a feltöltés linket nem lentre, hanem fentre tenni, mert igy lassab nettel rendelkezőnek meg kell várnia még teljesen betölti a képeket, mert addig ugrál a lap, stb...
    ha felül lenne, gyorsabb lenne.
  • jointeer
    nemértem mér átmenetileg:C
  • SpecTator
    a logoja mellett ottvan a tipikus szmájli miszerint---> :)
  • jointeer
    St legyen sig engedéjezése:C
    sry
  • PLackó
    elég sok helyre betette már.jó lenne ha repülne.
  • DanielT
    Elég volt szerintem ez is...
  • ivjoe
    Ezt még beteszed pár helyre, kapod is a banánt.
  • artschiatwork
    ban...
  • chomper
    pénz
  • prezi
    OWNED ! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nos én jól meg vagyok VIP előjogok nélkül (minekaz), de a veres csillagom nélkül már szűknek érzem a tányérsapkámat...
  • St
    Vip lejárt, sztem ha előfizetsz vipre automatikusan visszakapod
  • Sir Quno Jedi
    Áve St ! Dzsini szólt, hogy nincs meg a veres csillagom (és tényleg). Most akkor ez lefokozás-e ?!!
  • St
    nincs semmi újdonság, mivel?
  • Sir Quno Jedi
    Nem akarom érteni mire gondolsz, sazlé ! :DDD
  • geri15
    javaslom St frissítsd a Változtatások naplóját :) htx
  • Láma!
    én még mindig jo ötletnek tartanám a priviknél a csoportos törlést. ha az idöjárást nézed st, akkor lassan tél lesz, azt igérted...
    igaz hogy elötte meg nyarat, de np:D
  • joebacsi
    (a kis kopaszt is sokszor mutatták szimbiózisban egy búzakalásszal, de valójában életében nemfogott kaszát a kezében - nemhiába a rencer az rencer :DD)
  • Sir Quno Jedi
    Én időnként törlöm is a képtáram fullra, hogy ne terheljem a szervereket ! Neketek is ajánlom a módszert !
  • geri15
    Hát pedig kéne, mert rengeteg aktív ember van az SG-n tényleg :| lásd csak a banner- és logóműhelyet...
  • SpecTator
    arra pediglen én is neveztem volna :) (nem lessz legközelebb hasonló pályázat?)
  • joebacsi
    volt bannerpályázat is, de mivel csak 5-en vettünk részt rajta, ezért st úgy döntött, hogy ennek az eredményhirdetése elmarad...azóta kerüli mindig a témát ha előhozakodunk vele.
    Azért valamit érdemelnénk, ha már dolgoztunk vele (pl: gombaa! :D), dehát ezvan :)
  • geri15
    sry nemtuttam [nemtutta] anyway, lehet hogy elfoglalt, és azér nem válaszol :C
  • hen-tes
    a pályázatokat már felvetettem, de St akkor sem volt képes válaszolni.
  • geri15
    Nem rossz ötlet Dichternek a feljécben-torta, és kreatív-versenyes ötletei nagyon jók, és szerintem nem a pénzért csinálnák sokan, hanem csak mert akkor ő a nyertes (én pl azért tenném). Meg hát ugye volt a SG háttér verseny, tomsolo nyerte, és benne van egy jópofa gomba a fejlécében meg ilyenek... mondjuk a VIP-es megoldás is frankó szerintem.
  • Punker
    jogot adni nem, de biztosítani pl csak a winyókat a 10x-es képtárhoz stb az igen.
  • Sadist
    Szerintem az SG-nek nem kerül semmibe, hogy valakinek VIP jogot adjon :)
  • prezi
    az én régi ötletem az volt, hogy topicnyitásnál, amikor beírják a nyitando topic nevét, azután lefutna egy automatikus fórumekreső a megadott szavakkal... ott megjelennének az esetleg megnyitott témák, így a felesleges topicok számát minimálisra lehetne csökkenteni !
  • SpecTator
    elnézést h megint idekontárkodok..de ezt az ötletet már régóta felvetettem ésa töbiek nem tartották hülyeségnek mégpedig kéne csinálni egy fórumszabályzatot (FAQ)-ot annak elkerülése lérdekében ha valakinek új regje van és nem tudja pl mi az a "warez" "smap" stb....és a FAQ-ban elolvashatná a fórum törvényeire vonakozó szabályt..köszönöm
  • cyrus #7246
    st, beteg vagy vagy mi a baj ? :D
  • cyrus #7245
    ezis ritka, st még aznap válaszol a javaslatokra amikor felvetődnek :D
  • St
    Szülinap tortásfejléc: én is gondoltam már rá, jó ötletnek tartom.

A szülinaposoknak 1 hét vip reget is szintén jó ötletnek tartom, sőt még akár 1 hónapot is elképzelhetőnek tartok, legalább minél többen beállítanák a szülinapot.
  • cSuwwi
    ebből a sok ötletből sztem csak a szülinaposoknak torta a fejlécbe tűnik a legjobbnak (meg talán még a kreatívversenyek, de az 1 év vip az kevés hozzá, bár valakinek ez az 1200ft is nyeremény)
  • cyrus #7242
    nemtom, nekem nagyon kitűnik....
  • Rage47
  • Dichter
    Lehet, hogy nekem rossz a szemem, de nekem erőltetnem kell magam, ha észre akarom venni, kinek van 120-as, és kinek 150-es fejléce.
  • Seaweed
    jah egyeni velemeny..de nem "fassag" ..es ez is egyeni velemeny
  • cyrus #7238
    azis fasság, sztem pl már a 150px magas fejléc is szétkúrja, de ez egyéni vélemény :C
  • Seaweed
    hat pl szabalyozva ..mondjuk elfogadott banner meretben latom en is az ertelmet csak..