27327
  • The Hedgehog
    na ez az :)
  • Borg
    Aki eléri a 30 pontot, annak lezárjuk az accát.
    Szal felesleges ezért versengeni, mert utána regelhet újat :)
  • maozedong
    nem.
    a lista nyilvánosságra hozatalát. ezzel az olyan s*ggeket mint pl. paynes arra ösztönzitek, h minél több legyen neki, csak azért, h első lehessen. ha nem lennének feltüntetve ezek a dolgok, akkor nem folyna "verseny"
  • Aquir
    htx 2töknek:) a büntetőpontlistán akkor az egy elírás? :)
  • St
    Mert lassabb géppel rendelkezőknek a nagyobb topicok 5-10 másodperces szünettel töltődtek be, mivel addig fagyott a böngésző amíg javascriptből legenerálódtak az indexek.
  • Borg
    Idézek, csak neked...
    "- alulról kikerült a legördülő oldal-lista (gyorsítja a betöltődést)"
  • Aquir
    ezekkel az oldal alján található újdonságokkal (<< Elejére! Előző Következő (2) Végére! >>) miért tűnt el az oldalszám állító? mert elég egy is felülre?
  • Aquir
    a kérdésemre: szóval akkor ez egy elírás?
  • The Hedgehog
    a büntirendszert? persze hogy olyan mondja aki tele van velük :) tanulj meg rendesen fórumozni és nem fog zavarni a rendszer
  • maozedong
    Nem mindegy mi van kiírva?
    Szerintem be kéne szüntetni.
  • hen-tes
    jah igen, azokon mindig mellé nyomok valamit
  • Aquir
    -Utolsó 25 büntetőpont-esemény listája-

ez ugye a büntilista felett van. De mit értünk 1 büntetőpont-esemény alatt? vagy annak 250-nek kéne lennie?

(kb annyi buntit számoltam az oldalon)
  • RelakS
    Ráadásul egy gomb-ban

Én ilyet csináltam az oldalamon:
    [courier][b][|<][<=][=>][>|]
  • The Hedgehog
    a » (») és « («) karakterek jobban festenének... hmmm?
  • Rage47
    jéé tényleg. tök jóó:)
  • Borg
    Kb reggel óta :)
  • akyyy
    tetszik ez a << Elejére! Előző Következő (2) Végére! >> opció:) mióta van?:$
  • hen-tes
    ennyit rólad. :|
  • SpecTator
    jah értem...én sem a tárhelyre asszociáltam csak mondtam...:)))
  • geri15
    ie gyórsítótár :@@CC (nemkell minden oldalon betölteni...) 1épként meg igazad van
  • hen-tes
    :)))
    látom nem érted
    nem azzal van a gond, hogy nincs elég tárhelye az SG-nek, hanem azzal, hogy ki a rák akarja betölteni a félmegás logódat minden oldalon?:|
  • SpecTator
    hagyjatok békén :D csak egy kósza ötlet volt...de még azt is meglehetne csinálni h mindenki feltölti a saját tárhelyére a (mérettől független logoját) és csak az url-t kell bírni a beállításoknál és megjelenik mint pl egy banner toplistán...:)))
  • hen-tes
    ne légy már ilyen topa, tanulj meg optimalizálni
  • Amse
    ne legyünk telhetetlenek.ha meg dolgoni akarsz használd a nagyítást a programban.1600x os nagyításban egész jól látható már.
  • SpecTator
    nagyobb méret engedéjezése a logoknál....könnyebb lenne dolgozni velükk...:)))
  • DanielT
    Az új topikok jelölése vagy a dátumozás persze, hogy nem rossz, de ez a topik a topikoknak valami oltári használhatatlan dolog szerintem.
  • artschi
    szerintem annyira nem halott ötlet, mondjuk az új topikokat esetleg vmilyen kiemeléssel megjelölni (és itt nem feltétlenül színezésre gondolok, az a gumit kivéve úgy sem él sehol). Mert ugye mint alant látszik nem mindenki van fent 0-24 online... vagy egy dátummegjelölés az új topikoknál, hogy mikor nyíltak.
  • DanielT
    Szerintem totál halott ötlet. Sok topik nyílik, sok topik záródik(van amelyik azonnal van amelyik pár óra stb), ki fogja figyelemmel kísérni?

Az, pedig, hogy elképesztően, de hihetetlenül feleslegesnek tartom, már csak halkan jegyzem meg :)
  • blackgamer
    Sziasztok!

Hétköznap nincs lehetőségem nethez jutni, ezért lemaradtam egy csomó új topic-ról.
    Mivel még nincs a "topic-ok listázása időrendben" funkció kialakítva, ezért gondoltam nyitok egy témát ahova az éppen nyilt topic-ok linkjei kerülnének.
    így akik ritkábban járnak SG-re azok is megnézhetik visszamenőleg mik nyíltak.
    Szóval ezt holnap megnyitom asszem, de gondoltam beírok előtte ide, hátha van valakinek valami más javaslata, illetve hogy várható-e ez a kiegészítés kiépítése a közeljövőben?
  • RelakSfromhome
    Nekem is csak az elsővel csinálja

Mondjuk nekem nem 250-re, hanem csak 100-ra van állítva
  • PLackó
    nekem csak az elsővel van baj.
  • RelakSfromhome
    Hmm... Azokon is előfordul? O_o
  • DanielT
    Az első oldallal nincs is baj, hanem a másodikkal és az azt követőkkel.
  • RelakSfromhome
    A hiba baromira egyszerűen megkerülhető:
    Ha az első oldalra vagy kiváncsi, a legördülő menüből válaszd ki, ugyanis ha a címsor tartalmazza az index=1 paramétert, akkor megszűnik az első oldalnak ez az idegesítő hibája.
  • St
    nem, a cache fájlok miatt van, amivel a fórum betöltődését gyorsítjuk. ha nincs a cache fájlban aktuálisan legalább 250 hozzászólás, akkor a maradék nem jelenik meg.
  • DanielT
    Értem, köszi. Javítás várható(akár 250 is jól menjen)?
  • St
    Állítsd be 80-ra a megjelenő üzenetek számát és akkor nem lesz hibás.

• DanielT
    St: Már elnézést, de ennyire nem érdekel a hibás lapozás? (eltűnik rengeteg üzenet) Nemtom már hányszor vetettem fel pl én is, de annyi reakció sem volt, hogy "igen, tudjuk, törődjetek bele"

Most is keresek egy linket, de képtelen vagyok behozni, mert átugorja a lapozáskor. (állítottam már kevesebbre, de akkor is)
  • geri15
    elnézést akkor te nem vagy se boldog se boldogtalan :DD
  • Pheel
    Téééévedés! Nekem pl kábelnetem van :-P