27327
  • Kandurex
    Mi újság a szmájlikkal? Az se baj, ha nincs 50 ami tetszik, csak legyen egy kis frissítés, mert van közöttük használható is, asszem.
  • mikike
    még nem működik
  • akyyy
    ez tetszik:D kár hogy nekem nem lesz:D de lekopogom [lekopogta]
  • RelakS
    Már nemtom, hol találtam, de csak négyet. A smilies.hu-n a Sorozatok/Koponya alatt van
  • St
    aha, halálfej, az jó
  • RelakS
    Ne, mert akkor hajtanak majd rá :D
    Inkább 15 bünti felett legyen egy permanens pont, amit pl a következőkből az egyik kép jelölhetne:

Esetleg a permban áldozatoknak egy is kijárhatna :)
  • St
    hamarosan beteszek egy komoly fejlesztést. akinek van legalább 15 db büntetőpontja annak a következő büntetőpontokat nem jellel fogjuk jelölni, hanem jellel.
  • Láma!
    :D
  • DanielT
    Jah, amikor nem volt majdnem mindenkinek 24 órás elérése, hanem szépen leszedte modemmel pop3 fiókon keresztül és végigolvasta offline az eseményeket ingyen, majd megírta a választ, felment 1 percre és elküldte. Ez már a múlt.
  • The Hedgehog
    Ez a fórum nem a levlistákról szól... nem arra lett kitalálva. Gondolom itt St-nek is érdeke, hogy a látogatók itt legyenek, nem pedig a mail kliensüket bámulgatva ténykedjenek az SG-n...
  • maozedong
    ezért kell kiröhögni?
    jópár évig működött így a terminál fóruma, hogy levelezőlistán is megkaptad a hozzászólásokat, és te is küldhettél. nem akkora láma ötlet mint ahogy beharangoztátok. persze ahhoz értelmes fórumnak kéne lennie szpam nélkül.
  • The Hedgehog
    e-mailben hozzászólni? neked is pihent agyad lehet... St azért fontold meg ezeket :P LOL
  • RelakS
  • Chief
  • St
    következő fejlesztés az lesz, hogy mikike nickkel ne lehessen írni ebbe a topicba
  • Chief
    Nem csalódtam benned...
    Esetleg ingyen netkapcsolat az SG serverével, csak neked, csak most?
  • Punker
    lol
  • mikike
    új opciók
    kiválasztott topikok hozzászólásai elküldve mailben naponta/hetente
    fórumhoz hozzászólási lehetőség emailben

• Dichter
    Nem lenne egy hülye ötlet, egy BEZÁRVA alcím alá rakni, mert attól függetlenül, hogy bezárták, még lehetnek benne hasznos infok.
  • Max7
    lehethogy rosz elmélet alapján gondolkozok de inkább azokat a neros topicokat kéne bezárni amiknél kis sorozatszámváltások vannak pl.:

nero 6.6.0.15 (15 üzenet) - 2005. 08. 23. 16:47
    nero 6.6.0.15 sorozatszám kellene!

Nero 6.6.0.0 (25 üzenet) - 2004. 10. 14. 19:09
    Nero 6.6.0.0 - Ultra vs Enterprise

lehet hogy ezek már zártak de a nero 7 egy nagyobb érdeklődést keltő dolog és az is lesz mert nyüzsögni fog mindenki hogy ezt nem tudja azt nem tudja a nero7-tel na mind1 azertkoszi a helpet...

amit meg a keresorol irtam vegyetek fontolora nem azt mondom hogy ki kell szedni azokat a topicokat amik zarva vannak csak pl megjelenhetnenek a lista aljan vagy sötöbö :)
  • Pheel
    Az első kérdés ide tartozik.
    A másodikra magad adtad meg a választ.
  • Kandurex
    bazze!
  • Garfield
    Tessék
  • maozedong
    láma.
    Már kaptam saját magamtól is ilyen levelet.

#7319 : hát nagy elrettentő ereje van az biztos
  • Max7
    Lehet hogy rosz helyen járok és ezért beszerzem első bünti pontom de legyen:....

Szoval egy eléggé buta kérdésem lenne: nem lehetne a forumkeresőbe beálítani hogy a lezárt topikokat ne listázza ki? :S

És még egy kérdés: a nero7 topik miért lett bezárva? igaz hogy van 500 neros topic, de a nero7 egy eléggé nagy mérföldkő az ahead cucai között!

Üdv: Max7
  • Max7
    az email kliensek és webkliensek azt a címet irják ki ami pop3-ra van beálítva pl [email protected] ez az amire küldesz válasz üzenetet de az igazi hely ahonann jött az az smtp-rész! Ez lehet bármelyik netszolgáltató sötöbö!

Magyarán ha kérsz egy levelet [email protected]ól akkor szolj szivesen küldök :)
  • Cat #7330
    azt irsz be a feladóhoz amit akarsz...

egyébként: "Received: from dsl5400a47e.pool.t-online.hu"

• Kandurex
    Jah, ok, de akkor se értem. Szal, akkor most mi? Ha nincs ilyen ember akkor, hogy jön? Valamilyen kikerülős megoldás? Nem vágom.
  • Kandurex
    Értem, de itt van a forrás:

From [email protected] Mon Sep 26 20:31:18 2005
    Received: from dsl5400a47e.pool.t-online.hu ([84.0.164.126] helo=sgmail.hu)
    by s4.mediacenter.hu with esmtp (Exim 3.35 #1 (Debian))
    id 1EJxky-0006vm-00
    for <[email protected]>; Mon, 26 Sep 2005 20:31:16 +0200
    From: [email protected]
    To: [email protected]
    Subject: YOUR PASSWORD HAS BEEN UPDATED
    Date: Mon, 26 Sep 2005 20:31:24 +0200

• cSuwwi
    A tavalyi karácsonyi ajándék után, a leregelt Rendszerüzenet user sem volt semmi. :]
  • St
    nem hiszem, letiltottam most ezeket a neveket...
  • Borg
    Már látom ahogy rohannak páran regelni ezeket a neveket :D
  • St
    Ezek nem sgmail rendszerből jönnek sztem, mert nem találok se admin, se support, se info nevű emberkéket. Nyilvánvaló, hogy fake, de nem tőlünk jön.
  • Kandurex
    jah, még innen is:

[email protected]
  • Kandurex
    St!

Ezt a két címet nem lehetne törölni?

[email protected]
    [email protected]

Menetrendszerint kapok tőlük leveleket csinos kis mellékletekkel párosítva, pl.,:

Tárgy: YOUR PASSWORD HAS BEEN SUCCESSFULLY UPDATED
    Dear user kandurex,

You have successfully updated the password of your Sgmail account.

If you did not authorize this change or if you need assistance with your account, please contact Sgmail customer service at: [email protected]

Thank you for using Sgmail!
    The Sgmail Support Team

+++ Attachment: No Virus (Clean)
    +++ Sgmail Antivirus - www.sgmail.hu
  • The Hedgehog
    s talán meg is értik, úgyhogy jó helyen van az
  • precision
    a többiek a látják hogy mit NEM szabad csinálniuk
  • The Hedgehog
    Te lehet nem szívesen látod ott magad, de had döntse el ezt már az üzemeltető, hogy közszemlére teszi-e a szabályok ellen sértőket vagy sem... én mellette vagyok!
  • maozedong
    akkor is felesleges kiiratni.
  • RelakS
    De az újat meg helyből bannoljátok, nem?