27327
-
#7398 Kösziszép. :) (Mingyá kapunk büntit. :C) -
#7395 HBD:DDDDDDDDDD LOÁL -
#7394 a kulcsszóra -
#7393 nem tudom. -
#7392 -
#7391 DE MINIMUM egy ORDENÁRÉ MÉRETŰ LOÁLhír az SG címoldalán ! -
#7390 Hát gondoltam rá, hogy kiküldjünk egy sajtóközleményt az MTI-n keresztül -
#7389 Jesszusloál, köszönöm szépen. :))) -
#7388 Tertovant ki tiltotta le egyébként a chatról? -
#7387 a neves nap alkalmából köszönjük Ter felszabadításást is :) -
#7386 Nemkéne-e ezt a fórumdízájnak is tükrözni mainapone ?!! :D Esetleg egy általános hír(verés), miegymás... -
#7385 Mindenképp, hisz óriásplakátra, újsághirdetésre is felkelrült már az eszme.
Egyébként boldog szülinapot Loál János. -
#7384 Ja és köszi a csillagomat. Már hiányzott a mellyemrő a fénye (likeborg) ! -
#7383 St !!!!!!!!!!!!!!!!
LOÁL úrnak ma van a szülinapjaő !!!!!!! Nemelehetnee ezt az SG napot az ő LOÁLisztikus géniuszának szentelni-e ? EZ nemzeti LOÁLnap !!!! -
#7382 A címekben az egyes szavak, mint a prog.hu-n.
Csak St lehurrogta, mert rövidítések is vannak pl a játékok között, ezért hiába írja be a gyerek, hogy half-life, ha van hl, halflife, stb, ezeket nem találja meg. -
#7381 haggyadmá hadd dolgozzanak a modok -
cyrus #7380 van ahol használna, nem azt mondtam hogy teljesen kiszorítaná a felesleges topikokat, de pl nem nyílna hetente half life 2 meg need for speed topik... -
Garfield #7379 Ugyan mondd már meg, hogy ilyenkor mire kerestetnél? A teljes címre? Mert borítékolom, hogy nem lenne találat olyan esetekben sem, mikor pedig az adott témában lenne topik. -
#7378 -
#7377 valami PResident Evil nevű egyénről koppinthatták...... -
#7376 ez mind koppintás sajnos -.- -
Darkboy #7375 Mostmár lehetene egy külön kategória a város/falu-knak. SG: Connection pl.. Már annyi nyílik. -
cyrus #7374 az uj topik nyitásakor lefutó topikkereső is, de mégsem jutott el a megvalósításig még, pedig nagymértékben lecsökkentené a topiknyitásokat.... -
#7373 na és ez? :))))
szerk: ezen az élénk színen nem látszik nvalami jól :\ -
#7372 Ez tényleg jó lenne, többször fel lett már vetve. -
#7371 először csak néztem hogy mi van a fejlécen:) -
#7370 YIKES ez qvajó :) -
#7369 Nem, ez mindenkinél így van. -
#7368 grt :DDD -
#7367 ha a privi üzenek túl hosszú akkor egy kis üzenetet dobhatna, mert most küldtemelőször hosszabbat és csodálkoztam hogy miért van az hogy már 3x kattintok az elküld gombra és semmi...
vagy a hiba az én készülékemben van? (merthogy kitöröltem az üzenet végét és ment) -
Chief #7366 "Változások napló"-ba kérjük bejegyezni... -
#7365 inkább szervezzünk gyüjtést hogy kitoloncolhassuk kínába, ott simán kivégeztők volna már többször. -
#7364 Loál! -
Chief #7363 lál!
Odavág! :DDDDDD -
#7362 :D -
cyrus #7361 mikor lesz má érdemrendosztás még ?
nekemis ien butának kell lennem hogy kapjak ? :O :D -
#7360 Tatatatam.
Mikike megkapta az SG "Mr. Bean" érdemrendjét. Taps -
#7359 most próbáld :) -
#7358 :ÐÐÐÐÐÐÐÐ
nagyon hejes-.- -
#7357 most már megérdemelsz egy kitüntetést