Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
jaa 😄

St
az banon van, banosokat nem listáz
Tuvok
bud spencer

St
mondj egy szóközös nevût hadd teszteljem
St
keress szótöredékre
Ja és még valami. Csak én vagyok vaksi, vagy a privát üzeneteket tényleg csak a fõoldalon lévõ linkrõl lehet elérni? (a bejövö listát)
Punkerwork
<#worship><#worship><#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
az aposztrófos (') userneveket meg kicsit furán jeleníti meg - de az mûködik

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hmm a fórum fõoldalán lévõ felhasználó keresõben ha olyan nevet irok be, amiben szóköz van, akkor kiveszi belõle, és persze nem talál semmit.
Pedig sok szóközös nevû van.
RelakSfromhome
Felhasználónként egy FiFo listába berakni nagy gond lenne?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Match
kár, pedig az nagyon jó lenne...<#sir>

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

St
utolsó hozzászólásokat nem lehet kikeresni, túl sok erõforrást igényel.
RelakSfromhome
Mellesleg egy indextábla, és mindjárt felgyorsul a név alapján keresés, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

precision
jééé van felhasználó keresõ...nagyon zsír <#worship>

Bazinga!

St
itt már jó ötletek vannak
Viszont ha a userkeresés nem is, legalább az megvalósulhatna, hogy amikor privát üzenetet kapok, akkor ott rá tudjak kattintani az ürge nevére, hogy az adatlapját lássam.
cSuwwi
azért ha rákattanok a születésnaposok közül egy-egy ismeretlenre, aki régóta nem volt, vagy kevés a postszáma, kell ám várni. (és ez még regszám alapján volt)
Név alapján el sem merem képzelni mi lenne 😊
De amúgy nem rossz ötlet. A témában való keresés is hasznos dolog. Remélem marad is.

shit happens

Dzsini
nem tragikus, hamar megvan egy ilyen - ami problémásabb, ha többezren csinálnak ilyet egyszerre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
lehetne, csak a júzertábla gondolom regtime (id szám) alapján van indexelve. ha júzernévre keresés fõleg ekkora adatbázisnál kicsit idõigényes/leterhelõ lenne. szerintem.

shit happens

Match
ezt az utolsó 10-20 hozzászólást én is támogatom!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

DBoy
jaja! és azt se tudod hogy ki õ 😄
bazze tök jó lenne!
beírnám : DBoy
kijönne adatlapom
10 utolsó hozzászólásom... melyik témában volt :|
és mondjuk arra is jó lehet ha valaki most állnéven van és megakarja nézni régen 1-2 éve milyen topicocat nyitott stb 😄D
az tök bulee, nem? 😄

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

És mi van, ha olyan embert keresel, aki x hónapja írt ide utóljára... és már arra sem emlékszel, melyik topicban keresd.

precision
Jó, de most keresgélje az emberke hozzászólását, hogy rá tudjon klikkelni a logojára?

Bazinga!

ha ráklattyantasz a logora (vagy névre) kiadja az adatlapot... már ha kitöltötte az emberke

De itt nincs. És már többek felvetették az igényt iránta. Többek közt én is.

Sir Quno Jedi
Ilyesmi volt az internetton, meg van az idexen is asszem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lassan kellene egy közvéleménykutatás topiccsoport, amelybe az ilyen kérdéstopicokat át lehetne dobálni. Lassan az általánost is, a FLK-t is ellepik a kérdések...

DBoy
Hi!
Én régóta szeretnék olyat,hogy egy "user keresõ" ahol beirom az user nevét és kiírja az adatlapját és az alatt pedig mi volt az utolsó 15-20 hózzászólása/ melyik topicban!
Vélemény?

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Sir Quno Jedi
Mostan mér titkozs St saját rajongói oldala ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cSuwwi
aham, értem 😊

shit happens

akkor nagyon hülye vagyok 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

FtranX
pedig 3 mp alatt megtalálható 😊

:o

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dzsini
akkor mûveletlen vagy 😊) meg különbenis a jobbak nem kérdeznek, hanem keresnek 😉

ha nem mondod meg felsõbb hatalomhoz megyek !!!

St
nem, ofkóz 😊
cSuwwi
az, amelyiknek a képeit törölni kellett az srv-s képfeltöltõsdirõl? 😊

shit happens

najó akkor nem rombolok... :d

csak mondd meg

St
titok
mia másik portál ? megyek oda is csökkenteni az IQ-t :o

Mike
öcsém dekoros, ha gondolod megkérdezem a kondiciókat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

St
nem, csak rendeltem 200 db pólót egy másik portálomra, és elbaszták az összeset, betették a hóna alá a logot. nem kicsit voltam ideges
bunyó volt ? 😮OOO

St
jövõre kiírjuk újra megrendelésbe, idén már nem fog menni, mert egy másik project kapcsán összebalhéztam a pólógyárossal, így kell némi pihenõidõ 😊
hohha.... kell szólni St bának... lehetõleg ne te, és ne is én... valaki olyan kell akit szeretö :ooo

Mike
MEG IS VAN A 25!

Mike
meg megrugdalom az ismerõsömet, hogy rendeljen, illetve majd kiszedem belõle az árát
szal akkor kell nekem 3 fekete XL-es
januárban tökéletes lesz

Mike
az nem baj, az a lényeg, hogy legyen

ha csak januárban kell érte fizetni, akkor nekem is kell még 1
XL-es

Sir Quno Jedi
Lényeg, hogy most már tudjuk !!!

na csókák, akkor én is veszek még egyet és akkormár csakegy kellö !!!!444