27327
-
#7478 Loál :D Arról, már úgyis lekéstél, hogy ebből legyél milliárdos :D
Bár, jó ügyvédekkel... ki tudja :D -
#7477 -
#7476 a LoáL-t le kéne védeni ha már a hirdetésekben benne van, mert egyre több "vicces" újreg bitorolja :( -
#7475 mi értelme lenne? csak akkor tud normálisan viselkedni? ne szóljon be senkinek és kész egyszerű nem? -
#7474 *nem tudják -
#7473 hát ja, csak a kiddiek nem :) -
#7472 senkinek nem kéne beszolni, az az alap :8 -
#7471 Nekem is tetszik! -
#7470 és? -
#7469 fórumstat, topickronológi rulz! -
#7468 Esetleg a moderátorok is kaphatnának vmi megkülönböztető jelzést. Mondjuk nekem teljesen mind1, csak a sok kisgyerek látná, hogy kinek NEM szabad beszólni, csökkenne a büntipontszám. Meg ha látják, hogy egy topikba egy moderátor is szokott írni ott nem mernek majd randalírozni. Tudom vannak kivételek akik "csakazértis". Tudom azt is hogy meg lehet nézni kik a moderátorok ezen a címen, de nemhiszem hogy a sok kiddie megnézi :) -
#7467 A permbanosok kapnak a jövőben halálfejes jelzést -
#7466 "Rest in Peace SpecTator"
az a szmájli :DDDDDDDDDDDDDDDD -
blackgamer #7465 Ezer köszönet!
További eredményes SG fejlesztést kívánok! -
#7464 Zsír ez az utsó 100 új topik -
#7463 kircsi -
#7462 Kiraktam, "Utolsó 100 téma >>" gomb a "Legújabb témák" doboz alján -
blackgamer #7461 Kedves St!
A mai napon több mint 10 új topic nyílt, ezért már nem is lehet követni.
Topic kronológiás téma is befuccsolt (szinte éreztem, hogy ez lesz).
Valami módon meg tudnátok valósítani, hogy a nyitott topicokat listázni lehessen?
Mert szerintem ez baromi hasznos funkció lenne.
Két tucat topicból kb. egy ha érdekel, de arról nem szeretnék lemaradni.
Köszi hogy elolvastad! -
#7460 Birkatoszás rulz :D -
#7459 azt erősen kétlem... -
#7458 ime--itt még találsz is :DDDD -
#7457 miért nem szelektáltad a szupereket, és aztmondtad volna hogy akkor x smiley be van véve? :)
vagy sok szempontot akartál volna figyelembe venni a kiválasztásnál és nem nézted végig? -
#7456 Pontosan abban volt jónéhány baszós/lefejezős/lehányós, a véleményemet az alapján fogalmaztam meg. -
Borg #7455 Nosza keresgélj. Vagy arra vársz, hogy más tegye?:) -
#7454 már össze lett álítva egy, azt kéne megézni:) -
#7453 Galéria? Van pár ember akinek van a galériájában smile.Ott lehetne keresgélni. -
#7452 ugy tudom ivjoe küldött neked 50et megtekintésre, de ugy láttam válogatás sem történt -
#7451 ha lenne 50 normális, úgy hogy a fele nem baszós, kibelezős, feldarabolós, lefejezős szmájli lenne, akkor már rég kiraktam volna.
Kretén, érzelmet ki nem fejező, csak "fun" szmájlikra mint írtam korábban, nincs szükség, azt nem rakjuk ki. -
#7450 hát nem is -
#7449 mindenre telet mondott, arra is amire elötte nyarat, szal ne nagyon reménykedjetek:D -
#7448 majd ha ráér. Telet mondott -
#7447 de mikor? =| -
#7446 azok vannak. Ha St kiválogatja az 50ből :) -
#7445 Szerintem új smilek kellenek. -
#7444 másik nikkel :O -
#7443 aki nem csak otthonról forumozik (munkahely, netcafe) sztem nem szivesen hagyja autologinon -
#7442 Bejelentkezéskor? jelentkezik itt még be valaki "hagyományos módon"? Nekem fél éve autologinre van állítva... -
#7441 a windowsod hibája :D -
#7440 Stabilabb működés: 2 probléma is előfordul nálam elég gyakran.
1. A hozzászólásokat VIP reggel 4 percig lehet szerkeszteni.... nálam ez néha müködik néha meg egyátátlán nem(legtöbbször nem)
2. A háttér nem töltődik be bejelentkezéskor... -
#7439 szpemet punkinak [natyongoni][csakvitzelpersze]