27328
-
#25386 köszi ez jó lesz tesztnek
meg lesz oldva :) -
#25385 szpojler nélkül se lehet megnyitni
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.19. 13:20:28 -
#25384 http://sg.hu/forum/uzenet/1303045833/15654 nálam se jó, aztán lehet spoiler teszi tönkre
szerk.: úgy néz ki nem a spoiler a hibás :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.19. 13:19:17 -
#25383 minden topik, mindegyik képe, több böngészőből és gépről is :D
ki és bejelentkezve egyaránt, sőt XP-n, win7-en és win 8.1-en is néztem, egy bő hónapja ilyen :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.19. 13:18:32 -
#25382 mutass már példa topicot, mer ilyen másnál nincsen
gondolod hogy nem lenne belőle hiszti, ha nem user error lenne? -
#25381 a beszúrt képeket meglehet majd még valaha nyitni normálisan, vagy így marad örökké ? :D
ha rányomok egy nagy méretű képre, akkor mindig ezt kapom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25379 Mi kellene?
Egy normális kereső! Ez a mostani egy szégyen. 80 találat max, semmi paraméterezhetőség. -
#25378 A fejlécekkel kapcsolatban pedig a házigazda (ha van) tud intézkedni, vagy ha az odajáró közösségnek gondja van vele szól, és egy hozzáértő moderátori jogokkal rendelkező jószándékú figura megjavítja. Ha nem szólnak, akkor valószínűleg jól megvannak szétesett fejléccel is. -
dyy #25377 fixáltuk a gondokat -
#25376 az nem baj ha szép van esve, az lenne baj ha csúnya lenne esve -
#25375 Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Valami full új a nulláról vagy nemtudom.Mostanában nagyon sokszor a mobilos oldalt adja be PC-n!
Mobilon is hiába van a böngésző belöve asztai nézetre nagy kinok árán vált vissza rendesen "pc-s" nézetbe.
A topikok fejlécei szép vannak esve pár helyen. -
cateran #25374 Hali! Nem tudom ez-e a jo topic, de olyan gondom van, hogy a forumokba siman es automatikusan belepek, de a hireknel ujra logint ker es nem fogadja el....(korabban meg, ha beleptem, akkor azonnal a forumba iranyitott, ahonnan maszhattam vissza a hirekhez....) -
#25373 Az IP címhez kötés szerveroldalon történik. A cookie-knak semmi köze hozzá. -
#25372 ne már, nem tudod?
azt az ip címes védelmet ki lett véve, nem viccelek, nem törlődőt a cookie miután ip váltottam, ez már vagy fél éve így van minimum. mit gondolsz miért módosították a Bannert?
Nem ápr 1 vicc!
Az előző írásom az volt.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.04.02. 03:28:07 -
#25371 Nem lesz. A bejelentkezés itt IP címhez és böngészőhöz kötött, mert a fejlécekben szabadon lehet mindenféle külső scriptet futtatni, amivel könnyű lenne egy gyanútlan ember bejelentkezését ellopni, ha az nem lenne ennyire korlátozva.
Ilyen szempontból egyedi az SG - elég szabadon lehet vadulni a fejlécekben (nem csak design terén), viszont így a több helyről egyszerre bejelentkezés lehetősége ugrott. -
#25370 Olyan lesz valaha az SG-n ,hogy otthoni gépenbe vagyok lépve (de értelemszerűen nem használva mert ki van kapcsolva a gép) akkor egyidejüleg mobilon is be legyek jelebtkezve ne kelljen mindig mobilon újból belépkedni?
(Közeli példa prohardver már tud ilyen régóta) -
#25369 nope -
#25368 Rosszul jár a szerver órája, egy órával kevesebben mutat, mintha nem lett volna vissza állítva a nyári időszámításra. -
#25367 A chatre privát üzenet lehetöség, az egy jó ötlet szerintem. -
#25366 mindket modis eszrevetelem javult koszi :)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.03.31. 10:47:28 -
#25365 eddig tökéletesen ment, általában le is állítottam a nagyobb topikok betöltését, ha csak például linkelni akartam, de most így nem működnek a gombok.
firefox és chrome alatt is ugyanaz. -
#25364 Mindig ilyen volt, de mostanában nekem is néha nagyon lassú az egész oldal. -
#25363 Sok függ attól, hogy milyen működésre van beállítva az SG nála - a képeket betölti-e azonnal, vagy csak görgetésre. Az előbbi (logikusan) sokkal nagyobb terhelést jelent, főleg egy humiari jellegű oldalnál.
Plusz böngészőfüggő is, hogy engedi-e a scriptek futását (gombok) addig, amíg be nem töltődött minden. -
#25362 Nem tudom neked milyen neted van, de az előbb próbáltam a humit, és még 1mp sem kellett hogy betöltődjön.
Egy alapos windows tisztítás kéne neked.
Edit
Mikor lesz kész a chat? vagy minden hónapban foltozni fogjátok?
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.03.25. 14:10:41 -
#25361 ez most valami új feature, hogy a nem működnek a komment gombok, spoiler lenyitás, stb, amíg teljesen be nem tölt a topic?
humiari meg hasonló helyeken ez nagyon fasza... -
#25360 én 100% megértelek, és egyet is értek, de megtanultam, hogy sgn mindig mindennel kapcsolatbanszembe fúj a szél... fölösleges elővenni a brokit és belehugy***ni, te szívod meg :)
dyy egyébként rendesnek meg megértőnek tűnik, szvsz elérhető nála, hogy ránézzen -
#25359 Nem kötözködni akarok és nem feléd irányul és persze köszi az infót,de ez nem nonszensz?Elvégre ezért is van ez a topik,hogy valaki aki tud is tenni valamit az olvassa el.Persze nem vagyok teljesen naiv,de azt gondoltam,hogy a váltással majd ez a beleszarok hatszáz mentalitás már nem lesz,de úgy látszik tévedtem.Arról meg már nem is beszélve,hogy ez nem egy extra funkció lenne a fórumon,hanem egy alap dolog ráadásul nem egyedi a problémám és nem is újkeletű.Na mindegy,nem dühöngök tovább:) -
#25358 írj dyy-nek privit, hátha érdekli, ő a legjobb esélyed erre -
#25357 Azt én tudom,de mivel a bővítmény által támogatott egyik böngészőt sem használom így esélytelen.De olyan baromi nagy dolog lenne megcsinálni az illetékesnek?Megint visszasüllyedünk a dizájnváltás előtti időkbe,hogy már minden le van tojva,már nem számítanak a hibák? -
#25356 főoldali bővítményemben meg van -
#25355 Tényleg soha nem lesz már megcsinálva a privát üzenet kijelzése? -
#25354 értem én, hogy FF, de korábban ugyanezzel látszódott... -
#25353 firefox :)
btw ezt én itt krómmal látomSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.03.19. 22:05:03 -
#25352 egy ideje nem látom a spoiler mögé beágyazott videókat, csak fekete téglalap van.
én nem változtattam semmit, firefox 35 van.
hol lehet a gebasz? -
#25351 fooldali bovitmenyem megoldja -
#25350 Nekem tegnap jelezte, hogy kaptam, aztán újra mikor arra megint válaszolt az illető :o -
Blum #25349 Még mindig nem jelzi, ha van új üzenet...tegnap válaszoltam egy PÜ-re ami még 11-én jött de tegnap se azért mert jelezte, hogy van új üzenet hanem mert véletlenül eszembe jutott, hogy szar az egész...hátha van valami.
Vicc. -
#25348 jó lenne egy állandó takarító a szerverterembe, sok a por a gépezetben :D -
#25347 Hajjajj... Ha ilyen mosolyt csinálok: :] az bezavarhat az url-eknek.
url.hu
[URL=http://url.hu]url.hu[/url]
Itt a mosoly: :] és kell utána még valami UBB tag-ek közé
Akár a mosoly, akár az UBB tag-ek (itt ugye vasgatítás) hiányoznak, jók lesznek az url-ek
Persze, más tag-ek is ugyanígy elromlanak, pl IMG
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.17. 21:47:19 -
#25346 [URL=http://sg.hu/forum/tema/1080392254]nálam is [/URL]