Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1 perc írni egy rewriteot, bele egy 301-es redirecttel, ne legyetek már tufák, atyaég :@
shit happens
Nos tisztelettel jelentem, hogy most is javítani kell <#banplz>#banplz>
Esetleg a billentyűzettel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
HA
Swedish people are albino monkeys
Nyilván ez meg azokat zavarná, akik felülről levelé olvasnak, ezért lenne jó, ha ez valamilyen módon beállítható lenne.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
http://sg.hu/galeria/1104063588/11040635881160477674.jpg
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Más is panaszkodott már hogy görgetés után tölti be az egyes képeket és zavaró hogy olvasás közben ugrik a fórum.
(chrome app + this)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha rákattintok a kommentek alján a "Válasz XY üzenetére #(xxxxx)" feliratra, akkor kifagy az SG. Legalábbis nálam.
ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

[merlinw.org]
"Az üzenet maximum 1500 karakterből állhat."
Most ez valami vicc? VIP-ért fizettem, fizetek érte, ha több karaktert küldhetek. DEAL?
Tudtommal a fórumtémák nevei és helyei ugyanúgy megmaradtak. A topikokban "őshonos" fórumozók meg aztán pláne.
van ra 2 dombym, hogy 10 percig se huzod
illetve valami színséma vagy ilyesmi kellene még szerintem... ezek a fehér "dobozok" annyira összefolynak... teljesen homogén az egész felület, pl. a fórum főoldalon is... kellene valami átlátszó háttér mögéjük vagy nem is tudom, nem értek én a designoláshoz, de ez így szerintem átláthatatlan
az általad linkelt topik pl. már egészen pofás 😊
Bazinga!
[merlinw.org]