Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Igaz....vip. Bar lehet wip is egyben....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha WIP akkor nem csoda, hogy hibas.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

lac coo
A wip-galerias kepfeltoltes nem mukodik ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jim Morrison
ez a logód ? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Most jelezte, ezekszerint néha bugos 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

chhaya
Nekem sem jelzi néha.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

[HUN]FaTaL
Az új privát üzenetek számát csak nekem nem jelzi a főoldal?

http://goo.gl/gd6Zi5

Tinman
Már késő, ismét jó, köszi annak aki javította a hibát <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

végre eljött ez a nap is
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Persze, meg az összes bejelentkezésem is mellé, mert nem képesek normálisan átállni mi?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tomsolo
a lazyload nem lacafacázik -.-

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

töröld ki talán az előzmény cache-t
SzirmosSzisza
Nekem még mindig a forum.php-t ajánlja fel a böngésző, mindig át kell írni :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mondjuk ez így igaz
cSuwwi
Atyagatya. A régi topik linkekre azt a 404-et remélem nem gondoltátok komolyan. Amit sikerült a keresőkkel felindexeltetni évek alatt tényleg el akarjátok dobni? NAGYGRAT <#wilting>
1 perc írni egy rewriteot, bele egy 301-es redirecttel, ne legyetek már tufák, atyaég :@

shit happens

hajrá a cset topikban be lett linkelve St egy régi (2006-os) hsz-e, miszerint valaki belinkelte a forumkijelentkezéses linket képként és működött, de ő már javította.

Nos tisztelettel jelentem, hogy most is javítani kell <#banplz>
jazzy
Meg nálam is, az enyém tényleg szar, régen meg tudtam várni amíg kiugrálja magát, betölti az összes képet, ma már nem járható út ez se.
Tinman
Nálam is... nekem is szar a VGA kártyám ;-)

Dzsini
Akkor a videokártyáddal van a gond.
Esetleg a billentyűzettel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CSOCSO
Bar az is idegesito volt, hogy ha beleptem egy topikba es ugrottam az utolso hozzaszolashoz majd a betolto kepek miatt az utcso hsz elmaszott. De ez a scrollozok es kozben tolt a kep ahelyett, hogy elore betoltene az ubergaz.Van, hogy atscrollozok a kepen mert nem jelenik meg eleg gyorsan. Pedig 3.4 quad core gepem van 25bmit nettel.
wedge31
A képfeltöltés csak nálam nem megy vagy ez is egy átmeneti ficsör?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bújtatott ték
j0nNyKa
köszi az építő jellegű hozzászólást, felírtuk!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DarkHorSe
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HA

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Casillas
Hasznosabb lenne, ha valahogy be lehetne állítani, hogy "merrefelé ugorjon" az oldal, amikor megjelennek a képek. Nem tudom technikailag egyáltalán kivitelezhető-e, de amikor egy sok képes topikban alulról felfelé olvasod a hsz-eket, ahogy időrendi sorrendben érkeztek, akkor gyakran akkorát ugrik az egész, hogy oda-vissza kell görgetni állandóan, hogy követni lehessen. Ezt ki lehetne azzal küszöbölni, ha az oldal nem lefelé, hanem felfelé csúszna el az új képek megjelenítésekor.
Nyilván ez meg azokat zavarná, akik felülről levelé olvasnak, ezért lenne jó, ha ez valamilyen módon beállítható lenne.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

immovable
Ez inkább hasznos, mint sem probléma.
Random_
ha szeretnéd a régi-régi pöttyös háttért, akkor ezt a képet tedd be....
http://sg.hu/galeria/1104063588/11040635881160477674.jpg

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dzsini
Lazyload, sokkal kevesebb dolgot tölt be egyszerre, ettől gyorsabban jelenik meg az oldal, és ha nem görgetsz le a lap aljáig, akkor nem húz be (mondjuk egy képekkel terhelt topicban) több tíz megányi felesleges adatot (memóriafoglalás, sávszélesség, stb.)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Szerintem ez ficsőr,a régi felületnél a képek betöltésekor szintén ugrálgatott a fórum,nem egyedi az eset.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Aquir
Hi.
Más is panaszkodott már hogy görgetés után tölti be az egyes képeket és zavaró hogy olvasás közben ugrik a fórum.
(chrome app + this)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

megkönnyítenéd a fejlesztők dolgát szerintem, ha beírod, hogy milyen böngészőn tolod, esetleg milyen kiegészítőkkel, mert másnál nincs ilyen gond alapból
hiba, vagy nem tudom:
Ha rákattintok a kommentek alján a "Válasz XY üzenetére #(xxxxx)" feliratra, akkor kifagy az SG. Legalábbis nálam.

sziasztok jonni vagyok a moderátor
ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

SzirmosSzisza
Töltheted fel a mobilodat akkor <#nezze>

MerlinW
+1, de ide írd

[merlinw.org]

Tinman
Küldtem egy p.ü.-t egy ismerősömnek benne kb. 60-70 db. játék címével... eredménye:

"Az üzenet maximum 1500 karakterből állhat."

Most ez valami vicc? VIP-ért fizettem, fizetek érte, ha több karaktert küldhetek. DEAL?

precision
mert nem láttam a beállításokban...

Bazinga!

j0nNyKa
mert akkor nem lenne zavaro

Miért nem állítod át beállításokban?

precision
teljesen jó az új fórum, csak ez a vakító fehérség mindenütt zavaró, nekem...

Bazinga!

"akkor pontosan tudta, hogy itt miden topikban ül 3-4 számítógépes mágus"

Tudtommal a fórumtémák nevei és helyei ugyanúgy megmaradtak. A topikokban "őshonos" fórumozók meg aztán pláne.

j0nNyKa
hagyd itt a forumot orokre 1,5 orara
van ra 2 dombym, hogy 10 percig se huzod

precision
igen, globálisan 😊 ki kéne... 😊

illetve valami színséma vagy ilyesmi kellene még szerintem... ezek a fehér "dobozok" annyira összefolynak... teljesen homogén az egész felület, pl. a fórum főoldalon is... kellene valami átlátszó háttér mögéjük vagy nem is tudom, nem értek én a designoláshoz, de ez így szerintem átláthatatlan

az általad linkelt topik pl. már egészen pofás 😊

Bazinga!

a felhasználók elüldözésére nem kellett volna új dizájt bevezetni, mert az eddig is jól ment.

MerlinW
Ez van. A PH! tárt karokkal vár. Viszlát.

[merlinw.org]

felmerült bennem még egy dolog a régóta mondogatott mellet, amire szerintem szüksége lenne az sg-nek. Arra lenne szükség, hogy ezt a borzalmas új dizánt eltüntessétek a francba. Eddig az sg úgy nézett ki, hogy amikor az ember betévedt, akkor pontosan tudta, hogy itt miden topikban ül 3-4 számítógépes mágus, és meg lehet tudni dolgokat, most meg úgy néz ki, mint valami napilap netes változata, vagy mintha hipszterek csetelésére lenne létrehozva.

MerlinW

[merlinw.org]

j0nNyKa