Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Igen 😊

(írtam a másik topicba, hogy van azért gond vele.. az eltűnős gombokat passzolom, azt nem sikerült reprodukálni, de az olvasatlan üzenetek számát szépen összezavarja)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
és ezt most hogy kell értelmezni? 😊 szerintük már jó vagy majd később lesz jó? 😊 mert nálam még mindig ugyanaz a helyzet

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Hja, azóta már én is olvastam. Előtte még más volt az ismert helyzet. Szal. akkor lesz mobil sg (fújjj).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Idéznék a programozótól, tegnap délutánról (Új fórum topic, 1010-es hozzászólás):

- m.sg.hu működésképtelen lassan

Ez egy átmeneti probléma volt...át lett állítva a mobil oldal is hhvm-re, de az a kód túl réginek bizonyult és ezért nem lehetett semmit se betölteni fórumból. Vissza lett állítva php-re, azóta jó.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Nincs már és nem is lesz mobil felület. Amit látsz, csak némi maradványkód. Idővel majd kitakarítják vélhetően.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
mobil felület szét van hullva...
küldés, link... stb. gombok helyén üres téglalapok
topikok random szerűen eltűnnek a kedvencekből
felső új hsz szám jelző csík még mindig idegesítő és 0 új hszt jelez (legjobb lenne ha eltűnne)

Bazinga!

tomsolo
nope

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

nemtom azt észrevette-e valaki, hogy a privátüzenetekben 1970 január 1 minden dátum
<#fejvakaras>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

j0nNyKa
hmhm

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MerlinW
hmm

[merlinw.org]

Fresh Duke
Szerintem némileg zavaró, hogy a chat legörget a legaljára, ha írnak bele. Nagyobb aktivitás esetén konkrétan lehetetlenné teszi, hogy elolvassam ki-mit írt korábban.

A heavy cost. I pay it gladly.

precision
az utolsó üzenet csíkon a szövegnek muszáj villognia? 😊 szerintem picit zavaró

Bazinga!

Casillas
Nem tudom volt-e már jelezve (utolsó oldalon nem látom, bár ugye már csak 40 hsz, de ez tuti volt már írva... 😊 ), de ha egy kedvenc topikba annyi új hozzászólás érkezik az utolsó látogatás óta, hogy nem fér ki egy oldalra, akkor ha az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" gombra kattintva nem ugrik oda ahhoz a konkrét üzenethez, csak átlapoz arra az oldalra, ahol a hozzászólás van. A vonalat sem mutatja, hogy hol kezdődnek az új hozzászólások, csak a címsorban lévő hozzászólásszámból látszik, hogy melyik hsz-t kell keresni.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

j0nNyKa
ja akkor te az vagy, aki naponta többször elmegy örökre másfél órára <#idiota>

sapkafej
amúgy se szoktam írni, csak okoskodni akarok, valójában lefoscsikázom az sg-t

György

akkó máshogy fogalmazok: pixelart madafaka 😄
j0nNyKa
oks, akkor felirjuk

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy csatlakozhatsz "az eltűnök örökre úgy másfélórára" nevű szektához. <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lac coo
Áá, biztos nem, milliószor lett frissítve.
És jó ismerősöm is napokkal később válaszolt, valószínű ő sem látta, hogy kapott pm-et .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

j0nNyKa
az csak oldal frissítésnél jelez, magától automatice nem - ez lehet a tüneted?

lac coo
Vagy ami valoszinubb az ertesitessel van gond, egy tegnapi pm et pl csak ma reggel jelezte a rendszer, persze ettol lehe, hogy megkaptam azonnal.

A mobolfelulet viszont tenyleg gaz, allandoan arra frissit a telefonom .....

Dzsini
Én már kaptam 16:30-kor 16:34 keltezésű privát üzenetet, úgyhogy az átlag megvan 😊

j0nNyKa
ez mit jelent? én privizek aktívan, semmi ilyesmit nem tapasztalok

lac coo
Privátot elég lassan küldi el a rendszer. biztos már szóltak, csak gondolom hátha ... 😊

Tinman
Volt nekem is ilyen korszakom úgy 25 éve C64-en, de kinőttem, ugyanis a resource is egy olyan valami, ami k. sokat nőtt azóta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szerintem meg van annak a bája, hogy megpróbálod a lehető legjobbat kihozni a minimális resource-ból 😊
Aquir
Most megint olvastam pár oldalt a humorosban, legalább most nem csinálta.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Nem tudom mi a baj a 12px-el. Reddit-en pl. 100 millió embernek tökéletesen megfelel. Prohardveren meg 11px-es karakterek vannak.

[merlinw.org]

j0nNyKa
igazad van, elnézést

SzirmosSzisza
Maholnap meglesz állítólag az átirányítás.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Csak akkor, ha VIP.

[merlinw.org]

j0nNyKa
perpill annyit tudunk adni, hogy hiszti mellé biztosítunk zsebkendőt

sapkafej
és ha én átírom az hogy segít az x darab másik emberen?

btw, 2014-ben 12px-es betűkhöz csak kongratulálni tudok (gondolom használjam a zoom-ot, a grafikus is megmondta!!4)

György

MerlinW
Írd át a könyvjelződet....

[merlinw.org]

sapkafej
Hát irányítsátok már át a forum.php-t a /forum-ra, van aki könyvjelzőből akar jönni, ne kelljen má ezér szólni! (lel)

György

Aquir
Éppen ez az, hogy alapban felül van a legfrissebb hozzászólás, így visszaugorva és időrendben olvasva a korábbi verzióhoz képest egyértelműen rosszabb élmény ez az automatikus elugrás, olvasás közben.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

j0nNyKa
én annak örülnék nagyon, ha ezeket felírná valaki egy hszbe az új topicba (az elmúlt 1-2 hét minden ki nem javított / le nem implementált kérését, hibáját, stb.-jét)
én megmondom neked az őszintét: amíg csak egy szűk kör foglalkozott az új rendszerrel, valahogy volt kedvem / energiám vezetni ezt a listát, de mióta rászabadult a nép, ha lelőnek se fogom a hiszti közepén keresni a hasznos infót

Aquir
Nem, nálam ez csak ennél a mostaninál jön elő.

Tinman
...2014-ben -.-

Amúgy tényleg ne sírjunk, mert PH-n pl. eleve csak fix és iszonyat gagyi avatarokból lehet választani, ami kb. a net szégyene szint. Ja nem, mert ha ezer éve vagy regelve, meg őstag vagy, akkor lehet kis mütyürke saját avatarod. Szóval, innen nézve: SG rlz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Csökkentsd a színek számát, azzal sokat lehet spórolni 😊 2 vagy 4 bites gif animációval csodákat lehetett művelni 4000 byteban 😊

MerlinW
Írjuk fel a nick képek fájlméretének növelését is legalább 30kb-ra😊

[merlinw.org]

videobaby
köszi 😊

j0nNyKa
idolimit van igen, asszem 3 perc

Molnibalage
Érdekes, hogy a cikkek kommentelésénél, ha nem listázok, akkor tudok kommentet szerkeszteni, de máshol nem. Ez bug, teszt, szándékos?

Szerk:

Itt pl. enged szerkeszteni, de pl. más topikban nem? Időlimit van? Nem vagyok VIP.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

j0nNyKa
fel van irva, sokan kertek

videobaby
sziasztok,
megkérdezem, hogy a priviknél nem lesz emelve az egyszerre elküldhető karakter száma?

Mobilnézetet ki is lehetne már dobni, csak a baj van vele. Pl az új hsz-ek számát már nem is jelzi.
Szabi
az se mindig, néha bebuggol és többször szúrja be ugyanazt a képet több címen, de van hogy elküldeni se engedi a kommentett amibe feltöltött kép van 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Hát ez tényleg nem megy, a hozzászólás alatti képfeltöltés jó mondjuk ....

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás