27328
-
Caterpillar #25426 "...ahhoz meg nagyon elvetemült nyomoréknak kell lenni hogy a motivációja 1 év után is megmaradjon"
Aki ilyet tesz, megérdemli az örök VIP tagságot... :C -
Neocortex #25425 Nem lehet tudni, de ezzel egész jól ki lehetne szűrni szerintem.
Troll szemszögből: ki akarok baszni a modikkal,
A: reportolok mindent hogy ezzel több munkát csináljak nekik
eredmény: 3-4 report után már mindegy mit nyomkod
B: beregelek 50 új reget hogy azokkal is lepontozzak
eredmény: nem tud, ahhoz meg nagyon elvetemült nyomoréknak kell lenni hogy a motivációja 1 év után is megmaradjon
A többi felhasználó akik meg normálisan reportolnak az a modi elé kerül, ennyi lenne a cél, nem?
-
#25424 értem én, hogy mit akarsz ezzel elérni, de nem tudhatod, hogy egy user troll alreg, vagy értelmes ember.
bár szerintem pont leszarja egy újreg, hogy reportolhat hsz-t, úgy, hogy nagy valószínűséggel nem ismeri a fórumot, és az ottani embereket. -
Neocortex #25423 ez a visszaélések elkerülése miatt kéne, hogy aki azért regel 50 új accot hogy reportolgasson ne érjen annyit. De úgy is lehetne hogy mondjuk van 1 éves türelmi idő, addig nem lehet reportolni csak utána -
#25422 Honnan veszed, hogy egy 1, 2...5 éves reg értelemsebben reportolna, mint egy 1 hetes újreg? Azért mert friss user itt, attól még neki is van joga szólni.
Egyébként meg az egész közösségi moderálás ötlet totálisan felesleges faszverés. Olyan hsz-eket repotolni, amik kb 1-2 napig látszanak? Ugyanúgy jöjjön a user a mod topikba, szóljon, hogy bocs, ez a user itt spammel, reklámoz, anyázik stb. Odanéz egy moderátor, és megoldja a problémát. Ezért vannak, ezért vannak újak. Nem értem, hogy miért kell itt a userekre tolni a moderálást. Ahol max 100 ember "él együtt" az életben nem lesz értelmes közösségi moderálás. -
Neocortex #25421 user tábla
report_value (int)
age (int)
reportnál:
if(user.report_value + user.age > 0)
hsz_report_érték += user.report_value + user.age;
És reportonként a moditól kap +-1 report_valuet, szerintem annyi motiváció elég hogy a gyökér emberek akik csak szétcseszik a topikokat ki lennének purgálva. Negatív reportolást pedig nem kell büntetni, hiszen 3 éves reg, ha 3 rossz reportot csinál többet már úgy sem tud csak 1 év múlva. Vagy mondjuk olyat is lehetne hogy ha valami tök egyértelműen visszaélés a rendszerrel akkor azoknak a szavazati értékét megtoldani -10el -
#25420 most értesítetted :c
hogyan mérnéd azt, hogy mikortól nem ér semmit a reportja valakinek? vagy inkább úgy kérdezem, hogy hol-milyen súlya lenne a negatív reportereknek?
milyen haszna lenne a pozitív reporterségnek? -
Neocortex #25419 minden usernek súlyozva lenne a reportja, évenként mondjuk +1
report gomb minden hsz-en, nulla feedback hogy ne űzzön belőle senki se versenyt. Ha elér 10 report pontot 1 hsz akkor megjelenik a modinál, ha úgy ítéli meg hogy a report értékes volt akkor rendet tesz és mindenki aki reportolta kap +1 report értékességet. Ha fals report volt akkor -1et. Így aki 100 reggel lepontozgat embereket személyeskedésből egy idő után semmit se fog érni a reportja és nem tud a modiknak fölösleges munkát csinálni ezzel. Mindezt úgy hogy erről ne értesüljün, hagy csinálja a gyökér tök feleslegesen. -
#25418 Szerintem egy lájkoljátok a videómat, mert milyen jó spamet Ők is ki tudnak szűrni.
Egy sima report gomb tényleg jó lenne, moderátorok meg majd kiszűrik, ha tényleg sok troll van (úgysincs jobb dolguk :D) -
Caterpillar #25417 "Ha esetleg troll, az a végső report számba elenyésző mértékben szól bele"...
A lényeg nem az, hogy tag vagy sem, neki is fontos nyilván, de hozzá nem tesz aktívan a közösséghez, és ez fontos, _jelenleg_
A hasznosságuk kétségtelen tény és nem szabad kihagyni őket, csak jól kell definiálni a reportolást. -
#25416 "persze külsősként látják mi van"
"abból lehet tudni, hogy aktív, vagy legalább vágja hogy miújság"
namostakkor ugyehogyugye? a readonly pont ugyanolyan tag, mint aki spamel, a readonlynak is pont ugyanolyan fontos, hogy kit / mit olvas
ha van egy 5-6-7-8 éves regje 20 hsszel, szerinted nem hasznosabb mint a 2 éves spammer ? -
Caterpillar #25415 Read onlyként eleve nem konstruktív tagjai az egész közösségnek, persze külsősként látják mi van, de milyen alapon szól bele, ha nem is vesz részt az ottani életben?
Meg lehet ezt okosítani azért, mondjuk 1 éve reg vagy x hsz ahol x nagyobb mint 100 mondjuk, abból lehet tudni, hogy aktív, vagy legalább vágja hogy miújság. (ezek csak számok, és biztosan be lehet határolni jól, példa)
Ha esetleg troll, az a végső reportszámba elenyésző mértékben szól bele, esetleg talán szűrhető valahogy... -
#25414 nem kell több rekord egy hszre, hanem egy + column hogy menyien jeleneték fel.
és persze legyen limit, mondjuk vipek vagy 2 évnél régebb regezö tudjon.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.04.22. 19:11:33 -
#25413 na igen, és mi lenne a jó szám? 4 éves acc? 5? 7? hozzászólás számot én nem érzem jónak, nagyon sok a readonly, akik mondjuk konstruktívan részt tudnának venni a pontozásban -
Caterpillar #25412 Kivéve, ha a közösségi pontozás alapfeltétele x hsz és y nap tagság... -
#25411 a pontozás is jó ötletnek tűnt, de amíg néhány kedves user-nek van 32 regje.. elég hamar értelmét veszti a közösségi visszajelzés.. :D -
#25410 valami ilyesmit érdemes lehet megálmodni, de itt ez a közösségi moderálás valahogy sose akart jól működni eddig - persze kell egy szuper ötlet, és _akár_ működhet -
#25409 ez jó, már életképes lenne így a dolog. -
Caterpillar #25408 Esetleg a rendszer csak a hozzászólást jelenítené meg és azt, hogy hányan reportolták... Ha ketten, a kutyát se érdekli, ha 20-an akkor ott már lehet valami.
+ x hozzászólás alatt nem lehet reportolni....
Vagy valami hasonló... -
#25407 a report spamből is több lenne mint a normális reportból :/
ha 4+ éves acc meg 3000+ hsz vagy ilyesmikhez kötnék, akkor el lehetne gondolkodni az ötleten. -
#25406 egy report gomb hszre a modiknak :), 1xübb lenne a munkád, és a mi feljelentésünk. -
#25405 de legalább képeket már meglehet nyitni :D -
Caterpillar #25404 Működő csetet a népnek! -
#25403 haaat, fut egy valag dolog az ejszaka folyaman, jo az ott
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.04.22. 17:15:46 -
#25402 Éjszakai backupot nem toljátok picit későbbre? Aztán lehet csak nálam van valami, de éjfél körül mindig picit akadozik a fórum. -
#25401 ezeket felirtam kedvencekkel egyutt -
#25400 privát üzenet értesítés. -
#25399 inkabb gyujtsetek hogy mi van eldonbyzodva
fancybox joa, keresore majd ranezek valamikor, ezeken kivul? -
Neocortex #25398 hirtelen azthittem ez a html help topic :O -
#25397 jap, de mint kiderült benéztem, de lehet akkor sem jó ha megfelelő értékeket írok, már nem próbáltam ki. -
#25396 ez fejlecben van egyebkent? -
#25395 stimm, feljegyezve, meg lesz nézve ~a héten :) -
#25394 ettől független még lehet hogy nem megy, csak a példám volt rossz :/ -
#25393 Fail <3 -
#25392 lél tényleg. Azért néztem mikor a felsorolásban mikor utánanéztem nem találtam
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.20. 17:40:27 -
Neocortex #25391 a _blank target attribútum érték
<a rel="nofollow" target="_blank" href="csacsi.php">link</a> -
#25390 'a' tag 'rel' attribútumnak csak egy értéket enged. Pl:
ez megy:
<a rel="nofollow" href="csacsi.php">link</a>
ez nem megy :( :
<a rel="nofollow _blank" href="csacsi.php">link</a>
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.20. 16:55:15 -
#25389 Csak gyorsba ránézve a fancybox arra számít, hogy az anchor href-jét nyitja, ami ezeknél nincs egyáltalán. -
#25388 köszi erről még pont nem tudtunk, de ha véletlen mégis: jövőhéten rá lesz nézve -
Micsu #25387 "The requested content cannot be loaded.
Please try again later."
ezt kapom én is ha ráklikkelek egy beszúrt képre, kivétel nélkül
böngésző: chrome
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.04.19. 21:15:09