Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Az sem rossz ötlet, csak mi van ha blokkolva vannak a popupjai, utána meg jön sírni hogy miért kapott büntetõpontot, nem is látott semmit.

Bazinga!

St
Sztem az a megoldás, hogy új téma nyitása után egy javascript popupban fel kell hívni a témanyitó figyelmét hogy tegye meg az elsõ hozzászólást különben büntipont.
precision
Ha oda lenne írva nagy betûkkel, hogy csak akkor nyílik meg a topik ha beírod az elsõ kommentet, vagy hibaüzenetet írna hogy hé haver nem irtad be az elsõ kommentet, akkor nem lenne joga szidkozódni v. reklamálni.

Bazinga!

sztem csak nézne mint a tök, és szidná az sg-t hogy mien szar, de azért megnyitná mégegyszer 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

precision
De ha kénytelen lenne beírni az elsõ kommentet biztos megtenné, különben nem jönne létre a topik.

Bazinga!

na de itt sem azért nullkommentes mert nem akar elsõkommentet irni, hanem azért mert azt hiszi hogy a téma rövid címében már kifejtette a kérdését.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

precision
Az lenne a megoldás, hogy csak akkor hozza létre a topikot ha beírja az elsõ kommentet. És akkor megszünnének a first-post takek meg az üres topikok is egycsapásra.

Bazinga!

cSuwwi
Ittvan mégegy: topic

shit happens

RelakSfromhome
hé?!

Mondom:

"örökké nullkommentes marad ??"
NEM, lehet törölni.

Azaz nem marad nullkommentes, lehet törölni. Ott egy vesszõ is!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Miért nem?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
Nem, lehet törölni.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

akyyy
<#mf1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Már értem miért miért osztokat szivesen st mikikének b.pontot. (természetesen nem jogosan)

Tuvok
Grat .

Igen, hagynám õket éhenhalni, bazzeg!

<#mf3>

tomsolo
nekem semmi bajom nem lenne egyébként hogy ha CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akár IE alatt menne, de "elvárnák" vmi hasonló üzenetû táblát a pofámba tartani mikor nézem az oldalt...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tuvok
Jaaa, hát igen ...

Kandurex
IE

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tuvok
Te meg én vagy .

És melyik kisebbséghez tartozol ? Operások ? Mozillások ? Egyéb ?

Kandurex

Kandurex
Sarkosítasz és szélsõséges példával dobálózól, ami alapjaiban nem tud versenybe kelni (az emberi moralitás és családcentrikusság miatt) az adott problémával. Továbbiakban még ragaszkodsz is az ostoba példához, ami meg csökönyösség.

Szerecc? 😄

Tuvok
nem, nemtudom
és te ?

Tuvok
Tehát hagynád õket éhenhalni .
Nincs több kérdésem .

Kandurex
És megtudod magyarázni a hasonlítás röhejes részét?

(okos válasz vissza: és te?; ügyes leszel)

Tuvok
Ez is röhejes hasonlat .

Hajszálnyi azonosságot nem vélek félek felfedezni...
Velem van a hiba biztosan.

Kandurex
Röhejes hasonlat., Ha látsz egy nõt az utcán, az már rögtön a tied? Vagy hónapok, évek kellenek ahhoz, hogy ragaszkodjon és szeressen.

Tuvok
A mondanivaló ugyanaz ...

Ez nagyon sánta hasonlat. Sõt... nem is igazán passzítható Laalee hozzászólásához. Imho...

Tuvok
Van 10 gyereked, 8 nagykorú, 2 nem, utóbbiakat hagyod éhenhalni, mert kicsik ??

Idézet a moderátor topicból:

"szeretném bannoltatni csuwit, katát, szabolcst, garfildt, qlippert
mit fizetek?"

Nya... dõl belõle az igazságosság és a tolerancia.
Biztos kiváló mod lennél...

nemcsakfeel
azért szól be mindenki mindenkinek, mert emberként viselkedünk.
ez van.
robotként (SQJ 😊 mindenkinek ugyan az lenne a véleménye, fórumra nem is lenne szükség 😊

*hihi ** *

ingyen sör...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Aquir
akkor ezvan😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Punkerwork
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Aquir
hozzászólást irtam és Punker üzenete lett a hozzászólásomban, ráadásul duplán jelent meg (humoros és aranyos képek / #23193)

ki lehet javítani az ilyeneket? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
Jó, mindjárt kikapcsolom a vakegér módot <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mikike
mindenki mindenkire
mindenki rám
és én mindenkire

de ez off, szal törölhetõ

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lteebee
Tulajdonképp ki haragszik kire?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
nézd meg mire válaszoltam, és hogy MIT válaszoltam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Ehh St. az fajta mókus, akit vagy visszakézbõl szájbaversz, vagy veszed a lapot és vele röhögsz te is. Namost szerinted melyikre vannak errefelé ésszerû kilátásaid ???!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mikike
nem aztán mondom, én is érzem benne az iróniát
szal szerintem is van neki humora, bár kissé morbid

de nem tiltakozom túlságosan, csak felhívnám a figyelmet egy jelenségre

Match
"én nem!" 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sir Quno Jedi
Beszállsz ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szentem kifejeztten poén ! Ha St büntipontot adna nekem hasonló helyzetben, hasonló indoklással, mint most neked, jót röhögnék rajta én is, mint a többiek ! Csak hülyülés. Poénosan kell felfogni a dolgokat és lazán... Jó banda ez, csak nem kell feleslegesen ellenségeskedni és nem kell túl komolyan venni semmit !

Més esteben meg ha "megbünettenek" amúgy is viseld büszkén, mert akkor nem érték el vele a céljukat, hiszen TE nem büntetésnek fogod fel, hanem kitüntetésnek !

"Mi mind egyéniségek vagyunk !"

Punkerwork
szerintem te több embert fikázol, mint mi mod-ok összesen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

NEM OFFOLTOK KURVÁRA ?

mikike
vannak akik meg folyton fikáznak másokat
mindenféle user van