Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
így már érthető köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dzsini
Olyan 10 éve ezért lett IP címhez kötve a bejelentkezés, mert a fejlécekbe írható scriptekkel le lehetett nyúlni a felhasználó identitását.

Nem az újraindítás miatt kell újra bejelentkezned, hanem mert megváltozott az IP címed.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MR ME
csak egy kérdés volt, bele se gondoltam igazán h ez biztonsági rés 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

j0nNyKa
"meg fog javulni" = "nem lesz implementálva", biztonsági okokból
de ha te szeretnél az sgre javítás címszóval biztonsági réseket, futhatunk vele egy kört 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MR ME
kérdés
az meg fog javulni h ne keljen minden újraindítás után bejelentkezni hanem automatikusan bejelentkezzen mint régen?

j0nNyKa
én nem tennék rá 2 fillért sem, sorry

Papa01
😞(( Később esetleg lesz még fejlesztés?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

j0nNyKa
igen, ez is egyike annak, amire már nem maradt idő sajnos

Tinman
Adott hsz-re, hogy lehet ugrani? Régen volt ilyen funkció.

Teszem azt egy adott topikban a #128400-tól akarom visszafelé nézni a hsz-eket. Odalapozni képtelenség, azóta volt pár 10k hsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Kiveszed a pontot?😊 Különben sem szokás interneten teljes nevet megadni😊 Egyébként a keresztneved bőven elég.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.21. 16:27:16

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Gondolom a ponttal van baja, nem számítottak rá, hogy SG-n lesznek doktorok 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akyyy
én nem tudom kikapcsolni mert azt írja ki teljes nevem csak betűt szóközt tartalmazhat O.o

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Mert utólag tölti be a képeket a gyorsabb oldalbetöltés érdekében. A beállításokban kikapcsolhatod.

[merlinw.org]

Az miért van hogy le kell görgetni a lap aljára majd vissza fel a tetejére hogy megjelenítse adott lapon a gifeket?
régen simán megjelenítette..
qtab986
Most lehet képet feltölteni? Nekem sehogy se sikerül. 25kB-os JPG képet se. És azt írja 1676 KB helyem van.

lalakov
Vak vagyok, most meg lett, köszi. 😊
MerlinW
Nézegesd jobban mert ott van. "E-mail értesítő" alulról a hatodik opció.

[merlinw.org]

lalakov
"Van, aki kap emailt" Ilyen is van? Hol kéne ezt engedélyezni? A Beállítások között nem látom.
Dzsini
Azért szerintem ne a kabátot szabjuk a gombhoz 😊 A házigazda oda teszi azt a jelzést, ahova szeretné, normál topicoknál elég feltűnő helyen van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

repvez
A privát üzenet értesitésre figyelmeztető gomb lehetne a beviteli mező alatt,mert Nem minden topicban látni a felső sort ha ir vagy olvas valaki üzenetet mert magasabb a banner.
Dzsini
Az a gond, hogy nem mindig, nem mindenkivel fordul elő, így nehéz gondolom meghatározni a hibát.
Van, aki kap emailt (ha be van kapcsolva az értesítő), van, aki nem - van, aki volt, hogy kapott, volt, hogy nem.
Van, hogy a főoldalon (és a topicokban felül - ez új) megjelenik az olvasatlan üzenet jelző, és van, hogy nem - persze ez mindaddig nem derül ki, amíg be nem lép a privát üzenetek közé, és kiderül, hogy kapott üzenetet.

Szóltunk már miatta, és bizonyára foglalkoznak vele.

lalakov
A privát üzenetekről nem kapok semmilyen értesítést, mint régen. Ez így marad? 😞
jazzy
<#eljen><#eljen><#worship>
j0nNyKa
felhasználói beállításokban már kikapcsolható a lazy loados kép betöltés
Képek görgetésre való betöltése : rész, alul

&quot;valami&quot;

szerkesztés után
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.13. 14:38:11
j0nNyKa

Count Adyn
Aham hát értem én, csak fura😊 21. század meg informatika meg tudomány aztán nesze😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dzsini

Bableves füstölt főtt fejjel.
j0nNyKa
ez tök rég volt téma
mindenesetre ha működne rendesen a kereső, most belinkelném Tibor magyarázatát arra, hogy miért sms van.

Count Adyn
Jó lenne ha nem csak SMS-el lehetne VIP-et venni, régóta ilyen, tudom, csak már nincs magyar telefonom szóval hmm nem kell a pénzem😄 Paypal például tökéletes lenne😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dzsini
Talán sikerült megjavítani azzal, hogy írtam bele egy hozzászólást, aztán kitöröltem. Persze rendszeroldalról a jelenség megmarad.

Jim Morrison
bezony, én beugrottam neki vagy 3szor 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akár csak a Counter-Strike:Global Offensive topiknál.
j0nNyKa
igen oda mindenkinél beragadt 1 hsz

immovable
A tudományos mod topikba beleolvasok, majd visszamegyek a fórum főoldalra, ugyan úgy azt mutatja, hogy 1 olvasatlan üzenet van benne, pedig nincs.
Coral Springs
Ez már amióta a régi fórumon be lett vezetve azóta ilyen szar.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

j0nNyKa
na, ez meg a feletted lévő hsz már konkrétak, ezekkel érdemes megdobálni suhiP -t

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

chhaya
Hát nem találom a szót, ami tudom, hogy előfordult a topikban, és a régi keresővel megtaláltam... 😊
Meg például beírok a keresőbe egy szót, amiről tudom, hogy az adott topikban szerepel (mert mondjuk éppen az oldal alján van, július végi dátummal), mégis a legkorábbi találat 2011-es. Hiába látom a hozzászólást és a keresett szót a két szép szememmel, a kereső ki sem adja találatnak. Esetleg a hiba nálam van, azt is elhiszem. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

j0nNyKa
és ugye van konkrét leírása is ennek a nem jó működésnek? 😊

chhaya
Pedig az így se működik valami jól. :/

Jim Morrison
Úgy tudom lesz, a fenti keresőbe lesz 'belekötve'.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

chhaya
A topikon belüli keresés nem lesz visszaállítva?

Aquir
Ez a mostani még súlyosabb, mint a később betöltődő képek. Elég gyanús, hogy amikor nem értem a reakciókat egy videóról, újra kell töltenem és azt látom hogy egy tök másik videó van a helyén. Többször volt ilyen, most is ahogy nézem szerkesztési idő után... tehát nem szerkesztésről van szó.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lac coo
Igen ,ez engem is az őrületbe kerget, látom a listában, hogy valaki írt, de topikba semmi, egészen addig amig fölé nem kerül még egy hsz ....
Valamint a vip galériám még mindig nulla helyet írogat ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

qtab986
Most hogyan lehet megcsinálni, hogy a kommentbe beágyazott videó meghatározott pontról induljon (ne az elejéről) és meghatározott ponton vége legyen?

HHVM <#wow1>
precision
írtam az előbb egy hsz -t mobilról, m.sg -ről, kívül a topik listázásnál jelzi is, hogy az enyém az utolsó hsz, de pc -n böngészőből nézve nem látszik a hsz, csak mobilról...

szerk.: ahogy ezt a hsz -t elküldtem gépről, megjelent a mobilról küldött hozzászólásom is

vannak azért anomáliák rendesen 😊 😛

Bazinga!

precision
a küldés gomb helyén kérdőjel van
a fenti kedvencekhez adás és másik nem tudom mi lehet gomb is kérdőjel... a többi üres
kedvencekbe érkezett új hszeket egyáltalán nem jelzi sehol... sem fent a rettentő idegesítő sávban sem kívül a kedvencek listázásánál...

android, dolphin browser

Bazinga!