Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Ki az a borg? <#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sadist
Borg simán vezet 😊 Egymaga több büntipontot osztott ki, mint a második és harmadik moderátor együttvéve 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nagyon jó!
Pheel-t tippeltem volna elsõnek.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Üzenet a moderátoroknak 😄

DanielT
Ezeket az infókat merre lehet megtalálni?
ollie
St, milyen topicokat nyitottál a gumiban? <#vigyor>

Sadist
Én nem a büntipontok számát, hanem az eloszlását találom érdekesnek 😊

Punker
túl jó szívûek vagyunk szerintem <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mer felhaxoltad.... 1000 után nullázódik mi ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Punker
csak?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
eh és még én vagyok véreskezû, a lista végén kullogok... <#nyes>
papírforma 😄
bár mortimert nem ismerem....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Kiosztott büntipontok:
Borg 90
Mortimer 40
Punker 36
Pheel 31
Lteebee 20
St 17
Efreet 7
Dikkma 1

Szerintem érdekes

Én is.

Amse
Jah?!Tényleg<#eplus2>

DanielT
Mer' <#lama>mák
Amse
Jah!Nekem is tetszik.Én rájöttem 1bõl mi az.Nemtudom más miért nem.???

Jó dolog a piros vonal a kedvenceknél <#eljen>

ollie
St, Isten vagy! 😊))))
Egyre jobb a fórum, csak így tovább. 😊))

hopp, hamarabb nyomtam Mehet-et.
na szal a ez a sor nagyon tetszett a büntetõpont-listában 😊))

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

"Taranov <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2005.01.27. 17:29 Adta: St
idióta"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Arch
Pedig az ignore sokszor jó dolog...

CattiBrie
"Vagy pont, hogy az ne látszódjon 😊"

Azt ne!
😛PPP

[/spam]&#8482;

"- egy topicon belül lehessen szûrni csak egy adott emberke által beírt kommentekre"

Vagy pont, hogy az ne látszódjon 😊

Min. 75 a rengeteg szpemmeléssel 😄DD

CattiBrie
hátöö, nálunk mindenki gépet használ, de midneki van sajáttya

[/spam]&#8482;

Tuvok
ja, akkor könnyen vagy
nekem muszáj, melóhelyen nem csak én használok szgépet

CattiBrie
az nem baj, a logoutot nem használom 😊

meg lehet nézni a Kilépés (vagy kijelentkezés?) link felirata tök nincs elkopva .)

[/spam]&#8482;

Tuvok
mûxik, de ha az egyiken kilépsz, kiléptet a másikon is, sajna

CattiBrie
"- "Bejelentkezve marad (régi)" most már tényleg mûködik, így lehetséges több géprõl egyszerre bejelentkezve maradni"

Húú, eszt kipróbálom 😊)

[/spam]&#8482;

akkor One solution, REVOLUTION !!!

CattiBrie
úgy nincs meg a fílingje .)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Kíváncsi vagyok, hogy a Tibia hány %-a vagyok én. 😄DD

[/spam]&#8482;

a 10 szmájlit berakod egy gifbe és ugy szúrod be...

hu, ráadásul írni sem tudok, most látom 😄

poén volt, azé van ott az IDIOTA

CattiBrie
"- max. 10 szmájlit és max. 10 képet lehet beszúrni a fórumba"
Ezt sajnálom. Én csináltam király, szmájlikból álló kommentet. .)

- Tipp: Elküldött privát üzenetek mentése?

[/spam]&#8482;

Arch
"- így lehessen számolni, h adott topicba hány üzit nyomtam be"
Ezt minek?

St
ez nem bug, feature
CattiBrie
"Mi kéne, hogy még jobb legyen?"

- egy topicon belül lehessen szûrni csak egy adott emberke által beírt kommentekre
- így lehessen számolni, h adott topicba hány üzit nyomtam be

[/spam]&#8482;

CattiBrie
hát azé' ettõl nem lesz dupla

[/spam]&#8482;

bugoózik, me ha cswak egy uj üzi van nincs csík, és nem találom meddig kell olvasnom ! <#idiota>

másik érdekesség, hogy az sg forgalma most megduplázódott, mert mindenki mindenhol megkérdezi hogy mi ez a piros csík 😄

Aquir
nimá, 2 csillagom van 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ja, most már értem a piros vonalt 😊 <#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ThePartyFace
meseljetek csak!😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

mi már tudjuk a módját hogy lehet ezen segíteni... <#eplus2>

Arch
Aham.

Pyx
sokat fogyasztana a szerver

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Khirály a piros vonalka ! htx St

Arch
Miért nem lehet nick-re keresni?
Mármint egy ember hozzászólásait megnézni... ?