Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban jobb lentrõl kezdeni az oldasást, mint a csíkot keresni..
De akkor minek a csík? 😄 Á, nem, jó az. 😊
[/spam]™
sztem ezt mint választható opciót kéne kirakni a fórum fõoldalára és éljen vele aki akar😊
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kekeckedést meg gondold át, te hiperaktívozol, 'hgy'-zel, picsázol ...
Elmondtam az ötletedrõl a véleményem, ha nem birod a kritikát a te problémád, ha ezentúl személyes problémád (is) van, elküldheted privátban .
Bocsi az offért, uccsó volt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ja, bizony szoktam papírra írni, sõt postán feladni dolgokat is, te nem ? De igazad, az internet világában tényleg mindent el lehet intézni a gép elöl, még a kaját is a szádba rakják, micsoda kényelem ...
Ennyi erõvel írogassál papírra, és küld el postán! hgy
Tényleg ennyire megerõltetõ lescrollozni ?
Újabb csodaötlet azoknak, akik még a wc-re is csak az utolsó utáni pillanatban mennek ki a gép elõl 😊
Nem túl bonyolult dolog megcsinálni. Tulajdonképpen egy egyszerû link, ami az adott #-û üzihez ugrik, ahova húzza a vonalat is.
De a pizza se rossz ötlet.
De nem lenne rossz egy link a topik tetején, aminek a funkciója az lenne, hogy oda ugrik az oldalon belül, ahol az elsõ olvasatlan üzenet van (vagyis a vonalhoz). Így nem kellene mindig annyit scrollozni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Najó, ezt az új soroaztot amire sajnos a star trek enterprise cimet aggatták, néha megnézem.
mi ez a kiemelés az Û betünél?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Bazinga!
Ráadásul a piszkos meló mindig rám marad, mert jobban viselem a kritikát, és szivfájdalom nélkül varrom be a bant annak aki megérdemli 😊