Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
<#eljen>

Valóban jobb lentrõl kezdeni az oldasást, mint a csíkot keresni..
De akkor minek a csík? 😄 Á, nem, jó az. 😊

[/spam]&#8482;

tomsolo
te csak kussolj... bejl...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
ff alatt nem megy...

de zavar, ezért szóltam, de legföljebb majd megszokom, mint kutya a verést, szal nem fogok nagy ügyet csinálni belõle😊

Amse
Ha nem használod akkor sem zavar szerintem.

jaj, nagyon gyors voltál, de, de nem volt kicsit Lhamarkodott döntés?😊
sztem ezt mint választható opciót kéne kirakni a fórum fõoldalára és éljen vele aki akar😊

Jano
Tucoknál nem lehetne kikapcsolni? 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Loogan
Mindenkinek a nevében, akinek ez tetszik: KÖSZ!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

St
de csak azért, mert sztem is jó ötlet.
Punker
<#eljen><#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Megkaptad kjúb, vigadj

Loogan
No Comment. Részemrõl is ennyi.

St
én közben a vita helyett beépítettem az "ugrás a piros vonalhoz" opciót <#hehe>
Tuvok
Nem te látod bonyolultnak, ha még jobban le akarod egyszerûsíteni ??
A kekeckedést meg gondold át, te hiperaktívozol, 'hgy'-zel, picsázol ...
Elmondtam az ötletedrõl a véleményem, ha nem birod a kritikát a te problémád, ha ezentúl személyes problémád (is) van, elküldheted privátban .

Bocsi az offért, uccsó volt

Punker
Eger topic-ban leírtam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Az elõzõ hozzászólásom miért kellet törölni???

Tuvok
sry, rá is hagyom

Punker
na ez már tényleg nagyon OFF itt

Punker
na jó nem kezdem veled elõrõl a vitát, de ha neked ez flém akkor a hiba nálad van.

Tuvok
Talán ruházz be egy nagyobb képernyõre, hogy teljes legyen a (szögletes nagy) kép . Az ujjaid edzését már nem merem javasolni, nehogy valami bajod essen, ha a tekeréstõl is elfáradsz .
Ja, bizony szoktam papírra írni, sõt postán feladni dolgokat is, te nem ? De igazad, az internet világában tényleg mindent el lehet intézni a gép elöl, még a kaját is a szádba rakják, micsoda kényelem ...

Loogan
Nem rágtam be, csak érvekkel próbálom a másikat meggyõzni a mondandómról. De a másik oldalon nem találtam partnerre, mert nem látok ellenérveket, csak kötöszködést, flémelést...

Punker
nyugi van ember, már megint min rágtál be? ma nem is "spam" eltük tele az Eger topic-ot..... 😊

Loogan
Csak próbálj meg a humoros képek topikban (ami tele van képekkel) lemászni több képernyõnyi oldalakat mikor mondjuk 38 új hozzászólás van... Ha már egyszer ez a topik azért van hogy mivel teheted jobbá = kényelmesebbé + gyorsabbá a fórumozást. Ez a plusz link bõven beleférne, és az ilyen hiperaktív embereket, mint Te, se hiszem hogy zavarná az a plusz.

Ennyi erõvel írogassál papírra, és küld el postán! hgy

Tuvok
Egy borg kocka hozzád képest nulla 😊)
Tényleg ennyire megerõltetõ lescrollozni ?
Újabb csodaötlet azoknak, akik még a wc-re is csak az utolsó utáni pillanatban mennek ki a gép elõl 😊

Loogan
Szerinted mi a punciért van ez a topik akkor?
Nem túl bonyolult dolog megcsinálni. Tulajdonképpen egy egyszerû link, ami az adott #-û üzihez ugrik, ahova húzza a vonalat is.

De a pizza se rossz ötlet.

Punker
<#nyes>

Tuvok
Meg a nyomtatód lap helyett pizzát nyomtasson, nem ? <#idiota>

Loogan
Jó találmány ez a piros vonal, ami a legutoljárta olvasott üzenetnél van a kedvenc topikoknál.
De nem lenne rossz egy link a topik tetején, aminek a funkciója az lenne, hogy oda ugrik az oldalon belül, ahol az elsõ olvasatlan üzenet van (vagyis a vonalhoz). Így nem kellene mindig annyit scrollozni.

akyyy
miért petrocsellis?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nem star trek enterprise, hanem csak simán "enterprise"

tomsolo
a petrocsellist? 😄

Nem, kb 5 éve láttam már mindet 😉
Najó, ezt az új soroaztot amire sajnos a star trek enterprise cimet aggatták, néha megnézem.
Tuvok
nem eszt montam, gardzsi ?

Amse
mi?ûÛ

Guest
"Borg? Sounds Swedish."
Lily

"Definitely not Swedish."
Lily after having seen the Borg
hen-tes
változások naplóban nem találtam
mi ez a kiemelés az Û betünél?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tuvok
de, a csaj mondta ezt
mikor meglátta a borgot
"határozottan nem svédek"
😊

RelakSfromhome
nem szoksz nézni sztártrek filmeket?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Láma!
finn😄

Ungarisse!?

Definitíve nem svéd 😉
Tuvok
écáh 😊

RelakSfromhome
õõõ... First Contact?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
valami svéd ürge lehet ... <#vigyor3>

<#eplus2>

Dichter
Jó ötlet a piros csík... I like it.

precision
Hát igen, moderátornak lenni nem egy népszerû "foglalkozás", szal bírni kell a kritikát 😊

Bazinga!

Ja, de én a teljes fórumon moderálok 😊
Ráadásul a piszkos meló mindig rám marad, mert jobban viselem a kritikát, és szivfájdalom nélkül varrom be a bant annak aki megérdemli 😊
resistance is futile!

DanielT
A statisztikáját látva, jobb, hogy nem tudod, nem? 😛P