Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[/spam]™
phpbb-s fórumoknál, a fórum fõoldalán van egy számláló, hogy hány regisztrált user van, és ebbõl hányan vannak jelen.
én csak az URL-t nem gépelem, a töbit mindet...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
[/spam]™
A szmájlik, meg mondjuk csak a "felirat" formában jelennének meg.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
[/spam]™
A szmájlik, meg mondjuk csak a "felirat" formában jelennének meg.
[/spam]™
Félreértés ne essék, nem okoskodni akarok, csak volt egy ötletem...
Nem valami ilyesmire gondoltál? Ilyen formában megjelenõ "mire is válaszoltam" bevágás? Meg ebbõl még szerkesztésnél lehet törölni részletet, hogy azért ne az egész komment szerepeljen, hanem csak abból egy mondat. Szerintem jó ötlet! <#eljen>#eljen> 😊
[/spam]™
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
aszittem a privikrõl beszél 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Félreértés ne essék, nem okoskodni akarok, csak volt egy ötletem...
ez jóóóó 😄DDDDDDDDDDDD
A válaszüzenetekben az eredeti üzenet is jó lenne ha szerepelne. Persze ez kisebb betûvel, és dõlten, az üzenet dobozának alján, az aláírás felett. Így nem olyan zavaró, de mégis tudja az ember, hogy mire kapott választ, és nem kell visszakeresni. Halmozott válasz esetén persze csak mindig a legutolsó üzenet szerepelne, és nem minden üzenet szövege visszamenõlegesen. Olyan üzire ami csak szmájlit, vagy képet tartalmaz, a rá válaszolt üzenetben természetesen nem szerepelne megint a kép v. szmájli, mert fölösleges és zavaróan redundáns.
Az általam leírt plusz funkció persze választható(!) lenne mindenki számára, a fórum beállításainál, nehogy megzavarja a megszokott design-ban.
Építõ jellegû vélemény esetleg? Vagy ellenvélemény? Kiegészítõ megjegyzés?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
mert ha lapozni kell az utolsó olvasott üzenethez akkor nincs piros vonal
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szerintem így: <a name="pirosvonal">
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.