Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Vágólapos hekk is van phpbb-hez?!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

naon jó az olvasatlanra való ugrás, áttekinthetõbb tõle a fórum.

The Hedgehog
érdekes! phpBB-re szedtem le ilyen hacket és firefoxal is gyönyörkésen mûszik a drága 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

RelakS
Nayon cifra. Nekem nem sikerült, csak ie alatt megoldani, hogy ha az oldalamon rákattint valaki egy szmájl-ra, akkor az vágólapra kerüljön. Mozilla/firefox/opera alatt ilyet még nem láttam 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CattiBrie
Tipp: és ha vágólapra tenné, és utána oda illeszti a user, ahova akarja? És akkkor a kurzor helye nem változik és csak egy Ctrl-C-t kell nyomni.

[/spam]™

St
Semmikor, javascriptben nem lehet lekérdezni a kurzor pozícióját (legalábbis böngészõ kompatibilisen nem)

CattiBrie
jammm.. miért mennél fapadossal, ha a luxus is ugyanannyiba van 😊)

😊

[/spam]™

The Hedgehog
hájó napereszke! de azért mégis... 😊

Dichter
Öööö. Azthiszem nem erre akartál válaszolni, vagy én nem írtam le elég részletesen.

phpbb-s fórumoknál, a fórum fõoldalán van egy számláló, hogy hány regisztrált user van, és ebbõl hányan vannak jelen.

fogod és beírod okosba 😄DD

én csak az URL-t nem gépelem, a töbit mindet...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

The Hedgehog
jogos és igaz... még mindíg nem kaptam választ viszont arra, hogy mikor láthatok végre olyat, hogy szöveg közbe is be tudjam szúrni a BB kódot... kicsit idegesítõ, hogy mindíg a text végére baxa!

St
Az üzenet beszúrását nem tartom jó ötletnek, olvashatatlanná teszi a phpbb-s fórumokat is. Ha majd lesz ez irányba fejlesztés értelmesebbnek tartom, hogy a "válasz akárki üzenetére" hivatkozások oldalakon keresztül is mûködjenek.
CattiBrie
#4208 😊)

[/spam]™

CattiBrie
Tipp: Ha benne vagyok egy topicban, akkor frissítés után valahol lássam, hogy a kedvenceim között lévõ topicokban volt-e újabb hozzászólás, mióta ott jártam, hogy ne kelljen kimászni néha tök feleslegesen a Fórum fõoldalra.

[/spam]™

The Hedgehog
ja az emberek szeretik a statot! én is kiváncsi vagyok! meg olyanok, hogy ma hány hsz íródot, hány téma nyílt stb. ezek olyan kis nyalánkságok! kõ'! 😄

Dichter
Tudom, hogy ez ilyen phpbb-s feature, de szerintem érdekes lenne látni, hogy hûny regisztrált usere van az SG-nek, ki regisztrált utoljára, és kik vannak jelen.

CattiBrie
Nekem a privát üziben is jobban tetszene felül az, amire válaszolni kell.

[/spam]™

CattiBrie
Nekem jobban tetszik felül az idézet. 😊

[/spam]™

Loogan
De pontosan így, csak az egész üzenetrész alján, az aláírás felett. Így elõbb olvasod a választ, és jobban szem elõtt van. Teljesen úgy mint az e-mail esetében.

A szmájlik, meg mondjuk csak a "felirat" formában jelennének meg. . beszúrt képeknek esetleg csak a linkje.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

CattiBrie
Az a baj, hogy ha az az üzi, amire válaszolva van, mér 8 oldallal hátrébb van, akkor hiába van ott a "Válasz 'x' üzenetése (szám)", ha rákattintok nem fog odaugrani. 😞

[/spam]™

CattiBrie
ahogy írta opcionális lenne! akit zavarna kikapcsolhatná! én használnám, de persze ehhez egy kultúrált megvalósítás kell... pl ne idézze a beszúrt 2000 pixel széles képeket is stb

A szmájlik, meg mondjuk csak a "felirat" formában jelennének meg. . beszúrt képeknek esetleg csak a linkje.

[/spam]™

CattiBrie
Igen a jobb alsó sarokban annyi, hogy "válasz xy üzenetére #xxxx". Én viszont az egész szövegre gondoltam kicsiben.
Félreértés ne essék, nem okoskodni akarok, csak volt egy ötletem...

Nem valami ilyesmire gondoltál? Ilyen formában megjelenõ "mire is válaszoltam" bevágás? Meg ebbõl még szerkesztésnél lehet törölni részletet, hogy azért ne az egész komment szerepeljen, hanem csak abból egy mondat. Szerintem jó ötlet! <#eljen> 😊

[/spam]&#8482;

beteg vagyok.... 😄DDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

The Hedgehog
akkor nagyon felületesen olvastál 😊

jah, tényleg.... felületesen olvastam 😄DDDDDD

aszittem a privikrõl beszél 😄

The Hedgehog
ahogy írta opcionális lenne! akit zavarna kikapcsolhatná! én használnám, de persze ehhez egy kultúrált megvalósítás kell... pl ne idézze a beszúrt 2000 pixel széles képeket is stb

The Hedgehog
a megszokott design engem már kimondottan zavar... átlátható meg jó igaz, de ennél valamivel több kell egy ilyen kaliberû oldalnak! elvégre Mo egyik legjobb közösségi fóruma vagy mi...szerintem 😄

Punker
szerintem fölösleges, más fórumokon is elég zavaró ha válaszolok az elõzõre erre ott van megint a szöveg.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Lásd PH fórum, ott mûxik a dolog... Sztem jól.

The Hedgehog
kicsit sztem félreértetted amit Loogan javasol... õ azt mondja, hogy opcionálisan bekapcsolható lehessen az, hogy az üzinél lássuk a megválaszolt üzenet szövegét is. Ne kelljen pl mindíg visszaugrani... jó ötlet! gondolom megvalósítható is, de sztem ST elveti simán 😄

Loogan
Igen a jobb alsó sarokban annyi, hogy "válasz xy üzenetére #xxxx". Én viszont az egész szövegre gondoltam kicsiben.
Félreértés ne essék, nem okoskodni akarok, csak volt egy ötletem...

"nehogy megzavarja a megszokott design-ban." 😄DDDD

ez jóóóó 😄DDDDDDDDDDDD

most kapaszkodj meg : válaszüzenetben az eredeti üzenet is szerepel <#wilting>

Loogan
Akkor esetleg még 1 ötlet. Más fórumokban mûködik a dolog, és szerintem is jó opció.
A válaszüzenetekben az eredeti üzenet is jó lenne ha szerepelne. Persze ez kisebb betûvel, és dõlten, az üzenet dobozának alján, az aláírás felett. Így nem olyan zavaró, de mégis tudja az ember, hogy mire kapott választ, és nem kell visszakeresni. Halmozott válasz esetén persze csak mindig a legutolsó üzenet szerepelne, és nem minden üzenet szövege visszamenõlegesen. Olyan üzire ami csak szmájlit, vagy képet tartalmaz, a rá válaszolt üzenetben természetesen nem szerepelne megint a kép v. szmájli, mert fölösleges és zavaróan redundáns.

Az általam leírt plusz funkció persze választható(!) lenne mindenki számára, a fórum beállításainál, nehogy megzavarja a megszokott design-ban.

Építõ jellegû vélemény esetleg? Vagy ellenvélemény? Kiegészítõ megjegyzés?

Nagyon jó az új funkció!! Ne haggyátok abba <#eljen><#worship>

Amse
jah???!!!értem

Lesz. Már ígérve van.

Frank99
kéne...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ThePartyFace
Nagyon tutin tódozod-fódozod az ezsgét!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Amse
hol?

Abban nem megy.😊

Frank99
ÚJ DESIGN???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Amse
jah

Firefox?

Amse
Jah, tényleg nem megy.Rákattintok ,de nem ugrik oda.

Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Amse
Nekem megy, csak gondolom 2 üzenetnél még nincs ilyen opció mint ahogy 1 újnál nincs még piros vonal.

Aquir
ez oldalon keresztül is odaugrik?
mert ha lapozni kell az utolsó olvasott üzenethez akkor nincs piros vonal

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pyx
mert a # felesleges a piros vonalhoz, nélküle jó
szerintem így: <a name="pirosvonal">

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
köszviszont ... idi ...