27327
-
Cat #8806 ha megnyomod a shiftet rákattintás közben, akkor uj ablakot nyit a böngésző -
#8805 ok -
#8804 korábban volt róla szó többször is, további reakció nincs rá -
#8803 #8772-re valami reakció? -
#8802 majd meg, most egyelőre nem foglalkozom vele -
Borg #8801 A ffx 1.5 bugot megnézed esetleg?
Mert aki nem piszkál bele a firefox user css-be, annak ugye alapból rosszul jelenik meg a felső menü. -
#8800 ez most is így van, ehhez semmit sem kell fejleszteni. -
#8799 Itt mi van?
A srác azt hitte,hogy a téma címébe kell írnia amit szeretne.És nem tudja azt,hogy az 1hsz a topiknyitóé.
Mi a gondod? -
DJviolin #8798 Bocs all. Az alant linkelt topik téveszett meg, mert a szövegdobozról azt hittem, hogy lehet beleírni. Gondoltam írok bele elsőnek, de egy helyes smile rendreutasított. Akkor no problem. Hule voltam. -
#8797 itt szerintem a topiknyitóval van baj, mert faszláma.
meg ennek a topiknak amúgy sincs köze a te bajodhoz, ami mellesleg nem létezik... -
#8796 DJviolin értelmezd újra ezt: #8793 -
DJviolin #8795 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133453448 -
DJviolin #8794 Idegesítő, amikor nyitok egy témát, írok egy hosszú litániát, de már előttem valaki beleír(hatna). Meg ha nem is ír bele, ott van az emberben az a hepp, hogy sietni kell a gépeléssel, nehogy beleírjon valaki. Ha más előttem nem tudna beleírni, akkor lenne egy plusz biztonsági érzete az embernek, hogy esetleg a félreérthető topikcím miatt valaki hüle kérdést tesz fel.
Ez még az első üzimbe akart menni, csak most ugrott be. -
#8793 Ha itt nyitsz témát,akkor csak a topiknyitó íhat bele elsőnek.Nem tom' mit akarsz? -
#8792 Mikor nyitunk egy új témát, addig más ne tudjon beleírni, mint ameddig mi bele nem írunk.
ez most is így van
nem hinném, hogy nagyon átkéne írni a forumot.. . -
#8791 2. sorodban a válasz.... -
DJviolin #8790 Sziasztok!
Aprócska javaslat. Kérlek ne szóljatok le, ha újreges lesz:
Mikor nyitunk egy új témát, addig más ne tudjon beleírni, mint ameddig mi bele nem írunk. És ha nem írunk bele, és olyan gumisan kilépünk, akkor törlödjön a topik. Természetesen a gumin kívüli fórumokra értem ezt. A gumiba ugyanúgy bele lehessen írni a létrehozó hozzászólása előtt, mert ott épp az a hepp, hogy nem tudni, hogy ki nyitotta.
Lehet hogy nagyok az elvárásaim. Tudom, hogy ezért a teljes fórum motort át kellene írni. -
#8789 igen.... vagy azokat a maileket, amelyikről már érkeznek eggyből "kuka"
de ezt könnyebben meg lehet oldalani (szerintem) gmailen!
-
#8788 #8685-öt láttad? :)
"a spemmelés forrása volt a hsz-számláló"
vagy ha ezt nem fogadod el érvnek akkor már mindegy :) -
#8787 Ez nem off,de már mondtam, ez a változtatásokról szól... -
#8786 Már volt rá elfogadható magyarázat, csak te nem fogadtad el. Mellesleg abba lehet hagyni az offolást -
#8785 #8774 -
#8784 Nem, mert ez jó volt.Vagy mondjon valaki egy elfogatható magyarázatot erre! -
#8783 nem szállnál le erről a témáról? -
#8782 Akkor írj egy elfogadható indoklást. -
#8781 Bankos VIP -vel mi újság?
Szavazások lesznek? (könnyítene)
#8531 erre senki nem választ? -
#8780 ebben van vmi. -
#8779 nem kell visszaolvasni többszáz postot, de az utolsó kb. 3-4 oldalon csak erről volt szó, hogy ki lett kapcsolva a hozzászólások száma, mert...
azért röhögtek mert vki vicces kedvében volt, és azt mondta, hogy csak miattad visszateszi (pedig ha akarná sem tudná, uo. mezei user mint te vagy én), csak aki nem ismeri a tagokat, beránthat bárkit.
hameg kiakadsz és szikozódsz, ráadásul pont itt, ahol minden moderátor legalább naponta 2-3x megfordul, ne csodálkozz hogy megjárod... -
#8778 és akkor az nem off hsz hogy röhögtök azon amit kérdeztem? az nem ugye? gondolom.
én csak kérdezni szerettem volna valamit, ti meg itt egyből röhögtök. nem olvastam el 200 hszt hogy mi történt az előtt. de megnéztem a változások naplót mert gondoltam hogy le elsz írva hogy nem látható már az üzenetek száma. de hát nem. -
#8777 Ha egy olyan topicban ahol már a fejlécben szerepel, hogy "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!", ott ne szitkozódj!
Csak magadnak köszönheted. -
#8776 sry 1000 bocs.
és köszi a 2büntetőpontot a semmiért. -
#8775 letelt a vörösök hirdetése -
#8774 miért nem olvasol vissza?
azért nem látod, mert kiszedték, mégpedig azért mert sok ember azért spammelt, offolt, hogy több hsz-e legyen.... és így tudják magukat villogtatni.....
-
akos #8773 -
#8772 azt nem lehetne megoldani, hogy ha egy másik oldalon lévő üzenetre válaszolt valaki, akkor a linkre kattintva egy új ablakban jelenik meg?
pl rákattintok a "Válasz 'xy' üzenetére (#xxxxx)" linkre és akkor az az üzenet egy másik ablakban jelenik meg... -
#8771 -
#8770 -
#8769 Egy pillanat, máris megcsinálom, ne haragudj, hogy eddig nem láttad. -
#8768 de a sajátot sem lehet? ez így nem jó. én tudni szeretném mennyit csevegtem összesen :( -
#8767 titok.