27327
-
Dodo55 #8979 Az sg ingyenes fórumokban most csak az admin tud bannolni. Szerintem meg kéne csinálni, hogy a moderátorok is kaphassanak bannolási jogot. -
#8978 ráadásul még meleg a regje, és már ide is írogat....
A múltkor Pheel nevével szórakozott valamelyik hülyegyerek!
és tiltani kellene az "admin" vagy #8975
és a szóközzel kezdődő neveket is mert megtévesztő lehet #8976 -
Dodo55 #8977 A szóköz kezdetű neveket is le kéne tiltani, mert úgy bármit enged regelni, és alig lehet észrevenni, hogy ott van az a szóköz. -
#8976 az ilyen neveket le kéne tiltani hogy ne lehesen regezni mert megtévesztő lehet nem? -
Adminisztrator #8975 ahha -
#8974 Üzenet beírás formja alatt a Törlés gomb mire szolgál?
Aki nem akarja elküldeni a begépelt üzenetet az rámegy a vissza gombra, vagy topikot vált, aki törölni akarja kijelöli és del... -
#8973 azok törölt témák -
#8972 nem hanem oda azok a témák kerülnek amik teljesen értelmetlenek de vannak olyanok akik látogatják :)) -
Nuki #8971 Ez a szemétdomb ez tulajdonképpen csak azért van, hogy ne legyenek láthatók még a gumiszobába való témák se? -
#8970 ohh most jöttem suliból (esti) érthető :) -
Dodo55 #8969 Fordítva, én pont arra gondoltam, hogy ha az admint nem zavarja, akkor megengedhessen hosszabb aláírásokat. -
#8968 látom te is az ingyenes fórumok fejlesztésén elmélkedsz, engem nem zavar ha nálam van ilyen akkor az illetőt banolom vagy ha ismere megkérem, hogy rövidítse le (tömörebben fogolmazzon) :) -
Dodo55 #8967 #8950? -
#8966 kösz a helyesírási hibákat eltekintve valóban :) -
Dodo55 #8965 Szerintem jó ötlet -
#8964 Nekem is lenne egy ötletem csak ez az ingyenes fórumra vonatkozna, a legközelebbi frissítésnél érvenyesíteni lehetne, hogy az ingynes fórum fejlécébe elhelyezhető legyen egy kis kép pl: ( 15 x 16 ), (2-3 kiló) a regisztráltaknál pl ha az illető moderátor akkor egy piros csillag, avgy ha admin akkor 2 db, vagy ha se**fej akkor ilyne de persze egyedi kép is szerintem nem lenne rossz ötlet, és ezt az admin vagy egy moderátor tehetné meg :)
nos ? -
#8963 vissza olvastam engem meg az a fejlécbanner készítő pályázat érdekelne :) -
#8962 jó ötlet, de februárig sztem semmire sem lesz időm -
#8961 a user ignore-os ötletről van valami véleményed? Vagy akkora baromság hogy nem érdemel szót? -
#8960 Kár |-: Köszi. -
#8959 a helyzet változatlan, a visa még mindig nem hagyta jóvá -
#8958 #8875-#8872
-
#8957 Bankkártyás VIP fizetésről tudni valamit? Lassan lejár és úgy egyszerűbb lenne fizetnem. -
#8956 Olvass vissza plshtx -
#8955 másnek meg hupilila kéne... nem egyszer felvetették már.. -
#8954 Ez jó.De szerintem fekete ne legyen.Valami zöld kéne.....
Vagy az sem lenne rosz,ha egy képet lehetne oda választani pl.
-
#8953 Hy
Lehessen több színt választani az Üzenetfejléc színeknél
pl fekete,stb -
#8952 Érdeles :D -
#8951 szólj st-nek priviben. -
Dodo55 #8950 Esetleg nem lehetne, hogy az ingyenes fórumokban, az admin beállíthassa az aláírás maximális hosszát? -
Soaringpilot #8949 A regisztrációmkor véletlenül elírtam a születési dátumot két nappal:-) Ezen lehet még utólag segíteni? A moderátor topicba már írtam kétszer is, de ott senki se válaszol. Ha nem lehet, legalább beírná valaki ezt a két szót, de semmit sem írnak... -
lord nihilus #8948 ingyen pia kéne az SG-nek -
#8947 ups, már említették. bocs -
#8946 ???
??? -
Dodo55 #8945 Úgy is lehet, hogy egy szóközt teszel a név elé. Simán enged így bármilyen nevet regisztrálni.
Úgyhogy ezt szerintem gyorsan le kéne tiltani, hogy ne kezdődhessen szóközzel a név! -
#8944 a kis l(L) és a nagy i (I) ugyanúgy néznek ki sok betűtípusnál?lehet velük játszani.Nemrés Pheel- nevével szórakozott vmelyik gyógyegér. -
Dodo55 #8943 Én úgy látom, hogy két ugyanolyan nevű user. -
#8942 Mai szülinaposok
Athletic Bilbo
Athletic Bilbo
Ez bug, vagy tényleg lehet két ugyanolyan nevű user? -
#8941 nem -
#8940 Azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz ilyen hogy 2006 sg háttérképe, akkor "pályázhatok"-e?