27327
  • Dodo55
    Az sg ingyenes fórumokban most csak az admin tud bannolni. Szerintem meg kéne csinálni, hogy a moderátorok is kaphassanak bannolási jogot.
  • The FlashBack
    ráadásul még meleg a regje, és már ide is írogat....
    A múltkor Pheel nevével szórakozott valamelyik hülyegyerek!
    és tiltani kellene az "admin" vagy #8975
    és a szóközzel kezdődő neveket is mert megtévesztő lehet #8976
  • Dodo55
    A szóköz kezdetű neveket is le kéne tiltani, mert úgy bármit enged regelni, és alig lehet észrevenni, hogy ott van az a szóköz.
  • Max7
    az ilyen neveket le kéne tiltani hogy ne lehesen regezni mert megtévesztő lehet nem?
  • Adminisztrator
    ahha
  • hmhm
    Üzenet beírás formja alatt a Törlés gomb mire szolgál?
    Aki nem akarja elküldeni a begépelt üzenetet az rámegy a vissza gombra, vagy topikot vált, aki törölni akarja kijelöli és del...
  • gnar killer
    azok törölt témák
  • P Dave
    nem hanem oda azok a témák kerülnek amik teljesen értelmetlenek de vannak olyanok akik látogatják :))
  • Nuki
    Ez a szemétdomb ez tulajdonképpen csak azért van, hogy ne legyenek láthatók még a gumiszobába való témák se?
  • P Dave
    ohh most jöttem suliból (esti) érthető :)
  • Dodo55
    Fordítva, én pont arra gondoltam, hogy ha az admint nem zavarja, akkor megengedhessen hosszabb aláírásokat.
  • P Dave
    látom te is az ingyenes fórumok fejlesztésén elmélkedsz, engem nem zavar ha nálam van ilyen akkor az illetőt banolom vagy ha ismere megkérem, hogy rövidítse le (tömörebben fogolmazzon) :)
  • Dodo55
    #8950?
  • P Dave
    kösz a helyesírási hibákat eltekintve valóban :)
  • Dodo55
    Szerintem jó ötlet
  • P Dave
    Nekem is lenne egy ötletem csak ez az ingyenes fórumra vonatkozna, a legközelebbi frissítésnél érvenyesíteni lehetne, hogy az ingynes fórum fejlécébe elhelyezhető legyen egy kis kép pl: ( 15 x 16 ), (2-3 kiló) a regisztráltaknál pl ha az illető moderátor akkor egy piros csillag, avgy ha admin akkor 2 db, vagy ha se**fej akkor ilyne de persze egyedi kép is szerintem nem lenne rossz ötlet, és ezt az admin vagy egy moderátor tehetné meg :)
    nos ?
  • P Dave
    vissza olvastam engem meg az a fejlécbanner készítő pályázat érdekelne :)
  • St
    jó ötlet, de februárig sztem semmire sem lesz időm
  • Match
    a user ignore-os ötletről van valami véleményed? Vagy akkora baromság hogy nem érdemel szót?
  • gnar killer
    Kár |-: Köszi.
  • St
    a helyzet változatlan, a visa még mindig nem hagyta jóvá
  • Akos 001
    #8875-#8872

• gnar killer
    Bankkártyás VIP fizetésről tudni valamit? Lassan lejár és úgy egyszerűbb lenne fizetnem.
  • LoDMaSt
    Olvass vissza plshtx
  • smici
    másnek meg hupilila kéne... nem egyszer felvetették már..
  • Akos 001
    Ez jó.De szerintem fekete ne legyen.Valami zöld kéne.....
    Vagy az sem lenne rosz,ha egy képet lehetne oda választani pl.
  • DJ Skyline
    Hy
    Lehessen több színt választani az Üzenetfejléc színeknél
    pl fekete,stb
  • DEXTER92
    Érdeles :D
  • artschi
    szólj st-nek priviben.
  • Dodo55
    Esetleg nem lehetne, hogy az ingyenes fórumokban, az admin beállíthassa az aláírás maximális hosszát?
  • Soaringpilot
    A regisztrációmkor véletlenül elírtam a születési dátumot két nappal:-) Ezen lehet még utólag segíteni? A moderátor topicba már írtam kétszer is, de ott senki se válaszol. Ha nem lehet, legalább beírná valaki ezt a két szót, de semmit sem írnak...
  • lord nihilus
    ingyen pia kéne az SG-nek
  • Gladiator
    ups, már említették. bocs
  • Gladiator
    ???

???
  • Dodo55
    Úgy is lehet, hogy egy szóközt teszel a név elé. Simán enged így bármilyen nevet regisztrálni.
    Úgyhogy ezt szerintem gyorsan le kéne tiltani, hogy ne kezdődhessen szóközzel a név!
  • Amse
    a kis l(L) és a nagy i (I) ugyanúgy néznek ki sok betűtípusnál?lehet velük játszani.Nemrés Pheel- nevével szórakozott vmelyik gyógyegér.
  • Dodo55
    Én úgy látom, hogy két ugyanolyan nevű user.
  • Sadist
    Mai szülinaposok
    Athletic Bilbo
    Athletic Bilbo

Ez bug, vagy tényleg lehet két ugyanolyan nevű user?
  • Zetorg
    nem
  • DEXTER92
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz ilyen hogy 2006 sg háttérképe, akkor "pályázhatok"-e?