27327
  • Borg
  • cSuwwi
    Engem az érdekelne, hogy a "Vip regisztrációd lejárt" szlogen meddig látszik? 1 hét? Kicsit zavaró :|
  • Dodo55
    Full játékokra gondolsz?
    Ha arra, akkor azért nem, mert az Sg nem warez oldal.
  • LoDMaSt
    Rendes játékot, és filmet kapsz a Tecsóban, ez nem warez site, csupán ezért.
  • pistee17
    Mért nem lehet itt egyszerűen lehúzni játékot,mért csak idétlen demókat,rövid filmeket?????Valaki lenne szives elmondani????Vagy itt nem is lehet lehúzni semmi normálisat???????
  • Borg
    Csak akkor büntetjük, ha a másik regjével megkerüli a büntetést amit kapott.

De ez nem ide való téma, ne itt tárgyaljátok ezt ki.
  • Shaman
    "Akinek két regje van, azt alapból büntetik"

Ez sztem nem így van. Mért büntetnék alapból? Nem egy mod van akiknek 2 regje van,sőt mindkét regje mod jogú...
  • Max7
    végülis jobban belegondolva tényleg baromság ez az 1 hét báááár.... na mind1 mehet a sülyesztőbe ez az 5let is :)
  • Max7
    egyszer volt büntipontom az is valami hülyeség miatt :) nemhogy bann :)
  • Sadist
    Ha ban megkerülésére használod, akkor de.
  • Max7
    nem kell közvélemény kutatás hanem elég csak kiscsit odafigyelni és sql-ben meg lehet csoportositani a két regeket!

akkor ezek szerint büntit kaphatok mert van egy másik nevem amit már fél éve nem használtam?
  • Dichter
    Egy hetet várni teljesen hülyeség. A másik dolog meg számomra teljesen érthetetlen. Mit akarsz Te az SQL táblákkal? Akinek két regje van, azt alapból büntetik. Másrészről hogy akarod kideríteni, hogy kinek van második nickje? Csinálsz egy közvéleménykutatást? Gondolkoggyá má!
  • Takezó
    Te örültél volna, h regisztrálsz valahova, ahol mondjuk fel szeretnél tenni egy kérdést, mert segítségre van szükséged egy témában, és várnod kell rá egy hetet? o.0
  • Max7
    az lemaradt hogy ha valaki már tag itt és egyébb indokból vált nicket akkor kibirja a régi nevével még azt a pár napot! ha meg full új tag akkor meg azért tudja kivárni mert szeretne tag lenni itt! 1-2 hozászólás miatt meg nincs értelme regelnie!
  • Max7
    ha valaki büntit kap (1 hét bant) akkor nagyon bonyolultan egy másik nick regezésével ki tud bújni a bünti alól! ha jól tudom most 24 óra mulva lehet csak a forumba irni legalábbis amikor regeltem még annyi volt! ezt kéne beálítani 7 napra így nincs értelme új reget csinálnia!

Ez alól is ki lehet bújni valamilyen szinten mert lehet hogy régebről több nickje van az ürgének de a modok ezt is tudják figyelni lásd lejebb dexter92 mail cime

lehetne sql táblában csoportositani ezeket és egyidejüleg ha büntit kapok az egyik nickemre egyutal mehetne a másikra is!

nem könnyű dolog megvalósitani de ez beválna és lenne értelme a büntinek mert nem lehet kibújni alólla!

vélemény? csak finoman nem kell leugatni
  • Vegas
    cöh :O))))))))9
  • Darkboy
    E-mail cím: [email protected]

pff... :D
  • Akos 001
    Most miért csinálod a hülyét??A másik nickekkel nagyon jól tudod,hogy miért..
  • Harry Potter
    Én ezt nem értem
    Minntha úgy emlékeznék, hogy régen kiírták, hogy hány üzenete van, vagy mi. Most pedig nem. Az mért nincs a változtatások naplóba?
  • LoDMaSt
    htx, kár...
    ték
  • Max7
    rejtett témák nem jelenek meg a kedvencek között!
  • LoDMaSt
    Beraktam kedvencnek egy szemétdombos témát, de nem jeleníti meg
  • Pheel
    Elég könnyű leszoktatni őket róla néhány ponttal...
  • Police88
    sokan azt hiszik h ha valamelyik konzol/játék topicjából elküldik őket h ne warezoljanak és nyit neki egy másik topicot akkor majd ott vígan warezolhat...
  • Max7
    lásd outlook topik(ok) már irtam ez ügyben is de semmi reakció :(
  • Super DANTE
    Lehetne valami átláthatóbb kinézet, meg nagyobb avatarok, jah és jobban odafigyelni a warez visszaszorítására, főleg a konzolos részlegben. Meg mintha lenne sok egyező témájú topic.
  • Max7
    a főoldalon a frisen nyitott topikok között ott van hogy polo design de ha rákatintok kiirja hogy nincs is ilyen topik :) bug? mod törölte?
  • akos
  • Crem
    a topic első hozzászólása a tied! Akit érdekel az megnézi és büszke lesz rád...
  • Police88
    problémám: nyitottam régebben egy topicot (PSP) és most ott más lett a házigazda, és így nem látszik a felh.-i infómban h anno én nyitottam :(
    Lehetne vhogy ezt orvosolni? végülis nem egetrengető probléma :) de jó lenne...
  • blackgamer
    a cikkek keresője hibásan működik, bizonyos találatokat csak toldalék hozzáírása után dobja ki
  • Láma!
    nos, ST!

mint azt már felvetettem februárban, amikor nyári megoldás igéretét kaptam, aztán megtettem ugyanezt augusztusban, amikor azt igérted hogy talán a télen megcsinálod a privát üzenetek csoportos törlésének lehetöségét. szerintem tél van. szal lehetséges hogy meglesz?? vagy majd nyáron?
  • Max7
    viselkedj kulturált emberként és nem lesz gondod! bocs az off-ért
  • Gabesz amd64
    Engem inkább a szabályok érdekelnének,hogy mit lehet és mit nem.
    De ezt a topicot sikeresen valaki törölte és nem válaszolt egy modi vagy Te St rá.
    :(
    legyenek valahova feltüntetve a szabályok.
    köszönöm
  • St
    höhö, ja :D
  • smici
    Olvasd el mégegyszer.. :)
  • St
    ez már huszmilliószor meg lett válaszolva, hogy nem csinálunk szivárványt a fórumból, szándékosan lettek hasonló (sötét) színek kiválasztva
  • DEXTER92
    Jó lenne, ha nem csak VIP-nél lehetne választani fejlécszínt. Bár ez biztos nem valósul meg...
  • Akos 001
    Ha visszaolvasol,akkor leírta hogy meg lesz csinálva,de most elfoglalt.
    Csak jövőre.

Karácsonyi VIP??
  • Aquir
    St, ugye nem felejtetted el? :)

Aquir --- 2005. aug. 14.
    "Ki támogatná hogy legyen a Privátüzeneteknél egy Érkezett és egy Elküldött megjelölés?
    És persze ebben benne lenne az is, hogy megőrzi azt a privátot, amit mi küldtünk el, mert ugye nem biztos hogy viszontlátjuk azt, ha a másik nem válaszol rá, vagy olyan üzenetet küldtünk, amire nem is kell választ adni.

Sorba lennének az üzenetek mint eddig is, és azonkívül, hogy a fenti módon jelölve lennének, lehetne külön listázni az elküdött és az érkezett privátokat. "