Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
jónvan na!<#schmoll2>

Johnyy
sztem sem lenne yo megtudni kicsoda karcsi mert akor nagyobb lenne a környezetszennyezés!! amúgy Meg ST ujregje csak ugye õ ha a saját nickyén gardzsiskodna akor roszpéldát mutatna.. szal...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

tomsolo
az mét jó hoty midnegi megtuggya az ipedet te kis garoj?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sadist
Egy user szolgáltatóját vagy IP-jét meg lehetne nézni? A fél gumi arra kíváncsi, hogy kinek a regje lehet karcsi. Pyx minden áron rám akarja kenni, közbe nem is az enyém és jó lenne tisztázni a dolgot :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sir Quno Jedi
Most is mindenkinek ilyen transzparens fekete fejléce van ! Nem tûnt még fel ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ThePartyFace
Az milyen? Átlátszó fekete? <#fejvakaras>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Loál János
htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
transparent fekete már eddig is van opcióként sazl

Johnyy
érdekes az én edigi laptopjaimon feketének mutatott a fekete szín.... és nem nézett ki roszul, már amenyire egy szín yól és roszul mutathat....

Dichter
Akkor mégnagyobb lol 😄

RelakS
Olvass vissza, St szó szerit ezt mondta 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dichter
2. pont LOL 😄

Placebó

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Sir Quno Jedi
1. Azér nem lesz, mert a sötétben megbújhatnának a bestiálisan sötétlelkû/kinézetû/elméjû/szándékú ellenállók és ott rögvest illegális tevékenységet folytathatnának, esetlegesen kikerülve a totális ellenõrzés védelmezõ górcsövének gyújtópontjából, ezzel bombázva a sziklaszilárd közmorált és megbotránkoztatva a birodalom mindenfajta devianciának nemet mondó, tisztes lakosait !

2. Azér nem lesz, mert Türannoszunk laptopján NEM mutat jól a fekete fejléc.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nemcsakfeel
az utolsó üzenet idõpontja belekerül majd a userinfóba?

*hihi ** *

nemcsakfeel
akkor nézd meg:
nemcsakfeel2sch nickje:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110455207
itt hol van szted a gumitopikok száma? he!? 😊

*hihi ** *

Fehér! 😊

...sose azt nézd...

Johnyy
nem lenne yobb bmert akor ien ronda szines lenne az egész! de még sztem egy fekete elmenne.. de mind1

Loál János
Fekete? 😮

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
rajtam múlna egyféle lenne....

tényleg, töck jó lenne több színválaszték fejlécnek.

Johnyy
😞

St
nem lesz. indoklást majd kitalálja a Rendszer Hangja 😊
Johnyy
de akor legyen már fekete feyléc!!!

Dichter
Mindenesetre vicces. 😊 De akkor is maradok IE alatt.

Hehe, ilyen nekem is van néha, de érdekes módon csak melóhelyen IE alatt.
CattiBrie
Ilyen nekem tök gyakran van (a nullához képest gyakran - olyan heti kéccer).

[/spam]&#8482;

Sir Quno Jedi
A hivatalos álláspont az, hogy semmi sem változott, így amíg ez nem változik, minden úgy van ahogy volt, a többi csak az ellenállás gerinctelen, morálromboló propagandája !

RelakSfromhome
Jó, hogy emlegeted, elõszedem a kontaktlencsém papírjait 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mukika
egy ideig tényleg át volt alakítva a post. én is láttam.

vagy mindannyian agyrákot kaptunk már a sok netezéstõl... <#wilting>

Sadist
Mennyit ittatok? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dichter
Gyere Relaks, megyünk a szemészetre <#idiota>

RelakSfromhome
nem FONT, hanem POST
Az a rész, ahol megjelenik a beírt szöveg. Vagy az a rész lett szélesebb, ahol jelenleg gépelek? Csak mert valami szvsz nem kerek

bár a lejjebb lévõ shot alapján...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Johnyy
szemed káprázik....

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
a szemem káprázik, vagy tényleg keskenyebb lett a post?

Amse
Lehetne valami módon javítani a házigazdának az elrontott linkeket stb...?

Dichter
Oksa, csak inkább szólok. Kicsit behülyült az IE-m. De NEM, NEM FOGOK Firefoxot használni!!

St
ez böngészõbug, néha megesik
Dichter
Igen, rájöttem, csak felmentem egy másik oldalra, és nagyon megszokta a szemem.

De most nem káprázik ám:

St
káprázik
Dichter
Csak a szemem káprázik, vagy tényleg kisebbre lett véve a font a menüben?

Sadist
Eléggé vissza lehetne élni vele. Akkor már olyanra kellene megcsinálni, hogy kiírja a hozzászólás alatt, hogy ki és mikor módosította.

Amse
Nem lehetne a házigazdának módosíthatni a hozzászólásokat?Vagy ebbõl visszaélés lenne?Pl:Elszúrt linkeket javítani, vagy most pl most beírt 1 gyerek vastag+nagy betûkkel 1 topicba, de megtenné sima betûkkel is szóval jó lenne az ilyeneket javítani, mert zavaró.

én perelnék... <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
ja ezt én is láttam 😊
Johnyy
yayaya! épp figyeltem! 😉

RelakSfromhome
Ja, még megy a háttérben a hiradó 😊 tv2-õn nézem (hallgatom)

eisnézted ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RelakSfromhome
benne volt az SG ingyenes fóruma a tv2-ben 😊

A halapenz.hu-n megjelent egy topik, hogy a hálapénzt el nem fogadó orvosok viseljenek egy kitûzõt 😊