Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
2. Azér nem lesz, mert Türannoszunk laptopján NEM mutat jól a fekete fejléc.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nemcsakfeel2sch nickje:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1110455207
itt hol van szted a gumitopikok száma? he!? 😊
*hihi ** *
...sose azt nézd...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
vagy mindannyian agyrákot kaptunk már a sok netezéstõl... <#wilting>#wilting>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az a rész, ahol megjelenik a beírt szöveg. Vagy az a rész lett szélesebb, ahol jelenleg gépelek? Csak mert valami szvsz nem kerek
bár a lejjebb lévõ shot alapján...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De most nem káprázik ám:

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]