27327
  • OPM
    :D ez tényleg jó!

de most nem az 5tel osztható évekkel van a problem szvsz...
  • tomsolo
    éne csináltam rége ilyen királyost:

egy király = 5 év sazl elllesztek vele...
  • OPM
    és ha maradna 1 csillag 5től fölfelé, de más-más outer glow színnel és esetleg a méreten is változtatni lehetne?
    báár ez is hülyeség, mert első ránézésre nem lehet tudni, ki mikori... :S
  • akyyy
    jééé én is kaptam, tök jó most olyan mintha újreg lennék:D bár sztem sokkanak az vagyok:D
  • hmhm
    csillag helyett tükörtojás
  • DanielT
    "erre bedobsz egy ilyen barom ötletet..."

Te aztán ki tudod hozni az emberekből a segítőkészséget.

"Mi kéne, hogy még jobb legyen?" <- Én ezért járok, ezért írok ide. Lehet, hogy nem mondtam meg elsőre a legtutibb megoldást, de talán nem így kellene értékelni.
  • St
    olyan megoldás szóba se jöhet, hogy a meglévő 6-ot fessük át vlmire.
  • DanielT
    Jah, tudok, szeretek is, de hogy jön ez ide? Az 5 maradhatna a sima eddigi arany, a 6 pedig már ilyen lenne.
  • St
    olvasni tudsz?

akkor olvasd el mit írtam abban a hozzászólásban, amire hivatkozol.
    "mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "

erre bedobsz egy ilyen barom ötletet...

gondolj bele mi lesz ha 7 lesz...
  • DanielT
    Ami iszonyatosan ütős lenne és semmi nem kell hozzá, de mégis jobb mint a mostani, az ez :)

Nemcsak több mint az öt, de meg is lehet kölönböztetni.
  • ollie
    Szerintem nagyon jó ez a csillag, bár én még több mint 1 évnyire vagyok tőle.
  • St
    mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség.

ha van jobb ötlet akkor ide várom (grafikai megoldással együtt)
  • Pharaoh
    Ez a többfajat csillag valóban nem a legjobb, jpbb lenne valami mást kitalálni.
  • OPM
    én 1 csillaggal még jól nézek ki, de ez a vegyes nekem se jön be :|

[nem akar 6 éves lenni]

• DanielT
    Titkon reméltem, hogy nem ez lesz a ténylegesen megvalósított csillagcsere...
  • OPM
    lol, lemaradtam róla :D
  • Crem
    megtörtént!

Mi lesz? Napocska?:)
  • St
    mingyá konvertálunk, úgyhogy screenshotoljátok a 6 csillagot, nem fog sokáig látszani
  • Crem
    :))))

_____

Lehetnék a moderátorok moderátora?

ha csak 3 napig az is jó...:DDD
  • DanielT
    Elénekeljük neked a csillagdalt :DDD

"Refr.: Így hát bárhol jársz, nézz az égre fel, ezer csillagot rejt az éj, gyerünk
    válassz hát, ha felragyog a csillagporos ég" :P
  • Crem

Mit kapunk?

• Borg
    me2 :)
    Eddig azthittem 5 csillag a legtöbb :)
  • DanielT
    Üdv a klubban :D
  • St
    6 csillagos lettem, yeah :D
  • RelakS
    A kép szerkesztésénél van egy töröl jelölőnégyzet. Azt kijelölöd, és a módosításkor törlődik a képed...
  • blackgamer
    négy törölt topic is van az legújabb 10-ben, pls ezeket töröljétek, mert elfoglalja a helyet a tegnap nyitott topicomtól

amúgy elrettentés miatt maradnak ott?
  • malter
    a saját galériában lehetne valami egyszerü törlés,lehet láma vagyok,de egyszerüen nem találom hol lehet törölni a képeket:/
    ha lehet egyálltalán.
  • Max7
    öööö régebb óta fentáll nálam ez a hiba csak kikerültem és el is felejtettem! szal amikor kijelentkezek vagy újra rakom a firefoxot, akkor itt próbálok bejelentkezni: http://sg.hu/forum.php

de nem tudok mert folymatosan töltödik az oldal a chat miatt és így nem jelenik meg a bejelentkezés! be kell mennem egy topikba és ott kell bejelentkeznem!

Meg lehetne oldani hogy aki nincs bejelentkezve az ne lássa a chatet és akkor betöltödik az oldal rendesen és be lehet jelentkezni!

Bár végülis nem nagy nehézség bemenni egy topikba de akkor felesleges kint a bejelentkezés!

Bye: Max7
  • RelakSfromhome
    bankkártyás fizetés rulez :)
  • Sadist
    Házi pálinkával hajtja
  • Pheel
    Elektromos autó vagy nincs pénzed benzinre?
  • Punker
    nem járok :)
  • Pheel
    Ha jársz benzinkútra, akkor elég sok Multipontos kártyát láthattál már életedben. Azok egytől-egyig Maestro kártyák.
  • gabber_saviola
    csoki!

kérdezném, hogy wallpapper verseny mikor lesz?
  • St
    Visa Electron a legalapszintűbb kártya, pl. a OTP Junior is az, az pedig nagyon sokmindenkinek van.
  • Punker
    amúgy tényleg sok van? én még soha nem találkoztam olyan kártyával .
  • Pheel
    Jó, hát nem is azért mondtam, csak gondoltam szólok ;-)
  • Punker
    így jártak :)
  • Pheel
    Elképesztően sok embernek van Cirrus-Maestro kártyája...
  • St
    Nem, fárasztó. Számlaadási kötelezettség van. Most a bankártya automatikus elektronikus számlázással van összekötve, az átutalásnál ilyet nem lehet megcsinálni.

Mellesleg a bankártyás azért is jó, mert nektek nem kerül pénzbe a fizetés. Az átutalásnak is van költsége.