27327
-
OPM #9181 :D ez tényleg jó!
de most nem az 5tel osztható évekkel van a problem szvsz... -
#9180 éne csináltam rége ilyen királyost:
egy király = 5 év sazl elllesztek vele... -
OPM #9179 és ha maradna 1 csillag 5től fölfelé, de más-más outer glow színnel és esetleg a méreten is változtatni lehetne?
báár ez is hülyeség, mert első ránézésre nem lehet tudni, ki mikori... :S -
#9178 jééé én is kaptam, tök jó most olyan mintha újreg lennék:D bár sztem sokkanak az vagyok:D -
#9177 csillag helyett tükörtojás -
#9176 "erre bedobsz egy ilyen barom ötletet..."
Te aztán ki tudod hozni az emberekből a segítőkészséget.
"Mi kéne, hogy még jobb legyen?" <- Én ezért járok, ezért írok ide. Lehet, hogy nem mondtam meg elsőre a legtutibb megoldást, de talán nem így kellene értékelni. -
#9175 olyan megoldás szóba se jöhet, hogy a meglévő 6-ot fessük át vlmire. -
#9174 Jah, tudok, szeretek is, de hogy jön ez ide? Az 5 maradhatna a sima eddigi arany, a 6 pedig már ilyen lenne. -
#9173 olvasni tudsz?
akkor olvasd el mit írtam abban a hozzászólásban, amire hivatkozol.
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "
erre bedobsz egy ilyen barom ötletet...
gondolj bele mi lesz ha 7 lesz... -
#9172 Ami iszonyatosan ütős lenne és semmi nem kell hozzá, de mégis jobb mint a mostani, az ez :)
Nemcsak több mint az öt, de meg is lehet kölönböztetni. -
#9171 Szerintem nagyon jó ez a csillag, bár én még több mint 1 évnyire vagyok tőle. -
#9170 mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség.
ha van jobb ötlet akkor ide várom (grafikai megoldással együtt) -
#9169 Ez a többfajat csillag valóban nem a legjobb, jpbb lenne valami mást kitalálni. -
OPM #9168 én 1 csillaggal még jól nézek ki, de ez a vegyes nekem se jön be :|
[nem akar 6 éves lenni]
-
#9167 Titkon reméltem, hogy nem ez lesz a ténylegesen megvalósított csillagcsere... -
OPM #9166 lol, lemaradtam róla :D -
#9165 megtörtént!
Mi lesz? Napocska?:) -
#9164 mingyá konvertálunk, úgyhogy screenshotoljátok a 6 csillagot, nem fog sokáig látszani -
#9163 :))))
_____
Lehetnék a moderátorok moderátora?
ha csak 3 napig az is jó...:DDD -
#9162 Elénekeljük neked a csillagdalt :DDD
"Refr.: Így hát bárhol jársz, nézz az égre fel, ezer csillagot rejt az éj, gyerünk
válassz hát, ha felragyog a csillagporos ég" :P -
Mit kapunk?
-
Borg #9160 me2 :)
Eddig azthittem 5 csillag a legtöbb :) -
#9159 Üdv a klubban :D -
#9158 6 csillagos lettem, yeah :D
-
#9157 A kép szerkesztésénél van egy töröl jelölőnégyzet. Azt kijelölöd, és a módosításkor törlődik a képed... -
blackgamer #9156 négy törölt topic is van az legújabb 10-ben, pls ezeket töröljétek, mert elfoglalja a helyet a tegnap nyitott topicomtól
amúgy elrettentés miatt maradnak ott? -
#9155 a saját galériában lehetne valami egyszerü törlés,lehet láma vagyok,de egyszerüen nem találom hol lehet törölni a képeket:/
ha lehet egyálltalán. -
#9154 öööö régebb óta fentáll nálam ez a hiba csak kikerültem és el is felejtettem! szal amikor kijelentkezek vagy újra rakom a firefoxot, akkor itt próbálok bejelentkezni: http://sg.hu/forum.php
de nem tudok mert folymatosan töltödik az oldal a chat miatt és így nem jelenik meg a bejelentkezés! be kell mennem egy topikba és ott kell bejelentkeznem!
Meg lehetne oldani hogy aki nincs bejelentkezve az ne lássa a chatet és akkor betöltödik az oldal rendesen és be lehet jelentkezni!
Bár végülis nem nagy nehézség bemenni egy topikba de akkor felesleges kint a bejelentkezés!
Bye: Max7 -
#9153 bankkártyás fizetés rulez :) -
#9152 Házi pálinkával hajtja -
#9151 Elektromos autó vagy nincs pénzed benzinre? -
#9150 nem járok :) -
#9149 Ha jársz benzinkútra, akkor elég sok Multipontos kártyát láthattál már életedben. Azok egytől-egyig Maestro kártyák. -
#9148 csoki!
kérdezném, hogy wallpapper verseny mikor lesz? -
#9147 Visa Electron a legalapszintűbb kártya, pl. a OTP Junior is az, az pedig nagyon sokmindenkinek van. -
#9146 amúgy tényleg sok van? én még soha nem találkoztam olyan kártyával . -
#9145 Jó, hát nem is azért mondtam, csak gondoltam szólok ;-) -
#9144 így jártak :) -
#9143 Elképesztően sok embernek van Cirrus-Maestro kártyája... -
#9142 Nem, fárasztó. Számlaadási kötelezettség van. Most a bankártya automatikus elektronikus számlázással van összekötve, az átutalásnál ilyet nem lehet megcsinálni.
Mellesleg a bankártyás azért is jó, mert nektek nem kerül pénzbe a fizetés. Az átutalásnak is van költsége.