Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de nekem az utobbi az nem kicsit igazságtalan volt...
még amit ST adott azt meg is érdemeltem, de most amiatt hogy valaki nem tud olvasni, én "szenvedjek" igazságtalanul megint két hétig(!).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
megjavult a cset 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Fontos tudni miképpen rekeszthetjük ki ellenfeleinket és miképpen tarthatjuk idebent dolgos népünket (mely természetszerúleg gyõzni fog !), idebent, ahol meg tudjuk õket védeni az ellenséges propaganda erkölcsromboló hazugságaitól ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
These are my friends, see how they glisten...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
amúgy www.sg.hu/forum.php-t tölti le és abban keres rá szövegrészekre
de lesz kis idõm, akkor átírom szépre a forrást és felrakom (talán még ma)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A legmegfelelobb az lenne, ha ST hitelesitene es bekerulne az SG letoltes szekciojaba.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szeretnél SG fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked!
LETÖLTÉS
indítás gombra bökve a program percenként ellátogat az SG fórum oldalára, és hangjelzéssel értesít ha új topic nyílt, vagy ha kedvenc topicjaidba új üzenet érkezett.
Remélem akit érdekel, annak hasznára válik!
Magyarul: gyorskeresés (Alapból csak 1-2 van Google Yahoo stb.)
Mától van az SG fórumkeresõjéhez, topickeresõjéhez és letöltéskeresõjéhez! A topickeresõt Sil, a másik kettõt én írtam.