Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Humoros aranyos topikba belinkelsz egy-két rottenes képet. Vagy veszett jó csajosba puncisat. Tuti siker.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CattiBrie
hogy lehet büntipontot kapni? 😄

[/spam]™

akyyy
értem.... hát ha télleg kretén volt az illetõ... 😄
de nekem az utobbi az nem kicsit igazságtalan volt...

még amit ST adott azt meg is érdemeltem, de most amiatt hogy valaki nem tud olvasni, én "szenvedjek" igazságtalanul megint két hétig(!).

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Amse
Mert valaki kapott még decemberben 3-at és még most is megvan neki, de nem emléxem ki volt az, csak láttam valamelyik nap.ST adta neki kreténségért.

akyyy
2 hét, miért kérdezted?

Amse
Ha valaki 1x-e kap 3 büntetõpontot az meddig marad ott?

akyyy
büntipontot kaptam, (pedig annak a kettõnek le kellet volna járnia), pedig negyed órával elõtte üzentem a moderátoroknak hogy töröljék a hozzászólásomat, erre (még mindig benne van szerintem) kapok egy büntit és élhetek 2 hétig most hárommal,

Amse
Az elõzmény ott van a válszlevélben, ha nem törli ki az illetõ, de nekem is volt már, hogy kitörölte, de van olyan, hogy elküldök 1 üzenetet aztán késõbb elküldeném másnak is, de akkor újra meg kell írnom.

Aquir
ez jó lenne mert egyszercsak érkezik egy válasz, és azt se tudom milyen üzimre válaszolt xy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
köszi, nem pontosan emlékeztem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
Lehetne privát üzeneteknél az elküldött üzeneteket is menteni?

PResident Evil
qisy

Punkerwork
#4739 mindig más sorra hivatkozva

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
mi volt a csetnek a baja?
Aquir
öö. volt egy quisy aki éjjel teleszpemmelt mindent meg fenyegtõzott hogy van 40 regje, éjjel megállították quisy3 és quisy4et 😊)

megjavult a cset 😊

Sadist
Még mindig nem tudjuk ki karcsi 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

St
pár napot külföldön voltam, egybõl csomó szpem itt. valaki összefoglalná a lényeget pls?
Sir Quno Jedi
Persze. 7.5kV az igazi csapás !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PResident Evil
ebbõl flém lesz 😄

ha nekem nincs bitokom, a házam köré is lehet olyat?

Sir Quno Jedi
Nos gyerekek, mivel éppen elektromos kerítést telepítek bitokom köré, így már eme nemes témában is fordulhattok a renccer hangjához ! 😄

Fontos tudni miképpen rekeszthetjük ki ellenfeleinket és miképpen tarthatjuk idebent dolgos népünket (mely természetszerúleg gyõzni fog !), idebent, ahol meg tudjuk õket védeni az ellenséges propaganda erkölcsromboló hazugságaitól ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

semmi, így jó, ahogy van :-)

PResident Evil
Mi kellene az SG-nek?

egy global ban qisy-nek !

PResident Evil
:o

Johnyy
ST! Nem tudom..,. hol tudnék veled beszélni a sajátfórumról??? vagy abban te vagy az illetékes????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sil78
Szerintem valami olyasmivel kísérletezhettek, hogy böngészõfüggetlen legyen a chat, csak nem jött össze. Most meg visszarakták az eredetit, mert Firefoxban most visszajött a régi, megszokott hibaüzenet: "parent.chatwindow.tf has no properties". De persze ez csak az én elméletem.

These are my friends, see how they glisten...

Punker
és azóta hibaüzenet sincs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aquir
tegnap megjavult nálam a cset 😊

Amse
Már jó!<#eljen>

Dichter
Dehogy iiis! Átléptünk egy másik síkra <#idiota>

Amse
Attól még a tegnap tegnap marad.

Dichter
óraátállítás? :o

Amse
A tegnapi üzenetekhez miért dátumot ír az eddigi tegnap helyett?

felkerült a forrást (sorry nagyon ronda, csak azért raktam fel, hogy lássa mindenki nincs ártó sor benne)

RelakSfromhome
Akkor a 4761 bingó 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

amúgy a kép megtévesztõ lehet, NEM A PROGIN BELÜL KELL BEJELENTEKZNI, az csak azért van ott, hogy ne felejtsd el beikszelni, hogy a cookie átjöjjön

persze megértem az aggodalmat, 1 példaprogiból írtam át ezért kusza a forrás, csak úgy összedobtam hirtelen
amúgy www.sg.hu/forum.php-t tölti le és abban keres rá szövegrészekre

de lesz kis idõm, akkor átírom szépre a forrást és felrakom (talán még ma)

RelakSfromhome
õõõ.... szerintem nem kell rábíznod. Bejelentkezel, utána már tudja végezni a dolgát. Bár a lentebbi tapasztalatok alapján ie függõ

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

precision
1etértek

Bazinga!

Sadist
Alap Delphis ikont lecserélhetted volna 😊 Majd ugye megnézhetjük a forráskódját? Kíváncsi vagyok, hogy lehet ilyen progit írni.

ThePartyFace
Egy pártatlan ember, pl moderator belenézne a program forraskodjaba? Nem szeretnem egy ilyen programra bizni a felhasznalonevem es jelszavam, amig nem bizonyosodom meg rola, hogy nem kell tartanom attol, hogy valaki az adataimra palyazik egy ilyen kis util segitsegevel. Ehez persze a keszito hozzajarulasa is kell, de miert ne kapnank meg?😊
A legmegfelelobb az lenne, ha ST hitelesitene es bekerulne az SG letoltes szekciojaba.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Csak IE-ben?

Nekem nem mûködik. Azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig bevagyok.

VinylToy
percenként nyílik új topic! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dichter
nice job! <#eljen>

Punker
ennek mi is az értelme?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Készítettem egy hasznos programot!

Szeretnél SG fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked!

újSáG v1.0 - kedvencekhez hozzászólás, és új topic figyelõ -

LETÖLTÉS

indítás gombra bökve a program percenként ellátogat az SG fórum oldalára, és hangjelzéssel értesít ha új topic nyílt, vagy ha kedvenc topicjaidba új üzenet érkezett.

Remélem akit érdekel, annak hasznára válik!

Punker
már nincs hiba üzenet de nem jön be a chat

ivjoe
Hali St! Mostanság készült FF-hoz keresõszolgáltatás!
Magyarul: gyorskeresés (Alapból csak 1-2 van Google Yahoo stb.)
Mától van az SG fórumkeresõjéhez, topickeresõjéhez és letöltéskeresõjéhez! A topickeresõt Sil, a másik kettõt én írtam.
Dichter
kapcsold ki ezt a szolgáltatást, és nem fog zavarni...