27327
-
#9141 Nem, lehet sima Visa Electronnal is fizetni.
Ezeket fogadjuk el:
Visa
Visa Electron
Eurocard Mastercard
Ez van kb. a lakosság 95%-ának. -
#9140 St! Jelzed majd a változásokban, ugye? :) -
#9139 Nah, megjött az online számla, ultraprofi! -
#9138 Csak dombornyomott bankkártyával lehet így utalni, az meg ugye nem mindenkinek van... -
#9137 Jah, kényelmesebb bemászni a bankba, mint küldeni egy smst, vagy beírni a bankkártyaszámot... ha internetes átutalásra gondolsz ahhoz meg van bankkártya, szóval egyetlen egy ici pici okot sem látok arra miért lenne jobb. -
#9136 pl, de személyszerint nekem kényelmesebb lenne mint az sms v. a bankkártyás, lehet hogy másoknak is -
#9135 Hmm, így lehetne másnak VIP-et ajándékozni. -
#9134 Átutalásos VIP fizetési lehetőséget nem terveztek? Úgyértem megadjátok bankszámlaszámot, közleménybe nick és/vagy emailcím és mailben v. pmben jönne az aktiváló kód...v. vmi hasonló -
#9133 javítva -
#9132 valaki gyorsan javitsa meg! plz! -
#9131 nem müködik a VIP-jogok felvétele oldal. Mindig a bankkártyás fizetést hozza ki, pedig a másikat jelölöm be -
#9130 Köszi szépen, érzem, hogy szívből jött :DDDD -
#9129 Gratulálunk az új minden eddiginél virágzóbb korszak első hírnökének
:D -
#9128 Semmi "Gratulálunk az új minden eddiginél virágzóbb korszak első hírnökének"?
:DD -
#9127 éreztem hogy akkor lesz kész mikor befizetem megint :D
na de azért jó, köszönjük(: -
#9126 sirály!! -
#9125 igen :) -
#9124 Telcsin jött értesítőben annyit vontak le amennyit kell, számlát várom, majd szólok mi a pálya.
Én voltam az első? :D -
#9123 jól működik?
majd nézd meg, hogy a számlát megkaptad-e -
#9122 Már be is fizettem :D
A VIP regisztrációt 2007.03.26-ig aktiváltuk.
-
#9121 Kész a bankkártyás VIP, bruttó 960 Ft egy évre, azaz 64 Ft + ÁFA havonta.
Most ez egyelőre teszt, januárban 84 Ft + ÁFA körülre fog emelkedni az ára. -
#9120 Tényleg az volt :) Pár akaratos F5 és már a rendeset hozta be... kicsit megörültem hogy micsoda változások lesznek itt :D erre csak a ffx a hülye -.- -
#9119 :DDDDDDDDDD
Nálam FF-ban (1.5) normálisan bejön. -
Borg #9118 lol ez nem semmi :)
gondolom valami cachelési hiba firefoxban... -
#9117 Lenne egy elég fura kérdésem. Csak nekem ilyen az SG főoldala (és az SG logója)?
Firefox alatt ilyen, IE alatt rendes. Mitől lehet hogy egy CounterStrike-os logó van ott? Nem photoshop :|
-
#9116 véletlenszerűen, amíg el nem éri a 2 megát. -
#9115 Még egy hülye kérdés: És mi alapján törlődik vissza? Az utoljára feltöltött vagy a legrégebben feltöltött törlődik először? -
#9114 úgyhalottam volt már szó a @sg.hu-s mailcímről de még csak @sgmail.hu van...
mikorra várható (ha egyáltalán várható) a @sg.hu???
-
#9113 Kösz.
És rögtön törlődik?Vagy pár óra/nap? -
#9112 visszatörlődik 2 megára, ha nem hosszabbítod meg a vip reget. -
#9111 Ha VIP vagyok,és feltöltök jó pár képet a galériámba (többet mind nem VIP-nek lehet),és lejár a VIP regisztrációm akkor a képekkel mi lesz?Törlődik mind,vagy csak az uccsó feltöltések? -
#9110 bármeddig -
#9109 erre egy választ pls! (csak a sok köszönöm meg boldog... között átsiklottatok felette ) -
#9108 mind a kettőt hasznosnak tartom különösen az chat őrséget
kár, hogy elvesztek a jó kis screenshotjaim, amiket lelőttem...., szerintem néhány bünti pont kiosztásra kerültvolna, de hülye fejjel a dokumentumok/képek/ mappában tároltam őket, ami formázás után, történelem, mint ahogy azt tudjuk....én magam csak néha írok a chatbe, ha nincsenek "nemkívánatos" személyek, mert ha @van a chatbe, kapnék büntit, a beszédemér az biztos.... szal jó ötlet sztem -
#9107 2 dolog lenne jó szerintem
1. le lehessen tiltani, hogy egy bizonyos usertől kapjak PM-et
2. topicból is láthatóak legyenek a kedvencek
lehet már másnak is eszébe jutottak ezek
kieg: jó lenne egy OP őrség a chaten, mert ha nincsen @-os akkor elszabadulnak az idióták -
#9106 oda van írva hogy a felhasználó perbanon van:S -
#9105 akkor sorry nem szótam :) még 1 hülye 5let volt -
#9104 én meg h amegnézem látom hogy 37 hozzászólása van, szal értelmetlen vita nem törlünk soha regisztrációt. -
#9103 akkor miért regisztráltál? amúgy ha emgnézed az atatlapot ő be se jelentkezett soha! csak regezett! ezek a nevek teljesen feleslegesek és lehet hogy más használná egéséggel! -
#9102 Részben egyetértek veled, hogy nem biztos, hogy fogja használni a nick-jét. A másik oldalról viszont Punkernek adok igazat, mert én is 5 éve regisztráltam, de az első időkben csak a híreket olvastam (az első 2 évben szinte csak), a fórumra csak később kaptam rá, előtte be se néztem ide.