27327
  • St
    Nem, lehet sima Visa Electronnal is fizetni.

Ezeket fogadjuk el:
    Visa
    Visa Electron
    Eurocard Mastercard

Ez van kb. a lakosság 95%-ának.
  • artschi
    St! Jelzed majd a változásokban, ugye? :)
  • DanielT
    Nah, megjött az online számla, ultraprofi!
  • EOX
    Csak dombornyomott bankkártyával lehet így utalni, az meg ugye nem mindenkinek van...
  • DanielT
    Jah, kényelmesebb bemászni a bankba, mint küldeni egy smst, vagy beírni a bankkártyaszámot... ha internetes átutalásra gondolsz ahhoz meg van bankkártya, szóval egyetlen egy ici pici okot sem látok arra miért lenne jobb.
  • precision
    pl, de személyszerint nekem kényelmesebb lenne mint az sms v. a bankkártyás, lehet hogy másoknak is
  • ivjoe
    Hmm, így lehetne másnak VIP-et ajándékozni.
  • precision
    Átutalásos VIP fizetési lehetőséget nem terveztek? Úgyértem megadjátok bankszámlaszámot, közleménybe nick és/vagy emailcím és mailben v. pmben jönne az aktiváló kód...v. vmi hasonló
  • St
    javítva
  • Southy
    valaki gyorsan javitsa meg! plz!
  • Southy
    nem müködik a VIP-jogok felvétele oldal. Mindig a bankkártyás fizetést hozza ki, pedig a másikat jelölöm be
  • DanielT
    Köszi szépen, érzem, hogy szívből jött :DDDD
  • St
    Gratulálunk az új minden eddiginél virágzóbb korszak első hírnökének

:D
  • DanielT
    Semmi "Gratulálunk az új minden eddiginél virágzóbb korszak első hírnökének"?

:DD
  • gnar killer
    éreztem hogy akkor lesz kész mikor befizetem megint :D
    na de azért jó, köszönjük(:
  • Akos 001
    sirály!!
  • St
    igen :)
  • DanielT
    Telcsin jött értesítőben annyit vontak le amennyit kell, számlát várom, majd szólok mi a pálya.

Én voltam az első? :D
  • St
    jól működik?
    majd nézd meg, hogy a számlát megkaptad-e
  • DanielT
    Már be is fizettem :D

A VIP regisztrációt 2007.03.26-ig aktiváltuk.

• St
    Kész a bankkártyás VIP, bruttó 960 Ft egy évre, azaz 64 Ft + ÁFA havonta.

Most ez egyelőre teszt, januárban 84 Ft + ÁFA körülre fog emelkedni az ára.
  • geri15
    Tényleg az volt :) Pár akaratos F5 és már a rendeset hozta be... kicsit megörültem hogy micsoda változások lesznek itt :D erre csak a ffx a hülye -.-
  • ivjoe
    :DDDDDDDDDD
    Nálam FF-ban (1.5) normálisan bejön.
  • Borg
    lol ez nem semmi :)
    gondolom valami cachelési hiba firefoxban...
  • geri15
    Lenne egy elég fura kérdésem. Csak nekem ilyen az SG főoldala (és az SG logója)?

Firefox alatt ilyen, IE alatt rendes. Mitől lehet hogy egy CounterStrike-os logó van ott? Nem photoshop :|
  • St
    véletlenszerűen, amíg el nem éri a 2 megát.
  • Sadist
    Még egy hülye kérdés: És mi alapján törlődik vissza? Az utoljára feltöltött vagy a legrégebben feltöltött törlődik először?
  • The FlashBack
    úgyhalottam volt már szó a @sg.hu-s mailcímről de még csak @sgmail.hu van...
    mikorra várható (ha egyáltalán várható) a @sg.hu???
  • Akos 001
    Kösz.
    És rögtön törlődik?Vagy pár óra/nap?
  • St
    visszatörlődik 2 megára, ha nem hosszabbítod meg a vip reget.
  • Akos 001
    Ha VIP vagyok,és feltöltök jó pár képet a galériámba (többet mind nem VIP-nek lehet),és lejár a VIP regisztrációm akkor a képekkel mi lesz?Törlődik mind,vagy csak az uccsó feltöltések?
  • St
    bármeddig
  • Police88
    erre egy választ pls! (csak a sok köszönöm meg boldog... között átsiklottatok felette )
  • The FlashBack
    mind a kettőt hasznosnak tartom különösen az chat őrséget
    kár, hogy elvesztek a jó kis screenshotjaim, amiket lelőttem...., szerintem néhány bünti pont kiosztásra kerültvolna, de hülye fejjel a dokumentumok/képek/ mappában tároltam őket, ami formázás után, történelem, mint ahogy azt tudjuk....én magam csak néha írok a chatbe, ha nincsenek "nemkívánatos" személyek, mert ha @van a chatbe, kapnék büntit, a beszédemér az biztos.... szal jó ötlet sztem
  • Met
    2 dolog lenne jó szerintem

1. le lehessen tiltani, hogy egy bizonyos usertől kapjak PM-et
    2. topicból is láthatóak legyenek a kedvencek

lehet már másnak is eszébe jutottak ezek

kieg: jó lenne egy OP őrség a chaten, mert ha nincsen @-os akkor elszabadulnak az idióták
  • akyyy
    oda van írva hogy a felhasználó perbanon van:S
  • Max7
    akkor sorry nem szótam :) még 1 hülye 5let volt
  • Punker
    én meg h amegnézem látom hogy 37 hozzászólása van, szal értelmetlen vita nem törlünk soha regisztrációt.
  • Max7
    akkor miért regisztráltál? amúgy ha emgnézed az atatlapot ő be se jelentkezett soha! csak regezett! ezek a nevek teljesen feleslegesek és lehet hogy más használná egéséggel!
  • artschi
    Részben egyetértek veled, hogy nem biztos, hogy fogja használni a nick-jét. A másik oldalról viszont Punkernek adok igazat, mert én is 5 éve regisztráltam, de az első időkben csak a híreket olvastam (az első 2 évben szinte csak), a fórumra csak később kaptam rá, előtte be se néztem ide.