27327
-
#9221 akik kíváncsi rá, hogy újreg vagy e vagy sem, ráviszi a kurzort az egy nyomvadt csillagodra...
-
#9220 De a régi egy és az új csillag között se nagyon látszik a különbség, így olyan, mintha újreg lennék. -
#9219 akkor már vmi ötletesen egy regelési évszám legyen ott :) -
#9218 Vagy mindenkinek lenne 1 platinacsillag, és mellette egy szám, hogy hány éve regelt. Helytakarékos, nem is bonyolult megoldani :)
Habár kíváncsi lennék, milyen lett volna, ha van vagy 20 csillag a fejlécemben :D -
#9217 Jóak. Ha a pirosért nem járna börtön, akkor olyat kérnék :)
Viccen kívül, az ezüst jó.
Végre volt egy jó ötletem, "kiragadták" a topicot. -
#9216 X csillag fölött az ember már ránézésre nem tudja 100%-ig megmondani (egyénenként változó), h hány csillagot lát. És ránézésre nem lehet megkülönböztetni az 5 csillagost a 6-zól, ha nem látod a kettőt egymás alatt. -
#9215 azt várhatod... alább írta St, hogy;
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség. "
-
#9214 idézhetem St-et?
"mindenképpen redukálni kell a csillagok számát, vizuálisan 5 és 6 között már nem látszik a különbség" -
#9213 Amúgy mi baj van a sok csillaggal? Már azt vártam hogy 30 év múlva az egész sorban a csillagjaim lesznek. -
#9212 zöldre szavazok. -
#9211 és, ha mondjuk maradna ugyanaz a csillag, csak más színűben?
nem az én műveim :D -
#9210 És ez a topic is lehetne kiemelt, ha vkinek van vmi jó ötlete, ne keresgessen sokáig :) -
#9209 Szerintem is jobb lenne, ha az "5 év felettiek" csillagja pl. ezüst lenne. De Crem ( #9190 ) megoldása is jó. -
#9208 Van csak nem publikus. -
#9207 nincs is hsz-számláló....
-
#9206 Mért nincs olyan hogy csak 100 hozzászólás fölött lehet topicot nyitni? -
#9205 szerintem a 6 csillagosoknak legyen ugrandozo kismacska
mellesleg szerintem akkor mar az egesz csillag legyen masszinu -
#9204 át kéne tenni a szemétdombot más linkre mert a goolge már megtalálta (ha jol tudom a keresok miatt lett rejtve) -
#9203 5 -
#9202 Na akkor most leegyszerűsíti a 3 vagy 4 csillagot a fehér keretes? -
#9201 Igazándiból csak a magasság a gáz, mert széltében van helye bőven. -
#9200 Tudom, de nem is kötelező akkorának lennie szerintem. -
#9199 #9198
Egyébként nem lehet csodákat kihozni egy 13x13-as képből. -
#9198 szvsz inkább az, mint ez a fehércsíkos izé :C -
#9197 Viccnek szántad? :) -
#9196 szvsz nem annyira látható -
blackgamer #9195 Feltűnően sokan születtek máma!
egy felvetésem is lenne, régen a mellesleg.hu klip fórumában a moderátorok hoztak létre topic-okat, olyanokat is amikbe nem írt senki
látszólag fölösleges dolog, de én pl. vagyok úgy hogy írnék egy témába ha lenne, de ha nincs, lusta vagyok létrehozni
lehet baromság, nem akarom hogy sg-n ilyen legyen, de a múltkor szerencsém volt mert egy mellesleg topicban találtam egy usert aki otthon volt az adott együttes dolgaiban, és át is küldött néhány ritka számot, lehet ő is lusta lett volna topicot nyitni, de ott melleslegen már készen állnak a topic-ok, csak írni kell bele
szóval ha lennének kész topicok (pl. együttesek nevei, filmek címei, stb.), akkor lehet üresen állnának egy ideig (lehet örökre) de google beindexelné, SG-re is többen találnának el
persze normál fórumban rejtve lennének az üres topicok
amúgy csak egy esszmefuttatás volt az egész -
#9194 ? -
#9193 Nekem ez a megoldás is tetszik:
-
#9192 olyan ötletem támadt, hogy mivel sok topig van a kedvenceim között, és pl két nap kihagyás után minden topigba 200-300 hsz jöm, és nincs kedvem elolvasni mindet, akkor lehetne egy olyan gomb hogy "összes üzenet olvasottá jelölése" vagy valami hasonló, mert hosszútávon (négy öt perc) a sok piros "... üzenet érkezett" zavaró...
Atopigot meg em venném le a kedvencek közül, mert így könnyebb elérni, de egyszerre senki nem olvas el 300-hsz-t
-
#9191 Bocs, hogy kicsit zavaró lett a kép mérete, de nem tudom itt már törölni... -
#9190 [b]MINTA
-
Takezó #9189 vagy lehetne az első évben semmi, és akkor máris +1 lehetőség ^^ -
#9188 platina :D
-
Borg #9187 Legyen mindig csak 1 csillag.
fa
vas
bronz
ezüst
arany
gyémánt
De hogy jövöre mi lesz :P -
OPM #9186 szerintem is jobb a fehér keretesnél, de az is tény hogy a szín miatt ütik egymást a normál csillaggal -
#9185 Szerintem sokkal jobb, a normál csillagot pedig tomsolo kb 1 perc alatt csinálná meg hozzá illő fényesre. -
#9184 elvileg nekem ehez semmi közöm, de egy tippet azért adok! elvileg platinacsillag a kép neve! legyen akkor platina szinű ugyan ezzel a fehér körvonalall! az már kitünik a sima arany csillag mellet! -
#9183 ezt nézegettem, de sztem nem mutat jól a csillaggal
felraktam magamnak, így néz ki, sztem nem ok, mert pl. túl matt a rendes csillag mellette -
#9182 Ez kb egymilliárdszor jobb mint a fehérkeretes csillag, de a gond ott van, hogy mellé kellene már rakni egy sima csillagot, ahogy most is és ez néz ki ultrabénán.