Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, úgy kéne, hogy pipálni lehessen az üzenetek mögöt, majd alul a törlés gomb.
ghost cb
Privát üzenetekhez nem lehetne, hogy a kimenõ üzeneteket is eltárolja?
Ja és egyszerre több törlése is jó lenne.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Kandurex
Hmm, mintha a rendszerhangjának csöppet görbe lenne a keze, mint annak a bizonyos szentnek...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pyx
Stst! Privikhez lehetne olyat, hogy egyszerre csak 50et listáz? htx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ThePartyFace
Várjuk😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Pyx
😞

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Big Daddy
Mit?<#conf>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

😮 😞 :'(

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
A szóvivõ a rendszer hangja.
St
mellesleg épp az új sg layoutot csinálom, lesz itt sóhajtozás nemsokára <#ravasz1>
az ki a szóvivõ ? csak ná én ? 😄 😮 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
(a "hatalom" sem tudja, de ilyenkor a szóvivõ dolga, hogy okos indokot találjon <#eplus2>)
mert lehet hogy oka volt hogy kivették, de majd Quno Jedi megmondja hogy a nagytanács részérõl miért nem érkezik válasz eme jelentéktelen kérdésünkre....

én valószínûsítem hogy az utolsó üzenet idõpontja funkció a gonosz imperialisták rothadó mûvének egy utolsó bástyája volt dicsõ rendszerünkben, melyet tövestõl ki kellett irtani a NÉP érdekében....

de majd jedi kifejti a tutit 😄

nemcsakfeel
<#ejnye1>
akkor sem ment amikor nem volt büntipontom 😊 csak nagyon régen ment. nem értem h egy funkció, ami már mûködött egyszer, azt miért nehéz visszatenni.

*hihi ** *

majd ha normális leszel <#idiota>

nemcsakfeel
mikor lesz user infóban utolsó hozzászólás idõpontja?

*hihi ** *

Sir Quno Jedi
Minek rögtönítélés, mikor statárium idején azt utcánvaló figyelmeztetés nélküli agyonlövés este forog fent ?!! ÉS az adófizetõk pénzét is megspóroljuk...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nekem még ez is túl szoftos, de keményvonalas vezetésünk majd nyilatkozik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Big Daddy
Ez okos gondolat.Biztos nagyobb volna a visszatartó ereje a büntinek.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

RelakSfromhome
Inkább az kéne, hogy hetente egy büntipont minusz legyen, és aki pl négyet begyûjtött, annak négy hétig legyen egyre csökkenõ büntije. Ha pl valaki hat napja kapott egyet, és kap mégegyet, akkor másnap ne tûnjön el egy büntije, hanem mindig a legutolsó kapott pont-tól legyen számolva a dolog.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Big Daddy
A büntipontok miért csak pár hétig vannak?Van 1-2 nemnormális akinek hamar összejönne a ban.Amikor van pár bünti,visszafogja magát,de amint eltûnik kezdi elõrõl.

reménytelen
Nem is tûnt el... <#smile>
reménytelen
JAJ, NE!!!
Punker
eltünt a chat 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A hirlevél képei csak nekem nem jönnek be vagy másnak se?
Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

St
nagyon régi...
reménytelen
SG másképpen... <#vigyor><#vigyor>
sejtettem hogy tetszeni fog 😊

St
azta, meneküljünk <#nyes>
RelakSfromhome
Mint ahogy Douglas Adams is írta? 😊

"A Galaxis Útikalauz Stopposoknak tévedhetetlen, a valóság gyakran pontatlan"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Big Daddy
Ja tényleg.Köszi.

Dichter
gomba: desktoppályázat nyertese
vörös csillag: a rendszer hangja <#idiota>

Egyébként ha föléviszed az egeret, ki is írja

Big Daddy
Láttam a csillagok után már gombát,piros csillagot.Ezek mit jelentenek?

St
Még azt hozzátesszük, hogy aki mégis kritizálni meri, rögtönítélõ bíróság elé kerül. <#mf2>
Dichter
Nem Te vagy az egyetlen. Nagyon sokunkkal fordult már elõ. Én kb fél éve így használom a zesgét.

Big Daddy
Én is így vagyok+1 haver is.Tuti nem használja senki a logint.

nemcsakfeel
Saját fórumba több szmájli jelenjen meg.

*hihi ** *

Sir Quno Jedi
A hivatalos álláspont: AZ SG HIBÁTLAN ez óvéjz !

Mostanában többször találom magamat kijelentkezve.
Ezt nem akkor csinálja, amikor más gépen bejelentkeznek a nevemmel?

St
semmi gond vele
Punkerwork
nekem nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

tomsolo
AKADOZIK A NETED😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ThePartyFace
Mi tortent az ezsgével? Se a logokat, se a smileokat nem akarja betolteni rendesen.
Bõ-bõ lassú😞

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Johnyy
Tééleg fontos lenne #4774 küldtem privit is , vagy mond meg ohgy az ieneket akor kivel kall megbeszéllni!?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

CattiBrie
😊)

25, húú, akkor az nekem még nem való - de aszsem nem is akarom 😊

[/spam]&#8482;

Big Daddy
De akinek van büntipontja,rákattintasz a nevére,és elolvashatod ki miért,kitõl kapta.

Big Daddy
Gusztustalanos,hányingeres, 25 plusszos

CattiBrie
mien az a rottenes?

[/spam]&#8482;