27327
  • Takezó
    legalább saját fórumokban ne legyen -.- jajjmájajjne, mét támogatja mindenki?:o

amúgy meg: mét érzi mindenki úgy, hogy változtatni kell?
  • hen-tes
    hmmmm
    sztem annyira nem is rossz ötlet
    szerkeszthetnéd, és ha átszerkesztetted, akkor firssitené valahogy az időt :o
    szal sztem jó ötlet (y)

csak akkor ehez valahogy azt is megkéne oldani, hogy egy kommentben több hsz-re is lehessen válaszolni, ami nem is olyan egyszerű :S
  • nyami
    pl. nem lehet szétfloodolni egy topikot

aláírosodon röhögtem egy jót :D
  • Garfield
    Mondj egy előnyt.
  • Takezó
    ez beteg ötlet:o
  • Dying Soul
    Igen nagy hátrnya az, hogy ha írsz egy topikba februárban utolsóként, de senkinem válaszol, te pedig fel akarod elevíteni a topikot, akkor ez nem fog menni. Amit mondasz azt egy pár perchez kéne kötni.
  • akyyy
    egyes helyeken lehet olyat találni hogy az utolsó hozzászóló nem szólhat újból hozzá a topikba, hanem a sajátják szerkesztheti. ez mennyire lenne jó ötlet az sg-re nézve? vannak ellenérvei de vannak előnyei is...
  • Láma!
    és?
    rengeteg nem veszteséges vállalkozás van, mégsem osztják szét a megélhetésüket..
  • EvilDevil
    Azért abba biztos vagyok, hogy nem veszteséges "vállakozás" az SG... sőt
  • St
    Ostoba vagy.

Az SG nem szeretetszolgálat, hanem üzleti vállalkozás. A fórum által felemésztett költségek igen kis részét fedezi csak a vip reg.
  • Dying Soul
    Nem Saját fórumokban igen, viszont sajátban vannak elvetemült dolgok
  • Met
    az, hogy valaki házigazda már mutat valami megbízhatóságot

több házigazdája nem lehet egy topicnak? néha elég sokára teszik rendbe a topicot itt-ott
  • Dying Soul
    Így is jó
  • SLICK
    ez is igaz...
    bár szerintem az jobb lenne úgy, ha külön jogként kéred azt a modiktól és ha a moderátorok úgy látják h neked lehet adni azt a jogot akor megkaphatod...
    nah elnézést a hülye megfogalmazásért de sztem tudjátok, hogy mire gondolok -.-
  • Dying Soul
    Ezeket a jogokat csak megbízható embereknek volna szabad adni.
  • Laky
  • jointeer
    támogatném
  • Punker
    fizesd ki az SG-nek a költségeket és rögtön jótékonykodhatnak :)
  • Laky
    szépnek szép, de ha neked lenne ekkora a bevételed, vajon akkor is küldenél?
    mert ugye más pénzét jóra használni viszonylag könnyű...
    arról nem is beszélve, hogy a bevételből is fedezni kell bizonyos dolgokat...
  • Takezó
    lálálál [leesikaszekrol]
  • Max7
    nem tudom de te el vagy tévedve! ez nem a máltai szeretetszolgálat! ez itt az esgé forum! inkább mennyé vissza a gumiba a hülyeségeiddel
  • Pheel
    Majd ha feltalálják a valódi mesterséges értelmet, akkor lesz rá esély, hogy ilyesfajta szűrőfeltételeket definiálj ;-)
  • Akos 001
    Ja,eléggé vissza lehetne vele élni.

Csak valami olyam kéne,hogy ha valaki rosszul ad meg egy linket,vagy rosszul linkel képet,akkor azt kijavítani.Szalz URL-t tartalmazó hsz-t szerkeszthetnének.
  • Pheel
    Nem tartom jó ötletnek, hogy utólag valaki más beleszerkeszthetne a hozzászólásokba.
  • Met
    Én olyasmire gondoltam, hogy kellene valami "büntető pont" amit a topic házigazdái adnak valakinek mert a topicban szabálytalankodott. pl. torrent topic-meghívó kérés, vagy a photoshop topic-"ezt a képet csináltam jó lett?" (kapuben) stílusú hsz-ek
    hiába van banner mindíg jön 1-2 elmebeteg
    aztán 2 vagy 3 érne egy normális büntipontot vagy valami...
  • DEXTER92
    Szerintem nagyon szép lenne, ha felajánlanátok a VIP fórumozók által fizetett pénzből, vmilyen szeretetszolgálatnak, vagy ilyesfélének 1 pár hónapi bevételből, valamennyi részét. Bár ez nem olyan fontos dolog.
  • bertino
    ez szintén jó ötlet
  • Akos 001
    Nem lehetne egy olyat,hogy akinek van a Fórumozók F.albumában képek,azt jelezze valahogy?
    Pl.:mint amikor a galériába tölt fel valaki képet,vagy a fejlécében legyen valami,esetleg az adatlapjára legyen beírva,hogy van róla kép.
  • Dying Soul
    Az nem megoldható, hogy egy hozzászólást fixáljunk és alatta legyen másodikként a legfrissebb post?
    Ugyanis hiába van kiírva ultranagy piros betűkkel némely topikban a szabályzat, nem olvassák el, azonnal rácuppannak a topik postjaira. Ha az első hsz 36-os piros betűkkel íródna és fix lenne, akkor már talán látnák. Az első post magyarázatomban nem #1-t jelenti, hanem a topikban a legfelső hasz, most, jelen esetben az enyém. És akyyy-é pedig a legfrisebb hsz.
  • akyyy
    jó ötlet!
  • Crem
    Hi!

Lenne egy kérésem-javaslatom. A Házigazdák jogait nem lehetne bővíteni egy "Javítás" gombbal? Vagy a törlés helyett csak ezt berakni?
    Egyértelmű, hogy a "kretén" hozzászólásokat kitörli mindenki. De egy hibás link egy rosszúl méretezett kép miatt ,amikor a tartalom meg érdekes kicsit patt helyzetet eredményez a döntés.

Kösz előre is!:)

• geri15
    Az mitől van, hogy egy teljesen bannolt ember (akire hogyha rákeresek nem dob ki smemit) galériája teljes mértékben elérhető, mindennel ami benne volt?
  • jointeer
    nem leszel moderátor :|
  • Dodo55
    És hogy legyen valami ontopic is: Mi kellene az SG-nek? Több moderátor.
  • Dodo55
    És mindig ilyenkor nincs itt egy moderátor sem
  • Sadist
    vót egy reged :D
  • Max7
    az ész a "moderátorok figyelmébe" topikban is ugyan ezt másolta be kivi leszek milyen indokot kap majd attól a modtól aki törölgeti a sok spamet!
  • Dodo55
    Azt, hogy permbant szeretnél kérni, sokkal egyszerűbb, rövidebb mondatokkal is ki lehet fejezni.
  • Takezó
    ezt most miért? :|
  • Max7
    tódó = toldó népiesen ami kiegészítő listát, feljlesztő listát akar jelenteni :)