27327
-
Takezó #9837 legalább saját fórumokban ne legyen -.- jajjmájajjne, mét támogatja mindenki?:o
amúgy meg: mét érzi mindenki úgy, hogy változtatni kell? -
#9836 hmmmm
sztem annyira nem is rossz ötlet
szerkeszthetnéd, és ha átszerkesztetted, akkor firssitené valahogy az időt :o
szal sztem jó ötlet (y)
csak akkor ehez valahogy azt is megkéne oldani, hogy egy kommentben több hsz-re is lehessen válaszolni, ami nem is olyan egyszerű :S -
#9835 pl. nem lehet szétfloodolni egy topikot
aláírosodon röhögtem egy jót :D -
Garfield #9834 Mondj egy előnyt. -
Takezó #9833 ez beteg ötlet:o -
#9832 Igen nagy hátrnya az, hogy ha írsz egy topikba februárban utolsóként, de senkinem válaszol, te pedig fel akarod elevíteni a topikot, akkor ez nem fog menni. Amit mondasz azt egy pár perchez kéne kötni. -
#9831 egyes helyeken lehet olyat találni hogy az utolsó hozzászóló nem szólhat újból hozzá a topikba, hanem a sajátják szerkesztheti. ez mennyire lenne jó ötlet az sg-re nézve? vannak ellenérvei de vannak előnyei is... -
#9830 és?
rengeteg nem veszteséges vállalkozás van, mégsem osztják szét a megélhetésüket.. -
#9829 Azért abba biztos vagyok, hogy nem veszteséges "vállakozás" az SG... sőt -
#9828 Ostoba vagy.
Az SG nem szeretetszolgálat, hanem üzleti vállalkozás. A fórum által felemésztett költségek igen kis részét fedezi csak a vip reg.
-
#9827 Nem Saját fórumokban igen, viszont sajátban vannak elvetemült dolgok -
#9826 az, hogy valaki házigazda már mutat valami megbízhatóságot
több házigazdája nem lehet egy topicnak? néha elég sokára teszik rendbe a topicot itt-ott -
#9825 Így is jó -
#9824 ez is igaz...
bár szerintem az jobb lenne úgy, ha külön jogként kéred azt a modiktól és ha a moderátorok úgy látják h neked lehet adni azt a jogot akor megkaphatod...
nah elnézést a hülye megfogalmazásért de sztem tudjátok, hogy mire gondolok -.- -
#9823 Ezeket a jogokat csak megbízható embereknek volna szabad adni. -
#9822 -
#9821 támogatném -
#9820 fizesd ki az SG-nek a költségeket és rögtön jótékonykodhatnak :) -
#9819 szépnek szép, de ha neked lenne ekkora a bevételed, vajon akkor is küldenél?
mert ugye más pénzét jóra használni viszonylag könnyű...
arról nem is beszélve, hogy a bevételből is fedezni kell bizonyos dolgokat... -
Takezó #9818 lálálál [leesikaszekrol] -
#9817 nem tudom de te el vagy tévedve! ez nem a máltai szeretetszolgálat! ez itt az esgé forum! inkább mennyé vissza a gumiba a hülyeségeiddel -
#9816 Majd ha feltalálják a valódi mesterséges értelmet, akkor lesz rá esély, hogy ilyesfajta szűrőfeltételeket definiálj ;-) -
#9815 Ja,eléggé vissza lehetne vele élni.
Csak valami olyam kéne,hogy ha valaki rosszul ad meg egy linket,vagy rosszul linkel képet,akkor azt kijavítani.Szalz URL-t tartalmazó hsz-t szerkeszthetnének. -
#9814 Nem tartom jó ötletnek, hogy utólag valaki más beleszerkeszthetne a hozzászólásokba. -
#9813 Én olyasmire gondoltam, hogy kellene valami "büntető pont" amit a topic házigazdái adnak valakinek mert a topicban szabálytalankodott. pl. torrent topic-meghívó kérés, vagy a photoshop topic-"ezt a képet csináltam jó lett?" (kapuben) stílusú hsz-ek
hiába van banner mindíg jön 1-2 elmebeteg
aztán 2 vagy 3 érne egy normális büntipontot vagy valami... -
#9812 Szerintem nagyon szép lenne, ha felajánlanátok a VIP fórumozók által fizetett pénzből, vmilyen szeretetszolgálatnak, vagy ilyesfélének 1 pár hónapi bevételből, valamennyi részét. Bár ez nem olyan fontos dolog. -
#9811 ez szintén jó ötlet -
#9810 Nem lehetne egy olyat,hogy akinek van a Fórumozók F.albumában képek,azt jelezze valahogy?
Pl.:mint amikor a galériába tölt fel valaki képet,vagy a fejlécében legyen valami,esetleg az adatlapjára legyen beírva,hogy van róla kép. -
#9809 Az nem megoldható, hogy egy hozzászólást fixáljunk és alatta legyen másodikként a legfrissebb post?
Ugyanis hiába van kiírva ultranagy piros betűkkel némely topikban a szabályzat, nem olvassák el, azonnal rácuppannak a topik postjaira. Ha az első hsz 36-os piros betűkkel íródna és fix lenne, akkor már talán látnák. Az első post magyarázatomban nem #1-t jelenti, hanem a topikban a legfelső hasz, most, jelen esetben az enyém. És akyyy-é pedig a legfrisebb hsz. -
#9808 jó ötlet! -
#9807 Hi!
Lenne egy kérésem-javaslatom. A Házigazdák jogait nem lehetne bővíteni egy "Javítás" gombbal? Vagy a törlés helyett csak ezt berakni?
Egyértelmű, hogy a "kretén" hozzászólásokat kitörli mindenki. De egy hibás link egy rosszúl méretezett kép miatt ,amikor a tartalom meg érdekes kicsit patt helyzetet eredményez a döntés.
Kösz előre is!:)
-
#9806 Az mitől van, hogy egy teljesen bannolt ember (akire hogyha rákeresek nem dob ki smemit) galériája teljes mértékben elérhető, mindennel ami benne volt? -
#9805 nem leszel moderátor :| -
Dodo55 #9804 És hogy legyen valami ontopic is: Mi kellene az SG-nek? Több moderátor. -
Dodo55 #9803 És mindig ilyenkor nincs itt egy moderátor sem -
#9802 vót egy reged :D -
#9801 az ész a "moderátorok figyelmébe" topikban is ugyan ezt másolta be kivi leszek milyen indokot kap majd attól a modtól aki törölgeti a sok spamet! -
Dodo55 #9800 Azt, hogy permbant szeretnél kérni, sokkal egyszerűbb, rövidebb mondatokkal is ki lehet fejezni. -
Takezó #9797 ezt most miért? :| -
#9790 tódó = toldó népiesen ami kiegészítő listát, feljlesztő listát akar jelenteni :)