27327
  • Max7
    ööö nem lehetne megoldani azt hogy a hosszú címben 5000 nél több karaktert lehessen lakalmazni? csak mert volt hogy elértem már és nem értettem hogy miért rendezi át a topik kinézetét és rájöttem mert a végéről lemaradt a </body> </html> tag :( (7000e-rel már kielégednék)
  • St
    ez biztosan nem lesz megvalósítva, mert át kellene hozzá alakítani a cache rendszert, ami már most is egy eléggé túlbonyolított valami (de végre már jól működik)
  • St
    Mellesleg megjegyzem: én sem bunkóztalak le. Ha az általánosító kijelentésemet magadra veszed, az a te dolgod.

Kb. havonta kell hasonló alaptalan baromságra válaszolnom, már rég elfogyott a türelmem, hogy a fórumban alkalmanként megjelenő "nagyon megalapozott" véleményt állító pistikékhez. A másik kedvencem az a kategória, amely meglátja az sg-t, majd 3 perc gondolkodás után megmondja miért szar és hogy kellene másképp csinálni... (mintha nem ezzel foglalkoznánk kb. 7-8 éve...)

Akinek nem tetszik az arrogáns stílusom, ne látogassa ezt a topicot. Én csak ezt olvasom, máshol nem fog velem találkozni. Ebben a témában úgy beszélek ahogy jólesik. "A stílus maga az ember", ugyebár...
  • St
    így van, egyetértek.
  • St
    Ez már csak egy ilyen hely, nyugodtan lehet nemszeretni.

• Kis-Bob
    Ismétlem, hogy nem fikáztam! Nem értelek, hogy miért kezeled így a dolgot. Tudod, sokkal jobb a sokszínűség, mint az egyhangúság. Ha mindenki csak dícsérne, az nagyon jó lenne, de nem ettől halad előre a világ. Lehet, hogy engem fikázó bunkónak tartasz, de mint ahogy Ákos is írta, a szolgáltató működik a szolgáltatást igénybebevőért. Én csupán leírtam egy véleményt. Ha minden moderátor így leugatna mindenkit, mint te, akkor nem lenne SG-közösség. Egyébként te lebunkóztál közvetve engem ("ez a szemlélet pontosan a bunkó fikázó magyar mentalitást tükrözi, akinek semmi sem jó."), de téget ki fog az arroganciádért moderálni? Vagy így te leszel a mindenható, és mindenki csak azt írhatja, ami neked jó? Látod, én nem bunkóztalak le téged, de azt hiszem, hogy a viselkedésed magáért beszél. Talán, mint a "nagyfőnöknek", el kellene gondolkodnod arról, hogy pontosan neked kellene türelemmel fordulnod még a leglaikusabb senkiházi tapírhoz is, példát mutatva az összes moderátornak. Ez a tipikus magyar mentalitás. A laikusság csupán a tudás hiánya. Ez még pótolható.
  • Punker
    soha nem beszélnék így a kutyámmal, jóval értelmesebb mint 1-2 "fórumozó"......
  • St
    Hja, a jelenlétem adja meg ennek a fórumnak az igazi zamatát...
  • akos
    szerintem kis-bob hozzászólásában semmi bunkó nem volt - mindössze megalapozatlanul mondott kritikát. de a tévedésére fel lehetett volna hívni a figyelmét kevésbé sértő és agresszív módon is. (már csak azért is, mert ő sem ilyen stílusban írt ide)

az más kérdés, hogy aki tapló módon ír, azzal szemben nem célravezető cizellált módon társalogni - de szerintem te most indokolatlanul voltál arogáns.

mint a fórum feje/főnöke - sokkal jobban oda kellene figyelned a megnyilvánulásaid stílusára - és ez igaz a moderátorokra is. (tisztelet a kevés kivételnek)
    számomra kissé paradox, hogy miközben a modok a rendet és a kulturált hangnemet hivatottak megőrizni a fórumon, gyakran olyan hangot ütnek meg a fórumozokkal, mintha legalábbis a kutyáikkal beszélnének.
  • St
    Nem, ez a szemlélet pontosan a bunkó fikázó magyar mentalitást tükrözi, akinek semmi sem jó.
  • akos
    úgy gondoltam, hogy egy szolgáltatás nem a szolgáltatóért működik, hanem a szolgáltatást igénybevevőkért.

tudom, "jut is, marad is" - ez az általános szemlélet ami a magyar ügyfélközpontúságot illeti.
  • Amse
  • Match
    hozzásszólás áthelyezése a külső fórumokban?
    Mert pl van egy olyan hogy egy valaki a karácsonyi topicba írt be februárba...tehát jó lenne...
  • St
    Ismétlen sokadszorra önmagamat: "akinek nem tetszik, el lehet húzni máshova".

Ezek itt a szabályok.

• akos
    "a stílus maga az ember"
    ...
    nem tudom, mi az oka, hogy úgy beszélsz egyesekkel, mintha a s.ggedből húztad volna elő őket - de mivel a klientúrádról van szó (közvetve vagy közvetlenül), nem feltétlenül így kéne... szvsz.
  • akyyy
    én ebből csak azt szeretném hozzászólni, hogy ami a főoldalon van "Rövidcikkek", azokat is néha ki lehetne emelni, mert ahogy észrevettem, ott is sokszor előfordulnak nagyon jó kis írások. csak hát nagyon lent van, és néha szivesen várnék a témához hozzászólásokat, csak kevesen veszik észre:(

(pl.: a Borsodchemes cikket, amit épp hogy észrevettem, és számomra ez eléggé fontos:D mivel itt lakok melette)
  • St
    Mivel amit felvetettél egyszerűen baromság, ezért valóban nem mondhatod el itt a véleményedet, mert ilyen baromságokra nem vagyok kíváncsi.

http://www.sg.hu/tartalmak.php

Bármely rovat tartalma elérhető külön is. Ha majd kilistázod, megszámolod, és tételesen bizonyítod az állításaidat akkor beszélgethetünk. Addig meg minden "szubjektív érzéseken" alapuló állítást fikázásként kezelek, amit általában bannal jutalmazunk. Ennek itt nincs helye. Aki segíteni akar általában e-mailben jelentkezik.

• Kis-Bob
    Gondolom, hogy a darabszámba a rövidhírek is beletartoznak. Ebből tényleg sok van.

"ez egy csúnya vád, amit vissza kell utasítanom." Nem vádaskodom, csupán a véleményemet írtam.

Egyébként nem kell leordítani, csak azt írtam le, ami az én véleményem. Ha nem mondhatom el a véleményem, akkor miért van a fórum? Nem szándékozom lefikázni az SG-t, mivel már jópár éve (törzs)olvasója vagyok, úgyhogy talán nem kéne leszólni a véleményem. Ez egy perspektíva, amit írtam. Tudod, nem csak a dícséretekből lehet tapasztalatot szerezni. A magazinnak pedig az olvasók véleményére kell, hogy adjon. Ugyebár a marketing ezt diktálja. Én nagyon szeretem az SG-t, pont ezért írom le a gondolatom, nem pánikkeltés céljából. Ráadásul én is pénzel járulok hozzá a lap működéséhez, ezért éreztem úgy, hogy elmondhatom a gondolatom. Ha nem írhatom le a véleményem, akkor talán nincs is értelme regisztrált, sőt VIP fórumozónak lennem. Ha a továbbiakban nem kívánjátok a véleményemet elolvasni, akkor kérem a regisztrációm törlését.

EZ A VÉLEMÉNYEM!
  • St
    Biztos, hogy az SG-ről beszélsz? Szerintem iratkozz fel a hírlevélre mielőtt ilyen baromságokat kezdesz el hangoztatni. A h.sw -ről igaz amit mondasz, de az SG-vel kapcsolatban ez egy csúnya vád, amit vissza kell utasítanom. Ne keverd össze a kettőt

Ha csak tisztán a darabszámokat nézzük, most listáztam ki SQL-ből:

2006.02. - 619 db
    2006.01. - 653 db
    2005.12. - 591 db
    2005.11. - 651 db
    2005.10. - 656 db
    2005.09. - 650 db
    2005.08. - 645 db
    2005.07. - 533 db
    2005.06. - 543 db
    2005.05. - 526 db
    2005.04. - 510 db
    2005.03. - 485 db
    2005.02. - 380 db
    2005.01. - 381 db

Ha megnézed ez barátok közt is napi 25-30 hír (hétköznapokra vetítve). Mutass pls. egy másik IT szájtot, amely ilyen termelékeny.

Tavaly év elejéhez képest mára megduplázódtak a hír darabszámok. Azóta kb. 4x annyi pénzt költünk tartalmakra.

Javaslom a minőséget is csak akkor kritizáld, ha tényleg tudsz konkrétumokat mondani, különben csúnya ban lesz belőle, ahogy ez itt szokás. Köszi.

• Punker
    csak alátámasztani nem tudja :)
  • Amse
    mit nem értessz?
    azt akarta mondani, hogy szerinte az utóbbi időben visszaesett cikkek mennyiség és minősége
  • Punker
    ezt magyarázd el értelmesen plz :)
  • Kis-Bob
    Csak nekem tűnt fel, hogy mostanában egyre kevesebb cikk jelenik meg az SG-n? Egyre lassabban jelennek meg új cikkek. Inkább csak óvatosan bírálom a minőségüket, nem az én posztom. Szerintem, ha a félévvel korábbiakat vesszük alapul, akkor visszaesés tapasztalható. Remélem, hogy csak én látom így, és nincs semmi gáz, bár sajnos a szobatársam is megerősített a rossz előérzetemben. Kívánom, h ne legyen igazam!
  • Dying Soul
    Akkor félreértettem, sry.
  • St
    ingyenes fórumról van szó
    http://forum.sg.hu
  • Dodo55
    Szerintem is
  • GregSB
    Gondolkozz egy kicsit mielőtt hülyeségeket írsz :) Szerintem blackgamer és St az ingyen igénybevehető, külső honlapokba beépíthető saját fórumokról beszél, és nem az itteni fórum-részlegről.
  • Dying Soul
    Nem titeket akarlak bántani, hanem az egy sokkal privátabb topik, mint pl a Lost topik. Van egy állandó kör, akik közé csak páran épülnek még be, ezért teljesen felesleges lefordítani angolra. Viszont olyannyira bántok mindenkit, hogy szvsz pár gumiszintű topik létesül mostanság a sajátban..
  • jointeer
    fú, hát hogy érted ezt :@
  • St
    ennek az alapjai már nagyjából megvannak, csak a szövegeket kell lefordíttatni, különböző nyelvre
  • Shaman
    mit akarna egy külföldi egy magyar fórumon?
  • Dying Soul
    Amilyen minőségi topikok nyílnak ott, szerintem felesleges, egy angol mit írna be pl a "kakájmakáj"-ba?
  • blackgamer
    Saját fórumnál a fórum kezelésének/kiírásainak többnyelvűsége segítene a magyart nem értőknek.
    Ha egy külföldi odatéved, nem menekül el, tud regisztrálni, kényelmesen használni a fórumot.
    Persze a fórum regisztrálás maradna magyar, hogy ne rohamozzák meg a világ minden részéről az SG-t.

Ha esetleg következő fejlesztésnél beleférne, örülnék ennek a funkciónak.
  • St
    köszi
  • DanielT
    Én mindkettőtöknek megelőlegezem a választ:

Takezó: "Majd meglátjátok"

Dodo55: "Amikor lesz időm rá"
  • Dodo55
    Én meg azt, hogy kb mikor?
  • Takezó
    megkérdezhetem, h nagyjából mire számítsunk?-.-
  • nxfn
    horoszkóp miért tűnt el :c
  • St
    lesz itt még idén bőven változás, egy-két radikális is.
  • CUCLI
    nem kell. "ha nemteccik el lehet menni"