Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
ez a frissítéses dolog kezd kicsit elfajulni

ivjoe
Én már tegnap óta ezt ugatom mindenkinek! De aki hülye, az hülye!
Dichter
Ezek nem veszik észre 😄

modellmaker
szted azt el is olvassák? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ha a fõlap tetején lévõ cikket nem veszik észre, akkor úgyis mindegy

akyyy
igen igen

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lökjetek valami linket ahol meg lehet hallgatni az sg-s riportot!

...sose azt nézd...

Dichter
Kéne egy popup banner a fõoldalra:

NINCSENEK ÉRETTSÉGI TÉTELEK AZ OLDALON!

Dichter
Nekem is most tûnt fel, hogy az R betûd kicsit ... tompa...... De ne aggódj, az enyém is 😄

Tuvok
a hangod egy 13 évesé, bocs ;D

Rafaelo
derûs estét!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

maozedong
Mi kéne, hogy még jobb legyen?
érettség szünet

Resurrection!

modellmaker
#5636, #5637 Jó ok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Mighty
Ez nem olyan védjegy, mint anno a Knézy vagy az Aigner köszönése.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

St
ez most botrány címszó alatt fut, aminek _sajnos_ részesei vagyunk.
modellmaker
ok de már bemondták egy csomó helyen. vagy ez most ingyenreklám címszó alatt fut?

St
le van védetve, védjegy
WizarDTommy
"Gyalázatos dolog, ami történt" - közölte az oktatási miniszter. Hozzátette: ez bûncselekmény, a szolgálati titok megsértése. A miniszter úgy vélte: a kétszintû érettségi elleni koncentrált, politikai támadásról van szó, szándékosan juttatták el a sajtóhoz a tételeket, majd hozták nyilvánosságra az interneten keresztül. Ilyen összehangolt támadás eddig még nem volt - tette hozzá.

Korábban a matematika és a magyar érettségi kérdéseit nem küldték meg elõre az iskolákba. "Bizalmi viszonyra épült az új rendszer, de ezt most újra kell gondolni" - közölte Magyar Bálint.

LOL
modellmaker
Ebbõl nem tudsz valahogy pénzt csinálni? 😄 Nem lehet valahogy úgymond levédetni az "esgéponthu"-t hogy ha valaki ba akarja mondani a rádióban vagy a tvben az fizessen érte? 😄

St
😄
modellmaker
Tudom hogy már lerágott csont meg minden, de ez akkor is nevetséges.

http://www.palya.hu/forum/threaddisp.cfm?ord=modolt&r=7&g=1&i=desc&tid=506&tg=12
1995. netty
Én nem érettségizek, de azt hiszem csak 1 óráig van még fönn a Neten! Lássátok, milyen jó vagyok hozzátok, azt hiszem a www.sg.hu-n vannak fenn.
...

Cicero
Mi az? <#fejvakaras>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Mighty
Az elõbb egy másik embernek a bejelentkezését is láttam (VIP-es). Most én vállalati proxy mögött vagyok, lehet ez is probléma? Eddig nem volt...

Tuvok
dettó

Nálad más probléma is fennál, de nem csak tegnap óta!

...sose azt nézd...

Cicero
Jah, ez a probléma nállam is fennáll tegnap óta <#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

modellmaker
Keresik a töri érettségit! 😛 (bocs)

Mighty
Az sg-n változott valami vagy nálam lehet kebasz? Nem frissül normálisan az oldal.
pl. a fórumban új hozzászólások száma csak F5-re frissül rendesen.

Rafaelo
lassu az oldal 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
Kéne vmi videjófájj róla és aztán felrakhatnád okulásul !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alien
ivjoe
De le lehet venni... Privát pls! Ne itt offoljunk!
modellmaker
Hali!

A cikkek közepérõl azt a hírdetést nem lehetne valahova eltenni? Tom hogy kiiktatni nem lehet mert hogy pénzt hoz a konyhára, csak egy kicsit máshová tenni? Hogy ne pont középen legyen, benne a cikkben.

mea culpa, büntiért jelentkezem.

PResident Evil
main chat <#eljen>

artschiatwork
pedig ebbõl automatikusan ez következik, gondolnod kellett volna rá... <#idiota>

Oops, ebben lehet, hogy én is részt vettem... tegnap du. egy lámának azt mondtam gúnyosan a tételkérésére az üzenõfalon, hogy dehogynem, a megoldásokkal együtt, még meg sem kell köszönni. Nem gondoltam volna, hogy komolyan veszik és megrohamoznak...

precision
kismillió irc szerver van, amugy meg régebben volt már sg irc szerver, ha akarnának sték csinálnának mégegyzer, sztem nincsenek rászorulva hogy egy másik szerveren legyen #sg szoba 😊

Bazinga!

FtranX
ezt én is szívesen meghallgatnám! 😊)

HTX! 😄DD

Nem vette fel valaki?

...sose azt nézd...

Dichter
Ellepték az érettségi tételekért akár ölni is kívánó newbiek+ a szenzációhajhászok. Este f7 után szine teljesen elérhetetlen volt a lap. Aztán az esti híradóban St nyilatkozott.

Tulajdonképp mi is történt az SG-vel?

...sose azt nézd...

Punker
most volt a rádióban megint 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Láma!
az nekem is adja oda!!

Dichter
gondoltam

PResident Evil
felvette valaki ?😄

Szerintem nem ártott ez a népszerûség.

St
ha választhattam volna inkább elkerültem volna... senkinek sem tesz jót az ilyenfajta népszerûség...
Dichter
<#taps><#taps><#taps>

Egyébként mi errõl a botrányról a véleményed? Jó reklám a negatív reklám, vagy inkább bélyeg?

Hogy ne legyek offtopic: Kellett ez az SG-nek?

St
szépen nyilatkoztam? 😄