27327
-
Takezó #9917 ha az újonnan megnyitott topikok közül akarom megnyitni bármelyiket, azt írja ki, h nincs ilyen téma:O -
#9916 1 ha bemész valahova ok nélkül kötekedni bárki mástól is büntit kapsz teljesen jogosan.
2 kettőnk közül te anyáztál nem én, majd ha kultúráltan irogatsz (ha képes vagy rá) akkor folytathatjuk, addig pihengess kicsit mert kezdem nagyon unni. -
#9915 Figyu Punker, szerintem nem egy dekoltázsnak kéne lennie annak ami téged büntipontok osztására sarkall, kendőt dobott neked?
Valamint, nem erény ha egy moderátor a felhasználót priviben sértegetni, ez belefér a moderátori viselkedésmintába? [CSAK KÉRDI]
Ki si bannolhatsz Punker ahogy azzal meg is fenyegettél, nem a lételemem az SG, pedig évek óta járok ide, és sajnálom hogy nem objektíven álltok hozzá a felelősségteljes munkátokhoz.
Ez itt egy fórumozó véleménye, ugassatok le ti is nyugodtan, az csak a véleményemet fogja erősíteni az SG egyes moderátorairól.
UFF -
#9914 csak nem sikerült megtalálni? csak fél óra kellett hozzá, megy ez neked :) -
#9913 Nem rajongok, csak kicsit részrehajló vagy! -
engem is megtalálnak folyton a gyíkok.... -
#9911 privi tiltást könyörgök, megint van 1 jóképességű rajongóm :((((( -
#9910 öreg vagyok már én ezekhez -
#9909 Google? Wikipedia?
http://en.wikipedia.org/wiki/AJAX -
#9908 ott a válasz :ð -
#9907 mi az az ajax? -
#9906 számíthatunk valami AJAX-os , web 2.0-ás mostanában trendi dologra vagy maradtok a kitaposott útnál? -
Takezó #9905 kösznöm:)
sok sikert az uj dizajn kialakitasahoz -
#9904 véletlenül sem. -
#9903 1.) no way
2.) egyféle -
#9902 Jajj
-
Takezó #9901 mondd, h nem fog hasonlítani a ph-hoz, vagy az indexhez:o -
#9900 1: részletek a bevezetéskor? (esetleg tudnánk készülni ^^)
2: egyféle kinézet lesz, vagy választható? (nem mintha máshol annyira használnám az ilyet, de megkérdezem :) ) -
#9899 fog. -
#9898 Amúgy a logo méret, vagy fejlécszín fog változni? (engem ez érdekelne) :) -
#9897 Na akkor csak lesz
[korábban már felvetettem én is :DD] -
#9896 télleg nemtudtam :( -
#9895 asszem van "kedvenc topik frissítő" cucc. -
#9894 olyan kéne ami 1 percenként frissiti a kedvenc topicocat hogy ne nekem keljen azé hogy tugyam melyikbe irtak ujjat :/ -
#9893 fúúúú.... azt egyszerre akartam megcsinálni a bannerverseny helyezéseivel...
[BEVALLJA ELFELEJTETTE TELJESEN, DE RÁNÉZ MIT LEHET TENNI] -
#9892 szóban :)
(desktopháttér verseny ugye? pölö :) -
#9891 HA TUDOK SEGÍTEK :) -
#9890 inkább nem, mert neked nem fog tecceni, lehúzod, én meg nemakarok most fejfájást magamnak -
#9889 kérek screenshot-ot privátba :) -
#9888 Na, az érdekes lesz! :D -
#9887 igen. -
#9886 "Radikális változások lesznek."
A főlapot 4 éve nem láttam, ott tőlem akármi lehet, de a fórumot és érintik majd ezek a radikális változások? -
#9885 Radikális változás sohase lesz döccenésmentes, de szerintem mindenki várja :o) -
#9884 A dolog folyamatban van, de ne siettessétek, mert szerintem lesz itt még sírás az új dizáj miatt... Radikális változások lesznek. -
#9883 Olvass vissza, ott a válasz, htx. -
#9882 Egy alapos grafikai újítás ráférne az SG-re, mert a kinézete igencsak elavult... pl kicsit lehetne színesebb, modernebb grafikai elemekkel
St-nek: a kritikát el kéne fogadni, mert nem bántó szándékkal fogalmazza meg akárki is mondja... -
Dodo55 #9881 Thx, egyébként most mennyi a limit pontosan? -
#9880 igen, majd felírom a fejlesztésekhez.
-
Dodo55 #9879 És az Sg Ingyenes Fórumokban is meg lehetne oldani? Mert ott kb 100 karakter után levágja, legalábbis nekem mindig levégta. -
#9878 lehet, text-ben tároljuk az elvileg 20e karaktert is enged