Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
amúgy honnét tudta meg, hogy meddig vagy VIP?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(firefoxban)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Mindenki a tételeket akarta! Mindenkit átvágott a média! Mondani akartam, hogy írják ki az alcímbe ötvenes betûvel, hogy nincsennak érettségi tételeink, és, aki kér, azt megszórjuk büntetõponttal, de aztán mégsem tettem, mert egy-két hozzászóláson könnyesre nevettem magam. Tele volt a topik érettségizõkkel, akiket nem lehetett leizzítani a témáról! (Így kaptam a büntiponjaimat is 😄DD)Reggelre meg tele voltam e-maillel, hogy adjak már érettségi feladatlapokat!
SZÉP! Köszönjük a médiának!
Komolyan mondom kezdem TPF-et sajnálni, mivel mindenki arra kíváncsi "kiadtuk-e már az ip címét". Az ostoba sajtó azt hiszi, hogy egy bûnözõ pedig csak egy meggondolatlan hülyegyerek. A jéghegy csúcsa...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Viszont a legfelsõ hsz aláírása kisértetiesen hasonlít a tiédre!!! Tehát tevótá!