Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
galleréiába egyszerre több kép feltöltése?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Cicero
Akivel fórumozól és ismered (legalábbis én) mindig felköszöntöd 😊)))

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

PResident Evil
az nem kell 😛

Sadist
Jah, meg akkor már külön buddy list, és ha valamelyiknek szülinapja van, akkor egy felugró ablakban figyelmeztet, hogy ne felejsd el felköszönteni <#vigyor>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PResident Evil
meg szülinaposok abc sorrendben 😉

Sadist
A galériában a képek alatt lévõ linket meg lehetne oldani javascript nélkül? Amikor több képet akarok megnézni, akkor csak megnyitnám mindet külön böngészõfülön, de nem nyílnak meg a javascript miatt 😞

A fórumozó keresõnél a név és a privi küldése mellé oda lehetne még rakni a galéria linket is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The Hedgehog
ez nagyon jó ötlet...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

<#heureka> fejlesztési javaslat:

a tudományos fórumrészben jól jönne felsõ és alsó index
+ plusz a görög abc betûi + néhány fontosabb mûveleti jel

Láma!
áz

PResident Evil
Punker 😊)

Láma!
jah, értem, csak punkernál láttam, hogy ö nagy elöszeretettel osztogat tékért.
najo, persze ha szétbasszák vele a topikot kkor jogos, csak mondom 3-5szpem miatt sztem nemkéne

PResident Evil
ilyenekért nem szoktak (nem láttam), de a tegnapi jelenetet biztosan jutalmazzák. Meg szerintem a moderátorok is tisztában vannak a ezzel, majd belátásuk szerint cselekednek.

PetruZ
Egy hasznos(?) makrójavaslat:
-code: Tkp. szinoníma a courier-re. A befoglalt szöveg a html "code" szerint íródik ki (akár space = nbsp konverzióval, akár az alább említendõ tab-bal), de semmi más formázó makró ne mûködjön rajta (ez a lényeg). Egyes prog. topikok olvashatóságát javítaná, és a közreadott forrásszövegek nem szállnának el, ha indexkifejezések vannak bennük 😊 . Ehhez kapcsolódóan egy szimpla (lezáró nélküli) [ tab ] egy tab-ot szúrna be az adott pozícióra (sorok beigazításához).
Láma!
hehe, a téktopik csak azér volt.
de azér nemkéne mert pl, dumálnak #..98van, és a csaávo gyorsan beir 2öt.
csak mert nem a gumiban van.
akkor én is kapnék, ha pl az asszociácioban beirnék 2öt egymás után, mert nagyték jön?(csakmert ugy láttam, csak a renitens emberkk kapnak)

PResident Evil
sajnos nem hülyeség... emlékezhetsz te is a gumis ték topicra... meg a tegnapi Mi Kellene az SG-nek topicra :Ð

Láma!
áá, ez hüjeség te is tudod

PResident Evil
sajnos, ez van, gumin kívül nem elfogadott...

Láma!
nem, én visszanéztem többet is, vki csak simán a tékért kapta, talán ha 2öt beirt elöte

PResident Evil
nem is a tékért adják, hanem az elõtte lévõ 10-20 üzi miatt... ami ugyebár értelmetlen.

Láma!
csupán egy kérdésem lenne.
most olvasgatom a büntetöpontlistát,és nem gondoljátok hogy egy tékért kissé tulzás büntit adni??
ráadásul van mikor egyböl 3mat?!
mert többi rendben van, na de egy ték?
nemfáj az senkinek!

Dichter
már egy ideje feature

, , huuu ez valami új dolog lesz?
moderálhatjuk a nyitott topicjainkat? <#taps> hatalmas ötlet thanks <#worship>

precision
tényleg? hogy mik vannak...

Bazinga!

ha ráklattyolsz, oda repít a gép, ahová szíved vágyik, és a fönn, a kék sorban végre láthatóvá válik a várva várt csoportcím.

precision
Fõoldalon a legújabb és legnépszerûbb topikoknál oda lehetne írni h melyik topik melyik fõ témában van (általános, játéksosok fóruma...stb.), mert név alapján nem mindig egyértelmû. Szerintem 😊

Bazinga!

Aquir
sztem is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CSOCSO
azt akartam irni hogy firefox hiba de mar megint mashol jart az eszem
Dichter
A második jó ötlet. Én is írtam már ide hasonló ötletet, amivel hsz-hez lehetne ugrani. Szerintem hasznos.

RelakSfromhome
Shadow_THH-nak miért végzõdik .mentés5-re a logoja?

http://www.sg.hu/kep/nicklogok/b10490249941115763186.ment%E9s5

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

userinfóba MSNes elérhetõség..

http://thenamelessphoto.com/

Sadist
Userinfoba linket az illetõ galériájához!
Meg lehetne a topikokba egy olyan keresõ, amibe beírnál egy hozzászólás számot és kilistázná az elõtte és utána lévõ 50-50 (szal a keresett hozzászólás lenne középen), így elolvashatnád az elõzményeket és azt is, hogy miket válaszoltak rá.

Dichter
Az valóban, de szerintem (lehet csak szerintem) ugyanolyan nehéz kiválasztani a legördülõbõl a következõ oldalt, mint ha külön link lenne rá.

Sadist
A legördülõ menü. De az elõzõ oldal, következõ oldal nincs.

Cicero
Nekem ez a hiba nem jelentkezik

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Dichter
Az oldallapozás már most is ottvan

precision
támogatom 😊

Bazinga!

CSOCSO
nemtom hogy Sg hiba-e.. deee....:

plusz.. ha ranyomok a szerkesztesre es kitorlok onnan mindent es elkuldom az uzit akkor ures marad.. es nem szol erte az sg hogy ures az uzid
Azt meg lehetne csinálni, hogy jelenleg az oldal alján levõ oldallapozás (legördülõ menü + elõzõ/következõ linkek) felkerüljön a szövegablak és az legutolsó hozzászólás közé? A legideálisabb az lenne, ha mind alul, mind felül ottlennének a lapozó linkek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Cicero
<#wow2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

szerintem én kellenék neki de ez csak olyasféle ojektív megitélés...

PLackó
az jó lenne ha lenne megoldás,mert nekem 250 üzenetre van állítva 😊

akyyy
nem tom használni a letöltést

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

így müxik.htx

Aquir
fórum gomb

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
ne chatelj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

firefoxban kis bug:
írok valamit chatbe és utánna frissítek akkor 2x küldi el a szövegem.

Punker
az alap tárhely 2 mega a VIP 20 (aszem)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gladiator
mûködik

Gladiator
be víájpíeltem magam, talán most jó

Gladiator
Nem tudok feltölteni a galériámba. kevesebb mint 3 mega a foglalt helyem, de aszongya, hogy nincs elég szabad hely.