27327
-
#10117 "amit nem ismerek, azt honnan tudjam hogy meg tudom-e csinálni?"
Most igazoltad, hogy nem vagy elég jó :) -
#10116 Szerintem egyszerűbb lenne ha kicsit részletesebben tudhatnánk a munkáról, mert amit nem ismerek, azt honnan tudjam hogy meg tudom-e csinálni? -
#10115 így van -
#10114 És milenne ha maximum magatokat ajánlgatnátok? Szerintem ha valaki szeretné csinálni akkor magától fog jelentkezni. -
#10113 ivjoe,aquir?? -
#10112 jobban jársz ha megcsinálod magad, vagy inertián körbenézel, biztos akad vmi szaki... -
#10111 és te azt honnan veszed, hogy ez a fórum látogatóinak a száma? az sg nem csak fórum... -
#10110 itt minden statisztika megtalálható , amugy átlagosan napi 50-55 ezer az SG fórum látogatóinak száma:
SG Webaudit -
#10109 a fórumstatisztikák miért került át a baloldalra? a kedvencek miatt amúgyis túlsúlyban volt a baloldal, de így még inkább -
#10108 -
#10107 na ne röhögtess -
#10106 Egy az hogy azt kérte, hogy a megadott e-mail címen jelentkezzenek, másik pedig, hogy egy olyan embert keres, aki "ügyes webdizájner és nem kókler".
Ez persze nem célzás :) -
#10105 -
#10104 áhá, értem -
#10103 tomsolo egy lusta és megbízhatatlan kókler... :P -
#10102 Design-t vállalnék, de php-t meg ilyeneket nem.
Photoshop + HTML :) -
#10101 tomsolo? :) -
#10100 pyx jó lenne + ügyes, csak lusta
adok neki vlmi feladatot, akkor arra várhatok egy évet kb. :)
nekem ennél most gyorsabban kell vlki.
-
#10099 pyx?:)
-
#10098 Mi kellene az SG-nek?
Nem az SG-nek, hanem nekem kellene gyorsan egy viszonylag egyszerű feladatra egy ügyes webdizájner. Aki nem kókler és gyorsan dolgozik, pls jelentkezzen az e-mail címemen, pár referencia megjelöléssel [email protected]. -
#10097 újra szavazás,. köszönöm szépen:D -
#10096 néha a chat ablak magassága változik, ha lapoz az ember. -
#10095 látom visszajött a szögletes Favicon (nekem ez jobban tetszik). Ideje volt hogy legyen egy ilyen:)
hű, a cset is jó lett -
#10094 rövid szavazások őket nem érdeklik, x+1-et meg klikkelget a halál :) -
#10093 lehet hülye ötlet, de valami közvélemény kutató céggel nem lehetne kötni szerződést, hogy a főoldalon kiraknának valami szavazást minden héten a jónép meg válaszol -
#10092 napi átlag.mennyien is nézik naponta az SG fórumot. :)
biztos MO. legjobb fóruma ez !!! :) -
#10091 Adblockkal kikapcsolod. :D -
#10090 Thx! :) -
#10089 Akinek van az király csávó. (5 csillag lett becserélve egy koronára)
A szpemmer gyökerek miatt lett letiltva a hozzászólásszám kijelzése. -
#10088 Sry, csak egy kis off: mit jelöl az a kis korona egyesek logója után? És miért lett eltüntetve az adatlaőról, hogy pl. ki hány üzit írt? (sry, de ezekből én kimaradtam) -
#10087 egyáltalán nem terheli, úgyhogy nem gond. nagyon erőforráskímélőre van megírva, emiatt ne is aggódjatok. -
#10086 énis.
engem spec nem zavar, de mivel nem használom (és még sokan mások) szerintem célszarú lenne, ha nem is töltené be sok embernek.nemtom mennyire terheli a servert, de ha egy kicsit is segít akkor kapcsoljuk ki. -
#10085 sztem inkább kikapcsolható sg kellene... -
#10084 Én is támogatom a kikapcsolható csetet... -
#10083 pozitív, erősen támogatva
nem vagyok kompetens a témában, de feltételezem az sg erőforrásait is kímélné valamelyest, ha azok kikapcsolnák, akiknek nincs rá szükségük, vagy egyenesen zavarja őket -
#10082 Szerintem is jobb lenne -
#10081 igen látom köszönjük. -
#10080 behalt az egyik vinyó az egyik raid tömbben, azt kellett cserélni SOS, most már megy -
#10079 Nem, csak úgy csináltam mer unatkoztam -
CUCLI #10078 de ezt a képet tényleg komolyan gondoltad?