Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
19:35 szerk: még most is ezen röhögök
19:36 szerk: és még ték is😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tehát nem a beállítok között beállítható aláírás részbe volt írva.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
These are my friends, see how they glisten...
1. ami mostanában gyakori, hogy nem tudok bejelentkezni....beirom as nevet jelszót, ok, és semmi...
a másik hogy állitottam be háttérszint, de csak akkor jelenik meg amikor kedve van...ahogy észrevettem CSAK akkor megsy ha az általános-ba bemegyek...de ha egy topicba akkor már nem.
továbbá néha nincs piros csik, az "ugrás az utolsó blabla" szöveg ott van, de ha rákattintok akkor semmi...(legutóbb a hirek topicot néztem igy)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ie-ben nemtudom hogykell <#idiota>#idiota>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
amúgy webmesternek irtam, nem azért hogy rágódjatok rajta <#crazya>#crazya>
egyébként meg ha erre is lusta vagy akkor használj firefoxot, ott a kedvenceket le lehet vinni a címsor alá, és akkor egy gombként eléred a fórumot. énis így használom...
esetleg radikálisabbaknak kezdõlap 😄
www.sg.hu/forum.php
<#heureka>#heureka> esetleg megoldható lenne, hogy a www.sg.hu/forum vagy esetleg(!) www.sg.hu/f URL-re jönne be a fórum, kevesebbet kéne gépelni
köszi elõre is!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Beállítotam egy háttérszínt a fórumnak otthon. Otthon jól is mûködik.
Viszont itt melóban ha bejelentkezek, akkor csak a topiklistázás mögött van az új háttérszín, a hozzászólásokat listázva már az alap sg.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
világos szabályok...(spam:1 büntetõpont..létezõ topic nyitása 2...stb) mert igy nem sok értelme van
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem