27327
-
#10157 yoda -
#10156 néhány kisfaszú óvodás csinált olyat pár napja, hogy forumlogout-ot linkelte be képként, de már ezt a bugot kijavítottam. -
#10155 mire kerestél rá? -
#10154 lol :D
Kissé fura dolog történt: a humorosban rákerestem egy képre, és a leguccsó hsz-ra válaszoltam a keresés után, utána kiírta, hogy ebbe a fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak, azaz logout-olt a fórumról és vissza kellett jelentkeznem a fórumba. Járt már így vki? -
#10153 :DD
azt gondoltam... :DD
mind1 kb erre számitottam... -
#10152 kapzsik vagyunk -
#10151 ha szabad megkérdeznem miért mentek fel ilyen szinten a vip reg árak?
tavaly sokkal olcsóbb volt ezt az 500/4 honap picit sok szvsz... -
#10150 értem, feltételeztem, hogy biztos volt valami oka anank, hogy már nincs.... -
#10149 nem lesz 200 ft-os vip -
#10148 hy
nem akarok beleszólni a rendszerbe, de sokak nevében szólnék:
volt réggebben azthiszem 200HUF-ért 2 hónap vip nos mi lenne ha megint életbe lépne?
mert ez a 400HUF nagyon leszopja a kártyám és öszintén szólva sajnálok ennyit kiadni érte annak ellenére, hogy 4 hónap a vip idő de ha nem nem csak egy tipp volt, mert havonta így is eltelefonálok 3000-et és havonta töltöm....
és hát így jobb lenne...
de nem akarok beleszólni -
#10147 én is tudtam 2x szavazni (meló/otthon), de másodikra a nem érdekellt nyomtam tisztességből :) -
#10146 ip címet tároljuk, hiába trükköznek az okosfiúk, nem tudják a szavazást jelentős mértékben befolyásolni. -
Borg #10145 De. Bannoljam, St? :D -
#10144 és ez nem csalás?:S:S:S -
#10143 kiürítetted a cookie-t és a cache-t gondolom és azért tudsz még 1x. szavazni. -
#10142 az miért van, hogy én már rég szavaztam, de átültem a másik géphez, onnan meg még nem, most meg nagy takarítás volt a gépen mert lassú volt, és megint ujra tudok szavazni:S -
Borg #10141 Haha, jó vicc :) Egy clear cache már megoldotta. -
#10140 hehe, trójanos a géped :D -
Borg #10139 Ez mitől van? Az összes label ilyen a fórum főoldalán.
-
#10138 Hali! Legyen minden héten vagy hónapban szavazosdit!!! Főleg az aktuális sajtóhírekből vagy másból. Azért gondolom így mert ez a legnépszerűbb portál MO-n és ide sokan járnak. Köszi.
-
#10137 -
#10136 A szavazás nem "ügydöntő" jellegű, kizárólag információt ad részünkre a döntéshez.
A döntést a szavazás eredménye, az ezzel kapcsolatos témában jött visszajelzések, és a moderátorok véleménye alapján fogjuk meghozni.
A szavazást hétfőn zárjuk le, ezzel kapcsolatos döntést is hétfőn ismertetjük. -
#10135 A fórumtémalistát lehet visszább nézni mint 100 téma? -
Takezó #10134 vagy úgy veszik, mint akiket nem érdekel, és seohva nem számolódik?^^ -
#10133 Egyébként a szavazásnál a nem tudom/nem érdekel részleg hogy számolódik?
Ezt úgy veszitek mint akik nem ellenzik,tehát hozzáadódik az igenhez?
vagy úgy veszitek,mint akik nem támogatják így a nemhez adódik?
:-p -
#10132 :D -
#10131 hi -
kaba777 #10130 Akit érdekelne a III.aknakereső bajnokság msnen az érdeklődjön a [email protected] msncimen:) itt lehet nevezni is;)
Az SG fejelsztők figyelmébe ezt ajnálom,h támogasság:) az előző két versenyen 32-32 nevező volt.Most ezt szeretném felvinni 40-48 nevezőre. Jelenleg 37en vagyunk.:)
Szóval mégeccer,akit érdekel a dolog keressen meg msnen a [email protected] cimen:)
üdv
kaba
-
#10129 Használj Firefox-ot és Adblock kiterjesztést! Azzal simán kilőheted.... -
#10128 cuper lenne meg segitenék, csak webes dolgokhoz nem értek annyira ò_ñ -
#10127 Értem és köszi a választ :) -
#10126 nem. kb. 10 kbyte a teljes mérete. -
#10125 Meddig lesz kint a szavazás? Ameddig meg nem fordul az eredmény? :D -
#10124 Nem lehetne esetleg beiktatni valahova egy opciót, hogy a csetablakot ki lehessen kapcsolni? Mert én sohasem szoktam ott csetelni, ennek ellenére amikor frissítem az oldalt a hozzászólások miatt akkor újra meg újra betölti, holott engem egyáltalán nem érdekel.
Ha van már ilyen akkor elnézést a kérdésért :) -
#10123 ha szavazás lekerül -
#10122 a legújabb feltöltött képek meg a fórumozók fényképei/sg háttér stb... -s ablakok nem lesznek visszarakva? -
#10121 az igazi meg az enyém volt, np. -
#10120 bocs, de nem magamra gondoltam. -
#10119 St, a + jelet direkt nem jeleníti meg a chat? -
#10118 tudom hogy ez a off meg minden :D
de ez a 10000. hozzászólás :D (kinti számláló)