27327
-
#10077 hmz.
#10076 -
CUCLI #10076 sry de ez k*rva ronda szvsz -
#10075 St ingyenes fórumok direkt nem mennek? faragsz valamit rajta? -
#10074 Csináltam még egy sg hátteret -
#10073 Ja, nem arra a saját fórumra értettem :)
Amúgy tényleg, oldalaimnál nem jön be -
#10072 akkor valószinüleg csak nálad mert már vagy 5 emberrel beszéltem akiknek nem megy a fórumuk !
maga a forum.sg.hu se jön be -
#10071 Nálam tökéletesen működnek :l -
#10070 nem tudom hol kéne jelezni (megteszem itt max tölitek) nem mennek a saját fórumok!
valami karbantartás van? -
#10069 támogatom ezerrel -
#10068 na én az új chat-el kapcsolatban jegyeznék meg egy olyat, hogy ha már lapozás akkor a lapozó ikonok felett lehetne vmi hover effekt és vmi látványos animált lapozás, mondjuk slide v fade... moofx tud ilyesmit -
#10067 Alulra. Kis betűkkel :) -
#10066 És a több száz user nevét hová gondoltad kiírni? -
#10065 Asszem phpbb fórumon láttam, vagy hasonlón, hogyha belelépsz mondjuk az általános eszmecserén lévő fórumok listázásához, akkor kiírja, hogy ki van jelen akármelyik általános eszemecserében lévő topicban. Ilyen nem lesz? -
#10064 örültem, h segíthettem... tényleg elfoglalt lehetsz ha még csak nem is hallottál róla :) -
#10063 Nekem nem is mozog :S sehogyse -
#10062 nem lehetne megoldani az "uj" chat -nel hogy a visszaolvasashoz ne nyomkodni kelljen a fel/le nyilat, hanem ugyan ugy gorditosor legyen mint a nicklistaba? -
#10061 értem
azt esetleg meg lehetne majd oldani, hogy a kisbetűvel kezdődő nickneveket ne sorolja a lista végére?
pl. egy assoc tömbbe indexnek a nevek kisbetűsre konvertálva (vagy csak az első betűje), értéknek a rendes neve, és ksort, majd resettel berendezi.
(a spec magyar karaktereseknél meg az indexbe az angol megfelelőjével) -
#10060 htx mostmár megcsináltam -.- -
#10059 mert túl hosszú az adott név, és nem fér ki a neve
a modoknak meg tudni kell mindenki nevét, hogy ki tudják tiltani -
#10058 újcseten random nicknél miértvan acronym tag? -
#10057 Szerintem már aktuális lenne az autó-motor fórum is mert lassan már az összes létező járműnek nyitnak topikot.A most látható 50 topikból is kb. 15db ami az említett témakörbe tartozik. -
#10056 a kis ikonokhoz visszatérve, ami most van betéve, belelehetne tenni szmájlik közé?:)
bár nemtom hogy nézne ki -
#10055 állítsd át hogy ie-ként azonosítsa magát...:) -
#10054 Kikapcsolható csetet szeretnék igényelni :) Halálosan feleslegesnek tartom, lassítja a főoldal frissítését is. Eddig az Opera további előnyei mellé soroltam, hogy nem jelenik meg benne, erre tessék... itt van az arcomban újra :) -
#10053 jaja és így mostmár be lehet lépni a főoldalról is ha neadj isten kilépnék! -
#10052 Engem spec abszolúte nem zavar, jobban örülök neki, hogy nem tölt a végtelenbe a fórum főoldal. -
#10051 a nicklista továbbra is kicsit villogni fog, amikor frissül újratölti
ez a böngésző hibája, ff-on, ie-n, operán nem villog -
#10050 -
#10049 köszi, villogás javítva -
#10048 -
#10047 Nálam Netscape 7.2 alatt végre betöltődik a főoldal ezzel az új csettel, viszont villognak az üzenetek benne. Nem nagy probléma, eddig sem használtam, és tudom hogy nem kellemes dolog 600 böngészőre fejleszteni, de hátha. -
#10046 azt a kis logót én hol láthatom???
nem úgy értem h miylen logókról van szó, mert láttam a tomsolo által készített kis logókat, hanem itt az SG-n hol van elhelyezve??? -
#10045 nekem is jobban tetszett a kör alakú :) ahogy igy visszaolvasok többeknek is ! -
#10044 ha sokan nyavalyognak, akkor ki lehet írni oda egy "minifaq-t", mint régen hogy miért fordult meg a cset:D -
#10043 :O Lusta voltam leszedni, szedem :o) -
#10042 Legújabb FF? A legújabbal (1.5.0.1) müxik. -
#10041 Mozilla Firefox
Megnéztem I.E.-vel, de rájöttem hogy felesleges, mert annyi szar kémprogi van I.E.-re "ráragadva", hogy be se tudok jelentkezni :| -
#10040 Milyen brózer?
(jéé, hamarabb megkaptam a 4. csillagot...) -
#10039 Ez ami most kint van, nekem nem müxik :( -
#10038 Na végre egy cset ami megjelenik nálam is:)