27327
  • geri15
    hmz.
  • CUCLI
    sry de ez k*rva ronda szvsz
  • Punker
    St ingyenes fórumok direkt nem mennek? faragsz valamit rajta?
  • DEXTER92
    Csináltam még egy sg hátteret
  • DEXTER92
    Ja, nem arra a saját fórumra értettem :)
    Amúgy tényleg, oldalaimnál nem jön be
  • sferrari
    akkor valószinüleg csak nálad mert már vagy 5 emberrel beszéltem akiknek nem megy a fórumuk !
    maga a forum.sg.hu se jön be
  • DEXTER92
    Nálam tökéletesen működnek :l
  • sferrari
    nem tudom hol kéne jelezni (megteszem itt max tölitek) nem mennek a saját fórumok!
    valami karbantartás van?
  • bertino
    támogatom ezerrel
  • The Hedgehog
    na én az új chat-el kapcsolatban jegyeznék meg egy olyat, hogy ha már lapozás akkor a lapozó ikonok felett lehetne vmi hover effekt és vmi látványos animált lapozás, mondjuk slide v fade... moofx tud ilyesmit
  • DEXTER92
    Alulra. Kis betűkkel :)
  • ivjoe
    És a több száz user nevét hová gondoltad kiírni?
  • DEXTER92
    Asszem phpbb fórumon láttam, vagy hasonlón, hogyha belelépsz mondjuk az általános eszmecserén lévő fórumok listázásához, akkor kiírja, hogy ki van jelen akármelyik általános eszemecserében lévő topicban. Ilyen nem lesz?
  • The Hedgehog
    örültem, h segíthettem... tényleg elfoglalt lehetsz ha még csak nem is hallottál róla :)
  • DEXTER92
    Nekem nem is mozog :S sehogyse
  • PeeTeR
    nem lehetne megoldani az "uj" chat -nel hogy a visszaolvasashoz ne nyomkodni kelljen a fel/le nyilat, hanem ugyan ugy gorditosor legyen mint a nicklistaba?
  • cSuwwi
    értem

azt esetleg meg lehetne majd oldani, hogy a kisbetűvel kezdődő nickneveket ne sorolja a lista végére?
    pl. egy assoc tömbbe indexnek a nevek kisbetűsre konvertálva (vagy csak az első betűje), értéknek a rendes neve, és ksort, majd resettel berendezi.
    (a spec magyar karaktereseknél meg az indexbe az angol megfelelőjével)
  • SLICK
    htx mostmár megcsináltam -.-
  • St
    mert túl hosszú az adott név, és nem fér ki a neve
    a modoknak meg tudni kell mindenki nevét, hogy ki tudják tiltani
  • cSuwwi
    újcseten random nicknél miértvan acronym tag?
  • Dynamic
    Szerintem már aktuális lenne az autó-motor fórum is mert lassan már az összes létező járműnek nyitnak topikot.A most látható 50 topikból is kb. 15db ami az említett témakörbe tartozik.
  • akyyy
    a kis ikonokhoz visszatérve, ami most van betéve, belelehetne tenni szmájlik közé?:)
    bár nemtom hogy nézne ki
  • tomsolo
    állítsd át hogy ie-ként azonosítsa magát...:)
  • DanielT
    Kikapcsolható csetet szeretnék igényelni :) Halálosan feleslegesnek tartom, lassítja a főoldal frissítését is. Eddig az Opera további előnyei mellé soroltam, hogy nem jelenik meg benne, erre tessék... itt van az arcomban újra :)
  • Max7
    jaja és így mostmár be lehet lépni a főoldalról is ha neadj isten kilépnék!
  • Dichter
    Engem spec abszolúte nem zavar, jobban örülök neki, hogy nem tölt a végtelenbe a fórum főoldal.
  • St
    a nicklista továbbra is kicsit villogni fog, amikor frissül újratölti

ez a böngésző hibája, ff-on, ie-n, operán nem villog
  • Dichter
  • St
    köszi, villogás javítva
  • Pharaoh
  • Dichter
    Nálam Netscape 7.2 alatt végre betöltődik a főoldal ezzel az új csettel, viszont villognak az üzenetek benne. Nem nagy probléma, eddig sem használtam, és tudom hogy nem kellemes dolog 600 böngészőre fejleszteni, de hátha.
  • SLICK
    azt a kis logót én hol láthatom???

nem úgy értem h miylen logókról van szó, mert láttam a tomsolo által készített kis logókat, hanem itt az SG-n hol van elhelyezve???
  • sferrari
    nekem is jobban tetszett a kör alakú :) ahogy igy visszaolvasok többeknek is !
  • akyyy
    ha sokan nyavalyognak, akkor ki lehet írni oda egy "minifaq-t", mint régen hogy miért fordult meg a cset:D
  • DEXTER92
    :O Lusta voltam leszedni, szedem :o)
  • ollie
    Legújabb FF? A legújabbal (1.5.0.1) müxik.
  • DEXTER92
    Mozilla Firefox

Megnéztem I.E.-vel, de rájöttem hogy felesleges, mert annyi szar kémprogi van I.E.-re "ráragadva", hogy be se tudok jelentkezni :|
  • ollie
    Milyen brózer?

(jéé, hamarabb megkaptam a 4. csillagot...)
  • DEXTER92
    Ez ami most kint van, nekem nem müxik :(
  • Akos 001
    Na végre egy cset ami megjelenik nálam is:)