Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
engem már az zavar,elég régóta (szerintem nem csak nálam van így) hogy megnyitok egy topicot és mutat kb. 100 körüli hozzászólást (miközben 250-re van állítva az egy lapon szereplõ h.sz.-ok száma),de ha a második oldalra lapozok akkor ott már 250-et mutat de kimarad egy csomó hozzászólás (kb amennyi az elsõ oldalról hiányzik 100-150 között.
tehát például:
elolvasom azt az oldalt amit kiad amikor rákattintok az oldalra, (10984 hsz-ig visszaolvasok ekkor már mivel elfogytak az üzenetek rákattintok a 2. oldalra) és ahelyett hogy az 10983-as hozzászólás kezdené az oldalt ahelyett a 10837 kezdi!tehát ez a 150 üzenet eltünt.
elnézést hogy elég furán magyaráztam el,de nem tudtam hogy mondjam el 😊
ez csak nálam van vagy minden usernél?(minden topicnál ez van.)
köszönöm.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Házigazdajogot a [email protected] kérhetsz!
vagy valami ilyesmi...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
csak ki kell törölni a botot, már ha úgy van beállítva, hogy csak regisztráltak szólhassanak hozzá
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nem tudmán elképzelni zöldben stb. :|
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kétszer láttad az aláírását és utánna már észre se veszed.
olyan mint tertovan hm gése. rohattul zavaró 😄
Resurrection!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
OMG
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ami szájlügyben kéne: A szokásos kódok lefordítása a képekre, nem? Mittomén a 10-es limit eléréséig befordítódnának, de elõször a képként vagy szmájlként beszúrt elemek lennének feldolgozva (hú, érthetõ?)
saját html kód, de manuálisan rakja be ...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
pl Imyke 9 soros alairasa elegge zavaro, plane, ha 1-2 soros hozzaszolasokat ir egymas utan.
Nem tudtam, hogy annak a smáljai, csak amióta én is próbáltam bb-s fórumot csinálni.

@ Hellomarci
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#guluszem1>#guluszem1><#wow3>#wow3>