27327
-
#10201 szándékosan céloztad meg a modoktól hemzsegő topicokat? :D -
#10200 no,ezt nem kellett volna:P -
#10199 ban? -
#10197 nagyon szépen köszönöm! -
#10196 megnöveltem 20e-re -
#10195 nem akarok azzal is foglalkozni hogy megszünik a tárhely bár van saját hostom de mind1 ha megoldható az esgén akkor könyebb így nekem :) -
#10194 beteszed egy iframe-be külső hivatkozással és annyit írsz amennyit akarsz
csak lesz egy keret körülötte, de lehet hogy még azt is ki lehet ütni -
#10193 St: Please engedj több karakter használtatát a hosszú címben mind 5e mert nagyon karcsú így! Egy egyszerű 100soros html kodot illesztek be de mivel linkek vannak benne meg java betölti előre a képet ami meg fog jelenni ezért a kód hosszabb mint 5e! Kérlek sokszorozd meg ezt a számot! THX -
blackgamer #10192 persze hogy van ilyen, ismerem, de emberi hang jobb lenne -
#10191 Csak megjegyeztem, hogy ilyet is tud az Opera, nem kell külön olvasót leszedni, ha valaki angol híreket akar, az pedig csak idő kérdése, hogy mikor lesz magyar felolvasó fájl benne. -
#10190 vannak magyar programok -
#10189 Operában simán fel lehet olvastatni, az egyedüli baj, hogy angol a nyelvi fájlja van és a magyar helyesírást nem ismeri, ezért nem tud magyar kiejtéssel olvasni, hanem csak angollal :/ -
#10188 van akadálymentes sg. ha azt megnyitod, és futtatsz egy ilyen felolvasó progit, ami vakoknak készült, vagy gyengén látóknak, akkor fel tudod magadnak olvastatni!!! -
CUCLI #10186 hehe. az 5let szerintem elvetemült :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ülök egy téli estén a kanapé elött. a tűz finoman ropog. és a hintaszékemben ülve meleg kakaót szürcsölgetek, és közben hallgatom Cifu legújabb modern fegyverekről szóló cikkjét :D:DD:D:D:DDd -
#10185 -
blackgamer #10184 Sokszor van az hogy csak teszek-veszek, ülök a gép előtt és küzben szól a tv-ben a Discovery vagy más hasonló csatorna.
SG-n viszont sokszor lusta vagyok elolvasni egy-egy cikket, pedig érdekelne.
Ebből jött az ötlet, hogy milyen nagyszerű lenne, ha az összes hír hallhatóan is elérhető lenne.
Egy kellemes női hang (vagy férfi hang pl. a játékhíreket) színesebbé tenné a információ közlést.
Lehet kicsit vadnak tűnik az ötlet, de komolyan gondoltam, és nem hinném hogy kivitelezhetetlen lenne. -
#10183 St, meddig lehet visszalapozni a chatet? -
#10182 nálam semmi problem...
szerintem reboot windóz:P
-
#10181 le akarom tölteni a viasztestek előzetesét, de mindig feljön egy bejelentkezős ablak, beírom a fórumos jelszavamat meg nevemet, de nem csinál semmit se rá:(:(
(be vok jelentkezve pedig fórumra)
Szerk.: megvan a gond, úgy tünik egy IP címről csak 3-an tölthetnek max. és alégnetnek köszönhetően vhol a városba töltenek az sgről -
#10180 szerintem kellene egy olyan gomb, a favolt topigok listájánál, hogy összes olvasatlan üzenet olvasottá jelőlése, vagy valami ilyesmi. persze ez így túl hosszú, de nekem pölö vannak olyan topigok is amiket nem olvasok midnen nap, de nagyon idegesít, az a rengetek piros "XY üzenet érkezett" felirat...
...szerintem...
-
#10179 Azt nem lehetne megoldani hogyha mondjuk 250 hozzászólás van beálítva hogy megjelenjen, de 320olyan van amit még nem láttam akkor ne 250 listázzon ki hanem 320-at? :S (egy kis jelölö négyzetben lehetne engedni a profilban.... :S -
#10176 Ha a spoilerre ki lenne téve egy gomb a hsz ablaknál a többi mellett, amibe csak be kéne írni a szöveget és már magától megcsinálná a makro -t, akkor talán többen használnák...szerintem. -
#10175 szerintem ha valaki már használja a spoiler makrót akkor nem fogja magának elrontani. -
Gondoltam megjegyzem, bocs. -
#10173 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kell a feszültség? -
#10172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezen lehet javítani? Vagy szükségtelen? -
#10171 Ez marhajó! -
#10170 szerintem az adminoknak a vip jogok eléréséhez hasonlóan, emelt díjas sms-t kellene küldeni, ellenkező esetben megszünne a jogosultságuk! -
#10169 thx -
#10168 akik eddig nem akarták elrontani, fehérrel irták:)
a többi meg eddig is lesz*rta:o -
#10167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"feltétlenül használt ezt a taget" ez el van írva? -
#10166 Nagyon szépen köszönjük! -
#10165 akkor ban, no bümteee... -
#10164 persz eettől függetlenül csomóan nem fogják használni. -
#10163 arra hogy ne rontsák el mások élményét azok akik netről szedve 1-2 évaddal előrébb vannak 1 sorozatban mint akik a tv-ben nézik stb..... -
#10162 fogalmam sincs, kérték a mozisok -
#10161 de durva:)
és ez mire jo?:D -
#10160 kösz :) -
#10159 -
#10158 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!többek kérésére mától ilyen is van...