Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Meg mondjuk a moderálási elvekhez be lehetne írni, hogy a büntipontok milyen korlátozásokat vonnan maguk után.

Galériás javaslat:
A galériában lehessen egyszerre több képet, vagy akár albumot törölni.
Ne javascript legyen a bélyegképek alatt, hanem sima <a href=...>, mert ha egyszerre több képet akar megnyitni az ember (pl. fájöfogzban középsõ gombbal), akkor nem jelenít meg képet. Jól jönne még egy script, ami a vágólapra másolja a kép címét, akár UBB kóddal együtt. Pl. minden bélyegkép alatt egy gomb "másolás vágólapra" felirattal, ürge rákattint és már szúrhatja is be a fórumba.

Még egy hülye/merész ötlet:
A topikokban a házigazda vagy a moderátorok megjelölhetnék a szerintük fontos hozzászólásokat (Pl. ha gyakran föltett kérdésre válasz), adhatnának neki egy nevet, majd fölül egy legördülõ menüben megjelennének a kiemelt postok nevei. Ha valaki gyorsan választ akar találni a kérdésére, akkor csak megnézi a menüben, hogy van-e olyan post, ami szerinte választ ad a kérdésére, akkor csak rákattint és odaugrik.

Na még egy szpemellenes ötlet:
xy-nak szpemmelésért nem büntipontot adni, hanem leszabályozni, hogy z topikban csak 1,3,5 stb. percenként szólhat hozzá. Így xy csak a szpemes topikban lenne büntetve, nem kellene szívnia a többiben is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sir Quno Jedi
Pontosítson !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ElfQT
Esetleg vhol lehetne hivatalosan bugot bejelenteni (Hiba a fórumban! ra írtam de nincs rá reakció). Ez itt gondolom a feature request lenne.

Kéne egy egyszerû FAQ, ami mindenhonnan elérhetõ, és benne van, hogy kell keresni fórumok között és adott témában - mivel az utóbbi valamiért a lap alján van, ez elõsegíti ugyanazon kérdések újra és újra és újra feltételét. Ugyanezen probléma kezelésére jó lenne az ún. Sticky postok használata (egy - moderátor által - kijelölt téma vagy üzenet vhol kiemelten jelenik meg (többnyire legfelül)).

Vigyázat, a leopárd harap!

artschiatwork
De legalább fel lenne tüntetve és látszódna, hogy az sg mindent megtesz a kedves felhasználókért. De ezt a Rendszer hangjának kéne írni inkább <#idiota>

RelakS
Nyugodj meg, akkor sem fogja tudni.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschiatwork
Mi kellene? Vmi olyan link a fórum fõoldalára nagy betûkkel, ami egy képfeltöltõ helyre mutat, mert a sok újreg még mindig nem tudja, hogy vinyóról nem lehet képet linkelni...

ötletes, és szép, de nem túl funkcionális

odavág!

...sose azt nézd...

RelakS
Mi kéne? ilyen kinézet <#hehe>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tomsolo
Most már értem a sok chellos bannert...

... de egyébként örülök hogy legálisan is veszik tõletek a tartalmat...<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

http://thenamelessphoto.com/

maozedong
#6072 ?
select count(*) from users_table;
htx.

Resurrection!

Punkerwork
St ban-ra rakott emberke megint chat-en reklámoz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Láma!
jah, közbe láttam, htx

Laky
jún. 3.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Láma!
hol?<#fejvakaras>

Láma!
miko volt??

hepi börzdéj st!!😄

Laky
hepi börszdéj utólag is 😊
<#vigyor3>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Big Daddy
<#worship>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

LSL
Ez szerintem korrekt. Ha valaki vissza akarna olvasni, az meg lapoz.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

precision
Big Daddy
Mondanál 1-2 címet?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Tuvok
Dettó
Gondolom Opera
Frissíteni kell mindig priviolvasás elõtt

maozedong
máshova töltsd fel. van csomó magyar is.

Resurrection!

Balo
Szarozik ma az imageshack

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Big Daddy
Hi!Az mitõl lehet hogy néhány embernél nem látszik az imageshack-ra feltöltött kép fórumba belinkelt kis képe?

Sadist
Hm, milyen jó fícsör lehetne, hogy csak az új üzeneteket listázná ki 😊 Gyorsabban letöltõdne az oldal és a szervert sem terhelné annyira 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

http://thenamelessphoto.com/

maozedong
Hány regisztrált felhasználó van? Már összetippeltük magunkat a gumiban..

Resurrection!

Sadist
Üzenet a múltból 😄

DanielT
Ahányszor bemegyek a privát üzenetekbe ez fogad attól akitõl az utolsó üzenetet kaptam. Hiába törlöm 100x 😞

Láma!
esetleg meg lehetne oldani a gumiban történö bant.

Tudom mi kéne. Egy beépített alrendszer, mely minden látogatás után ír a számlámra 10 forintot. Az államkasszából persze.

Match
jah meg a beállitásoknál önbüntipont osztó 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Sadist
Meg még egy checkboxot, hogy akar-e a hozzászólásban káromkodni, ekkor küldéskor automatán kapná az illetõ a büntit.

ivjoe
St most biztos örül nekünk!
Match
a toplista pedig egyre jobb...most már 3. nincs 😄

RelakSfromhome
Ehh, mire leírtam 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Esetleg még off szûrõ alkalmazása (bekapcsolod, és az off-os post-ot nem mutatja), de ekkor ugye az egész post-ot kéne off-ra rakni.

Nameg kéne akkor szpojler is, ami a háttér színével tenné azonossá a dolgot, a fejlécet meg pl vörösre szinezné, benne a spoiler felirattal, ami sárga 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Na ez is egy jó ötlet!

Ami kellene:
1. Egy checkbox a hsz írásakor, hogyha az egész off.
2. off /off tagok ha a hsznek csak egy része off
3. egy switch az üzenetek fejlécébe a moderátorok/házigazdák számára, hogy a hsz-eket gyorsan és egyszerûen sorolgathassák ide-oda.
4. és egy opció a beállításoknál, amellyel a user szûrhetné a kizárólag off hsz-ek listázását.

Az off hsz meg valahogy úgy jelenne meg, hogy a szövege szürke, a fejléc meg ugyancsak szürke, vagy fehér. (valamint pl az offra aláírás meg ilyenek sem kellenének)
ivjoe
Ez nagyon jó ötlet! Egy másik fórumon láttam már ilyet. (cSuwwi gondozásában)
Ott az off hsz-t tagekkel kellett díszíteni, így könnyen ki lehetett szûrni az offokat!
Mellesleg szerintem jó ötlet a dolog, mármint az offtopic tag bevezetése.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nagyon telhetetlen kérés lenne, hogy a Borg-féle ötlethez kapcsolódóan a júzer a beállítások között bebillenthetné egy pipával, akar-e offtopic hozzászólásokat látni?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
sztem is jó ötlet, így a "közösségápoló" spamek, offok jól megférnének az "értékes" hozzászólások mellett, úgy, hogy a ti (moderátorok) szemeteket se szúrja 😊
a házigazda meg úgy is elég naprakész általában a topikokból, így neki nem lenne túl nagy feladat spamnek minõsíteni egy hozzászólást, ha esetleg a júzer elfelejtkezik róla...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

pedig jó ötlet <#eljen> az OFF káros dolog
Hajrá!

Aquir
sztem se jó ötlet, 1 hozzászólásban lehet kettõféle üzenet is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Match
szerintem hülye ötlet...
pl én az életbe nem kapcsolnám be...most tényleg, valaki be fogja x-elni hogy "én most k*rvára nem a topichoz szólok hozzá" ?

Elõbb utóbb megtanulnák az emberek használni. Max eleinte kap egy-egy pontot aki úgy offol, hogy nem állítja be.
Ahhoz képest meg nem sok meló, hogy az utóbbi 2 napban csak a GTA:SA topikban 15 embernek kellett osztogatnom, meg törölgetnem a rakás szpemjeiket.
Match
az kicsit sok meló lenne nem?
minden nap átnéni az összes topicot és kiválogatni az offokat?

Ha a user nem, akkor majd a moderátor.