Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
<#hehe>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Sil78
Nem Firefox probléma, hanem IE "feature".

These are my friends, see how they glisten...

ivjoe
St, meg lehet csinálni a saját fórumba (a butított motorosba), hogy a fórumnak több adminja legyen?
Punker
nézem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
Bevettem a /torol parancsot. Részleteket lásd a moderátori levlistán.
Punker
akkor innentõl nincs link bemásolás? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
általánosságban letiltom, hogy url címeket lehessen beszúrni
Punker
#6133 errõl mi a véleményed? tegnap 3x kitiltottuk, ma reggel már megint a tetves hirdetése fogadott.

Punker
oksa, csak mert van 1 jóképességû aki 2-3 hete folyton visszajön reklámozni. 😞

St
amíg vissza nem engeded
Punker
kitiltás mennyi idõre szól?

akyyy
nem, az firefox probléma, de ha kell, van rá plugin tán, kérdezd meg a topicjában

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ivjoe
MEg lehetne oldani, hogy az effekt-makrók Firefox-on is mûködjönek?
Punker
eddig is tudtunk büntipontot osztani 😊

Dichter
good idea <#eljen>

Jogaik? Csak csetrõl kitiltás? Büntipontosztás?

St
igen
Dichter
A szobában van:
@ Laalee
@ hykao

op-rendszer?

Punker
St plz tiltsd le a bencesport szót chat-rõl és akkor nem fog mindne nap visszajönni a kis csóka reklámozni 😊

PResident Evil
nemtom én most beszéltem vele, írj neki egy privit, este megnézi :|

Punkerwork
nem elöször szóltam neki emiatt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PResident Evil
Este lesz gép elõtt, akkor megoldódik.

Punkerwork
írtam mail-t már neki errõl de nem tom megkapta e.

PResident Evil
St-t el tudod érni ?!

PResident Evil
joh, nelázadj, htx.

Punkerwork
elméletielg nem, gyakorlatilag meg látod 😞

akyyy
nekem kettõvel sem lehetett más bannolva is tudodt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PResident Evil
5 büntivel lehet írni csetre ?!

Punkerwork
nem tom nem én voltam 😊

RelakS
Általában. Amit belinkeltem topikot, ott ment a dumálás, egyszer csak le lett zárva, és senki nem említette, hogy miért...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rafaelo
direkt figyeltem és sg miatt van 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sadist
Nekem is fordult már elõ, de nem vagyok benne biztos, hogy az SG miatt van. Majd legközelebb figyelem, hogy minek a hatására jön elõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punkerwork
uccsóüzinek általában elküldjük az értelmes topic linkjét.

Aquir
a könyvjelzõ eszköztár? 😊 nem tom mi lehet, nekem nem volt vele gondom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
Indoklás nélkül ne lehessen topikot bezárni. Pl a fehér mezõben az legyen, hogy a topik le lett zárva, mert *magyarázat*. Nem küldhetsz több hozzászólást.
Miért?

Itt van ez pl

Gondolom, van egy tucat hasonszõrû topik, de be lehetne ezt írni, vagy a tipikus dolgokat egy radiobuttonnal kiválasztani 😊

Rafaelo
néha ha belépek egy topikba eltünik a firefox menüsorom a legalso ahol a kedvencek vannak aztán visszalépek a fórum fõoldalára erre visszajönnek ez nagyon idegesítõ!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

RelakS
Ja, simán elférne a keresésnél, ahol a fórumkeresõ is van

Sadist
Vagy a topikcím és az oldalak közé fölülre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

precision
Vki felvetette már, de nem regáltak rá. Pedig szerintem is jó ötlet.

Bazinga!

A topikban keresõt nem lehetne az input és az elsõ hsz közé felhelyezni?
Szerintem az emberek fele még mindig nem tudja hogy egyátalán van olyan...
RelakSfromhome
Ha valakit érdekel az alább lévõ buborékos téma, a relaks.uw.hu/smf oldalon megtekintheti. Hááát.... <#ticking>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Épp az a baj, hogy a kép URL-jével kell tökölni, mert rá kell kattintani a bélyegképre, hogy bejöjjön a nagy kép, majd azon kép címének másolása. Sokkal egyszerûbb lenne, ha a bélyegkép alatt egy mezei link lenne, mert
1) Egyszerre többet is meg tudnál nyitni
2) Elég volna a bélyegképen "hivatkozás címének másolása" és máris egyszerûbb volna fórumba beszúrni.
A BB kód nekem nem is annyira fontos.

St
no way, akár tetszik akár nem, az sg fórumnak egyik jellegzetessége, hogy chatként használják. emiatt egyedi, ezt nem szabad elrontani.
maozedong
szegény bogyóka 😮

Resurrection!

Jól jönne még egy script, ami a vágólapra másolja a kép címét, akár UBB kóddal együtt. Pl. minden bélyegkép alatt egy gomb "másolás vágólapra" felirattal, ürge rákattint és már szúrhatja is be a fórumba.

OFF:
Fájerfokszban van egy extension, a BBCode, ami hasonlót csinál. Pl. kimásolod a kép URL-jét, majd a beviteli mezõben pár klikk és UBB-formában már ott is a link.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

artschiatwork
szerintem az újreg meg anyázna egyet, hogy mért nem tud beleírni az újonnan nyitott kis topikjába, átmenne moderátoros topikba és szépen anyázni kezdene, hogy mért nem tud írni, ti bannolták... hm, jó ötlet <#eljen><#eplus2>

Tudod, én kibírnám. Annak érdekében hogy a sok újreg ne kérdezgessen hülyeségeket folyton, ráadásul 100adszor is újra...
Sadist
Tényleg baromság. Ha egy topikban meg akarok kérdezni valamit, akkor várjak mindig 1 percet? Most nem az ilyen kérdésekre gondolok, amiket gyakran feltesznek, hanem pl. olyanokra, amik a legutolsó posthoz kapcsolódnak vagy új dolog és biztosra tudod, hogy elõtte még nem volt róla szó.

PResident Evil
max 3 hónapos regeknek bevezethetõ ! <#eljen>

Zseniális ötletem támadt. Szerintem 😄

Szal az jutott eszembe, hogy mi volna akkor, ha egy topikba való belépéskor az ember nem írhatna bele kb 1 percig. És csak utána jelenne meg az input mezõ...

Az értelmes fórumozó ennyi idõt úgyis eltölt az elõzmények olvasgatásával (kivéve chat topikok, naja), viszont az idióta write-only újregek legalább kényszerítve lennének arra, hogy az utolsó párat visszaolvassák, mielõtt bevakarják a kérdésüket.

Esetleg ebben az 1 percben az input mezõ helyén topik specifikus felhívás állhatna, hogy mire használja az 1 percet, mit nézzen meg stb...

Aztán lehet hogy baromság... fõleg a spammerek szemében 😄
1. Ezt már javasoltam én is, dehát nem történik semmi.
2.
3. Ez is felmerült már kb egy évvel ezelõtt, ugyanebben a formában.
4. Ez is egy jó ötlet, de kétlem hogy értelmesen megvalósítható lenne.