27327
  • Laky
    lássuk!
    [be van zsongva]
  • Ghilette
    Szerintem meg nagyon elbulvárosodott az esgé. Évek óta a kezdőlapom, de már fontolgatom. Rengeteg a hatásvadász cím, és kezd beszivárogni a politika is, a bújtatott píárok és a multik felesleges "szpemje".Kezd elegem lenni a semmitmondó pink bejelentésekből, amikre pár órával/nappal később jön egy piros vagy zöld/ most már kék/ szolgáltató válaszközleménye. Az IHMes közlemények dettó.
    Belegondolok a PS3ra: mennyi időt töltök el én is feleslegesen a "várásával", ahelyett, hogy megvárnám, míg kijön. Ja persze, nehogy közben egy 360as dobozt vegyek helyette...
    Szóval olyan kereskedelmi média-érzés, szolgáltatnak valamit ingyér', nézzék meg sokan, és jön a reklámbevétel.

Visszatérve a válaszra: tárgyilagosabb cikkek és kevesebb PR, (x)...

Amúgy hajrá SG!!!
  • St
    mit csináltál? azért muti, mert ha jobb...
  • tomsolo
    fú, de jó, akkor nem mutatom meg mit csináltam :I
  • blackgamer
    aham, akkor fejlődött a dolog
  • St
    nem tudod megpiszkálni.
    az adatbázisban tárolja el a felhasználó rekordjában, hogy szavazott vagy nem.
  • akyyy
    nekem a narancssárga, mert a csajok szerint most az a divat:D
  • Prank
    akár:)
  • sferrari
    pl. azt hogy nekem a piros a kedvenc szinem a ferrari miatt :D még április elején is :)
  • Prank
    bújtatott közvéleménykutatás már régóta divat a neten...
    én is dolgoztam pár éve egy honlapnál, ahol minden alkalommal volt ilyen közvéleménykutatás, ami látszólag másról szólt, vagy kétértelmű volt...
    sokmindent fel lehet mérni vele a látogatókról:)

• blackgamer
    annyit hozzá kell rakni, hogy 2 óra alatt összedobok egy olyan progit ami megváltoztatta volna a szavazást
    és gondolom mások is tudnának ügyeskedni (megkockáztatom, talán azért is lett leszavazás az eredmény)
    szóval ezek a szavazások nem feltétlen adnak valós képet
  • Pharaoh
    Valami bemutató lesz, hogy milyen lesz az új desing?
  • Vegas
    fudejolesz (Y)
  • Amse
    hát ezaz. én sem, de látod, hogy nem 1 ilyen van.így utólag örülök, hogy a pol fórum leszavazódott, pedig optimista módon még támogattam is.
  • Dzsini
    -És mi a kedvenc színed?
    -A barna! NEM! A kék....

(sorry)
  • Pharaoh
    Akkor nem olvassák el rendesen a kérdést. Nem az a kérdés, hogy mi a kedvenc szined, hanem az, hogy Melyik szín lesz a kedvenced most április elején? Ez elég egyértelmű szerintem.
  • Dzsini
    valójában arról szól, hogy mi lesz a kedvenc színed.
  • Punker
    hát istenem ha ennyi hülye ember van, életbe nem gondolnék politikára ha megkérdezik a kedvenc szinemet.
  • Dodo55
    Szerintem csak sokan szeretik a kék színt, és nem tudják, hogy ez a szavazás valójában miről szól
  • Pharaoh
    Ennyien szeretik a fiatalok közül az SZDSZ-t? Itt 24% máshol meg 4% körül van.
  • Amse
    nah pont ezért nem javasoltam a kokárda kitételt, mert már ez a színszavazás is politikai jellegűnek számít némelyeknél.
  • Amse
    a logo métret is változik szal...
  • Alexease
    - A Politikai Topic nyito "vitak" utan, az aprilisi szavazasok elott es az "egyertelmu" szinek alapjan eleg nehez masra gondolni;)
    - Raadasul, fu alatt koztudott, hogy "statisztikai cegek" eloszeretettel keresnek meg publikus, nepszeru forumokat, weboldalakat stb., hogy valasztasi felmereseket, szavazasokat "keszitsenek". Hogy ezt szivessegbol, penzert, reklamert, "pirospontert" stb. az mar mas kerdes...
    - Sajnos volt/van nehant ismerosom, kapcsolatom az egyik partban, es tudom hogy mukodnek a dolgok, mekkora maffia az egesz csapat, milyen szinten media kozpontu, es mennyire tudjak befolyasolni az emberekt;(

Az SG-t nagyon jo, profi, nyilt weboldalnak, portalnak, hirmagazinnak tartom, kivalo forumozasi lehetosegekkel, sokaknak folyamatosan ajanlom, "reklamozom", egyszeruen csak nem szeretnem hogy ez is bekeruljon a "media daraloba":(

Remelem ez nem szamitott szpem-nek vagy nagyon OFF-nak. Igaz, ez nem is arrol szolt hogy "mi kellene", hanem arrol hogy "mi NEM kellene" az SG-nek.:)
  • Punker
    csak a sötét fejléc maradjon, nem akarok új logot :)
  • Takezó
    :D:D nekem is ezj utott eszembe, nem az emdéeff:ð
  • Goth
    szegény zöld pártnak csak 11%-a van =)
  • cSuwwi
    miből gondoljátok hogy politika?
    lehet hogy az új layout színeire szavaztok épp...
    (bár nehéz félreérteni) [oldja a feszültséget]
  • Alexease
    Ezt a szavazast - politikat nem kellene eroltetni...:/
  • Bandee1987
    Kiskoromban a kedvenc színem a narancssárga volt, úgyhogy örülök, hogy az vezet :P
  • RelakSfromhome
    St, sokan kérték a feketét. Ha már eldobod ezeket a színeket, amiket sokáig védtél, addig nem kaphatnák meg? Talán csöndben maradnának.
    (Tudom, xarul néz ki a laptopodon, de akkor is )
  • RelakSfromhome
    404
  • Met
    én is valami ilyesmire gondoltam, olyan helyesírás ellenőrző szerűség:)
  • Lteebee
    De rég volt...
  • GregSB
    http://www.budapestnet.hu/superwrz/index.cgi
  • Akos 001
    és milyen stílus lesz?modernebb irányzat,vagy valami flashes??
  • Dzsini
    ...superwarez.hu
  • Lteebee
    Supergamez.hu

:DD
  • precision
    nem muszáj szavazni
  • Amse
    egy sreen-t nem teszel közzé valamikor? :)
  • Wsxde
    ez a szavazás nc