27327
-
#10322 lássuk!
[be van zsongva] -
Ghilette #10321 Szerintem meg nagyon elbulvárosodott az esgé. Évek óta a kezdőlapom, de már fontolgatom. Rengeteg a hatásvadász cím, és kezd beszivárogni a politika is, a bújtatott píárok és a multik felesleges "szpemje".Kezd elegem lenni a semmitmondó pink bejelentésekből, amikre pár órával/nappal később jön egy piros vagy zöld/ most már kék/ szolgáltató válaszközleménye. Az IHMes közlemények dettó.
Belegondolok a PS3ra: mennyi időt töltök el én is feleslegesen a "várásával", ahelyett, hogy megvárnám, míg kijön. Ja persze, nehogy közben egy 360as dobozt vegyek helyette...
Szóval olyan kereskedelmi média-érzés, szolgáltatnak valamit ingyér', nézzék meg sokan, és jön a reklámbevétel.
Visszatérve a válaszra: tárgyilagosabb cikkek és kevesebb PR, (x)...
Amúgy hajrá SG!!!
-
#10320 mit csináltál? azért muti, mert ha jobb... -
#10319 fú, de jó, akkor nem mutatom meg mit csináltam :I -
blackgamer #10318 aham, akkor fejlődött a dolog -
#10317 nem tudod megpiszkálni.
az adatbázisban tárolja el a felhasználó rekordjában, hogy szavazott vagy nem. -
#10316 nekem a narancssárga, mert a csajok szerint most az a divat:D -
Prank #10315 akár:) -
#10314 pl. azt hogy nekem a piros a kedvenc szinem a ferrari miatt :D még április elején is :)
-
Prank #10313 bújtatott közvéleménykutatás már régóta divat a neten...
én is dolgoztam pár éve egy honlapnál, ahol minden alkalommal volt ilyen közvéleménykutatás, ami látszólag másról szólt, vagy kétértelmű volt...
sokmindent fel lehet mérni vele a látogatókról:)
-
blackgamer #10312 annyit hozzá kell rakni, hogy 2 óra alatt összedobok egy olyan progit ami megváltoztatta volna a szavazást
és gondolom mások is tudnának ügyeskedni (megkockáztatom, talán azért is lett leszavazás az eredmény)
szóval ezek a szavazások nem feltétlen adnak valós képet -
#10311 Valami bemutató lesz, hogy milyen lesz az új desing? -
Vegas #10310 fudejolesz (Y) -
#10309 hát ezaz. én sem, de látod, hogy nem 1 ilyen van.így utólag örülök, hogy a pol fórum leszavazódott, pedig optimista módon még támogattam is. -
#10308 -És mi a kedvenc színed?
-A barna! NEM! A kék....
(sorry) -
#10307 Akkor nem olvassák el rendesen a kérdést. Nem az a kérdés, hogy mi a kedvenc szined, hanem az, hogy Melyik szín lesz a kedvenced most április elején? Ez elég egyértelmű szerintem. -
#10306 valójában arról szól, hogy mi lesz a kedvenc színed. -
#10305 hát istenem ha ennyi hülye ember van, életbe nem gondolnék politikára ha megkérdezik a kedvenc szinemet. -
Dodo55 #10304 Szerintem csak sokan szeretik a kék színt, és nem tudják, hogy ez a szavazás valójában miről szól -
#10303 Ennyien szeretik a fiatalok közül az SZDSZ-t? Itt 24% máshol meg 4% körül van. -
#10302 nah pont ezért nem javasoltam a kokárda kitételt, mert már ez a színszavazás is politikai jellegűnek számít némelyeknél. -
#10301 a logo métret is változik szal... -
#10300 - A Politikai Topic nyito "vitak" utan, az aprilisi szavazasok elott es az "egyertelmu" szinek alapjan eleg nehez masra gondolni;)
- Raadasul, fu alatt koztudott, hogy "statisztikai cegek" eloszeretettel keresnek meg publikus, nepszeru forumokat, weboldalakat stb., hogy valasztasi felmereseket, szavazasokat "keszitsenek". Hogy ezt szivessegbol, penzert, reklamert, "pirospontert" stb. az mar mas kerdes...
- Sajnos volt/van nehant ismerosom, kapcsolatom az egyik partban, es tudom hogy mukodnek a dolgok, mekkora maffia az egesz csapat, milyen szinten media kozpontu, es mennyire tudjak befolyasolni az emberekt;(
Az SG-t nagyon jo, profi, nyilt weboldalnak, portalnak, hirmagazinnak tartom, kivalo forumozasi lehetosegekkel, sokaknak folyamatosan ajanlom, "reklamozom", egyszeruen csak nem szeretnem hogy ez is bekeruljon a "media daraloba":(
Remelem ez nem szamitott szpem-nek vagy nagyon OFF-nak. Igaz, ez nem is arrol szolt hogy "mi kellene", hanem arrol hogy "mi NEM kellene" az SG-nek.:) -
#10299 csak a sötét fejléc maradjon, nem akarok új logot :) -
Takezó #10298 :D:D nekem is ezj utott eszembe, nem az emdéeff:ð -
Goth #10297 szegény zöld pártnak csak 11%-a van =) -
#10296 miből gondoljátok hogy politika?
lehet hogy az új layout színeire szavaztok épp...
(bár nehéz félreérteni) [oldja a feszültséget] -
#10295 Ezt a szavazast - politikat nem kellene eroltetni...:/ -
#10294 Kiskoromban a kedvenc színem a narancssárga volt, úgyhogy örülök, hogy az vezet :P -
#10293 St, sokan kérték a feketét. Ha már eldobod ezeket a színeket, amiket sokáig védtél, addig nem kaphatnák meg? Talán csöndben maradnának.
(Tudom, xarul néz ki a laptopodon, de akkor is ) -
#10292 404 -
#10291 én is valami ilyesmire gondoltam, olyan helyesírás ellenőrző szerűség:) -
#10290 De rég volt... -
#10289 http://www.budapestnet.hu/superwrz/index.cgi -
#10288 és milyen stílus lesz?modernebb irányzat,vagy valami flashes?? -
#10287 ...superwarez.hu -
#10286 Supergamez.hu
:DD -
#10285 nem muszáj szavazni -
#10284 egy sreen-t nem teszel közzé valamikor? :) -
#10283 ez a szavazás nc