Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amúgy tényleg nem volna hülyeség.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az egyszerû szöveg ott...
most már lehet egyszerre több üzire is válaszolni, egy hozzászólásban? <#eljen>#eljen>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem nagy meló és szerintem hasznos...megtudhatnánk, h hányan érdeklõdnek irantunk😊
Csak nem tudom megnyomni <#mf1>#mf1>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Anno én szórakoztam a userinfoban javascriptel, azóta csomó júzernél viszont látom 😄
mert például egy megunt játékból régen sok képet raktam fel, de mostmár le akarom szedni mert a helyet foglalja, kissé fárasztó egyesével kifele törölgetni õket külön-külön a szerkeszt >> kép törlése paranccsal
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hogy egy példát mondjak: mit csinálsz egy olyan topikcímmel, mint kedves norbre topikja: "NTS formázás2 - Xp telepítés" Ha már ahhoz is hülye, hogy a topikcímet rendesen leírja, akkor tehetne a rendszer ezellen bármit is? Arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán minek kell új topik és ha már csinált egy új topikot, akkor minek kell ugyanabban a témában nyitni mégegyet csak azért, hogy elmondja, mit nem sikerült megcisnálnia?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
admin meg az akinek megadod a passt